NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Az a durva, hogy van pár ország aki relatíve jól csinálja, meg vannak a többiek. De az, hogy mit csinálnak jól, miben kellene másolni őket azt itt totózzuk a fórumon. Szvsz ezeket a dolgokat nem lehet csak az anyagi és infrastruktúrália előnnyel magyarázni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
reméljük most jobb lesz a vége mindkettőnekhát hatékonyabban is oldották meg a dolgokat akkor is mint az olaszok😊Németek annyira keményen tolják, hogy még át is vesznek az olaszoktól betegeket.nem az első alkalom h német szakemberek harcolnak az olasz fronton olaszok helyett
NB2
briareos
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
én csak ezt nézemArról van info, hogy a teszteltekkel mit csinálnak a németek? Hazaküldik otthoni karanténba pozitív tesztig vagy a gyanúsak eleve kórházba mennek?nyilván számít a jobb EÜ, meg a magasabb életszinvonalegyébként ami érdekelne, hogy a németek mennyire brutálisan tesztelnekgondolom jobb fegyelem, erősebb eü rendszer, a magasabb életszínvonal miatt alapból jobb a polgárok egészsége. De csak tippelek.
mert oké hogy nagyságrendileg van náluk 30k beteg, spanyolonál meg 40k
DE
a németeknél elvileg 23 a kritikus, spanyoloknál meg 2300
ennyivel durvábban tesztelnének?
Negritis
Amadeus
de a kritikus esetnél ennyit nem hiszem hogy jelentene
persze lehet hogy igen, csak számomra ez a legmeglepőbb adat
és nyilván ez függ össze a kiemelkedően alacsony halálozási adatukkal
Negritis
Fast Willie
www.worldometers.info/coronavirus/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 412
Arról van info, hogy a teszteltekkel mit csinálnak a németek? Hazaküldik otthoni karanténba pozitív tesztig vagy a gyanúsak eleve kórházba mennek?nyilván számít a jobb EÜ, meg a magasabb életszinvonalegyébként ami érdekelne, hogy a németek mennyire brutálisan tesztelnekgondolom jobb fegyelem, erősebb eü rendszer, a magasabb életszínvonal miatt alapból jobb a polgárok egészsége. De csak tippelek.
DE
Negritis
Amadeus
Negritis
több mint 4 éve
twitter.com/BazzaniLions/status/1242453535788355586twitter.com/BazzaniLions/status/1242452227165388801most vegyek elő egy dobozt és nyomtassam rá hogy jézus fogai, akkor az lesz benne? 😀
Hitetleneknek.
Bazzani
Negritis
több mint 4 éve
twitter.com/BazzaniLions/status/1242452227165388801most vegyek elő egy dobozt és nyomtassam rá hogy jézus fogai, akkor az lesz benne? 😀
Hitetleneknek.
Bazzani
több mint 4 éve
tudom, de mivel a tescoba szar a fehérkenyérEzt bukod el a toast kenyérrel. 😀lehet, én fehér kenyérpárti parasztlegény vagyok 😀ami itt van nálunk tesco nemhogy a kenyér szar, de a kifli/zsömle isOtt a kovászos cipó finom volt és nem száradt másnapra sem.
ezért szerettem bejárni dolgozni mert a klinikáknál van az albán pékség tök jó kennyérrel (bár szegeden a csiga jobb 😀)
meg a CBA-ban a corvinban is tök jó a zsömle
sajnos amíg nem tudok kimozdulni inkább veszek toast kenyeret
Negritis
kittli
Negritis
kittli
így melegszendvicset csinálok 😀
meg veszem a meh zsömlét
több mint 4 éve
Csak a kis helyi pékséges kenyér (igaz albánok vagy koszovóiak sütik 😆). 380 a kiló, de két nagyságrenddel jobb, mint bármelyik üzletláncé.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
hát hatékonyabban is oldották meg a dolgokat akkor is mint az olaszok😊Németek annyira keményen tolják, hogy még át is vesznek az olaszoktól betegeket.nem az első alkalom h német szakemberek harcolnak az olasz fronton olaszok helyett
NB2
briareos
több mint 4 éve
Ezt bukod el a toast kenyérrel. 😀lehet, én fehér kenyérpárti parasztlegény vagyok 😀ami itt van nálunk tesco nemhogy a kenyér szar, de a kifli/zsömle isOtt a kovászos cipó finom volt és nem száradt másnapra sem.
