NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
bíztam benne hogy Dönci ma pályára lép
erre nem hogy ő még James se játszik
és Reaves is GTD
Negritis, a vajda
csoda ha W lesz belőle
Stoki
hát a 32-12 9 perc után jól néz ki 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
YoungZeeZee 9 406
AD első negyed 14-8-3, no comment
Stoki
Beteg. Sport1 jol valasztott meccset ( oke lehet nem valaszthatott)
Toca
 www.youtube.com/watch?v=csDRUFtgb90
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Stoki
Beteg. Sport1 jol valasztott meccset ( oke lehet nem valaszthatott)
10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
és Reaves is GTD
Negritis, a vajda
csoda ha W lesz belőle
10 hónapja
Mavs szurkolók ma is kimentek párszázan tüncizni fire nico, loyality dead transzparensekkel. Sztem mindenkinek könnyebb lenne ha belátná hogy túl okos akart lenni és lemondana. Most ennek van értelme hogy félnie kell meg bújkál? Adja le a kulcsot aztán annyi
Cruyffista
Ugyan, a Nike-féle Steph fiaskó után is volt neki munkája (ha más nem a Lakers majd alkalmazza).
Jughead
mondjuk az sztem durvább volt
mer az under armour kilőtt Stephel

10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Mavs szurkolók ma is kimentek párszázan tüncizni fire nico, loyality dead transzparensekkel. Sztem mindenkinek könnyebb lenne ha belátná hogy túl okos akart lenni és lemondana. Most ennek van értelme hogy félnie kell meg bújkál? Adja le a kulcsot aztán annyi
Cruyffista
Ugyan, a Nike-féle Steph fiaskó után is volt neki munkája (ha más nem a Lakers majd alkalmazza).

Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
10 hónapja
Cruyffista
Dehogyis, ilyenkor már ne mondjon fel az tényleg career kill lenne. Lehet ígyis de Dallasban a vezetők belementek szóval a bizalom megvan felé.
10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
10 hónapja
és Reaves is GTD

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 934
Just In: Three-time NBA All-Star Ben Simmons intends to sign with the Los Angeles Clippers after clearing waivers, league sources tell ESPN.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Az a baj, hogy az NBA-ben egy top játékos impactja olyan szinten magas, hogy szinte soha nem látunk ilyet. Rohadt nehéz blue chip játékosokhoz jutni, egy prime TOP 5 kaliberhez meg Isteni szerencse kell.
andree
Igazából már az valami hatalmas csoda, hogy a Celtics úgy tudta megnyerni most a gyűrűt, hogy Tatum volt a legjobb játékosuk. Pedig Tatum egy elég jó játékos, de azért a krémtől el van maradva. Például most SGA szignifikánsan jobb playa, de előtte Giannis, Davis, Kawhi, Curry, Durant, Lebron is az volt, amikor bajnokok lettek. Elit GM tervezés és kis szerencse kellett hozzá, hogy ez a keret összejöjjön (Holiday-White duó tekintetében mindenképp). Utoljára Tatum szintű alapkővel talán pont a Boston tudott bajnok lenni 2008-ban (Paul Pierce).

All in all elég meglepő lenne, ha ez a Dallas bajnok tudna lenni és a trandek azt mutatják, hogy tavaly is csak Doncic miatt voltak ott.
Cruyffista
Pierce ott 2.legjobb játékos volt a keretben. Ennek a keretnek nincs olyan szintű játékosa mint Garnett.
2004-es Pistonsnak volt rosszabb első embere illetve a 2014-es Spursnek akkor lefelemeno TD es meg ifju Kawhial. Szoval a következő 2034-re várható.
10 hónapja
Az a baj, hogy az NBA-ben egy top játékos impactja olyan szinten magas, hogy szinte soha nem látunk ilyet. Rohadt nehéz blue chip játékosokhoz jutni, egy prime TOP 5 kaliberhez meg Isteni szerencse kell.
andree
Igazából már az valami hatalmas csoda, hogy a Celtics úgy tudta megnyerni most a gyűrűt, hogy Tatum volt a legjobb játékosuk. Pedig Tatum egy elég jó játékos, de azért a krémtől el van maradva. Például most SGA szignifikánsan jobb playa, de előtte Giannis, Davis, Kawhi, Curry, Durant, Lebron is az volt, amikor bajnokok lettek. Elit GM tervezés és kis szerencse kellett hozzá, hogy ez a keret összejöjjön (Holiday-White duó tekintetében mindenképp). Utoljára Tatum szintű alapkővel talán pont a Boston tudott bajnok lenni 2008-ban (Paul Pierce).

