Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Kedves Kollégák és Hallgatók!Kérem a Kollégákat és a Hallgatókat, hogy minden nap 12-kor a déli harangszó elhangzásakor mondjanak el egy imádságot a betegek gyógyulásáért, a fertőzésveszély elmúlásáért és az ezért dolgozók számára testi és lelki erőért.
I kindly ask all our colleagues and students to stop at noon every day, when the church bells ring, for a short prayer for the recovery of the sick, for the end of the coronavirus infection and for the physical and spiritual strength of everyone working for these aims.
Üdvözlettel,
Kuminetz Géza, rektor
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
nyilván a katonaság is alkalmatlan rá alapvetően, de mutatóba ki lehet őket is vezényelnibingoa rendőrség akkora létszámhiánnyal küzd, hogy már egy átlagos hétköznapra sincs elegendő állománya, szerintem azért nem jelentik be a kijárási tilalmat, mert egyszerűen nincs, aki ezt kikényszerítenéHa esetleg lesz kijárási tilalom, akkor a műszaki boltok pl. Euronics az zárva lesz, ha egyáltalán el lehet menni?Logikusan a kijárási tilalomban nem lehet shoppingolni, csak ételt és gyógyszert.
steelwolf
De, hogy mi a logikus itt már, azt én nem tudom megitélni.
vpi
r.baggio
Amadeus
(bár még nincsenek készenlétben információm szerint)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
bingoa rendőrség akkora létszámhiánnyal küzd, hogy már egy átlagos hétköznapra sincs elegendő állománya, szerintem azért nem jelentik be a kijárási tilalmat, mert egyszerűen nincs, aki ezt kikényszerítenéHa esetleg lesz kijárási tilalom, akkor a műszaki boltok pl. Euronics az zárva lesz, ha egyáltalán el lehet menni?Logikusan a kijárási tilalomban nem lehet shoppingolni, csak ételt és gyógyszert.
steelwolf
vpi
r.baggio
több mint 4 éve
persze. de minek kelteni a hangulatot? alaphelyzetben a nyuggerek játszanak az életükkel. lehet, hogy így is, úgy is végük, azt a kis napozást sajnálja tőlük? elszívják a sugarakat a napeleme elől, vagy mi?maradjunk annyiban hogy a képhez kapcsolódóan mindenki hülye 😀www.facebook.com/photo.php?fbid=3209326072626722&set=a.2237661173126555&type=3&theaterakkor ennek az idiótának már csak pár napig kell kibírnia, mert ha az idősek tényleg vírushordozók, akkor napokon belül már vízszintesben lesznek.
Negritis
slowmotion
a srác kelti a feszkót feleslegesen ahelyett hogy próbálna velük beszélni
a nyanyák meg kint hesszelnek
Negritis
több mint 4 éve
a rendőrség akkora létszámhiánnyal küzd, hogy már egy átlagos hétköznapra sincs elegendő állománya, szerintem azért nem jelentik be a kijárási tilalmat, mert egyszerűen nincs, aki ezt kikényszerítenéHa esetleg lesz kijárási tilalom, akkor a műszaki boltok pl. Euronics az zárva lesz, ha egyáltalán el lehet menni?Logikusan a kijárási tilalomban nem lehet shoppingolni, csak ételt és gyógyszert.
steelwolf
vpi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Köszikérdés hogy mennyire lesz szigorúHa esetleg lesz kijárási tilalom, akkor a műszaki boltok pl. Euronics az zárva lesz, ha egyáltalán el lehet menni?Logikusan a kijárási tilalomban nem lehet shoppingolni, csak ételt és gyógyszert.
steelwolf
vpi
spanyoloknál futni se mehetsz ki
franciáknál mehetsz
Negritis
több mint 4 éve
kérdés hogy mennyire lesz szigorúHa esetleg lesz kijárási tilalom, akkor a műszaki boltok pl. Euronics az zárva lesz, ha egyáltalán el lehet menni?Logikusan a kijárási tilalomban nem lehet shoppingolni, csak ételt és gyógyszert.
steelwolf
vpi
spanyoloknál futni se mehetsz ki
franciáknál mehetsz
több mint 4 éve
Ha esetleg lesz kijárási tilalom, akkor a műszaki boltok pl. Euronics az zárva lesz, ha egyáltalán el lehet menni?Logikusan a kijárási tilalomban nem lehet shoppingolni, csak ételt és gyógyszert.
steelwolf
több mint 4 éve
Igen, ha nem mindenkinek tuti infója lett volna az elmúlt két hétben "holnap már biztos", meg nem mindenkinek (is) lenne egy Operatív Törzsös barátja, rokona, akkor el is hinnénk 😊Mas is hallott a rendori berkekbol szarmazo penteki lezarasos inforol?Már egy hete mindenki ezt mondja. Senkinek nem hiszek már ebben. | sem |
Csak,hogy fake-e, bar eddig onnan csak fixer hallottam.
Kenny
kristóf17
Egyébként én is pénteket halottam, de hozzáteszem, hogy tegnap 14h-kor mondták, hogy még egy utolsót menjünk el sétálni a gyerekkel a környéken, ha gondoljuk, mert 15h-tól bejelentik a kijárási tilalmat.
több mint 4 éve
maradjunk annyiban hogy a képhez kapcsolódóan mindenki hülye 😀www.facebook.com/photo.php?fbid=3209326072626722&set=a.2237661173126555&type=3&theaterakkor ennek az idiótának már csak pár napig kell kibírnia, mert ha az idősek tényleg vírushordozók, akkor napokon belül már vízszintesben lesznek.