ezért szerettem bejárni dolgozni mert a klinikáknál van az albán pékség tök jó kennyérrel (bár szegeden a csiga jobb 😀)
Negritis
kittli
Negritis
több mint 4 éve
Németek annyira keményen tolják, hogy még át is vesznek az olaszoktól betegeket.nem az első alkalom h német szakemberek harcolnak az olasz fronton olaszok helyett
NB2
több mint 4 éve
lehet, én fehér kenyérpárti parasztlegény vagyok 😀ami itt van nálunk tesco nemhogy a kenyér szar, de a kifli/zsömle isOtt a kovászos cipó finom volt és nem száradt másnapra sem.
Negritis
kittli
több mint 4 éve
ami itt van nálunk tesco nemhogy a kenyér szar, de a kifli/zsömle isOtt a kovászos cipó finom volt és nem száradt másnapra sem.
Negritis
több mint 4 éve
Németek annyira keményen tolják, hogy még át is vesznek az olaszoktól betegeket.
több mint 4 éve
sokkal komolyabb szinten tolják a kontaktkutatást-teszteléstnyilván számít a jobb EÜ, meg a magasabb életszinvonalegyébként ami érdekelne, hogy a németek mennyire brutálisan tesztelnekgondolom jobb fegyelem, erősebb eü rendszer, a magasabb életszínvonal miatt alapból jobb a polgárok egészsége. De csak tippelek.
DE
Negritis
Amadeus
Negritis
több mint 4 éve
Hozzá jön még az FKF és tiszta Gotham lesz Pestből...www.portfolio.hu/uzlet/20200324/tobb-ezer-haztartasban-nem-lesz-internet-telefon-tv-a-kovetkezo-napokban-421662elmű-upc legjobb 😀
Az időzítés zseniális... 😉
nagir
Negritis
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20200324/tobb-ezer-haztartasban-nem-lesz-internet-telefon-tv-a-kovetkezo-napokban-421662elmű-upc legjobb 😀
Az időzítés zseniális... 😉
nagir
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2020/03/24/usa_koronavirus_gocpont_who_szerint/Jah ott már nem maszkot osztanak az orvosoknak, hanem AMD-t! 😉
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
nyilván számít a jobb EÜ, meg a magasabb életszinvonalegyébként ami érdekelne, hogy a németek mennyire brutálisan tesztelnekgondolom jobb fegyelem, erősebb eü rendszer, a magasabb életszínvonal miatt alapból jobb a polgárok egészsége. De csak tippelek.
DE
Negritis
Amadeus
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20200324/tobb-ezer-haztartasban-nem-lesz-internet-telefon-tv-a-kovetkezo-napokban-421662Az időzítés zseniális... 😉
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 915
egyébként ami érdekelne, hogy a németek mennyire brutálisan tesztelnekgondolom jobb fegyelem, erősebb eü rendszer, a magasabb életszínvonal miatt alapból jobb a polgárok egészsége. De csak tippelek.
DE
Negritis
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2020/03/24/usa_koronavirus_gocpont_who_szerint/
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
egyébként ami érdekelne, hogy a németek mennyire brutálisan tesztelnekmert oké hogy nagyságrendileg van náluk 30k beteg, spanyolonál meg 40k
DE
több mint 4 éve
arról nem tudok nyilatkozni sose vettem sose fogokvakumcsomagolt német barnakenyérna és a norbi féle Keto? 😀
1 szelet kitart 1 hétig 😀
briareos
Negritis