Kerékpár
22 feliratkozó
több mint 10 éve
Martin mit csinált, őszintén?
több mint 10 éve
.Én LeMond-dal értek egyet, szerintem Sagan soha nem veri meg Kittelt vagy Greipelt 1-1-ben tiszta sprintben, ha csúcsformában vannak. Márpedig Greipel abban van, ez látszott tegnap, ahogy "körbeautózta" a top5-öt. Sagan jó gyerek, egyre szimpatikusabb, ahogy kezd benőni a feje lágya, de sokoldalú versenyző, és emiatt mindenben kicsit gyengébb. Ez sajnos nem a Pro Cycling Manager, ahol mindenben sötétzöld és 80+... 😉
Sagan a végén brutálisan kilőtt, ha megtanulna jobban helyezkedni és taktikázni simán felvehetné a versenyt a Kittel tempójú emberekkel isflzoli
több mint 10 éve
Sagan a végén brutálisan kilőtt, ha megtanulna jobban helyezkedni és taktikázni simán felvehetné a versenyt a Kittel tempójú emberekkel isflzoliAkartam is írni, hogy Greipelnél már csak Sagan erősebb... de neki ugye eléggé figyelnie kell Contadorra is, és azért az biztos befolyásolja a sprintjeit. Azért remélem lesz olyan befutó, ahol ő örülhet majd.
A mai szakasz is érdekes lesz, a második fele tengerparton, a befutó előtt másféllel pedig lesz egy kisebb domb -- 850m, 7%.
Jól ki van találva ez az első heti útvonal, minden szakaszra jut nem kevés történés. (Y)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Cav-et durván kikerülte a végén Greipel. A Mann-szigeteki fél-angolnak úgy tűnik már lefőtt a kávé..."A szolgáltatás nem elérhető" nevű versenyző meggyőző fölénnyel vezeti a mai szakaszt, szerintem hazaér. (Y)MikeyNálunk szerencsére csak az volt a legnagyobb gond, hogy az utolsó órában angolul ment a szakasz döntő többsége. A befutó viszont már magyarul. Greipel nagyon erős.iktriad
Sagan a végén brutálisan kilőtt, ha megtanulna jobban helyezkedni és taktikázni simán felvehetné a versenyt a Kittel tempójú emberekkel is
több mint 10 éve
"A szolgáltatás nem elérhető" nevű versenyző meggyőző fölénnyel vezeti a mai szakaszt, szerintem hazaér. (Y)MikeyNálunk szerencsére csak az volt a legnagyobb gond, hogy az utolsó órában angolul ment a szakasz döntő többsége. A befutó viszont már magyarul. Greipel nagyon erős.
több mint 10 éve
"A szolgáltatás nem elérhető" nevű versenyző meggyőző fölénnyel vezeti a mai szakaszt, szerintem hazaér. (Y)
több mint 10 éve
Bouhanni Tourjának is annyi. 😕
több mint 10 éve
Laurens ten Dam tegnap csak így tudott vacsorázni a bukása után. Ma ott teker a Tour mezőnyében (a kockaköveken)!Csapattársainak milyen szolidan vigyorra áll az arcuk. 😀
...
Maximum respekt!iktriad
több mint 10 éve
Laurens ten Dam tegnap csak így tudott vacsorázni a bukása után. Ma ott teker a Tour mezőnyében (a kockaköveken)! 
Maximum respekt!
több mint 10 éve
cancellaranak ennyi volt a toureaglesmcnabbSajnos akkor többé ő nem teker már a Touron. 😕 Az a baleset ma iszonyú durva volt.
több mint 10 éve
cancellaranak ennyi volt a tour
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Contador hogy lemaradt a Mur de Huyön, azta. Eddig kettőből kettő kiváló szakasz. 😊
több mint 10 éve
Áll a mezőny...
több mint 10 éve
Bámulatos, mennyit tudnak rugózni a semmin = Cavendish tegnapi sprintjén. Remélem még vagy két órát erről fognak okoskodni. :-8
több mint 10 éve
2 szakasz ment eddig le, ne temessünk már senkit előre...Nibalinak innen nagyon nehéz. Ő hegyeken nem tud nekik percet adni, Quintana talán ha Contador még érzi a Girót és Froome sincs top formában.Első szakasznak elég kemény volt a mai nap. Quintana és Nibali helyből egy perc hátrány, az sem rossz.MikeyMásfél perc az az egy. A holnapi Mur de Huy és a kockakövek máris kritikus fontosságú szakasszá váltak a címvédőnek és Quintananak.iktriad
Quintanát sajnálom amúgy nagyon, Nibalit amúgy se tenném a másik 2 szintjére, de Nairot simán...Jughead
Minden mindegy alapon egy esősebb szakaszon Nibali szinte bárkinek tudna perc körül adni mondjuk lejtmenetekben.
több mint 10 éve
Halálosan tájékozott újságírók vannak itt is 😀azért én is bajban ennék, ha kizavarnánk ide, a híresen szörnyű arcmemóriámmal 😀
Schleck
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nibalinak innen nagyon nehéz. Ő hegyeken nem tud nekik percet adni, Quintana talán ha Contador még érzi a Girót és Froome sincs top formában.Első szakasznak elég kemény volt a mai nap. Quintana és Nibali helyből egy perc hátrány, az sem rossz.MikeyMásfél perc az az egy. A holnapi Mur de Huy és a kockakövek máris kritikus fontosságú szakasszá váltak a címvédőnek és Quintananak.iktriad
Quintanát sajnálom amúgy nagyon, Nibalit amúgy se tenném a másik 2 szintjére, de Nairot simán...
több mint 10 éve
Első szakasznak elég kemény volt a mai nap. Quintana és Nibali helyből egy perc hátrány, az sem rossz.MikeyMásfél perc az az egy. A holnapi Mur de Huy és a kockakövek máris kritikus fontosságú szakasszá váltak a címvédőnek és Quintananak.
több mint 10 éve
Első szakasznak elég kemény volt a mai nap. Quintana és Nibali helyből szerk.: ja másfél, nem tudom miért egyet írtam.
több mint 10 éve
Cavendish ma jön egy pár sörrel Tony Martinnak... Ha végigtekeri Cav a sprintet, akkor most Martin a sárga trikós. Így most a nagy öreg Cancellara tekerhet holnap a Muir De Huyre sárgában.
több mint 10 éve
Ennyit a nem túl izgalmas első igazi szakaszról. 😀 Baromi jó a mai etap. Ja és Sagan nem ember!
több mint 10 éve
Ezek a szakaszok a legérdekesebbek ránézel a szakaszra és semmi erre lehet Quintana Tourja itt megy el...JugheadJa. Mondjuk ne legyen igazad az utóbbiban. Jó lenne, ha a nagy 4es a hegyekben meccselné le a lényegi kérdéseket.
több mint 10 éve
Ezek a szakaszok a legérdekesebbek ránézel a szakaszra és semmi erre lehet Quintana Tourja itt megy el...
több mint 10 éve
Az hogy a Froome-Quintana-Contador-Nibali kvartett összesen 18 mpre van egymástól remek hír a semlegeseknek. Meg Quintananak.