Make Love
27 feliratkozó
több mint 10 éve
Félek, hogy ezt csak álmodom?Néha, nagy ritkán, a valóság, szebb, mint az álmok.
Köszönöm Istenem!
13 éve szurkolok az Elfnek, de ilyen győzelmet, ááááá. 😀
Voltak csodás győzelmek, 4-1 az angolok, 4-0 az argentínok ellen, és voltak nagyon fájóak, 0-2 az olaszok ellen,
0-1 2-szer a spanyolok ellen.
Ez a generáció megérdemli, hogy győzzön.
több mint 10 éve
Sör, fény, dög meleg, AM, VOLT FESZTIVÁL
több mint 10 éve
Holnaptól új, normális munka, remélhetőleg hosszú távra 😀Hajrá!
www.youtube.com/watch?v=acObg_szX7sRataxes
több mint 10 éve
Holnaptól új, normális munka, remélhetőleg hosszú távra 😀www.youtube.com/watch?v=acObg_szX7s
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
A kisebbik lányom először pisilt bilibe. A gyerekes apukák tudják, hogy ez milyen nagy dolog, a többieknek meg nem ér röhögni, ez komoly dolog...... 😊csi77grat!
mi is most tartunk a szoktatásnál. a pisi már megy a vécébe, de a kakihoz még fel kell adni a pelenkát... ja, nekünk fiú 😊
több mint 10 éve
A kisebbik lányom először pisilt bilibe. A gyerekes apukák tudják, hogy ez milyen nagy dolog, a többieknek meg nem ér röhögni, ez komoly dolog...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Mindkettő meglesz ma úgy érzem Fuckyeahhh :cool:vagy az alkoholbaJSanyoVárunk a Make Love topicba szerda este 😀 Kitartás és sok sikert!dcsicsakÁllamvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xdDouble B
több mint 10 éve
vagy az alkoholbaVárunk a Make Love topicba szerda este 😀 Kitartás és sok sikert!dcsicsakÁllamvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xdDouble B

több mint 10 éve
Várunk a Make Love topicba szerda este 😀 Kitartás és sok sikert!Államvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xdDouble B
több mint 10 éve
Államvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xd
több mint 10 éve
Államvizsga (Y)
több mint 10 éve
MEGVAN A RÓMAI JOG SZIGORLAT!!!!!!!!!!!!!!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Bosznia-Montenegro túra, 6 nap motorral, haverokkal. Hegyek, tenger, napsütés, jó kaják, príma utak, olcsó benzin. :cool:
több mint 10 éve
Hónapok óta várjuk, de végre megérkezett!Aztán pár év és vehetek is egyet. :cool:
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Első fizetés :cool: 😍dcsicsakAkkor szombaton elfogadok 1-2 söröcskét 😀

több mint 10 éve
rövid időn belül már a harmadik BB-s memét "értem meg", csak érdemes volt ledarálni a sorozatot 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Első fizetés :cool: 😍
több mint 10 éve
sikeres vizsga, és ma van a születésnapom. este meghajlítjuk a teret.
I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
mea culpa, ez a rész még nincs felújítva 😀😀😀😀 nemá bazmeg, ilyen nincs 😀 elvileg igen, ez is fel van újítva. még szerencse, hogy arra pont nem járok 😀Dexxter Tailorennyibazze 😀😀😀DJSanyo
több mint 10 éve
általában szidni szoktam a bkv-t, de ma utaztam az 1-es vilin és basszus az új sínek miatt kb feleannyi idő alatt értem az erzsébet kir.né úttól a flóriánig. gondolom nyugaton nem egy évig tart az ilyen építkezéseket megcsinálni, meg nem is 30 évente cserélik a síneket, de ezek az apró örömök fel tudják dobni a napot 😊 szóval köszi bkv! meg EU! (valami 44 milliárdot adtak, nem szar)Dexxter Tailorde kurvajó neked, nekem bezzeg ma stadiontól kellett vagy 20 perc a népligetig 😀 gyalog hamarabb odaértem volna az kurvaélet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
😀😀😀 nemá bazmeg, ilyen nincs 😀 elvileg igen, ez is fel van újítva. még szerencse, hogy arra pont nem járok 😀Dexxter Tailorennyibazze 😀😀😀D

több mint 10 éve
😀😀😀 nemá bazmeg, ilyen nincs 😀 elvileg igen, ez is fel van újítva. még szerencse, hogy arra pont nem járok 😀általában szidni szoktam a bkv-t, de ma utaztam az 1-es vilin és basszus az új sínek miatt kb feleannyi idő alatt értem az erzsébet kir.né úttól a flóriánig. gondolom nyugaton nem egy évig tart az ilyen építkezéseket megcsinálni, meg nem is 30 évente cserélik a síneket, de ezek az apró örömök fel tudják dobni a napot 😊 szóval köszi bkv! meg EU! (valami 44 milliárdot adtak, nem szar)Dexxter Tailorez is az a szakasz? index.hu/belfold/2014/05/21/elkezdodott_a_nyar_a_bkv-nal_is/JSanyo