Negritis
slowmotion
a srác kelti a feszkót feleslegesen ahelyett hogy próbálna velük beszélni
a nyanyák meg kint hesszelnek
több mint 4 éve
Ha esetleg lesz kijárási tilalom, akkor a műszaki boltok pl. Euronics az zárva lesz, ha egyáltalán el lehet menni?Hát amennyiben nem váltanak gyorsan profilt élelmiszer/drogéria/gyógyszertár/dohányboltra, akkor kétlem, hogy nyitva lenne. Tessék eMAG-ról rendelni 😀
steelwolf
több mint 4 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=3209326072626722&set=a.2237661173126555&type=3&theaterakkor ennek az idiótának már csak pár napig kell kibírnia, mert ha az idősek tényleg vírushordozók, akkor napokon belül már vízszintesben lesznek.
Negritis
több mint 4 éve
Mas is hallott a rendori berkekbol szarmazo penteki lezarasos inforol?Már egy hete mindenki ezt mondja. Senkinek nem hiszek már ebben. | sem |
Csak,hogy fake-e, bar eddig onnan csak fixer hallottam.
Kenny
több mint 4 éve
Ha esetleg lesz kijárási tilalom, akkor a műszaki boltok pl. Euronics az zárva lesz, ha egyáltalán el lehet menni?
több mint 4 éve
Mas is hallott a rendori berkekbol szarmazo penteki lezarasos inforol?Csak,hogy fake-e, bar eddig onnan csak fixer hallottam.
több mint 4 éve
mi is most akarjuk felvenni, a bankmonitoros ügyintéző szerint erről jelenleg nincs szóde aki 2-3-4 hónap múlva akarná felvenni, az ugyanúgy megteheti ugye? tehát nem tervezik eltörölni?babaváróról mit mondott most Gulyás pontosan? csak félfüllel hallottamA hitelek törlesztésének idei évre szóló, a koronavírus-járvány miatt elrendelt felfüggesztése a babaváró- és a diákhitelekre is vonatkozik – mondta a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
braxa88
Gulyás Gergely hozzátette ugyanakkor, hogy a babavárókölcsönnél a 10 éves futamidő nem hosszabbodik meg.
r.baggio
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
braxa88
12 534
de aki 2-3-4 hónap múlva akarná felvenni, az ugyanúgy megteheti ugye? tehát nem tervezik eltörölni?babaváróról mit mondott most Gulyás pontosan? csak félfüllel hallottamA hitelek törlesztésének idei évre szóló, a koronavírus-járvány miatt elrendelt felfüggesztése a babaváró- és a diákhitelekre is vonatkozik – mondta a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
braxa88
Gulyás Gergely hozzátette ugyanakkor, hogy a babavárókölcsönnél a 10 éves futamidő nem hosszabbodik meg.
r.baggio
több mint 4 éve
babaváróról mit mondott most Gulyás pontosan? csak félfüllel hallottamA hitelek törlesztésének idei évre szóló, a koronavírus-járvány miatt elrendelt felfüggesztése a babaváró- és a diákhitelekre is vonatkozik – mondta a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
braxa88
---
több mint 4 éve
braxa88
12 534
babaváróról mit mondott most Gulyás pontosan? csak félfüllel hallottam
több mint 4 éve
most kéne begyűjteni a rokirobikat mielőtt gépesített gyalogságként haladnak, mindenkit térdhajlaton meg bokán vágva a botjaikkalwww.facebook.com/photo.php?fbid=3209326072626722&set=a.2237661173126555&type=3&theaterEnnek a vege az lesz, mint a South Parkban, amikor az oregeket el akartak tiltani a vezetestol, azok meg lerohantak egesz Coloradot fegyverrel, es atvettek az uralmat. 😀
Negritis
Stez
több mint 4 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=3209326072626722&set=a.2237661173126555&type=3&theaterEnnek a vege az lesz, mint a South Parkban, amikor az oregeket el akartak tiltani a vezetestol, azok meg lerohantak egesz Coloradot fegyverrel, es atvettek az uralmat. 😀
Negritis
több mint 4 éve
Hendrix
1 555
Allitolag megint tomott sorok voltak/vannak az uzletek elott...ez az a kategoria amire tenyle nem lehet mit mondani.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=3209326072626722&set=a.2237661173126555&type=3&theater
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Indexen három cikk:A 74 éves néni fertőzte meg őket vívás közben.
MÁR 73 FERTŐZÖTT VAN MAGYARORSZÁGON
A budapesti verseny után pozitív lett három dél-koreai vívó koronavírus tesztje
Kínában három, Magyarországról érkezett beteget regisztráltak
Azért nekem ez nem azt mutatja, hogy 73 fertőzött van csak...
Bruce
több mint 4 éve
A fuvarozók kaptak olyan ígéretet ,hogy az élelmiszer ellátás miatt akár a karanténban lévő sofőr is dolgozhat(persze csak maszkban kesztyűben).Ez is érdekes kis játszma mert ha egész europában nem lenne mit enni az igazi katasztrófa lenne.
Itthon ugye eléggé import kitettség van