All in all elég meglepő lenne, ha ez a Dallas bajnok tudna lenni és a trandek azt mutatják, hogy tavaly is csak Doncic miatt voltak ott.
10 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 781
Nico fegyveres testőrökkel jár hugyozni is a trade óta, hálószobáját is védik, most beszélik espn-en
Cruyffista
Egy döntéssel szétverte a karrierjét kb.
Toca
Vagy Davisszel a Dallas dontot nyer, Doncic meg osszeszed valami sulyos serulest, aztan egybol o lesz a hos, aki ezt elore latta.
Stez
A Dallas szurkolókat olvasva a bajnoki cím nem fogja őket vigasztalni.
Jughead
Akkor nincs miről beszélni.
szaba
De, például arról, hogy ez egy jó lehetőség számukra a felnőttéválás következő lépcsőfokára lépni, arra, ahol attól, hogy valaki szeret egy sportklubot már nem egy hisztis óvodás érzelmi reakcióival éli meg annak történéseit.
Őszentsége Sobri Jóska
Vannak olyan jellemfejlődések amiket sokak szerint szükséges, de nem történnek meg. Van aki okos / értelmes ember létére nem tudja elfogadni, hogy másnak lehet nagyon fontos egy sportklub vagy hajlamos agyhalottozással / óvodássággal billogozni embereket.
Van aki meg túlzottan érzelmileg invesztált a sportklubban.
Ilyen ez a világ.
Én nekem nem kedvencem a Dallas de Harrisont soha nem engedném ezek utan GM poziba ( ha valós, hogy nem sérülés miatt cserélte el).
Toca
Az a baj, hogy tulsagosan is sok a ha, meg a kerdojel, a fix infok meg kevesek. Tegyuk fel, ha Doncic tenyleg bomlasztott, siman megertem, hogy elcsereltek. Ezt az NFL-ben sem turik, szinte senkitol sem, klasszisokat basznak ki vagy cserelnek el, ha messzire mennek. Ha serules, vagy egy otvar fos allapotban levo terd all a hatterben, akkor is megertem valahol, hogy nem rizikoztak.

De irogatnak peldaul olyanokat is, hogy a tulaj szet akarja baszni a Dallast, hogy koltoztesse, esatobbi, ha meg ez az oldal tartalmaz realitast, akkor az is eselyes, hogy amugy nem a GM-tol jott az alapotlet, hogy Lukat passzoljuk el, hanem konkretan utasitottak erre. Ha ez igy volt, evek multan fog kiderulni csak, mar ha kiderul.

En mar egyaltalan nem tudom, mit gondoljak, minden nap jon valami ujabb osszeeskuves.
Stez
Az a baj, hogy az NBA-ben egy top játékos impactja olyan szinten magas, hogy szinte soha nem látunk ilyet. Rohadt nehéz blue chip játékosokhoz jutni, egy prime TOP 5 kaliberhez meg Isteni szerencse kell. Ezért is jobban players league mint az NFL. Igazából mindig is hánytam attól, hogy a játékosok miket engedhettek meg maguknak, meg nem volt ritka mikor élő szerződéssel hisztiztek a cseréért, de ez mind azért van mert sokkal kisebb a merítés top talentből mint az NFL-ben.
10 hónapja
Miért bomlasztott volna? Ha bomlasztott miért nem derült ki? Miért nem szivárogtat a gm vagy a csapattársak? Miért nincs fellélegzés? Ez nem (vagy inkább ez sem) az a sportág, ahol max diszkréció van, még a legelitebb kultúrákban sem. Pillanatok alatt kiderül minden.
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Nico fegyveres testőrökkel jár hugyozni is a trade óta, hálószobáját is védik, most beszélik espn-en
Cruyffista
Toca
Vagy Davisszel a Dallas dontot nyer, Doncic meg osszeszed valami sulyos serulest, aztan egybol o lesz a hos, aki ezt elore latta.
Stez
Jughead
szaba
De, például arról, hogy ez egy jó lehetőség számukra a felnőttéválás következő lépcsőfokára lépni, arra, ahol attól, hogy valaki szeret egy sportklubot már nem egy hisztis óvodás érzelmi reakcióival éli meg annak történéseit.
Őszentsége Sobri Jóska
Vannak olyan jellemfejlődések amiket sokak szerint szükséges, de nem történnek meg. Van aki okos / értelmes ember létére nem tudja elfogadni, hogy másnak lehet nagyon fontos egy sportklub vagy hajlamos agyhalottozással / óvodássággal billogozni embereket.
Ilyen ez a világ.
Én nekem nem kedvencem a Dallas de Harrisont soha nem engedném ezek utan GM poziba ( ha valós, hogy nem sérülés miatt cserélte el).
Toca
Az a baj, hogy tulsagosan is sok a ha, meg a kerdojel, a fix infok meg kevesek. Tegyuk fel, ha Doncic tenyleg bomlasztott, siman megertem, hogy elcsereltek. Ezt az NFL-ben sem turik, szinte senkitol sem, klasszisokat basznak ki vagy cserelnek el, ha messzire mennek. Ha serules, vagy egy otvar fos allapotban levo terd all a hatterben, akkor is megertem valahol, hogy nem rizikoztak.

De irogatnak peldaul olyanokat is, hogy a tulaj szet akarja baszni a Dallast, hogy koltoztesse, esatobbi, ha meg ez az oldal tartalmaz realitast, akkor az is eselyes, hogy amugy nem a GM-tol jott az alapotlet, hogy Lukat passzoljuk el, hanem konkretan utasitottak erre. Ha ez igy volt, evek multan fog kiderulni csak, mar ha kiderul.

