Kosárlabda
16 feliratkozó
több mint 14 éve
Baszki, kikaptunk Kansas Statetől, idén másodszorra.Gyors kérdés, azonos konfmérleg esetén mi dönt csapatok között? Nonkonf mérleg vagy egymás elleni?
több mint 14 éve
Igazából akkor bennük van, hogy jövőre alakítsanak valamit. Bizzounál kezdőből 4-en végzősök --> szarok leszünk. Jayhawks biztos jó marad, de asszem Baylorból is többen pattani fognak. Persze, korai még ezt saccolni, de kiderül.Egyébként kezdő 5-ösből ki hányad éves? Kabongo az egyetlen, akit tudok (Mizzou játékosok mellett legnagyobb NCAA kedvencem).DenyWangmene senior
J'covan Brown junior
Kabongo és Julian Lewis freshman
az ötödik kezdő vagy Chapman (sr) vagy Holmes (freshman)Höri
több mint 14 éve
Egyébként kezdő 5-ösből ki hányad éves? Kabongo az egyetlen, akit tudok (Mizzou játékosok mellett legnagyobb NCAA kedvencem).DenyWangmene senior
J'covan Brown junior
Kabongo és Julian Lewis freshman
az ötödik kezdő vagy Chapman (sr) vagy Holmes (freshman)
több mint 14 éve
Egyébként kezdő 5-ösből ki hányad éves? Kabongo az egyetlen, akit tudok (Mizzou játékosok mellett legnagyobb NCAA kedvencem).Mivel tegnap elaludtam korán, így hajnali kelés lett ma, és pont szünettől elcsíptam Texas-Baylor meccset. Szünetben 11 volt Lonhgornsnak, de elvileg kegyetlen pazarlóan játszott Bears, valami 9 TO volt náluk. Másodikban aztán fokozatosan jöttek fel, 8 percnél volt egál, 3-nál pedig elhúztak. Végén Texas nagyon küzdött, de Baylor büntetőről nem akart rontani már, így maradt 5 pont közte.Alapprobléma, hogy 1-8-cal állunk a 6 pontnál kisebb különbségű meccseken. Barnes legendás chokersége már az alapszakaszban előjött.
Texas elvileg most ott áll, hogy vagy MM vagy nem, valami 60+-os helyet megcsíphatnek. De több kell tőlük, mert a mai Baylor verhető volt. Náluk az a baj, támadásban 2 alternatíva van, vagy Brown tripla, vagy Kabongo bemegy.
Baylor pedig óriásit küzdött, Acy 20+ pont mellé 16 lepattanó, ebből ráadásul végén volt egy nagyon fontos támadó lepattanó, ami után dobhatott 2-t (igaz, csak egyet dobott be), de ezzel lett 4 közte.Deny
Ha futunk egy erős Big 12 Tourneyt, még nem lehetetlen a Madness, de egyre távolabb kerülünk tőle.Dzsokijuing
több mint 14 éve
Mivel tegnap elaludtam korán, így hajnali kelés lett ma, és pont szünettől elcsíptam Texas-Baylor meccset. Szünetben 11 volt Lonhgornsnak, de elvileg kegyetlen pazarlóan játszott Bears, valami 9 TO volt náluk. Másodikban aztán fokozatosan jöttek fel, 8 percnél volt egál, 3-nál pedig elhúztak. Végén Texas nagyon küzdött, de Baylor büntetőről nem akart rontani már, így maradt 5 pont közte.Alapprobléma, hogy 1-8-cal állunk a 6 pontnál kisebb különbségű meccseken. Barnes legendás chokersége már az alapszakaszban előjött.
Texas elvileg most ott áll, hogy vagy MM vagy nem, valami 60+-os helyet megcsíphatnek. De több kell tőlük, mert a mai Baylor verhető volt. Náluk az a baj, támadásban 2 alternatíva van, vagy Brown tripla, vagy Kabongo bemegy.
Baylor pedig óriásit küzdött, Acy 20+ pont mellé 16 lepattanó, ebből ráadásul végén volt egy nagyon fontos támadó lepattanó, ami után dobhatott 2-t (igaz, csak egyet dobott be), de ezzel lett 4 közte.Deny
Ha futunk egy erős Big 12 Tourneyt, még nem lehetetlen a Madness, de egyre távolabb kerülünk tőle.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Mivel tegnap elaludtam korán, így hajnali kelés lett ma, és pont szünettől elcsíptam Texas-Baylor meccset. Szünetben 11 volt Lonhgornsnak, de elvileg kegyetlen pazarlóan játszott Bears, valami 9 TO volt náluk. Másodikban aztán fokozatosan jöttek fel, 8 percnél volt egál, 3-nál pedig elhúztak. Végén Texas nagyon küzdött, de Baylor büntetőről nem akart rontani már, így maradt 5 pont közte.Texas elvileg most ott áll, hogy vagy MM vagy nem, valami 60+-os helyet megcsíphatnek. De több kell tőlük, mert a mai Baylor verhető volt. Náluk az a baj, támadásban 2 alternatíva van, vagy Brown tripla, vagy Kabongo bemegy.
Baylor pedig óriásit küzdött, Acy 20+ pont mellé 16 lepattanó, ebből ráadásul végén volt egy nagyon fontos támadó lepattanó, ami után dobhatott 2-t (igaz, csak egyet dobott be), de ezzel lett 4 közte.
több mint 14 éve
Cuse is ma játszott, nehézkesen, de verték a Rutgers-t. Szerintem jobb,. hogy nem néztem, az ideg csapott volna szét (megint). C.J. Fair 21 pont 8 pattanó. Bírom a srácot
több mint 14 éve
17.30-kor adja a sportklub a király kupa döntőt, Barcelona-Real Madrid (Go Singler!)Barca-Real 74-91 😊 Megvan a kupa!
tegnap voltak az elődöntők, azelőtt a negyeddöntők, tourney hangulatHöri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Kösz!Valaki tud a Purdue-MSU-hoz egy jól működő streamet?valaki2http://www.vipbox.tv/watch/35616/1/ncaaboncbsbig10net:-8michigan-state-vs-purdue-live-stream-online.htmlJJ

