NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Anno mikor egy éve én karanténban voltam, mindennap be kellett jelentkezni az appban face recognition-nel, meg gps-szel. Ez már nincs?
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
hogyhogy honnan? mindent tudnak rólunk...és honnan tudták hogy ott vagy?Engem egyszer hívtak telefonon a hatóságtól mialatt karanténban voltam 😊mobilon... 😊
bcsarli
Stoki
Negritis
több mint 3 éve
Persze, hisz az volt megadva 😊. De csak adategyeztetés miatt hívtak, nem ellenőrzésből.Engem egyszer hívtak telefonon a hatóságtól mialatt karanténban voltam 😊mobilon... 😊
bcsarli
Stoki
több mint 3 éve
és honnan tudták hogy ott vagy?Engem egyszer hívtak telefonon a hatóságtól mialatt karanténban voltam 😊mobilon... 😊
bcsarli
Stoki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Engem egyszer hívtak telefonon a hatóságtól mialatt karanténban voltam 😊mobilon... 😊
bcsarli
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg én sem, de azt nem hiszem el h a 40k teszt mindegyike PCR lenne.Nemtudom. De szerintem a 40 k teszt is lófasz, ha mindenkit tesztelnének tisztességgel akkor sokkal több lenne. Mondjuk sok értelmét én sem látom jelenlegJó eséllyel a mai 40k-s mintavétel többsége, akkor vmi gyorsteszt lesz háziorvosoknál?Igazából tesztelni is basznak, nem is érdekli őket. Nem egy ismerősöm van otthon akik nagy valószínűséggel kovidosak, de már senki nem vergődik a pcr-al. Pl a gyereknek aki miatt bezárt a lányom csoportja a mai napig nincs eredménye. Ma meg lejár a kötelező 5 nap karanténViszont "szépen" emelkedik megint a kórházban kezeltek száma napok óta sajnos...No meg kérdés h kiket kell lejelenteniük kórházban ápolt "paraméter" alapján.
somoskovig
Beki
peach
Beki
peach
több mint 3 éve
Nemtudom. De szerintem a 40 k teszt is lófasz, ha mindenkit tesztelnének tisztességgel akkor sokkal több lenne. Mondjuk sok értelmét én sem látom jelenlegJó eséllyel a mai 40k-s mintavétel többsége, akkor vmi gyorsteszt lesz háziorvosoknál?Igazából tesztelni is basznak, nem is érdekli őket. Nem egy ismerősöm van otthon akik nagy valószínűséggel kovidosak, de már senki nem vergődik a pcr-al. Pl a gyereknek aki miatt bezárt a lányom csoportja a mai napig nincs eredménye. Ma meg lejár a kötelező 5 nap karanténViszont "szépen" emelkedik megint a kórházban kezeltek száma napok óta sajnos...No meg kérdés h kiket kell lejelenteniük kórházban ápolt "paraméter" alapján.
somoskovig
Beki
peach
Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jó eséllyel a mai 40k-s mintavétel többsége, akkor vmi gyorsteszt lesz háziorvosoknál?Igazából tesztelni is basznak, nem is érdekli őket. Nem egy ismerősöm van otthon akik nagy valószínűséggel kovidosak, de már senki nem vergődik a pcr-al. Pl a gyereknek aki miatt bezárt a lányom csoportja a mai napig nincs eredménye. Ma meg lejár a kötelező 5 nap karanténViszont "szépen" emelkedik megint a kórházban kezeltek száma napok óta sajnos...No meg kérdés h kiket kell lejelenteniük kórházban ápolt "paraméter" alapján.
somoskovig
Beki
peach
több mint 3 éve
Igazából tesztelni is basznak, nem is érdekli őket. Nem egy ismerősöm van otthon akik nagy valószínűséggel kovidosak, de már senki nem vergődik a pcr-al. Pl a gyereknek aki miatt bezárt a lányom csoportja a mai napig nincs eredménye. Ma meg lejár a kötelező 5 nap karanténViszont "szépen" emelkedik megint a kórházban kezeltek száma napok óta sajnos...No meg kérdés h kiket kell lejelenteniük kórházban ápolt "paraméter" alapján.
somoskovig
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Viszont "szépen" emelkedik megint a kórházban kezeltek száma napok óta sajnos...No meg kérdés h kiket kell lejelenteniük kórházban ápolt "paraméter" alapján.
somoskovig
több mint 3 éve
Viszont "szépen" emelkedik megint a kórházban kezeltek száma napok óta sajnos...Igen sajnos, de a 3. hullámos adatokhoz képest sokkal kevesebben vannak kórházban és a gépen levők száma is kisebb. Arányaiban mindenképpen.
