Make Love

28 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 426 — Cowboys fan
holnaptól megint matricagyűjtés a sparban, juhééé!
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hatósági vizsga megvan, szóbeli és írásbeli is elsőre 😎 Végre ismét bp

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Az Európa Bajnokság megnyitóján a fiam a magyar zászlóvivő. Egy apának nem semmi ezt látni!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 182 — je suis poloska
életünk a cégnél

íme a régi kontroller:
 www.konzolokszervize.hu/data/picture_product/75/1875/microsoft-xbox-360-controller-vezeteknelkuli-pc-hez-is-hasznalhato-fekete-x360-27051.jpg

és itt az új:
 i1085.photobucket.com/albums/j433/herremans007/11195264_432633883589911_1068298826_n_zpsw4hvvnqd.jpg

😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 911 — Lucas Scott
Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáról
csebi
jézusom, mit keresel ott?
Amadeus91
Dolgozom 😊

@Sobri: azért eléggé alulértékeled a diplomata fizetést ...

@ slowmotion: itt nagyobb nyugalom van mint odahaza. Nincs tüntetés mki békés 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 568
csebi
Amadeus91
Havi 1200 eurót. Kb. 😉
Sobri Jóska
Az Bécsben a mosogató fizu.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 426 — Cowboys fan
csebi
Amadeus91
várj, lehet, hogy az egész országot felrobbantották, és csak azért kell kihúznia, mert többé már nem létezik
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 396 — #NoStress
csebi
Amadeus91
Havi 1200 eurót. Kb. 😉

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 568
csebi
több mint 10 éve

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
múlt vasárnapi darts versenyen két 180, és egy 16 nyilas 😊
12 is lehetett volna 136-os kiszállóval (előtte 140, 100, 125 volt a first 9), de hát na, majd legközelebb 😊
kaszo
Grat! Nekem azt hiszem 18 nyilas volt a legjobb.
Egyszer lehetett volna egy 15 nyilas, de dupla20-nál fölé dobtam. Aztán jól megzavarodtam és kellett még 6-7 kör mire kiszálltam 😀

több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
múlt vasárnapi darts versenyen két 180, és egy 16 nyilas 😊
12 is lehetett volna 136-os kiszállóval (előtte 140, 100, 125 volt a first 9), de hát na, majd legközelebb 😊
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ismét bajnok lett a pécsi csapat. 16 évesen felnőtt magyar bajnok lett a kisebbik fiam! Bátyja pedig már 2x felnőtt magyar bajnok 19 évesen! Mindegyik fordulóban mindkettő minden meccsét megnyerte!!
diverdoc
Hova lehet még ezt fokozni? 😀
Matthew99
Nagyobbik a csapat EB-n most Kazanyban az egyenit fogja jatszani. 19 evesen ez nagy szo. Kisebb az ifi EB-re megy. Ha ezeken tisztesseggel kepviselik Magyarorszagot akkor az lesz a fokozas.
diverdoc
Nincs kétség e felől...
Matthew99
Rendes vagy. Köszönöm.

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 310 — Invisible man
Ismét bajnok lett a pécsi csapat. 16 évesen felnőtt magyar bajnok lett a kisebbik fiam! Bátyja pedig már 2x felnőtt magyar bajnok 19 évesen! Mindegyik fordulóban mindkettő minden meccsét megnyerte!!
diverdoc
Matthew99
Nagyobbik a csapat EB-n most Kazanyban az egyenit fogja jatszani. 19 evesen ez nagy szo. Kisebb az ifi EB-re megy. Ha ezeken tisztesseggel kepviselik Magyarorszagot akkor az lesz a fokozas.
diverdoc
Nincs kétség e felől...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
diverdoc
Matthew99

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 310 — Invisible man
diverdoc

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 396 — #NoStress
25. lettem az országos amatőr darts kupán 864 játékosból, ráadásul egy "tévés" centerpályás meccsen bull kiszállóval hoztam a leget 😊
a 9-2-es mérkőzésarányom igencsak várakozáson felüli lett a nyári 3-2 körülihez képest 😀
kaszo
gratula! Majd figyelmeztess, hogy téged se engedjünk be a Bowl.hu-s ligába...
bergerdani
köszi! 😊
áh, nem hoznám olyan nehéz helyzetbe Sobrit, hogy tippelgetnie kelljen a hendit... 😛
kaszo
Első évben nem kell.
Rookie.

több mint 10 éve
25. lettem az országos amatőr darts kupán 864 játékosból, ráadásul egy "tévés" centerpályás meccsen bull kiszállóval hoztam a leget 😊
a 9-2-es mérkőzésarányom igencsak várakozáson felüli lett a nyári 3-2 körülihez képest 😀
kaszo
bergerdani
köszi! 😊
áh, nem hoznám olyan nehéz helyzetbe Sobrit, hogy tippelgetnie kelljen a hendit... 😛
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
kaszo

Mindig jövőre
több mint 10 éve
több mint 10 éve
megígérem, utoljára fényezem magam
"vigyünk egy kis amerikaifocit a hírtvbe" vígoperett, 1. felvonás

hirtv.hu/hirtvsport/peyton-manning-tagad-1321205
(ha nem játszható le, én kérek elnézést)

Mindig jövőre
több mint 10 éve
már csak 1 nap és repülhetek haza az ünnepekre!!!!!!

Szerkesztette: csebi

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 815 — a new hope (again)
M kaptam meg életem első munkahelyi jutalmát. Nem nagy összeg, de sose éreztem még, hogy elismerik a munkámat 😊
bergerdani
Csak el ne felejtsd majd tavasszal bevallani... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
M kaptam meg életem első munkahelyi jutalmát. Nem nagy összeg, de sose éreztem még, hogy elismerik a munkámat 😊

Mindig jövőre