több mint 14 éve
Valaki tud a Purdue-MSU-hoz egy jól működő streamet?valaki2http://www.vipbox.tv/watch/35616/1/ncaaboncbsbig10net:-8michigan-state-vs-purdue-live-stream-online.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gsn
3 548
Tourney PickEm:http://tournament.fantasysports.yahoo.com/t1/register/joinprivategroup_assign_team?GID=2345&P=bowlhu
Akik tavaly játszottak, azok már kaptak meghívót, akik nem, de játszanának majd March Madness alatt, azok a linkre kattintva regelhetnek.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
akkor legyen úgy17.30-kor adja a sportklub a király kupa döntőt, Barcelona-Real Madrid (Go Singler!)ez tuti? Műsorújság szerint 17:00-tól a Fehérvár jégkorong meccsét adják és aztán adják le 8-tól a döntőt felvételről.Dub
több mint 14 éve
17.30-kor adja a sportklub a király kupa döntőt, Barcelona-Real Madrid (Go Singler!)ez tuti? Műsorújság szerint 17:00-tól a Fehérvár jégkorong meccsét adják és aztán adják le 8-tól a döntőt felvételről.
több mint 14 éve
17.30-kor adja a sportklub a király kupa döntőt, Barcelona-Real Madrid (Go Singler!)tegnap voltak az elődöntők, azelőtt a negyeddöntők, tourney hangulat
több mint 14 éve
Ötből öt coloradói győzelem volt tegnap! :cool: Ritka dolog, már az is, hogy az összes csapatunk játsszon egy napon, nem hogy még nyerjen is mindegyik, szerintem először fordult elő az egész szezonban. Ráadásul az Air Force a SDSU-t győzte le (előtte a nálunk szintén erősebb Wyoming-et), így még akár meglepetést is okozhatunk a tourney-n; és a CSU-nak is meglehet a legjobb reális, ötödik helyezés az MWC-ben. A CU változatlanul a Pac-12 élmezőnyében tanyázik; a DU simán bajnokesélyes a SBC-ben; az UNC speciel sehol nem lesz a Big Sky-ban.
több mint 14 éve
Illinois- Nebraskamíg 8 perc után 24-16, a második félidő 8. percében 34-64 volt az állás... a vége 57-80 lett 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Baylor elszállt Big 12 versenyfutásban. Ahogy itt írtam pár napja, Kansas State ellen meg lehet égni, meg is égtek, 57-56 arányban.4 meccsük maradt, 9-5-tel állnak, papíron még odaérhetnek, de nem fognak. Bár a maradék 4 meccsüket illene behúzni.
Mi nyertünk, 11 év után először az Aggies otthonában, 12-2 ezzel konfon belül. Bár a neheze most jön, de azért 1 W lesz, onnantól meg egymás ellenivel már jobbak vagyunk, mint a Bears. De valójában leszarom, ha Kansas ellen kikapunk jövő héten, akkor lehetünk 3. is, már nem fog érdekelni. KU most 11-2, ma nyomja még Texas Tech ellen, várhatólag nem buknak.
Jövő héten Border War!
több mint 14 éve
Nem tom mi a faxért nem fedeztem fel eddig magamnak az NCAA-kosarat, ez a Louisville-DePaul is elképesztő. 😊

több mint 14 éve
szünet a UNLV-New Mexico meccsen, de van hozzá hivatalos CBS-es stream, érdemes nézni a 2. félidőthttp://www.cbssports.com/video/player/cbk-live?ttag=CBKL12_on_cspt_arenao

---
több mint 14 éve
😊 (today = múlt szombat)Jefferson county = Louisville és környéke (ezt Jakehomernak, tényleg így van)

---
több mint 14 éve
Duke - NC State 41-61-ről 78-73 😉HöriTriplaeső lett a vége. Kicsi Rivers mostanában egyre jobban játszik. Az a GW tripla hatalmas volt.
több mint 14 éve

---