Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 12 éve
Evans egy picit gyengébbet ment (20-30 másodperccel), mint elvárható lett volna, de arra, hogy Wiggins ennyire megveri Cancellarát, szerintem senki nem gondolt. Mondjuk a versenynek lehet, hogy pont ez tesz jót, és a többiek nem fognak annyira vigyázni a pozíciójukra, Wiggins pedig megborítható hegyen.kár h nem lesz hegy.
Szerintem egyébként nem rossz ez az útvonal, egy hülye szakasz van benne (a 12.), de számos lehetőség lesz a támadásra.Jakehomer
Az útvonalról meg inkább nem mondok semmit...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Evans egy picit gyengébbet ment (20-30 másodperccel), mint elvárható lett volna, de arra, hogy Wiggins ennyire megveri Cancellarát, szerintem senki nem gondolt. Mondjuk a versenynek lehet, hogy pont ez tesz jót, és a többiek nem fognak annyira vigyázni a pozíciójukra, Wiggins pedig megborítható hegyen. Szerintem egyébként nem rossz ez az útvonal, egy hülye szakasz van benne (a 12.), de számos lehetőség lesz a támadásra.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Azért nem gondoltam volna, hogy egy hét után kb el is dől az egész Tour (hacsak semmi extra nem jön közbe) :/DubWiggo még nem csinált rendesen végig háromhetest. Nyilván ő most a topfavorit, de simán összeomolhat még, bár a szervezők próbálták ennek a lehetőségét minimalizálni.
több mint 12 éve
Azért nem gondoltam volna, hogy egy hét után kb el is dől az egész Tour (hacsak semmi extra nem jön közbe) :/DubAzért a 11., 16., 17. szakaszon még közbejöhet ez-az...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Dub
1 019
Azért nem gondoltam volna, hogy egy hét után kb el is dől az egész Tour (hacsak semmi extra nem jön közbe) :/
több mint 12 éve
szaba
10 550
Wiggins szörpjéből kérnék. 😊
több mint 12 éve
Hát elég jól bírta...de Wiggins se gyenge...
több mint 12 éve
Froome nagyon durván bekezdett, kíváncsi vagyok, mennyire tudja tartani.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Jól van, nem bántam meg, hogy nem vettem embereket mára. Millar és Zabriskie is szarul ment azok közül, akiket kinéztem.Én megvettem cancellara-t és van garderen-t bár még korai örömködni
Még Kessiakoffon gondolkoztam a pöttyös miatt, remélem ő sem fog jól menni. 😀Schleck
több mint 12 éve
Jól van, nem bántam meg, hogy nem vettem embereket mára. Millar és Zabriskie is szarul ment azok közül, akiket kinéztem. Még Kessiakoffon gondolkoztam a pöttyös miatt, remélem ő sem fog jól menni. 😀
több mint 12 éve
Gallopint a lejtőn fogták be, épp úgy mint Kessiakoffot.. az uccsó hegyen még harmadiknak jött át 😉 de akkor mondjuk úgy, hogy Taramae-nak volt rossz napja..Sagan nagyon szar lesz szerintem, ez nem az ő műfaja. Nibali és BdB kb. egy időt fognak menni szerintem, Mencsov viszont jót pihent tegnap.
Én is Chavanelre/Saganra nagyon kíváncsi leszek a hosszú kronón, Wiggo sztem 30-40 secet ad Evansnek, de szvsz Nibali is max 1 perc környékét fog bukni, legalábbis ezt várom.. és Menchov is elég állat módon szokott tekerni, szerintem ők mind 10-ben lesznek, nagy különbségeket/igazi döntést nem várok holnap.Igor
Martin pedig megint defekt, egyelőre vezet így is, lol.
több mint 12 éve
Kár ez a tegnapi defekt, mert érzésem szerint Van Den Broeck jó lehetne a dobogó harmadik fokára.Kicsit nem voltam képben, azt hittem később lesz az időfutam. 😂
Viszont izgalmas kis nap lesz így holnap. Sajna VDB holnap kapni fog, de ha odateszi magát, akkor hátha feljöhet a 6. vagy a 7. helyre.
Jól mozgott ma, remélem a hegyeken Vanendert tudja majd segíteni... Bár talán Jelle nincs olyan formában, mint a tavalyi Touron...
több mint 12 éve
Gallopint a lejtőn fogták be, épp úgy mint Kessiakoffot.. az uccsó hegyen még harmadiknak jött át 😉 de akkor mondjuk úgy, hogy Taramae-nak volt rossz napja..Én is Chavanelre/Saganra nagyon kíváncsi leszek a hosszú kronón, Wiggo sztem 30-40 secet ad Evansnek, de szvsz Nibali is max 1 perc környékét fog bukni, legalábbis ezt várom.. és Menchov is elég állat módon szokott tekerni, szerintem ők mind 10-ben lesznek, nagy különbségeket/igazi döntést nem várok holnap.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Na ma van den Broeck >>>> Taramae 😛Már megbeszéltük, hogy minden esélye megvolt, hogy jó (jobb) legyen 😛
Teljesen jó lett volna tegnap is.Igor
Ma jó volt, de ma Gallopin, Schleck és Horner is az éllel jött, nem volt olyan kemény ez a szakasz. Összetettben a defekt nélkül sem lenne vdB-nek esélye, de hegyi szakaszt feltétlenül nyerhet.
