Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 3 éve
Kéziben elég 6-8 játékos egy válogatotthoz, annyi nálunk is ki tud időnként termelődni. Elég, ha mondjuk a minden évjáratban meglevő 6-8 tehetségből a szokásos 2-3 helyett 4-5 növi ki magát, és máris jobb lesz a válogatott. A lengyeleknek is lett hirtelen egy nagyon jó generációjuk úgy 10 éve. A nőknél a hollandoknak. Itt mi azért nem tartunk (remélem, hogy csak még), de van egy tehetséges fiatal mag, és sikerült megtalálni hozzá azt a szövetségi stábot, akik tudnak is velük mit kezdeni. Ezt a Gulyás-Chema-Nagy Laci hármas kimondottan bejött.Másrészt ez az idei VB speciális is, sok jó csapatból sok jó játékos nincs ott. És a mi csapatunk is olyan, hogy pl. irányító poszton nagyon rá vagyunk utalva Lékaira. Ha ő nem lenne, mi is jobban szenvednénk ennél, ahogy pl. a horvátok.
Ééés, azért még "csak" a 8-ba jutottunk. Eddig korábban is sikerült eljutni viszonylag rendszeresen. És egyelőre egy válogatottat sikerült verni egy utolsó másodperces góllal az igazi élmezőnyből. A szint lépés az lenne, ha nem is verünk mindenkit, de 2-3-at is el tudunk kapni a legjobbak közül. És meccsben vagyunk a tornák vége felé rendszeresen.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Valaki röviden tesák összefoglalná egy k9ca szurkolnak hogy most mitől ilyen szuper a férfi kézi csapat.(pl.Női kézi)Mi tököm történt velük az elmúlt világ verseny óta plusz itt hogy hogy nincsenek az edzők úgy lemaradva.
Előre pacsi.
több mint 3 éve
Egy jó fogadást mindig hedgelünk 😊Mondtam én h 8ban leszünkAkkor ezt biztos nem te írtad 😁 bocs ezt nem hagyhattam ki.
csebi
Brucebaszki lemaradtam erről a lebonyolításról (más rémlett korábbról, mindig is ez volt?). hát akkor nem leszünk nyolcban.Akkor leszünk nyolcban, ha a BRA/POL páros mindkét tagját megelőzzük, plusz még a német/spanyol duóból is még egyet ugye...én úgy gondolom, hogy a BRA-POL párosból egyiket meg tudjuk előzni, ha jól időzítünk formát.már csak ki kellene belőlük hozni, ami bennük van...Na igen, engem is ez a része zavar.
empty taxi
Mondjuk csebi valszeg-et írt, te meg nem lehetetlent.. az előbbi mondjuk 60%, utóbbi meg mennyi 10-20? 😛
Igor
csebi
A 8 db A/B csoportos csapatból kell az első v második helyen zárni.
en.wikipedia.org/wiki/2021_World_Men's_Handball_Championship
Igor
csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mondtam én h 8ban leszünkAkkor ezt biztos nem te írtad 😁 bocs ezt nem hagyhattam ki.
csebi
baszki lemaradtam erről a lebonyolításról (más rémlett korábbról, mindig is ez volt?). hát akkor nem leszünk nyolcban.Akkor leszünk nyolcban, ha a BRA/POL páros mindkét tagját megelőzzük, plusz még a német/spanyol duóból is még egyet ugye...én úgy gondolom, hogy a BRA-POL párosból egyiket meg tudjuk előzni, ha jól időzítünk formát.már csak ki kellene belőlük hozni, ami bennük van...Na igen, engem is ez a része zavar.
empty taxi
Mondjuk csebi valszeg-et írt, te meg nem lehetetlent.. az előbbi mondjuk 60%, utóbbi meg mennyi 10-20? 😛
Igor
csebi
A 8 db A/B csoportos csapatból kell az első v második helyen zárni.
en.wikipedia.org/wiki/2021_World_Men's_Handball_Championship
Igor
csebi
több mint 3 éve
Szerintem a csoportunkban veretlenül fogunk zárni, aztán a középcsoportban nyerünk a brazilok és a lengyelek ellen. Így csak másodikok leszünk, ami miatt a franciák ellen játszunk a nyolcban, ahol ki is kapunk...Ennyire tűpontos tippem még nem volt nagy nyilvánosság előtt. Remélem innentől már nem jön be a jóslatom.
