Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kéziben elég 6-8 játékos egy válogatotthoz, annyi nálunk is ki tud időnként termelődni. Elég, ha mondjuk a minden évjáratban meglevő 6-8 tehetségből a szokásos 2-3 helyett 4-5 növi ki magát, és máris jobb lesz a válogatott. A lengyeleknek is lett hirtelen egy nagyon jó generációjuk úgy 10 éve. A nőknél a hollandoknak. Itt mi azért nem tartunk (remélem, hogy csak még), de van egy tehetséges fiatal mag, és sikerült megtalálni hozzá azt a szövetségi stábot, akik tudnak is velük mit kezdeni. Ezt a Gulyás-Chema-Nagy Laci hármas kimondottan bejött.

Másrészt ez az idei VB speciális is, sok jó csapatból sok jó játékos nincs ott. És a mi csapatunk is olyan, hogy pl. irányító poszton nagyon rá vagyunk utalva Lékaira. Ha ő nem lenne, mi is jobban szenvednénk ennél, ahogy pl. a horvátok.

Ééés, azért még "csak" a 8-ba jutottunk. Eddig korábban is sikerült eljutni viszonylag rendszeresen. És egyelőre egy válogatottat sikerült verni egy utolsó másodperces góllal az igazi élmezőnyből. A szint lépés az lenne, ha nem is verünk mindenkit, de 2-3-at is el tudunk kapni a legjobbak közül. És meccsben vagyunk a tornák vége felé rendszeresen.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Valaki röviden tesák összefoglalná egy k9ca szurkolnak hogy most mitől ilyen szuper a férfi kézi csapat.(pl.Női kézi)
Mi tököm történt velük az elmúlt világ verseny óta plusz itt hogy hogy nincsenek az edzők úgy lemaradva.
Előre pacsi.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Mondtam én h 8ban leszünk
csebi
Akkor ezt biztos nem te írtad 😁 bocs ezt nem hagyhattam ki.

már csak ki kellene belőlük hozni, ami bennük van...
empty taxi
Na igen, engem is ez a része zavar.

Mondjuk csebi valszeg-et írt, te meg nem lehetetlent.. az előbbi mondjuk 60%, utóbbi meg mennyi 10-20? 😛
Igor
én úgy gondolom, hogy a BRA-POL párosból egyiket meg tudjuk előzni, ha jól időzítünk formát.
csebi
Akkor leszünk nyolcban, ha a BRA/POL páros mindkét tagját megelőzzük, plusz még a német/spanyol duóból is még egyet ugye...

A 8 db A/B csoportos csapatból kell az első v második helyen zárni.
 en.wikipedia.org/wiki/2021_World_Men's_Handball_Championship
Igor
baszki lemaradtam erről a lebonyolításról (más rémlett korábbról, mindig is ez volt?). hát akkor nem leszünk nyolcban.
csebi
Bruce
Egy jó fogadást mindig hedgelünk 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
csebi
Akkor ezt biztos nem te írtad 😁 bocs ezt nem hagyhattam ki.

már csak ki kellene belőlük hozni, ami bennük van...
empty taxi
Na igen, engem is ez a része zavar.

Mondjuk csebi valszeg-et írt, te meg nem lehetetlent.. az előbbi mondjuk 60%, utóbbi meg mennyi 10-20? 😛
Igor
én úgy gondolom, hogy a BRA-POL párosból egyiket meg tudjuk előzni, ha jól időzítünk formát.
csebi
Akkor leszünk nyolcban, ha a BRA/POL páros mindkét tagját megelőzzük, plusz még a német/spanyol duóból is még egyet ugye...

A 8 db A/B csoportos csapatból kell az első v második helyen zárni.
 en.wikipedia.org/wiki/2021_World_Men's_Handball_Championship
Igor
baszki lemaradtam erről a lebonyolításról (más rémlett korábbról, mindig is ez volt?). hát akkor nem leszünk nyolcban.
csebi
több mint 3 éve
Szerintem a csoportunkban veretlenül fogunk zárni, aztán a középcsoportban nyerünk a brazilok és a lengyelek ellen. Így csak másodikok leszünk, ami miatt a franciák ellen játszunk a nyolcban, ahol ki is kapunk...
Bruce
Ennyire tűpontos tippem még nem volt nagy nyilvánosság előtt. Remélem innentől már nem jön be a jóslatom.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szép volt fijjug.

Argentínok ütötték a horvátokat 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A lengyel meccs is necces lesz, nemhogy a spanyol...
NB2
Spanyolok nagyon megszenvednek a friccekkel...
warr_b
Csak hozták végül, ezzel a németek jó eséllyel elszálltak.

több mint 3 éve
NB2
Spanyolok nagyon megszenvednek a friccekkel...

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Sima volt ez, vezetjük a csoportot, irány a döntő!

több mint 3 éve
Sok a hiba eddig, de egyelőre belefér

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Nem néztem tegnap mert bealudtam, naná, hogy nyertünk 😛
dande
én is bealudtam, a hétvégét most sikerült kipihenni 😀
kicsit sok volt a muter - nfl - muter - soccer - kézi - nfl alvás nélkül 😀
és hétfőn éjjel se tudtam rendesen kialudni magam
Negritis
Látod, ha gyereked van, ez az alapállapot 😆
warr_b
Aki előrelátó, annak (többek közt) pont ezért nincs gyereke. 😉

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
dande
Negritis
warr_b
nincs gyerekem (sőt jelenleg bnőm sincs ) csak anyám meglátogatott 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dande
Negritis

több mint 3 éve
dande

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
Hmm, Svájc-Izland 20-18

Nem rossz beugróként.

több mint 3 éve
Bánhidi jó nagy beast lesz ha már nem az
Heisman
Elég komoly meccset tol.
somoskovig
pick szurkolóként nézem a BL-ben is, és nem sok mindent lehet vele kezdeni mikor nem covidból épül fel
Negritis
Legkésőbb a tavalyi eb óta világklasszis.
peach
sztem már 2 éve, de ott tudott először nem csak a BLben kitűnni

több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Heisman
Elég komoly meccset tol.
somoskovig
pick szurkolóként nézem a BL-ben is, és nem sok mindent lehet vele kezdeni mikor nem covidból épül fel
Negritis
Legkésőbb a tavalyi eb óta világklasszis.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Heisman
Elég komoly meccset tol.
somoskovig

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
pedig van jó szélsőnk Tatabányában, csak onnan is nyilván a szarabbat vitték ki a VB-re, érthetetlen.
eaglesmcnabb
Mondjuk én nyilván haza beszélek, de kapásból balszélre vinném Varsandánt Suna helyett, irányítani meg Győri Matyi helyett Ubornyákot, oszt kész a dobogós csapat 😀
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
pedig van jó szélsőnk Tatabányában, csak onnan is nyilván a szarabbat vitték ki a VB-re, érthetetlen.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Szerintem a csoportunkban veretlenül fogunk zárni, aztán a középcsoportban nyernünk a brazilok és a lengyelek ellen. Így csak másodikok leszünk, ami miatt a franciák ellen játszunk a nyolcban, ahol ki is kapunk...
Bruce
Eddig még jó! 🙂
Bruce
Mondjuk a németek kikaparhatjak nekünk a csoport első helyét meg úgy is, ha kikapunk a spanyoloktól 😊

több mint 3 éve
Szerintem a csoportunkban veretlenül fogunk zárni, aztán a középcsoportban nyernünk a brazilok és a lengyelek ellen. Így csak másodikok leszünk, ami miatt a franciák ellen játszunk a nyolcban, ahol ki is kapunk...
Bruce
Eddig még jó! 🙂