Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
Nah, akkor a top 11 csapat kiesett 😊 A rangsorban 12., a 16., a 30. és a 42. játssza a Final Fourt, nem tudom volt-e ennél alacsonyabb össz-seed valaha.
több mint 13 éve
Big Blue Nation talpra 😊Nem játszott most olyan jól a Wildcats, de a hármasok mindig beestek, amikor kellettek.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Szenzációsan védekezik a Wildcats.Sloppy második félidő, mindkét csapat sokat rengeteget hibázik
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
A Butler először lesz favorit a tornán a Final Fourban 😀 legalbábis úgy emlékszem, hogy spreadben az ODU volt favorizálva.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
öröm volt nézniVCU :cool:
több mint 13 éve
Pac-10 pipa, Big East pipa, Big Ten pipa, ACC pipa, Big XII pipahát így kell eljutni a Final Fourba egy CAA-s csapatnak...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ha kiesik a UNC akkor bizonyosan lehet valamelyest örülni a győztesnek. A Uconn már megérdemli egy ideje, Calipari is, pláne a tavalyi csapat után, a Butler a tavalyi futással és az ideivel bizonyított, a VCu meg akkor az igazi cinderella lenne, mondjuk legkevésbé nekik adnám.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
VCU, the Southern Pride!
több mint 13 éve
"VCU/Butler are prime examples of mediocrities that a football playoff would have to consciously (maybe aggressively) filter out."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kezd érdekes lenni. Most már az intenzitással sincs gond 😊A VCU még a büntetővonalon is szenzációsan védekezett 😛
Szar volt a Kansas.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Tudom hogy nem működhet egyszerre minden jól, de hogy Rodriguez mit művel...
---
több mint 13 éve
Typical KU squad.......tightens up when challenged.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
enyhén kivégzi eddig a hármasokkal a VCU a Kansast, nehéz elhinni ami a pályán folyik 😊
---
több mint 13 éve
Az óraátállítás bekavart, mikor kezdődik ma a Kansas - VCU?Maka20:20
---
több mint 13 éve
Maka
2 760
Az óraátállítás bekavart, mikor kezdődik ma a Kansas - VCU?
több mint 13 éve
A másik bracketemben két FF csapatom, viszont pont a Kentuckyt nem vittem be antihomer módon. Itt meg egy csapatom áll, de azt azért jól éreztem, hogy sok meglepetés lesz, csak nem azok, amiket írtam 😀 Jó a Huskies, jó, de annyira azért nem voltak meggyőzőek, mert csak Williams buta foul trouble-ja miatt nyertek - persze ahhoz is kellettek, de amikor ő pályán volt, akkor a Zona uralta a meccset.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
a UConn 18 nap alatt 9-szer nyert, ráadásul nem nonkonf meccsekenez nem emberi...
---
több mint 13 éve
a tippjátékban ketten, Visi és Gabor K találta el a UConn final4-ba kerülést.Természetesen mindkét másik bracketem sokkal jobb mint ez. Sőt, a UConn és a Jayhawks a két másik bajnokom szóval ott még bőven javíthatok is. Jellemző 😀
Visinek még a Kansas bajnoki cím is összejöhetHöri
több mint 13 éve
Na ez a mai nap jó volt, holnap nyerhetne a Tar Heels és a VCU és akkor boldog vagyok.
több mint 13 éve
a tippjátékban ketten, Visi és Gabor K találta el a UConn final4-ba kerülést.Visinek még a Kansas bajnoki cím is összejöhet
több mint 13 éve
se Williams, se Horne nem tudta bedobni a game-winnert, UConn wins, de respect mind2 csapatnak, ugyanúgy megérdemelte volna a Zona is
több mint 13 éve
remélem a Zona nem bassza el úgy, mint Erving Walker 😊