NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Az a PR szöveget digitális oktatás püff 😊 amúgycis akrutk
több mint 4 éve
hát.. akkor már értembaszki, nem lehetett volna valami stúdióban felvenni, hogy ne visszhangozzon?! bazmeg, aszittem, ez a Habony ért a kommunikációhozHabony másfél éve nincs játékban.
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 4 éve
baszki, nem lehetett volna valami stúdióban felvenni, hogy ne visszhangozzon?! bazmeg, aszittem, ez a Habony ért a kommunikációhozHabony másfél éve nincs játékban.
slowmotion
több mint 4 éve
Kampman
28 205
baszki, nem lehetett volna valami stúdióban felvenni, hogy ne visszhangozzon?! bazmeg, aszittem, ez a Habony ért a kommunikációhozÁllítólag már nincs annyira közel Orbánhoz, de tudja fene.
slowmotion
több mint 4 éve
antiszemiták.........irónia
több mint 4 éve
ajajjj nem jöhetnek a biboldók Mo-ra, ebből baj lesz more 😊
több mint 4 éve
baszki, nem lehetett volna valami stúdióban felvenni, hogy ne visszhangozzon?! bazmeg, aszittem, ez a Habony ért a kommunikációhoz
több mint 4 éve
Armageddon az 😊A Miniszterelnok Ur felalitotta az AKCIOCSOPORTOTAccapulco akció csoport
Hendrix
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Kampman
28 205
Az NB1-es bajnokság kontinuitásával kapcsolatos akciócsoportról nem hallottam!!!!!
több mint 4 éve
A Miniszterelnok Ur felalitotta az AKCIOCSOPORTOTAccapulco akció csoport
Hendrix
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Akciócsoport vágjon partiba te köcsög.
több mint 4 éve
A Miniszterelnok Ur felalitotta az AKCIOCSOPORTOTNem is egyet
Hendrix
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Hendrix
1 545
A Miniszterelnok Ur felalitotta az AKCIOCSOPORTOT
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
Mindent ismernek, csak az órát nem....
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
A Peach által beljnkelt videoval mi lett? 😀 Vagy Ő maga törölte valamiert a hszét?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
- JC6
6 874
Mivanmá 21:15 rég elmúlt, hol vagy Vitya? Karanténba?
több mint 4 éve
Fu baszki, nalam is ez megy. Visszataszito.Eddig igaz...Gyirmot-Soroksár 0-0Köszönjük
58. perc
Gondoltam megosztom.
Vrij6
Örülök, hogy azért az élet nem áll meg.
Kampman
NB2 > koronavírus
Vrij6
baszki hírtv-n van a tv-m tíz perce, de már kezd nagyon sok lenni, kezdődjön már ez a szar 😊
NB2
több mint 4 éve
ugye? gondoltam én is, de csak egy buta szőke picsa beszélget három humortalan, arrogáns pöccsel. még ha legalább tolnának egy gangbanget, de így...Eddig igaz...Gyirmot-Soroksár 0-0Köszönjük
58. perc
Gondoltam megosztom.
Vrij6
Kampman
NB2 > koronavírus
Vrij6
baszki hírtv-n van a tv-m tíz perce, de már kezd nagyon sok lenni, kezdődjön már ez a szar 😊
NB2
több mint 4 éve
kell. pont a havi forduló vége előtt mentünk volna, ilyenkor kevés a maradék adatforgalmam, ott kint meg gondolom sokat kellene használni a gúglmepszet meg a menetrendeket...Ezen hangosan felröhögtem Slow! 😀 xD"A TELEKOM SEGÍTDigitális szolgáltatásainkkal tevőlegesen is szeretnénk hozzájárulni a kapcsolattartás megkönnyítéséhez, ezért Ügyfeleinket a koronavírus miatt kialakult helyzetben extra adatmennyiséggel segítjük.tíz giga ingyér' a zeu-ba, akkor szólok az asszonynak, hogy csütörtökön mégis repülünk Ángliába!!4!!négy!
10 GB EXTRA ADAT
MINDEN HAVI DÍJAS ÉS DOMINO ÜGYFELÜNKNEK
Minden ügyfelünknek, beleértve a lakossági, üzleti és feltöltőkártyás Domino előfizetőket, valamint a Mol és Lidl előfizetőket is, 10 GB-os belföldi és EU-roaming mobil adatforgalmi egyenleget biztosítunk díjmentesen.
Külön teendőd nincs, az extra adategyenleget március 16. 0:00 órától minden érintettnek aktiváljuk"
nagir
slowmotion
Cowboykarcsi90
na jó, jk, igazából abban reménykedem, hogy törlik a járatot
több mint 4 éve
Eddig igaz...Gyirmot-Soroksár 0-0Köszönjük
58. perc
Gondoltam megosztom.
Vrij6
Kampman
NB2 > koronavírus
Vrij6
több mint 4 éve
Tegnap homeroztek ot nyilvanosan, kemeny lenne.Azt jelenti be, hogy ő is elkapta...😉 A fején a koronával fog bejelentkezni....Gyirmot-Soroksár 0-0Kosz baszki. Ha ezt jelenti be mindjart a foni, akkor elspoilerezted a sajttajat.
58. perc
Gondoltam megosztom.
Vrij6
Stez
Klaci79
több mint 4 éve
Kampman
28 205
Tibor Fischer "A béka segge alatt" című könyvében is értetlenkedik a tanár 1945 tavaszán, hogy ugye nem hitték a diákok, hogy a háború meg Budapest szarrábombázása miatt elmarad az érettségi, egy igazi magyar mindig készen áll.Gyirmot-Soroksár 0-0Köszönjük
58. perc
Gondoltam megosztom.
Vrij6
Kampman
NB2 > koronavírus
Vrij6