Ez a holnapi crono eléggé meghatározó lesz, Evans erősebbnek tűnik hegyen Wigginsnél, ha egy percen belül marad, az már elég jó pozíció a hegyek előtt.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Én nem látom wigginst olyan erősnek... felraktam a ház árát savanelra mégis hazai pálya 😊Samuelt nagyon sajnálom hihetetlen balszerencsés volt ... érdekes ez a sok esés pl a nem hivatalos rajtnál is el tudott esni ma valaki ...
több mint 12 éve
holnap ki nyer?Szerintem a kancellár és a sárga palástos angol király között fog eldőlni. Martin herceg sérült is, meg a formája sem az igazi most szerintem. De lehet, holnap összekapja magát, ki tudja.
kancellár vagy a némat aki eddig semmit sem csinált?esetleg savatnyel?Janek
több mint 12 éve
holnap ki nyer?kancellár vagy a némat aki eddig semmit sem csinált?esetleg savatnyel?
több mint 12 éve
Evans+Wiggo = 108 pont. Pff. 😛😀Wigginsnek szurkoltam, hogy ne szarja le a hajrát, Cadelről tudtam, hogy nem fogja. 😀SchleckSmucig kecseg ausztrál fajtáját... zöldet úgyse nyer, most az a szakaszonkénti 600 v. 750 euró aztán olyannannyira fontos neki 😛
Inkább arra fókuszáljon, hogy Tourt nyerne.. mert aztán nem tudnak a pénzből amit nyer segítőket igazolni mellé 😛Igor
Pinot 105 pont. Pff. 😛Schleck
(és ők semmit se csináltak, Pinotval ellentétben.. 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
😀Smucig kecseg ausztrál fajtáját... zöldet úgyse nyer, most az a szakaszonkénti 600 v. 750 euró aztán olyannannyira fontos neki 😛Sokat érek vele, amikor Cadel második, Wiggo negyedik... megint ti nyertek rajtam... minimum még egy szökevény ellett volna (mocskok mért nem engedték el Sörensent/Chavanelt az elején)IgorWigginsnek szurkoltam, hogy ne szarja le a hajrát, Cadelről tudtam, hogy nem fogja. 😀Schleck
Inkább arra fókuszáljon, hogy Tourt nyerne.. mert aztán nem tudnak a pénzből amit nyer segítőket igazolni mellé 😛Igor
Pinot 105 pont. Pff. 😛
több mint 12 éve
Smucig kecseg ausztrál fajtáját... zöldet úgyse nyer, most az a szakaszonkénti 600 v. 750 euró aztán olyannannyira fontos neki 😛Wigginsnek szurkoltam, hogy ne szarja le a hajrát, Cadelről tudtam, hogy nem fogja. 😀SchleckNah, ki előz meg ma kit? 😀 Nem gondoltam volna, hogy pont Pinot fog bejönni neked.SchleckSokat érek vele, amikor Cadel második, Wiggo negyedik... megint ti nyertek rajtam... minimum még egy szökevény ellett volna (mocskok mért nem engedték el Sörensent/Chavanelt az elején)Igor
Inkább arra fókuszáljon, hogy Tourt nyerne.. mert aztán nem tudnak a pénzből amit nyer segítőket igazolni mellé 😛
több mint 12 éve
Wigginsnek szurkoltam, hogy ne szarja le a hajrát, Cadelről tudtam, hogy nem fogja. 😀Sokat érek vele, amikor Cadel második, Wiggo negyedik... megint ti nyertek rajtam... minimum még egy szökevény ellett volna (mocskok mért nem engedték el Sörensent/Chavanelt az elején)IgorNa ma van den Broeck >>>> Taramae 😛Nah, ki előz meg ma kit? 😀 Nem gondoltam volna, hogy pont Pinot fog bejönni neked.Schleck
több mint 12 éve
Sokat érek vele, amikor Cadel második, Wiggo negyedik... megint ti nyertek rajtam... minimum még egy szökevény ellett volna (mocskok mért nem engedték el Sörensent/Chavanelt az elején)Na ma van den Broeck >>>> Taramae 😛Nah, ki előz meg ma kit? 😀 Nem gondoltam volna, hogy pont Pinot fog bejönni neked.Schleck
több mint 12 éve
Na ma van den Broeck >>>> Taramae 😛Nah, ki előz meg ma kit? 😀 Nem gondoltam volna, hogy pont Pinot fog bejönni neked.
több mint 12 éve
Na ma van den Broeck >>>> Taramae 😛 Teljesen jó lett volna tegnap is.