Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 2 éve
haver linkelte a sérülést a dán meccsenne nézze meg senki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hollandia-Puerto Rico 55-15 😳Hollandok csak a második félidőben dobtak 32-t...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Amúgy a három kapus a keretben dolgot minek erőltetjük megint?
több mint 2 éve
Remek meccsek lesznek ma, igazából csak a gólkülönbség a kérdés kb minden.... Egyedül talán a szerb-lengyel lehet szoros.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Nem ismerem ennyireJa, de Golovin ilyen seggvédős, felelősség-áthárítós valaki az akolból?Az edző férfi.Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!én pl a trógert nem fogom egyszer sem, azt csak férfiakra használom. mármint, fizilailag láthatóan férfiakra.
Willie Parker
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
több mint 2 éve
Meg eredménytől függetlenül(bár én is úgy gondolom,hogy jó a csapat most),esetleg valamiféle állandóság a kapitányi poszton mind nőiben mind férfiben nem ártana. Mondjuk így 5 évig.Nem kell annyi extra meg klasszis játékos, mentálisan elég jó csapatokat rakott eddig össze, ismeri a közeget, de nem simulékony. Én azt várom, hogy fejben erősítse meg őket, mert fizikálisan és taktikailag is még fejleszhetőek, vagy ha van is lemaradás, azt lehet pótolni. De ha együtt vannak, nincs klikkesedés meg széthúzás, az csak előrébb viszi a válogatottat. Álljanak be a sorba és küzdjenek, akkor jók leszünk.A kérdés, hogy mit jelent majd a top?Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!Mindegy, csak nyerjünk. Golovin szerintem 2 év múlva lesz a toppon ezzel a csapattal.
Willie Parker
#JC6
Mert belül nincs extra játékosunk, inkább csak ügyeskék vannak. Beállóban szegény Kulcsár Anita óta nincs top játékosunk. Szélsőkben vagyunk egyedül a nemzetközi elitben.
tüsi91
#JC6
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Dánokra rájár a rúd... m.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-vb-horrorserules-a-danok-meccsen-az-egesz-csarnok-sirt-video-2863831
több mint 2 éve
Ja, de Golovin ilyen seggvédős, felelősség-áthárítós valaki az akolból?Az edző férfi.Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!én pl a trógert nem fogom egyszer sem, azt csak férfiakra használom. mármint, fizilailag láthatóan férfiakra.
Willie Parker
slowmotion
Willie Parker
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Nem kell annyi extra meg klasszis játékos, mentálisan elég jó csapatokat rakott eddig össze, ismeri a közeget, de nem simulékony. Én azt várom, hogy fejben erősítse meg őket, mert fizikálisan és taktikailag is még fejleszhetőek, vagy ha van is lemaradás, azt lehet pótolni. De ha együtt vannak, nincs klikkesedés meg széthúzás, az csak előrébb viszi a válogatottat. Álljanak be a sorba és küzdjenek, akkor jók leszünk.A kérdés, hogy mit jelent majd a top?Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!Mindegy, csak nyerjünk. Golovin szerintem 2 év múlva lesz a toppon ezzel a csapattal.
Willie Parker
#JC6
Mert belül nincs extra játékosunk, inkább csak ügyeskék vannak. Beállóban szegény Kulcsár Anita óta nincs top játékosunk. Szélsőkben vagyunk egyedül a nemzetközi elitben.
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
A kérdés, hogy mit jelent majd a top?Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!Mindegy, csak nyerjünk. Golovin szerintem 2 év múlva lesz a toppon ezzel a csapattal.
Willie Parker
#JC6
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Az edző férfi.Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!én pl a trógert nem fogom egyszer sem, azt csak férfiakra használom. mármint, fizilailag láthatóan férfiakra.
Willie Parker
slowmotion
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Úgy tudom ez sehova nem kvalifikál, ismerve az előéletet, ez tökéletes teszt lesz a csapatnak és Golovinnak is.Nincs teher.
NB2
Meg is nyerjük, figyeljétek meg 😀
több mint 2 éve
Úgy tudom ez sehova nem kvalifikál, ismerve az előéletet, ez tökéletes teszt lesz a csapatnak és Golovinnak is.
több mint 2 éve
Ki mire gondol 😃 nekem ilyesmi eszembe se jutott 😁😁😁A vèdelmnek kell megerősödni, nem nagyon nèzi ki az ember belőlük, de remèljük sikerül 🙂
több mint 2 éve
Csak kaptunk 29-et ettől az erős szlovák csapattól
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!én pl a trógert nem fogom egyszer sem, azt csak férfiakra használom. mármint, fizilailag láthatóan férfiakra.
Willie Parker
több mint 2 éve
azt mondta hogy csiszolni kell, nem reszelni 😀Ezen van még mit csiszolni 😛😏Szívesen bemegyek az öltözőbe, ha arról van szó😝
dande
Willie Parker
több mint 2 éve
nonbinary 😀Hmm. Emlékszem a férfiaknál is ezt mondtad… most akkor mivan?Ezen van még mit csiszolni 😛😏Szívesen bemegyek az öltözőbe, ha arról van szó😝
dande
Willie Parker
😂
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Hmm. Emlékszem a férfiaknál is ezt mondtad… most akkor mivan?Ezen van még mit csiszolni 😛😏Szívesen bemegyek az öltözőbe, ha arról van szó😝
dande
Willie Parker
😂
több mint 2 éve
m4sport.hu/kezilabda/cikk/2021/12/02/az-osztrakok-mindossze-12-jatekost-tudtak-nevezni-kina-ellen
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Ezen van még mit csiszolni 😛😏Szívesen bemegyek az öltözőbe, ha arról van szó😝
dande
több mint 2 éve
Ezen van még mit csiszolni 😛😏
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!Mindegy, csak nyerjünk. Golovin szerintem 2 év múlva lesz a toppon ezzel a csapattal.
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Golovin majd vajon hány stroke-ot hord ki lábon?
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Számoljuk majd meg, hogy hányszor írjuk le a kiakaszt, bosszantó, zavaró, borzalmas szétesett, vállalhatatlan, langyos szar, felbassza az agyam, zavarodott, összetört, rossz felfogású, kapkodó, tróger, kókler és hasonló társait!