Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
-2 védekezésben a rohanó franciák ellen100szor előbb balogh a clutch szituban mint ancsin bármikorDe ancsin a világ legostobább izgulósabb chockerja miért van ilyenkor pályán?Mert kell a pihenő a jobbaknak is
peach
FLZOLI
peach
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Az a Balogh, aki nem tud labdát vezetni, rendszerint az oldalvonalnak passzol és a súlypontemelkedése már negatív?100szor előbb balogh a clutch szituban mint ancsin bármikorDe ancsin a világ legostobább izgulósabb chockerja miért van ilyenkor pályán?Mert kell a pihenő a jobbaknak is
peach
FLZOLI
peach
több mint 3 éve
Bármi lesz kimaxolták ezt a vb-t
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
100szor előbb balogh a clutch szituban mint ancsin bármikorDe ancsin a világ legostobább izgulósabb chockerja miért van ilyenkor pályán?Mert kell a pihenő a jobbaknak is
peach
FLZOLI
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Ezt a világtalan Ancsint egyszer megélem, hogy elfelejtjük, eskü pezsgőt bontok...Állítólag Leslie the Great lieblingje
Hanni
több mint 3 éve
De ancsin a világ legostobább izgulósabb chockerja miért van ilyenkor pályán?Mert kell a pihenő a jobbaknak is
peach
több mint 3 éve
Ezt a világtalan Ancsint egyszer megélem, hogy elfelejtjük, eskü pezsgőt bontok...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Az a baj a mamlaszainkkal, mint Ancsin és Bodó, h technikailag képzetlenek
több mint 3 éve
De ancsin a világ legostobább izgulósabb chockerja miért van ilyenkor pályán?
több mint 3 éve
3 támadást basztunk el, mehettünk volna 2-vel is
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Lékainak ezek a térdenlövöm a kapust megoldásai
több mint 3 éve
Ő dolguk, saját csapatot néztem csak 😊Dánok végignyomták tizen kb az egész vb-t plSzurkolok, hogy a szívük ezt behúzza, de rossz nézni a hiányt amit kompenzálni kell a dupla energiávalTe inkább ne nézd, mert neked semmi nem jó!Milliárdokat égetve az akadémiákon ne mondjuk már nem lehet szélsőt faragni pár emberből. Milyen koklerek dolgozhatnak a szakmában...És kiket? Nekem egyedül Varsandán hiányzikIgazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
Willie Parker
FLZOLI
Játszik a csapat, ink szurkolj nekik
Willie Parker
FLZOLI
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Dánok végignyomták tizen kb az egész vb-t plSzurkolok, hogy a szívük ezt behúzza, de rossz nézni a hiányt amit kompenzálni kell a dupla energiávalTe inkább ne nézd, mert neked semmi nem jó!Milliárdokat égetve az akadémiákon ne mondjuk már nem lehet szélsőt faragni pár emberből. Milyen koklerek dolgozhatnak a szakmában...És kiket? Nekem egyedül Varsandán hiányzikIgazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
Willie Parker
FLZOLI
Willie Parker
FLZOLI
több mint 3 éve
Szurkolok, hogy a szívük ezt behúzza, de rossz nézni a hiányt amit kompenzálni kell a dupla energiávalTe inkább ne nézd, mert neked semmi nem jó!Milliárdokat égetve az akadémiákon ne mondjuk már nem lehet szélsőt faragni pár emberből. Milyen koklerek dolgozhatnak a szakmában...És kiket? Nekem egyedül Varsandán hiányzikIgazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
Willie Parker
FLZOLI
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Ezt a Deszka gyereket kettétörném, annyira irritáló
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Nagy és Győri tragikusak sajnosAki ott van. Nagy bence inaktív, győri, balogh, bármelyikből kijöhet egy-két húzás ami átvisz a holtponton. Legalább próbálkozás szinten. Mert ebbe most a franciák aludtak kurvára bele és lazázták el a végétÉs kiket? Nekem egyedül Varsandán hiányzikIgazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
Willie Parker
peach
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Te inkább ne nézd, mert neked semmi nem jó!Milliárdokat égetve az akadémiákon ne mondjuk már nem lehet szélsőt faragni pár emberből. Milyen koklerek dolgozhatnak a szakmában...És kiket? Nekem egyedül Varsandán hiányzikIgazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
Willie Parker
FLZOLI
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Most épp nem, de aug-ban, okt-ben és dec- ben is izomsérülései voltak, több heteket kihagyott és éppen Svájcba igazoltbartók sérült? mert én balogh helyén elnéztem volnaÉs kiket? Nekem egyedül Varsandán hiányzikIgazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
Willie Parker
Negritis
több mint 3 éve
Egyébként vele már Gyöngyösön is ez volt a gond. Ha kicsit is kényelmetlen helyzetbe hozza az ellenfél, nem tud belenyúlni. Egyszerűen nem meri leszedni a kezdő embereket.Igazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
több mint 3 éve
Utolsó francia támadásról kimentem pisilni hogy ne legyen gól 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Milliárdokat égetve az akadémiákon ne mondjuk már nem lehet szélsőt faragni pár emberből. Milyen koklerek dolgozhatnak a szakmában...És kiket? Nekem egyedül Varsandán hiányzikIgazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
Willie Parker
több mint 3 éve
Aki ott van. Nagy bence inaktív, győri, balogh, bármelyikből kijöhet egy-két húzás ami átvisz a holtponton. Legalább próbálkozás szinten. Mert ebbe most a franciák aludtak kurvára bele és lazázták el a végétÉs kiket? Nekem egyedül Varsandán hiányzikIgazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
Willie Parker
több mint 3 éve
babonából nem néztem, csak az utsó 30 mp-cetnekem azért eléggé wtf, hogy meccsen belül csinálunk egy -9-et!
több mint 3 éve
bartók sérült? mert én balogh helyén elnéztem volnaÉs kiket? Nekem egyedül Varsandán hiányzikIgazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Magyar csapat sztem még sose dolgozott le 3-mat ilyen rövid idő alatt.Tessék, Gulyás meghúzta a nyitott védekezést!