somoskovig
Sokkal több a fertőzött gyerek, akik szerencsére nem kerülnek kórházba.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Szerintem ha a következő 2-3 hètben vmi nagy kataklizma be nem következik ès nem jön új súlyosabb mutáns, akkor vègkèpp el lesz engedve a törtènet, amíg nincs újabb nagy gubanc....
több mint 3 éve
Az még csökken, most megy ki az előző hullám vége.meg jo lenne tudni h mennyire sulyosak. lelegeztetogepes statisztika hogy all? kiadjak meg jelenleg?Viszont "szépen" emelkedik megint a kórházban kezeltek száma napok óta sajnos...Az a kérdés, hogy hol. Mert a deszki covid korházban alig vannak, sőt kivetetik az orvosokkal a szabijukat. A halasi covid konténerkorház nem is üzemel jelenleg
somoskovig
peach
csebi
több mint 3 éve
meg jo lenne tudni h mennyire sulyosak. lelegeztetogepes statisztika hogy all? kiadjak meg jelenleg?Viszont "szépen" emelkedik megint a kórházban kezeltek száma napok óta sajnos...Az a kérdés, hogy hol. Mert a deszki covid korházban alig vannak, sőt kivetetik az orvosokkal a szabijukat. A halasi covid konténerkorház nem is üzemel jelenleg
somoskovig
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Viszont "szépen" emelkedik megint a kórházban kezeltek száma napok óta sajnos...Az a kérdés, hogy hol. Mert a deszki covid korházban alig vannak, sőt kivetetik az orvosokkal a szabijukat. A halasi covid konténerkorház nem is üzemel jelenleg
somoskovig
több mint 3 éve
Viszont "szépen" emelkedik megint a kórházban kezeltek száma napok óta sajnos...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Már "csak" 39% 😏Gondolom leszóltak h kicsit tolják már fel a hivatalos mintavételek számát, hogy javuljon a statisztika. 😀
dande
több mint 3 éve
Már "csak" 39% 😏
több mint 3 éve
Csatlakozom a semennyihez és a leszaráshoz is. Van két osztály egy másik iskolában akiknek karanténban kéne lenniük de mivel lejárna mire megkapják a határozatot ezért megy az oktatás mintha nem történt volna semmi. Előre a nyájimmunitásért.Egyébként amúgy mi jelentősége van jelen helyzetben a karanténnak? Amikor háromszor oltott, korábban már átesett emberek kapják el, a gyerekek között tarol, de kb 3-5 napig tart legtöbb esetben? A veszélyeztetettek maradjanak otthon, de ennek a karanténnak nem sok értelme van. Aki beteg, maradjon otthon, kb ennyi.
Matthew99
A rendőrök már kb egy éve nem ellenőriznek.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Engem egyszer hívtak telefonon a hatóságtól mialatt karanténban voltam 😊
több mint 3 éve
Csatlakozom a semennyihez és a leszaráshoz is. Van két osztály egy másik iskolában akiknek karanténban kéne lenniük de mivel lejárna mire megkapják a határozatot ezért megy az oktatás mintha nem történt volna semmi. Előre a nyájimmunitásért.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Valakinek tapasztalata arról, hogy a kontakt karantént mennyire ellenőrzik a rendőrök manapság, mert rövid időn belül negyedjére lesz valamelyik gyermekem karanténban a hérvégére, eddig felénk se szagoltak! Teszteltünk, természetesen negatív...Semennyire.
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Én hétfőn jeleztem háziorvosnak, hogy covidos vagyok,kiírtak betegácsiba, de persze azóta is szarnak rám karanténvizsgálatilag.Az asszony is simán mehet melózni, minden reggel tesztelik őt (ingyen).
Felhívtuk a gyerek osztályfőnökét mi legyen: "Be van oltva a gyerek?" Mondjuk igen...Akkor hadd jöjjön!
Lassan mindenki beveszi a leszarom tablettát!
több mint 3 éve
a fertőzött személy karanténját is kb lesz@rják, szóval a kontakt még annyira sem érdekelheti őketValakinek tapasztalata arról, hogy a kontakt karantént mennyire ellenőrzik a rendőrök manapság, mert rövid időn belül negyedjére lesz valamelyik gyermekem karanténban a hérvégére, eddig felénk se szagoltak! Teszteltünk, természetesen negatív...lehet azért nem szagolnak mer úgyse éreznek szagokat
nagir
amúgy rokonok elmesélése alapján semennyire
Negritis
több mint 3 éve
Valakinek tapasztalata arról, hogy a kontakt karantént mennyire ellenőrzik a rendőrök manapság, mert rövid időn belül negyedjére lesz valamelyik gyermekem karanténban a hérvégére, eddig felénk se szagoltak! Teszteltünk, természetesen negatív...lehet azért nem szagolnak mer úgyse éreznek szagokat
nagir
amúgy rokonok elmesélése alapján semennyire
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!