Make Love
28 feliratkozó
több mint 10 éve
szerintem még a kategória se ugyanaz 😀Volt feszt--->bungee jumpinglecsúszni a drótkötélen miközben tombol a tömeg a lábad alatt nagyobb 😉
nincsenek rá szavak @)dugo1993
de tény, a bungee se gyengeToto21
több mint 10 éve
Volt feszt--->bungee jumpinglecsúszni a drótkötélen miközben tombol a tömeg a lábad alatt nagyobb 😉
nincsenek rá szavak @)dugo1993
de tény, a bungee se gyenge
több mint 10 éve
nem, akkor jövök én vissza 😊Akkor meg majd jön egy másik.Sobri Jóska😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
de csak 3 évig tartózkodhat itt ...csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Akkor meg majd jön egy másik.😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
de csak 3 évig tartózkodhat itt ...csebi
több mint 10 éve
😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
de csak 3 évig tartózkodhat itt ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊
több mint 10 éve
Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!
több mint 10 éve
dekan vagyok a BSHU-nmunkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?Mit dolgozol?adam8
:3MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
országgyűlési képviselőmunkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?Mit dolgozol?adam8
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Július 4. amerikai földön :cool:
több mint 10 éve
munkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?Mit dolgozol?
több mint 10 éve
munkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?:3
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6Stíleszerűen: miraculous.
A következő fiú legyen, koncentrálj jobban. 😉
több mint 10 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6kis lány, nagy kaland
több mint 10 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6Aludd ki magad 😀 Grat!

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6gratnagyfiú

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊
több mint 10 éve
Csohodáááálatosss hiánypótló találmány:
oldható gyorskötöző
(a lidliben vettem)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Tegnap reggel találtam egy négy levelű lóherét. Rá két órára jött a telefon a fizetésemelésről. Véletlen lenne? Nem hinném... 😀dugo1993Valóban.
Én tegnap reggel nem találtam.
Nem is jött a telefon...
több mint 10 éve
Tegnap reggel találtam egy négy levelű lóherét. Rá két órára jött a telefon a fizetésemeléséről. Véletlen lenne? Nem hinném... 😀dugo1993A lóherééről?
több mint 10 éve
Tegnap reggel találtam egy négy levelű lóherét. Rá két órára jött a telefon a fizetésemelésről. Véletlen lenne? Nem hinném... 😀
több mint 10 éve
azt hiszem, ma volt szerencsém látni az ország legtöbbet fotózott autómentőjét.egy gyönyörű Countach-t szállított a platóján 😊
több mint 10 éve

balra én, jobbra Kabát Peti (tudom, you don't say). Nagyon kedves, közvetlen srác.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nem focis, de hasonló sztori, mikor két évvel ezelőtt a melóból hazafelé hasonlóan nem józan fiatalokkal találkoztam, de remekül beszéltek angolul. Éppen nagyon spóroltam egy három napos római útra.És végül elmentél Rómába?
- Hallod, csávó, hogy kell eljutni a Szél Kálmán square-re?
- Kezdjétek azzal, hogy felszálltok erre a villamosra...
Röhögnek, felszállnak, beszélgetni kezdünk:
- Hallod, jössz velünk? Épp megyünk tovább piálni.
- Nagyon rendesek vagytok, de éppen spórolok egy útra.
- Na, hova mész?
- Rómába.
- ÁÁÁÁÁÁ, GECCCI, oda ne menjél, tele van cigányokkal bazmeg!! 😀
Mint kiderült, milánói gazdaggyerekek, és elmondták, hogy bizony igaz amit az ország észak-déli ellentéteiről mondanak. Róma nekik a választóvonal, onnantól csak cigányoknak van nevezve minden honfitárs... 😀berger90
Én pontosan két éve ilyenkor voltam, 2013 máj.11-18. Nekem eléggé bejött.
Mondjuk az nem, hogy oda-vissza 2800km-t mentünk, ebből 1300-on szakadt az eső (motorral voltunk, nanáhogy...) de néha annyira, hogy a pályán 60-70-el tudtunk menni, és a csukott bukómban a plexi belső felén folyt le a víz. Mondtam is a havernak; übermenők vagyunk, otthon 25 fok, napsütés, mi meg eljöttünk a napfényes Itáliába sz@rrá ázni. 😀