Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez elképesztő
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hihihi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Visszajövök én egyszer még 😛 😛
több mint 3 éve
Beszarás hogy hosszabbítás
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
legyen bármi erre jár a szép volt Fiúk!
több mint 3 éve
Nem hiszem el micsoda küzdés. Nem is néznek a jobb szélre..
több mint 3 éve
A legfájdalmasabb módon fogunk kikapni. A pokolból visszatérve az uccsó másodpercekben kapott góllal...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
3mal a vége előtt gólt kapni valahogy nagyon magyaros lenne.
több mint 3 éve
Tétmeccsen visszajövünk percekkel a vége előtt -3-ról? Nem ehhez vagyok szokva.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
És kiket? Nekem egyedül Varsandán hiányzikIgazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
peach
több mint 3 éve
Nincs vége, amíg vége nincs 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Bánhidi sztem korrekt volt de nem hozott extrátaz ancsin-bodó-szita trió nagyon gyenge voltLékai és Bóka, akik hozzák magukat, Szita legalább vállal nekem ma Bánhidi és Máthé csalódás, Miklernek nem megy.
Negritis
Willie Parker
Máthé kicist fura mert alapvetően nem rossz, de nem is feltétlen jó
erre -1 ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
az ancsin-bodó-szita trió nagyon gyenge voltLékai és Bóka, akik hozzák magukat, Szita legalább vállal nekem ma Bánhidi és Máthé csalódás, Miklernek nem megy.
Negritis
több mint 3 éve
és b+ most adjuk le rendesen Bókának nyilván bevágjaelső félidőben toljuk pedro-t aki mindent kihagy azóta alig volt szélső játék
több mint 3 éve
Én rosszabbra számítottam őszintén szólva, de basszus a cseréik vernek meg végülha mahé marad a kezdőben sztem 5el mennénk
Willie Parker
több mint 3 éve
Igazság szerint neki vannak teljesìtő cseréik, nekünk iszonyat rövid a padIgazából ki se derülhetett. Bírom ezt a csapatot, de 9en nem lehet egy tornát se, meg egy negyed döntőt se végigtolni. Gulyás gyakorlatilag csak végig szurkolta a meccset. Ide ez már kevés. Olyanokat vigyen ki akikben bízik is, mert az nonszensz, hogy lékait csapágyasra hajtja, kapust akkor sem cserél ha az 20 percig nem találkozik a labdával stb stb...
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ott Mikler védett sokat, plusz ziccert vágtak fölé, stb. Ellenünk már hányadik labda pattan a blokkról úgy, hogy instant gólpassz?Undorító mázlija is van a csigazabálóknak, az összes labda úgy pattan, hogy nekik jó...az első 10 percbe nekünk pattant minden
Bálesz
Negritis
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Én rosszabbra számítottam őszintén szólva, de basszus a cseréik vernek meg végül
több mint 3 éve
az ancsin-bodó-szita trió nagyon gyenge volt
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Nem adjuk fel, ez tetszik, Mocsai alatt már szétestünk volna
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Nekik kb 12 góljuk múlt nüanszokon, de ilyen a sport.Undorító mázlija is van a csigazabálóknak, az összes labda úgy pattan, hogy nekik jó...az első 10 percbe nekünk pattant minden
Bálesz
Negritis
több mint 3 éve
Nem lehet modern kézilabdát játszani szelsők nélkül és vedekezésanalfabéta irányítóval. Azért nem volt ez rossz,s zomorkodni nincs okunk, van fiatal klasszis mag.
több mint 3 éve
Bánhidi is csődöt mondott. Egy jó megoldás mellé kettő rossz
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Undorító mázlija is van a csigazabálóknak, az összes labda úgy pattan, hogy nekik jó...az első 10 percbe nekünk pattant minden
Bálesz