Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
catattack
3 520
Sose gondoltam volna, hogy vezetni fogok, de életemben mindössze második alkalommal a volán mögött már városi forgalomban voltam és tényleg élvezetes 😊Ha akarnak megbasznak... Szerencséd volt, hogy jobb lábbal kelt fel a tisztelt vizsgabiztos úr! Pesten?
A kreszvizsga meg egészen nevetséges, azon hogy lehet (ötször-húszszor) megbukni?jjncaa
Szerk.: Várjál... Melyik a kresz? Ja az nem a vezetés.. : D
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Sose gondoltam volna, hogy vezetni fogok, de életemben mindössze második alkalommal a volán mögött már városi forgalomban voltam és tényleg élvezetes 😊Nekem egyszer sikerült, de ahogy kijöttem a vizsgahelyről, egy bmw-s állat majdnem elgázolt (lakó-pihenő övezetben, zebrán voltam...), és akkor döntöttem el, hogy ilyen baromállatok között én soha az életben nem akarok vezetni.
A kreszvizsga meg egészen nevetséges, azon hogy lehet (ötször-húszszor) megbukni?jjncaa
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Sose gondoltam volna, hogy vezetni fogok, de életemben mindössze második alkalommal a volán mögött már városi forgalomban voltam és tényleg élvezetes 😊A kreszvizsga meg egészen nevetséges, azon hogy lehet (ötször-húszszor) megbukni?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ezt ami az elkövetkezendő napokban jön, kb. egész évben el tudnám viselni. 😊GRAFICalifornia Alvy, California... 😊
több mint 11 éve
Holnaptól végre emberi időjárás:én azért még várnék a kijelentéssel, bár a köpönyeg elég szépen nyúl az omsz-től, azért volt már olyan, hogy nem teljesen találták el a másnapi enyhülést sem...
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Ezt ami az elkövetkezendő napokban jön, kb. egész évben el tudnám viselni. 😊
több mint 11 éve
Fú feltúráztunk ma 1726 m magasra Ausztriában( Medve szurdok).Hihetetlen élmény. 3000 fokos létra/lépcső a hegyekben kis vízesések között aztán meg egy jó merdek sziklás hegyoldal gyalog. Hihetetlen gyönyörű volt az egész. Mondjuk holnap majd megírom gyűlölködőbe, hogy járni sem bírok de megérte 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
az egyetemi bürokrácia első komolyabb akadályát egy szépen megfogalmazott e-mail-lel simán vettem, legyőzhetetlennek érzem magam 😀 :cool:
több mint 11 éve
Árajánlat privátban.Pont ilyenre gondoltam, csak nem ugrott be a hivatalos neve.Vagy nézz körül itt: www.holdfenyteam.hu/index.php?route=product/category&path=262_171
Köszönöm szépen a segítséget!laccoo74
Vagy még jobbat tudok. Vedd meg a kártyáimat, és megkapod ilyen tartóval együtt. Vannak mezdarabos, aláírt kártyáim is szép számmal közte. 😊GRAFI
több mint 11 éve
Pont ilyenre gondoltam, csak nem ugrott be a hivatalos neve.Vagy nézz körül itt: www.holdfenyteam.hu/index.php?route=product/category&path=262_171
Köszönöm szépen a segítséget!laccoo74
Vagy még jobbat tudok. Vedd meg a kártyáimat, és megkapod ilyen tartóval együtt. Vannak mezdarabos, aláírt kártyáim is szép számmal közte. 😊
több mint 11 éve
Pont ilyenre gondoltam, csak nem ugrott be a hivatalos neve.Köszönöm szépen a segítséget!
több mint 11 éve
Van ilyen is:aprod.hu/hirdetes/lefuzheto-kartyagyujto-folia-50-db-ID1gEH5.html
Veszel hozzá egy tetszőleges mappát, aztán kész... És még bővíthető is 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Kicsit nívósabb megoldáson gondolkodom.De azt hiszem, megtaláltam a legjobb megoldást.Csak azt nem tudom, hogy miben fogjuk tárolni a kártyákat.Cipősdoboz. 😉catattack
Valaki tud tippet adni?laccoo74
Veszek 300 forintért Angry Birdses kártyagyűjtő albumot, borítót leoperálom, és megvan a tuti kártyatároló.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Csak azt nem tudom, hogy miben fogjuk tárolni a kártyákat.Cipősdoboz. 😉
Valaki tud tippet adni?laccoo74
több mint 11 éve
Na, tegnap szerencsésen megérkezett a Panini NFL kártyacsomagom.Nyolc nap alatt tette meg az utat, ami azért nem olyan rossz.
A kisfiam nagy élvezettel bontogatta a csomagokat, és kapásból felismert jó néhány csapatlogót::cool:
Amúgy, tényleg van benne mezdarabos kártya.Nekünk Emmanuel Sanders mezéből jutott egy darab.
Nagyon színvonalasak a kártyák, tartalmaznak néhány fontos alapadatot az adott játékosról, ezt nagyon hiányolom pl. a BL-es Paninikről.
Kicsit érdekes, de az első csomag első kártyája Devin Hesteres volt😊
Nem kérdés, fogunk még ilyet rendelni.
Csak azt nem tudom, hogy miben fogjuk tárolni a kártyákat.
Valaki tud tippet adni?
több mint 11 éve
catattack
3 520
Nem, az sem kell bele. 😀 Majd Mócsa úr elmondja a receptet! 😀 😂kapros 😉sutianapcsak 10 napig, de: itthon vagyok 😊eaglesmcnabbHelyettem is nyomjál be egy kartali hamburgert!catattack
több mint 11 éve
kapros 😉csak 10 napig, de: itthon vagyok 😊eaglesmcnabbHelyettem is nyomjál be egy kartali hamburgert!catattack
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
catattack
3 520
csak 10 napig, de: itthon vagyok 😊eaglesmcnabbHelyettem is nyomjál be egy kartali hamburgert!
több mint 11 éve
csak 10 napig, de: itthon vagyok 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
főleg rádit is good to be back.rámisgondoltál?sutianap
szív lávcsi, sunshine meg mindenbriareos
több mint 11 éve
it is good to be back.rámisgondoltál?
szív lávcsi, sunshine meg mindenbriareos
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
it is good to be back.szív lávcsi, sunshine meg minden
több mint 11 éve
kattints rá a szürkeségre még egyszermmqb.si.com/ (L)nekem a videókat nem játszotta le, de amúgy király az oldal!csebi
eddig fantasztikus az oldaljjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mmqb.si.com/ (L)nekem a videókat nem játszotta le, de amúgy király az oldal!
eddig fantasztikus az oldaljjncaa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.