Bruce
több mint 3 éve
Szép volt fijjug. Argentínok ütötték a horvátokat 😳
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Mondtam én h 8ban leszünk
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Csak hozták végül, ezzel a németek jó eséllyel elszálltak.A lengyel meccs is necces lesz, nemhogy a spanyol...Spanyolok nagyon megszenvednek a friccekkel...
NB2
warr_b
több mint 3 éve
A lengyel meccs is necces lesz, nemhogy a spanyol...Spanyolok nagyon megszenvednek a friccekkel...
NB2
több mint 3 éve
A lengyel meccs is necces lesz, nemhogy a spanyol...
több mint 3 éve
Sok a hiba eddig, de egyelőre belefér
több mint 3 éve
Aki előrelátó, annak (többek közt) pont ezért nincs gyereke. 😉Látod, ha gyereked van, ez az alapállapot 😆Nem néztem tegnap mert bealudtam, naná, hogy nyertünk 😛én is bealudtam, a hétvégét most sikerült kipihenni 😀
dande
kicsit sok volt a muter - nfl - muter - soccer - kézi - nfl alvás nélkül 😀
és hétfőn éjjel se tudtam rendesen kialudni magam
Negritis
warr_b
több mint 3 éve
nincs gyerekem (sőt jelenleg bnőm sincs ) csak anyám meglátogatott 😀Látod, ha gyereked van, ez az alapállapot 😆Nem néztem tegnap mert bealudtam, naná, hogy nyertünk 😛én is bealudtam, a hétvégét most sikerült kipihenni 😀
dande
Negritis
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Látod, ha gyereked van, ez az alapállapot 😆Nem néztem tegnap mert bealudtam, naná, hogy nyertünk 😛én is bealudtam, a hétvégét most sikerült kipihenni 😀
dande
Negritis
több mint 3 éve
Nem néztem tegnap mert bealudtam, naná, hogy nyertünk 😛én is bealudtam, a hétvégét most sikerült kipihenni 😀
dande
több mint 3 éve
Nem néztem tegnap mert bealudtam, naná, hogy nyertünk 😛
több mint 3 éve
Hmm, Svájc-Izland 20-18Nem rossz beugróként.
több mint 3 éve
sztem már 2 éve, de ott tudott először nem csak a BLben kitűnniLegkésőbb a tavalyi eb óta világklasszis.pick szurkolóként nézem a BL-ben is, és nem sok mindent lehet vele kezdeni mikor nem covidból épül felBánhidi jó nagy beast lesz ha már nem azElég komoly meccset tol.
Heisman
somoskovig
Negritis
peach
több mint 3 éve
Legkésőbb a tavalyi eb óta világklasszis.pick szurkolóként nézem a BL-ben is, és nem sok mindent lehet vele kezdeni mikor nem covidból épül felBánhidi jó nagy beast lesz ha már nem azElég komoly meccset tol.
Heisman
somoskovig
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
pick szurkolóként nézem a BL-ben is, és nem sok mindent lehet vele kezdeni mikor nem covidból épül felBánhidi jó nagy beast lesz ha már nem azElég komoly meccset tol.
Heisman
somoskovig
több mint 3 éve
pedig van jó szélsőnk Tatabányában, csak onnan is nyilván a szarabbat vitték ki a VB-re, érthetetlen.Mondjuk én nyilván haza beszélek, de kapásból balszélre vinném Varsandánt Suna helyett, irányítani meg Győri Matyi helyett Ubornyákot, oszt kész a dobogós csapat 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
pedig van jó szélsőnk Tatabányában, csak onnan is nyilván a szarabbat vitték ki a VB-re, érthetetlen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mondjuk a németek kikaparhatjak nekünk a csoport első helyét meg úgy is, ha kikapunk a spanyoloktól 😊Szerintem a csoportunkban veretlenül fogunk zárni, aztán a középcsoportban nyernünk a brazilok és a lengyelek ellen. Így csak másodikok leszünk, ami miatt a franciák ellen játszunk a nyolcban, ahol ki is kapunk...Eddig még jó! 🙂
Bruce
Bruce
több mint 3 éve
Szerintem a csoportunkban veretlenül fogunk zárni, aztán a középcsoportban nyernünk a brazilok és a lengyelek ellen. Így csak másodikok leszünk, ami miatt a franciák ellen játszunk a nyolcban, ahol ki is kapunk...Eddig még jó! 🙂
Bruce