NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 373
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez olyan mint ahogy az olaszok elmentek síelni. Ha hülyék akkor be kell zárni az egészet meg még úgy megbüntetni hogy megérezze. Legközelebb majd nem keresnek kiskaput.Amúgy a cinema city is rohadtul felelőtlenUgy megbuntetnem oket, hogy arrol koldulnak. Ha akarnak, megtehetnek, tuti talalnanak ra valami indokot.
csebi
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
NHL is leáll egy darabig.
több mint 5 éve
99 fo mellett amint belép a 100. Dolgozó ember repülhet a bírságAmúgy a cinema city is rohadtul felelőtlenUgy megbuntetnem oket, hogy arrol koldulnak. Ha akarnak, megtehetnek, tuti talalnanak ra valami indokot.
csebi
Stez
több mint 5 éve
Ha megfőzted, nem lesz gond, nyersen a ciki 🤣Nah, főzök egy jó pörköltet tésztával, koviubival, savanyú káposztával.Én kínait főztem most... Remélem már gyógyult volt 😁
warr_b
Chargers LT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Simán, van szabolcsi házi alma meg meggy. Bor is van.Nah, főzök egy jó pörköltet tésztával, koviubival, savanyú káposztával.Előtte pálesz, után Bikavér és teljes a menü..
warr_b
nagir

több mint 5 éve
Per ESPN, the #MLB will suspend operations until further notice.
több mint 5 éve
Mi itt a pálinkába meg a tormába hiszünk, miközben Kásler miniszter úr már mikor megmondta, hogy a legtökéletesebb népegészségügyi program a tízparancsolat. Mondjuk ha azt nézem, hogy a katolicizmus fellegvárában van vagy 5%-os halálozási arány (nem néztem utána) akkor mi itt mire számítsunk?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
99 fős moziban ha bemegy egy személy aki a cinema citys akkor megvan a 100Amúgy a cinema city is rohadtul felelőtlenUgy megbuntetnem oket, hogy arrol koldulnak. Ha akarnak, megtehetnek, tuti talalnanak ra valami indokot.
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Nah, főzök egy jó pörköltet tésztával, koviubival, savanyú káposztával.Előtte pálesz, után Bikavér és teljes a menü..
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Nah, főzök egy jó pörköltet tésztával, koviubival, savanyú káposztával.Én kínait főztem most... Remélem már gyógyult volt 😁
warr_b
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Amúgy a cinema city is rohadtul felelőtlenUgy megbuntetnem oket, hogy arrol koldulnak. Ha akarnak, megtehetnek, tuti talalnanak ra valami indokot.
csebi
több mint 5 éve
Amúgy a cinema city is rohadtul felelőtlenNem igaz! A koronavírus okos!
csebi
100 fő alatti rendezvényt nem látogat, ott nem fertőz, ahogy a több száz, vagy ezer fős gyári munkahelyeken se. 😎
Ezeket a helyeket messziről kerüli.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
kétbites neuron modellekkel nem tudsz mit csinálni, csak a kijárási tilalom, emehecc a bótig, stop.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Amúgy a cinema city is rohadtul felelőtlen
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Van ra esély. Májusban mennénk Berlinbe szintén airbnb-n foglaltuk. Benne van, hogy azt is bukjuk. Ilyenkor az egészség és a biztonság a fontos.A hétvégén mentünk volna Pestre bulizni, de értelemszerűen elmarad. Foglaltunk airbnb-t a hétvégére még februárban.Csak el ne adja addig a lakást...
Felhívott a tulaj, hogy sajnos nem tudja airbnb-n visszautalni a pénzt, de menjünk máskor helyette Ingyen!!! Tökre feldobta a napom ez az apró gesztus 😊
hden
Ugyanis az elmúlt két hétben megduplázódott az eladó AirBnB-s lakások száma, teljesen betett a piacnak a vírus, szinte mindenki menekül és szabadul a lakásától. Hónapokra, lehet egy évre is leáll a pesti AirBnB-s élet..
LoveSobri
több mint 5 éve
Nah, főzök egy jó pörköltet tésztával, koviubival, savanyú káposztával.

több mint 5 éve
Bazek Sobri, É-Koreában van beteg vagy 200 katona, na most gyöhet a poárózás, lehet inkább 007...Amilyen ellátásuk van, nem lenne csoda ha a fél ország elpusztulna (mondjuk a katonai diktatúra egyik kevés előnye, hogy el tudják szeparálni a lakosságot).
sutianap
Tippre az egyik (kínai) kémjük vihette be
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Csak átvették amúgy, nem az ő ötletük. Reggel már a BBC meg a CNN is hasonló értelmű cikkel jelent meg.Lol, most nezem, index cikke volt. Reggeli cim, Kina bejelntette, hogy veget ert naluk a jarvany, a mostani cim, Kina bejelentette, hogy tul van a jarvany nehezen. 😆Ma valahol olvastam, hogy Kina bejelentette, hogy veget ert nala a jarvany. Azert ez eleg furcsa lenne, nehany napja meg siman emelkedett naluk a fertozottek szama.Kína jobban teljesít?
Stez
warr_b
Majdnem ugyanaz.
Stez
több mint 5 éve
Ma valahol olvastam, hogy Kina bejelentette, hogy veget ert nala a jarvany. Azert ez eleg furcsa lenne, nehany napja meg siman emelkedett naluk a fertozottek szama.Véget még nem ért, csak túl vannak a nehezén.
Stez
Legalábbis ezt hiszik, vagy ezt hazudják.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Lol, most nezem, index cikke volt. Reggeli cim, Kina bejelntette, hogy veget ert naluk a jarvany, a mostani cim, Kina bejelentette, hogy tul van a jarvany nehezen. 😆Ma valahol olvastam, hogy Kina bejelentette, hogy veget ert nala a jarvany. Azert ez eleg furcsa lenne, nehany napja meg siman emelkedett naluk a fertozottek szama.Kína jobban teljesít?
Stez
warr_b
Majdnem ugyanaz.
több mint 5 éve
Bazek Sobri, É-Koreában van beteg vagy 200 katona, na most gyöhet a poárózás, lehet inkább 007...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nálunk ma volt esemény.Egy sok embert foglalkoztató élelmiszer raktár Szegeden.
Egy 50 év feletti nő elújságolta másik csajnak, hogy elment az olaszból most hazatért barátnőjével úszni meg kondizni.
A barátnő 6 napja van az országban.
Ostoba kolleginát azonnal hazaküldték, 5 nap otthoni karantén. Napi jelentéssel a barátnő állapotáról.
Mi meg reménykedünk.
több mint 5 éve
Ma valahol olvastam, hogy Kina bejelentette, hogy veget ert nala a jarvany. Azert ez eleg furcsa lenne, nehany napja meg siman emelkedett naluk a fertozottek szama.Kína jobban teljesít?
Stez

több mint 5 éve
Ma valahol olvastam, hogy Kina bejelentette, hogy veget ert nala a jarvany. Azert ez eleg furcsa lenne, nehany napja meg siman emelkedett naluk a fertozottek szama.
több mint 5 éve
Jönnek a hírek, elmarad ez a focimeccs, az a kosármeccs, autóverseny, stb.Szerintem sokkal egyszerűbb, ha mindenki arra készül, hogy minden elmarad a következő pár hónapban. Olimpia, foci EB, bajnokságok, minden. Van amit már most kommunikálnak, valamit a későbbiekben fognak, de semmi se mutat arra, hogy kevesebb fertőzött lenne, enyhülne a járvány.
Sehol se lehet biztosítani a kockázatmentes rendezvénylebonyolítást, ez a szomorú helyzet.