NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 020
53
01:35 CFB ELŐDÖNTŐ - Ole Miss vs Miami (tv: ARENA4)
Muzikális kulturálódás
16 feliratkozó
8 órája
még jó, hogy szemüveges vagyok, mert mind a négy szememet ki tudta szúrniKiszúrta a szemed nem?!Ez valahogy elkerülte a figyelmem. De ha jobban figyel az ember ... 😊jobban figyeltem. volt zene is? 😮
www.youtube.com/watch?v=RUpDslHSLbU
Helmut Zimmer
slowmotion
Helmut Zimmer
8 órája
Kiszúrta a szemed nem?!Ez valahogy elkerülte a figyelmem. De ha jobban figyel az ember ... 😊jobban figyeltem. volt zene is? 😮
Helmut Zimmer
slowmotion
9 órája
Ez valahogy elkerülte a figyelmem. De ha jobban figyel az ember ... 😊jobban figyeltem. volt zene is? 😮
Helmut Zimmer
10 órája
Én nagyon szeretek egy csomó Omega számot. Tűzvihar nagyon tetszett, amikor lehettem vagy 5 éves.Szeretem a Spacerock lemezeket is.Na nálunk -10 van, hallom otthon is remek az idő, ennek megfelelően választottam muzikális kultúrálódást az újévre. 😊Őket is akkor kezdtem el "igazán" értékelni, miután elindult a nagy továbbállós hullám náluk is .. 😕 Pedig régen is hallgattam sokat, csak a rádiót rühelltem, hogy mindig a nyomi petróllámpást adják. Mikor ott voltak a Léna, Gammapolisz, Ezüst eső, 10000 lépés, és még sorolhatnám hosszan ...
www.youtube.com/watch?v=Wzt4rCl5bjI
Helmut Zimmer
kishaszi
10 órája
Na nálunk -10 van, hallom otthon is remek az idő, ennek megfelelően választottam muzikális kultúrálódást az újévre. 😊Őket is akkor kezdtem el "igazán" értékelni, miután elindult a nagy továbbállós hullám náluk is .. 😕 Pedig régen is hallgattam sokat, csak a rádiót rühelltem, hogy mindig a nyomi petróllámpást adják. Mikor ott voltak a Léna, Gammapolisz, Ezüst eső, 10000 lépés, és még sorolhatnám hosszan ...
www.youtube.com/watch?v=Wzt4rCl5bjI
Helmut Zimmer
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
11 órája
Engem lenyűgöznek az ilyen tehetséges emberek:www.youtube.com/watch?v=UwCsubjRh9U

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
23 órája
Ez valahogy elkerülte a figyelmem. De ha jobban figyel az ember ... 😊www.youtube.com/watch?v=RUpDslHSLbU
3 napja
Na nálunk -10 van, hallom otthon is remek az idő, ennek megfelelően választottam muzikális kultúrálódást az újévre. 😊www.youtube.com/watch?v=Wzt4rCl5bjI
3 napja
Pont Dickinson nem volt megemlítve?! Az fura. Milyen zenekarokat mondott akkor? Én csak Ulver-nél hallottam még ezt.Különleges élmény volt ma sétálgatni a William Blake kiállításon a Szépművészetiben, az 1998-as Bruce Dickinson szólóalbum borítóját is felidézve magamban.Azt én is megnéztem (The Ghost of a Flea). Amúgy nekem hiányérzetem volt, mert több utalás is történt a kiállításvezetőben egyéb zenekarokra, viszont BD meg se volt említve, aki már a Maiden-ben és főleg a szóló anyagaiban is számtalanszor foglalkozott Blake-kel. Ennek a csúcsa a The Chemical Wedding album.
zavi27
Meg vannak más dolgai is.
www.bbc.com/news/articles/cj69w51j7y0o
Tactful Cactus
3 napja
Különleges élmény volt ma sétálgatni a William Blake kiállításon a Szépművészetiben, az 1998-as Bruce Dickinson szólóalbum borítóját is felidézve magamban.Azt én is megnéztem (The Ghost of a Flea). Amúgy nekem hiányérzetem volt, mert több utalás is történt a kiállításvezetőben egyéb zenekarokra, viszont BD meg se volt említve, aki már a Maiden-ben és főleg a szóló anyagaiban is számtalanszor foglalkozott Blake-kel. Ennek a csúcsa a The Chemical Wedding album.
zavi27
Meg vannak más dolgai is.
