Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
várható volt hogy valaki kihagyja a dánok közül is
több mint 3 éve
Reméljük 20:30-ra azért végeznek 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Landin kivédi a szemüket most...Hajrá
yooker
több mint 3 éve
Landin kivédi a szemüket most...Vszeg az jön
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Landin kivédi a szemüket most...
több mint 3 éve
Hetesek
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
jó nagy fasz az isÉrthetetlen
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Tudták ezek miért kezdenek 6-kor 😀
több mint 3 éve
jó nagy fasz az is
több mint 3 éve
3 kapufas gol
több mint 3 éve
Na most mi a tök van? 😊
több mint 3 éve
Én csak kérdeztem abból amit olvastam, amúgy nem néztem😛Koreai vb 2.0....?Eddig a bírok miben támogattak az egyiptomiakat? Dánok leeresztettek miután 3 góllal vezettek
dande
csebi
több mint 3 éve
Hihetetlen ez a meccs 😀
több mint 3 éve
micsoda INT
több mint 3 éve
Kieshetne mindkettő a picsába, az lenne igazságos 😊Amúgy ja a dánok tényleg alomsorsolast kaptak. Becsoszoghattak volna az elődöntőbe releváns meccs nélkül erre
warr_b
több mint 3 éve
azért karrierje nagyrészében ez még működött...Jaja értem de ezt a hülyét nem tudom én hány száz szoros nemzetközi meccs után ilyet? Megérte neki is “jó” kaját adni múlt hétenszándékos időhúzás...és jogos szerintemHaaaat de ez miért? Nem gólhelyzet ez.vagy van vmi új szabály?
yooker
csebi
yooker
csebi
hirtelen ez a reflex ugrott be gondolom!de persze amatőr dolog volt nyilván
több mint 3 éve
Kieshetne mindkettő a picsába, az lenne igazságos 😊
több mint 3 éve
Jaja értem de ezt a hülyét nem tudom én hány száz szoros nemzetközi meccs után ilyet? Megérte neki is “jó” kaját adni múlt hétenszándékos időhúzás...és jogos szerintemHaaaat de ez miért? Nem gólhelyzet ez.vagy van vmi új szabály?
yooker
csebi
yooker
több mint 3 éve
szándékos időhúzás...és jogos szerintemHaaaat de ez miért? Nem gólhelyzet ez.vagy van vmi új szabály?
yooker
csebi
több mint 3 éve
és jogos szerintemHaaaat de ez miért? Nem gólhelyzet ez.vagy van vmi új szabály?
yooker
Szerk: ok értem. Ezt a barmot
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
eldobta sípszó után, persze hogy jogos, hülye volt...
több mint 3 éve
és jogos szerintem
több mint 3 éve
beszarás 😊
több mint 3 éve
Mondjuk a dán edzőt sem értem. Mikkel Hansent fasznak erőlteti, amikor nettó emberhátrány... miért nem Möller véd, Landin kb semmit nem fog meg.