En mar egyaltalan nem tudom, mit gondoljak, minden nap jon valami ujabb osszeeskuves.

10 hónapja
Cruyffista
Toca
Stez
Jughead
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
Ilyen ez a világ.
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
Cruyffista
Toca
Stez
Jughead
szaba

10 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Cruyffista
Toca
Stez
Jughead
10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Cruyffista
Toca
Stez
10 hónapja
Cruyffista
Toca
Stez
Nyilván ha ez a kettő egyszerre összeáll javíthat a megítélésen, de nem látnokoknak szól a posztja.
Illetve akkor is keveset kért, tényleg kivétel ha valami Embiid szerű lerohadás van Luka térdébe es ezt a Lakers bevállalta.
Toca
Hat egyre tobb helyen pedzegetik, hogy nem serules van a dolgok hattereben, Doncic egyszeruen nagyon bomlaszto volt az oltozoben, es elkepesztoen hisztis, nehezen kezelheto.

Nem tudom, mi igaz ebbol, igazabol nem is erdekel mar, faraszto az egesz. Drukkolok neki, legyen barhogy is, meg ha a Lakerst nem is szeretem.

10 hónapja
Cruyffista
Toca
Stez
Nyilván ha ez a kettő egyszerre összeáll javíthat a megítélésen, de nem látnokoknak szól a posztja.
Illetve akkor is keveset kért, tényleg kivétel ha valami Embiid szerű lerohadás van Luka térdébe es ezt a Lakers bevállalta.
10 hónapja
Cruyffista
Toca

10 hónapja
Cruyffista
10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az idei fizuját ő is csak éppen megszolgálja. Ha nem sikerült volna Westbrook nyári szerződtetése, akkor lett volna most pánik move Booth részéről, h a liga legjobbjával is csak play-in helyen lennénk.
dawyd728
Hírek szerint Bruce Brownnál, Schrodernél és Bouchernél is a Nuggets lett volna az elsőszámú cél buyout esetén, hely kellett volna csupán, ez nálam no mercy gm hiba. Repüljön
Cruyffista
Arról beszélünk, h Saric+vki vagy Saric+vki és pick vagy Zeke+vki vagy Zeke+pick csomagok lehettek. Vkik alatt mindig újonc szerződésen lévők közül értek. Braun kizárt. Watson is nagyobb érték nekünk, mint bárki másnak. Kb sehol nem férne céllal rendelkező csapat rotációjába a támadó hiányosságai miatt. Szóval ő is kizárt. Strawthert lehet többi GM nem értékeli eléggé, mert ugyan neki meg védekezése nincsen, de támadásban, ami a calling cardja sem az igazi, ha hozzávesszük, h Jokic mellett játszhat. Többiek rosterre nem kerülnének máshol.
Olyat meg nem csinálhatsz, h egy 30 éves Jokic körüli csapat megerősítésével elköltöd az egy szem elkölthető 6 évvel későbbi pickedet.. Itt még szemmel láthatóan 6-8 évre terveznek a szerbbel. Ha egy ponton minden asset elfogy és a mag körülötte elkezd hanyatlani (Murray, MPJ, Gordon és most már Braun) akkor egyszerűen bármennyire is szereti a denveri életet, nem fog maradni.

Max olyat látok magam előtt, h a 31-es 1st-öt apróbb értékekre feldaraboltatod. Nem tudom, de tavaly is kurva jól festet, h Reggie Jackson 3db 2nd-ért lett kirakva. Semmit nem nyertünk vele. Ezek pánik döntések, amiket nem hoztunk volna meg korábban is, akkor most sem lennénk ennyire letolt gatyával.

Ja és egyik felsorolt sem az, akire égető szükségünk van. Egy zárásokat elit módon törő hátvéd kell, védekezés többi területén is átlag feletti és aki támadásban nem adható fel. Brown sem ez. Amúgy is Westbrook szinte Brown 2.0-át játszik. Jelen helyzetben az átlapoláson, h lenne két Brucy B-nk, nem nyerünk annyit, mint ami hely takarításhoz ki kell adni..
Szóval továbbra sem ez a deadline miatt vágják ki, ha kivágják, hanem 2023 nyara óta a cseréi és a hosszabbításai miatt. Draftjait menti valamennyire Braun, Watson és Strawther, de a többiekre inkább ki se térek, mert retek mind.
dawyd728
Azért ez a denveri roster a rokkant Murray-el közel sem bajnokesélyes. Sőt, igazából a bajnoki esélyeket dedelgeto csapatok között a leggyengebb a legkevesebb potenciállal. De attól még van egy all-time best kaliberű magasuk aki egymaga el tudja rángatni a csapatát kb bármeddig. Hogy ezt hány parharcon keresztül tudja tolni erővel már kérdés de attól még a GM-nek az a dolga hogy a kedvére tegyen. Ha a haverjaival akar játszani akkor őket kell megtartani/odahozni. Ha évtizedes klasszis van nálad rohadtul nem a jövőt kell építeni hanem minden évben a win now módot kell kimaxolni.