www.bbc.com/news/articles/cj69w51j7y0o
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 napja
RIP 😕Van egy képem a Kispállal még 1992-ből, ő volt még a dobos. RIP
444.hu/2026/01/04/meghalt-a-kispal-es-a-borz-egyik-alapitoja-es-elso-dobosa-brautigam-gabor
Dzsokijuing
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 napja
Volt nála sokkal technikásabb dobosa a Kispalnak, de azoknak a lemezeknek mégis lelke volt, amiken ő dobolt…
4 napja
RIP 😕444.hu/2026/01/04/meghalt-a-kispal-es-a-borz-egyik-alapitoja-es-elso-dobosa-brautigam-gabor
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 napja
Különleges élmény volt ma sétálgatni a William Blake kiállításon a Szépművészetiben, az 1998-as Bruce Dickinson szólóalbum borítóját is felidézve magamban.
14 napja
15 napja
Ahhát, de nem komolyabbak, vagy értelmesebbek ők sem. 🤣Be akarsz ugratni? Az Rózsaszín pitbull! 😀De rég hallottam ezeket. 😀És a lényeg, hogy ezeket, ha meghallom, azonnal éneklem.
kishaszi
Nálam az egyetlen ilyen dal a Kapuvári buzibár. Illetve a Kiskunszicília a Prosecturától, csak azt nagyon ritkán hallgatom.
gyeek
Bár a szpotin bent van a kedveltek között a [...] Láncos, sapkás fiúk... [...]
kishaszi
gyeek
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
15 napja
Be akarsz ugratni? Az Rózsaszín pitbull! 😀De rég hallottam ezeket. 😀És a lényeg, hogy ezeket, ha meghallom, azonnal éneklem.
kishaszi
Nálam az egyetlen ilyen dal a Kapuvári buzibár. Illetve a Kiskunszicília a Prosecturától, csak azt nagyon ritkán hallgatom.
gyeek
kishaszi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
16 napja
De rég hallottam ezeket. 😀És a lényeg, hogy ezeket, ha meghallom, azonnal éneklem.
kishaszi
gyeek
16 napja
És a lényeg, hogy ezeket, ha meghallom, azonnal éneklem.
kishaszi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
16 napja
Írok 5 olyan dalt (kis csalással), amit zseninek gondolok, erősnek, és műfajfüggetlenül azt mondom, hogy érdemes mindenkinek legalább egyszer meghallgatnia, mert csak ad, nem vesz el semmit, ahol a szöveg és a zene szépen összetalálkozik, és a magyar kultúra részét képezik. Nem legjobb 5, hanem undisputed top dalok, és csak az egyik sláger:Én nem akarok nagyon beleményeldni, mert kevésbé ezen a vonalon mozgok, de akkor ezekre reagálok:
P. Mobil - Honfoglalás (az 5 tétel egyben)
Cseh Tamás - Születtem Magyarországon
Hobo BB & Deák Bill Gyula - a három Középeurópai hobo blues
Kispál és a Borz - Autó a tenger felé
Máté Péter - Elmegyek
Őszentsége Sobri Jóska
P. Mobil -
Cseh Tamás - Fehér babák
Deák Bill - Kőbánya Blues, vagy Rossz vér
Kispál és a borz - Zsákmányállat
Máté Péter - Hull az elsárgult levél
(PM: Örökmozgó, talán, de ez kicsit periféria nekem)
És a lényeg, hogy ezeket, ha meghallom, azonnal éneklem.
16 napja
Haza vezet karácsonyozni, érted...jó, hát Lemmy meg karácsony után két nappal ment el.RIP CRKarácsony előtt 2 nappal... 😕
youtu.be/Jckb3dnS5fw?si=E2vQ2OLlw5E1RSqZ
Dzsokijuing
RIP!
Az első videó klipek közt emlékszem erre amit gyerekként láttam. Nem értettem mi miért történik benne, csak kapkodtam az eszem, de tetszett.
www.youtube.com/watch?v=hakXug2FNkc&list=RDhakXug2FNkc&start_radio=1
gyeek
zenéljen jó sokat odafent.
slowmotion
17 napja
jó, hát Lemmy meg karácsony után két nappal ment el.RIP CRKarácsony előtt 2 nappal... 😕
Dzsokijuing
RIP!
Az első videó klipek közt emlékszem erre amit gyerekként láttam. Nem értettem mi miért történik benne, csak kapkodtam az eszem, de tetszett.
gyeek
zenéljen jó sokat odafent.
17 napja
RIP CRKarácsony előtt 2 nappal... 😕
Dzsokijuing
RIP!
Szerkesztette: gyeek
17 napja
RIP CRyoutu.be/Jckb3dnS5fw?si=E2vQ2OLlw5E1RSqZ
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)