NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Már a szőröstalpúaknál is teljes kijárási tilalom van!OFF!
M4 20.00 Ausztria-Magyaroszág 2016-os EB
több mint 4 éve
Nem gondolom, mert ugyan a fekete gumi felemelkedik de ott az az átlátszó műanyag borítás rajta. Azon csapódik minden. Vagy max a maszk külső felén. De hogy nem megy 1 méterre se az biztos.Ahha. Akkor ha turházol egyet, az simán átjön. Értem. Kösz.Akinél van ilyen ffp3-as maszk, ahhoz lenne egy kérdésem: van benne egyirányú pillangószelep? Vagyis befelé szűr, kifelé meg enged?Igen. Nekem ilyen van:
Lecsó
Matthew99
Lecsó
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
én citromlével 😀gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊
csebi
somoskovig
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=MPGw5Ucmwk8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
gaborik
514
A kinin (INN: quinine) egy természetes kristályos alkaloid, melynek láz- és fájdalomcsillapító, valamint gyulladáscsökkentő hatásai vannak.én a tonikot gyűlölöm, a bitter lemon elmegy. amúgy erről lecsúsztam, miért kell ilyet iszogatni nagyon? mire jó a kinin?asszem Doki írta hogy vanAbban is van kinin? Mert az amúgy nem tonik hanem üccsién a schweppes bitter lemont akarom megnézni van-e mikor legközelebb mék tescobahúh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
d3Y
Negritis
peach
edit: van
bevasarlas.tesco.hu/groceries/hu-HU/products/2004120306125
Összetevők
Víz, Cukor, Sűrítményből előállított citromlé (3,5%), Szén-dioxid, Étkezési sav: citromsav, Természetes aromák, Édesítőszerek: aszpartám, k-aceszulfám, Módosított keményítő: E 1450, Tartósítószer: kálium-szorbát, Antioxidáns: aszkorbinsav, Stabilizátorok: E 445, E444, Aroma: kinin, Kinint tartalmaz., Fenil-alanin forrást tartalmaz.
gondolom ettől olyan kurva keserű 😀
Negritis
shawnka
| Hosszas alkalmazása esetén részleges, vagy teljes süketséget, halláskárosodást okozhat. 😀 nyilvan ez csak nagy dozisra igaz, intravenasan... |
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
én a tonikot gyűlölöm, a bitter lemon elmegy. amúgy erről lecsúsztam, miért kell ilyet iszogatni nagyon? mire jó a kinin?asszem Doki írta hogy vanAbban is van kinin? Mert az amúgy nem tonik hanem üccsién a schweppes bitter lemont akarom megnézni van-e mikor legközelebb mék tescobahúh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
d3Y
Negritis
peach
Összetevők
Víz, Cukor, Sűrítményből előállított citromlé (3,5%), Szén-dioxid, Étkezési sav: citromsav, Természetes aromák, Édesítőszerek: aszpartám, k-aceszulfám, Módosított keményítő: E 1450, Tartósítószer: kálium-szorbát, Antioxidáns: aszkorbinsav, Stabilizátorok: E 445, E444, Aroma: kinin, Kinint tartalmaz., Fenil-alanin forrást tartalmaz.
Negritis
több mint 4 éve
asszem Doki írta hogy vanAbban is van kinin? Mert az amúgy nem tonik hanem üccsién a schweppes bitter lemont akarom megnézni van-e mikor legközelebb mék tescobahúh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
d3Y
Negritis
peach
Összetevők
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Abban is van kinin? Mert az amúgy nem tonik hanem üccsién a schweppes bitter lemont akarom megnézni van-e mikor legközelebb mék tescobahúh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
d3Y
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
hden
339
Tanquerayből a Rangpur nagy kedvencem, de a Gin Mare is nagyon jó. Ha repülök valahonnan haza, mindig veszek magamnak duty freebe valami szuvenír gint... mostanában erre sem lesz alkalmam.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Bombay Sapphire az alap, ha igazán jót akarsz inni, akkor Tanqueray 10 vagy Hendricks (vagy ezer másik ezeknél sokkal drágább kézműves gin 😊).
somoskovig
több mint 4 éve
én a schweppes bitter lemont akarom megnézni van-e mikor legközelebb mék tescobahúh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
d3Y
több mint 4 éve
Lecsó
3 117
Ahha. Akkor ha turházol egyet, az simán átjön. Értem. Kösz.Akinél van ilyen ffp3-as maszk, ahhoz lenne egy kérdésem: van benne egyirányú pillangószelep? Vagyis befelé szűr, kifelé meg enged?Igen. Nekem ilyen van:
Lecsó
Matthew99
több mint 4 éve
deyell
11 702
húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemrégebben én is utáltam, de most valamiért jó (Kinley). legalábbis az elején, amíg be nem üt a keserű íz, de az is valami.
csebi
choose life
több mint 4 éve
Akinél van ilyen ffp3-as maszk, ahhoz lenne egy kérdésem: van benne egyirányú pillangószelep? Vagyis befelé szűr, kifelé meg enged?Van benne
Lecsó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ja sorry 😅🤣mármint Máltára 😊idrinks.hu/szallitasi-feltetelek#ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Bombay Sapphire az alap, ha igazán jót akarsz inni, akkor Tanqueray 10 vagy Hendricks (vagy ezer másik ezeknél sokkal drágább kézműves gin 😊).
somoskovig
@betyár úr köszi de az idrinks nem hiszem h kiszállít 😊
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
csebi
Ja sorrymármint Máltára 😊idrinks.hu/szallitasi-feltetelek#ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
csebi
több mint 4 éve
Akinél van ilyen ffp3-as maszk, ahhoz lenne egy kérdésem: van benne egyirányú pillangószelep? Vagyis befelé szűr, kifelé meg enged?Igen. Nekem ilyen van:
Lecsó
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
mármint Máltára 😊idrinks.hu/szallitasi-feltetelek#ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Máltára kellene csebinek. 😊idrinks.hu/szallitasi-feltetelek#ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
plusz egy ezekre, a Bombay szerencsére könnyen és viszonylag olcsón beszerezhető, szóval általában nálunk is az van itthon (többek között), illetve én a japán gineket eléggé kedvelem, abból a Roku még kifejezetten olcsó és itthon is kapható.gordons dry gin az jó?Ne, lécci. 😊
csebi
somoskovig
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
idrinks.hu/szallitasi-feltetelek#ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
több mint 4 éve
ok megnézem mi van itt beszerezhető a szigeten.Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Itt tudsz vállogatni kedvedre 😊😉gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
idrinks.hu/szeszesital/gin#
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2020/03/24/tabori_agyakkal_boritottak_be_a_hungexpo_egyik_pavilonjat/azért ez a hungexpo történet elég szarul festcontext?
Amadeus
Negritis
több mint 4 éve
Ne, lécci. 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi
több mint 4 éve
Finsbury? Sörökben segítek, de gin-t szerintem 15 éve ittam utoljár 😊gordons dry gin az jó?Ja, azt nem tudtam, hogy mazochista vagy. 😊gin nélkül ittam, csak tisztán jég nélkül.húh de szar ez a tonik, most már emlékszem miért a gin tonic a legjobban utált longdrinkemHa felütöd 2 cl Saint Germain bodzalikőrrel (vagy jobb híján egy kis bodzaszörppel), plusz 1-2 gerezd lime-ot félig belenyomsz és beledobsz, akkor már viszonylag vállalható lesz a dolog. Persze az se baj, ha nem ilyen Gordon's meg Beefeater sz*rokat iszik az ember. 😊
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
csebi