Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 2 éve
Vitatkoznék... Szerintem van sportértéke, főleg az irán Högyeknek! Nekik ez az ÉLETet jelenti, amit mi el sem tudunk képzelni!m.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-vb-meghato-jelenetek-elsirta-magat-az-irani-kapus-video-2864385Az, csak a sportértéke nulla...
Azert ezek szép jelenetek
gabokocka
Mellesleg roppant remek lehet kendővel a fejeden kézilabdázni, vagy bármilyen sportot űzni...
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-vb-meghato-jelenetek-elsirta-magat-az-irani-kapus-video-2864385Az, csak a sportértéke nulla...
Azert ezek szép jelenetek
gabokocka
Mellesleg roppant remek lehet kendővel a fejeden kézilabdázni, vagy bármilyen sportot űzni...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
m.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-vb-meghato-jelenetek-elsirta-magat-az-irani-kapus-video-2864385Azert ezek szép jelenetek
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Hollandok 58 gólt dobtak az üzbégeknek, és +81 a gólkülönbségük két meccs után. Komolytalan így a vb...
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Nekem nagyon ugy tunik hogy most egy egeszen mas ,modern stilusu valogatott kezd alakulni szemely szerint regota vartam egy ilyenre....nincs igazan dominans atlovo ,beallos a fal elleni jateknal kb minden gol klasszis ....gyorsak agilisek vagxunk probalunk mi diktalni a tempot! Skandinav stilus?😀Ezzel barkit meglephetunk ....Igen, csak nagyon sok gólt is kapunk ez miatt a nem kiemelkedő válogatottaktól, de ez nem is annyira lényeg, most dobjunk egyel többet és kész. Viszont ez figyelmet érdemlő dolog lesz a későbbiekben. Ráadásul a 2 birodalmi lépegetőnk és Laura nem a gyors visszarendeződésről híres, így pedig nehéz lesz… na mindegy, nem akarok fikázni, irány a legjobb 8! Hajrá!
yooker
több mint 2 éve
Ezek a csehek most mennyire jók a mezőnyhöz képest? Szép a 2 győzelemmel indulás, de nem nagyon tudom hova tenni az értékét.Elméletileg ezek kötelező győzelmek voltak. A hétfői németek elleni meccs lesz majd a vízválasztó a legjobb 8-ba kerülés szempontjából.
peterk2005
Mezőnyhöz képest azért is lehetnek jók/jobbak a csehek (meg minndeki más) mint korábban ,mert 24 csapat helyett, mert 32 csapat vesz részt a vb-n. Ezért is sokkal könnyebb most eljutni a legjobb 8-ba mint korábban.
Lényegében a kötelező/sima győzelmeken kívül Németország és Dél-Korea elleni győzelmekkel ott vagy a világ legjobb 8 csapata között. (ha minden papírforma szerint alakul)
több mint 2 éve
Nekem nagyon ugy tunik hogy most egy egeszen mas ,modern stilusu valogatott kezd alakulni szemely szerint regota vartam egy ilyenre....nincs igazan dominans atlovo ,beallos a fal elleni jateknal kb minden gol klasszis ....gyorsak agilisek vagxunk probalunk mi diktalni a tempot! Skandinav stilus?😀Ezzel barkit meglephetunk ....
Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
Ezek a csehek most mennyire jók a mezőnyhöz képest? Szép a 2 győzelemmel indulás, de nem nagyon tudom hova tenni az értékét.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Szép volt csajok 😊Pályaszéli riporter vállalhatatlan...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
picit elszúrtuk a végét, de a lényeg a W
több mint 2 éve
Tyű, ez a Szabó Laura nagyon durva.. hány kiló, 130?Sok felesleg nincs rajta amúgy
#JC6
több mint 2 éve
Ha nem a magyar női kéziválogatottról lenne szó kezdenék megnyugodni 😊
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Tyű, ez a Szabó Laura nagyon durva.. hány kiló, 130?
több mint 2 éve
kurva szar a védelem, folytatjuk a 2 nappal ezelőttitAmíg Keagan fèle Newcastlet tudunk jàtszani, nincs gond 😏
petey
több mint 2 éve
nem követtem a felkészülést, de Kovacsics, Zácsik, Szucsánki? öregek voltak ide?Zácsik elvileg van, Kovacsics sérült, Zizi meg a Fradiba is csak védekezésben fér be.
petey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Eddig jó 😊Egy ideje nem követem a női kézit. Ezen a meccsen ki az esélyesebb?rutin cseheknél van, de ha okosan és fegyelmezetten játszunk akkor meglehet.
bcsarli
petey
több mint 2 éve
Egy ideje nem követem a női kézit. Ezen a meccsen ki az esélyesebb?rutin cseheknél van, de ha okosan és fegyelmezetten játszunk akkor meglehet.
bcsarli
több mint 2 éve
Egy ideje nem követem a női kézit. Ezen a meccsen ki az esélyesebb?
több mint 2 éve
nem követtem a felkészülést, de Kovacsics, Zácsik, Szucsánki? öregek voltak ide?
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nekünk jelenleg egy sincs. Ami nem feltétlenül baj, de akkor a max amit ki lehet hozni évek alatt az ilyen top 8as, esetleg top 6os pozíció.Nem kell annyi extra meg klasszis játékos, mentálisan elég jó csapatokat rakott eddig össze, ismeri a közeget, de nem simulékony. Én azt várom, hogy fejben erősítse meg őket, mert fizikálisan és taktikailag is még fejleszhetőek, vagy ha van is lemaradás, azt lehet pótolni. De ha együtt vannak, nincs klikkesedés meg széthúzás, az csak előrébb viszi a válogatottat. Álljanak be a sorba és küzdjenek, akkor jók leszünk.A kérdés, hogy mit jelent majd a top?Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!Mindegy, csak nyerjünk. Golovin szerintem 2 év múlva lesz a toppon ezzel a csapattal.
Willie Parker
#JC6
Mert belül nincs extra játékosunk, inkább csak ügyeskék vannak. Beállóban szegény Kulcsár Anita óta nincs top játékosunk. Szélsőkben vagyunk egyedül a nemzetközi elitben.
tüsi91
#JC6
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
Nem mondanám annak. Vannak elképzelései és ragaszkodik is hozzá. Régebben is akarták már, csak nem tudtak megegyezni.Ja, de Golovin ilyen seggvédős, felelősség-áthárítós valaki az akolból?Az edző férfi.Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!én pl a trógert nem fogom egyszer sem, azt csak férfiakra használom. mármint, fizilailag láthatóan férfiakra.
Willie Parker
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
Nekem tetszik a munkássága, mert ha van bizonyos alapanyaga, jó kézilabdát tud összerakni és mentálisan erős csapatot.
több mint 2 éve
haver linkelte a sérülést a dán meccsenSzerencsére nem olyan vészes mint gondolták, nem szakadt szalag.
ne nézze meg senki
Negritis
Amúgy ebben a formában nem sok értelme van a vb-nek, persze föl kellett emelni itt is a létszámot...