Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 12 éve
Legalább mindenki a saját zsírján megyA saját csapattársa szakítja le 😀JakehomerKicsit elkalandozott Froomegyurczi
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
A saját csapattársa szakítja le 😀JakehomerKicsit elkalandozott Froome
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Na itt a válasz, Wiggins erősebb
több mint 12 éve
Szerintem még vár az utolsó 3 km-re JanekMennyi időt tudna hozni három kilométeren? Nibali legalább próbálkozik.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Szép attack, Nibali, Wigginsnek már csak Froome maradt.JakehomerMost kéne Evansnak támadni
több mint 12 éve
Cadelnek be kéne szállni a buliba, de gyanús, hogy nincs benne elég erő.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Szép attack, Nibali, Wigginsnek már csak Froome maradt.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Evans egy dolgot biztosan elért ezzel a próbálkozással, a peloton létszáma 10 főre olvadt. Vannak itt nagy fejreállások 😊gdavidŐ is csak gumizik hátul. 😊
több mint 12 éve
Evans egy dolgot biztosan elért ezzel a próbálkozással, a peloton létszáma 10 főre olvadt. Vannak itt nagy fejreállások 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Azt nézem, hogy JVDB elől Menchov, Monfort, és Zubeldia is leszakadt most, és így akár megelőzheti őket összetettben. Mondjuk addig sok van még, csak erre nem számítottam, hogy a 2. hegyen ilyen halálok lesznek a top10-ből is...Ha Menchovot nem is, de ha nem szakad le, akkor Monfort-t mindenképpen, és Zubeldiát is esélyes, hogy megelőzi.
Uuhhhh, Kern gyakorlatilag megállt. 😀
több mint 12 éve
10-15 másodperc elég neki a csúcsra, utána lejtmenetben azt tudja növelni.RajnaAhhoz megint meg kéne indulnia, mert már Tejayjel sem bírja, így pedig a Sky simán behozza az utolsó 5km-en. Ha meg nincs előny, akkor lefelé sem fog ellépni.
több mint 12 éve
Kicsit megnyomta a Sky, alig maradtak a pelotonban, ez durva...Zubeldia, Schleck is leszakadt...
Maradt Nibali, JVDB, meg a Sky csapat?😀
több mint 12 éve
Nem fog összejönni Cadelnek, de legalább megpróbálja. Rollandék szökése szerintem haza fog érni.gdavid
Nem fog összejönni Cadelnek, de legalább megpróbálja. Rollandék szökése szerintem haza fog érni.gdavid10-15 másodperc elég neki a csúcsra, utána lejtmenetben azt tudja növelni.
több mint 12 éve
Fárasztásnak jó volt, a tempó azonnal felgyorsult.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Rogers beállt előre darálni, egyből megrostálta a maradék mezőnyt, kb 10-15 másodperc, abszolúte kontrollálják a dolgot. De legalább Evans is próbálkozik. Menchov meg leszakad, róla akkor ennyit, eddig is csak bújócskásat játszott. 😀
több mint 12 éve
Nem fog összejönni Cadelnek, de legalább megpróbálja. Rollandék szökése szerintem haza fog érni.
több mint 12 éve
Nah, remélem Cadel nem rontja el Rollandék szökését. 😀 SchleckEgyelőre le se szarják, bár azért Rogers előrejött erősebb tempót menni. Kíváncsi leszek Cadel mit bír... 😀
több mint 12 éve
Jíííí, Cadel elindult egyedül, szurkolok neki! 😀Legalább megpróbálta, mint tegnap VdB.
(Gondolom ezért ment előre is Van Garderen)