NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
Azt hiszem vakarhatjuk a fejünket Bostonban hogy megőrizzük a keleti trónt....Report: Cavs pry Hunter from Hawks
thescore.com/nba/news/3211517
🤔
10 hónapja
Jól van, alakul a buli 🤣True or False:
— Hoop Central (@TheHoopCentral) February 6, 2025
The Lakers now have the best Starting 5 in the NBA. pic.twitter.com/ClIJMlTA9t

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
Oke hogy hisztis, de azert csak elcipelte a Heatet ketszer a dontoben. Egy motivalt es egeszseges Curry + Butler duo sokmindenre lehet képes.Francnak kellett nekünk ez a buta Butler. PO run se lesz vele, nemhogy bajnoki cím, akkor minek a hisztigép, nagyon nem örülök ennek.Én nem értem a Warriors-t. Butler már 35 éves, vele sem lesznek bajnokok,sőt. Ezek a tradek mire jók?Egyszerre jár le Curryvel. Szerintük még nyitva van az a bajnoki ablak. Meglátjuk. Curryvel sgyütt ha lejár jöhet a rebuild.
Lakers is hülye volt, Knecht-et beáldozni, pont ilyen playerek kellenek egy bajnokcsapatba kirakósnak szvsz.
De ez a Doncic trade mindent visz 😀 😀 főleg amikor egy 35 éves Butler-ért többet adnak..Mavs GM a legnagyobb kókler, Lakers kva jól járt.
Pep71
Toca
zavi27
Ezen a nyugaton én nem látom a döntőt de we will see.
10 hónapja
Na ja. 2021-ben döntőztek egy hosszú szenvedés után összerakott fiatal maggal. A következő évben 64-18 a mérleg ezekkel a srácokkal. Tök logikus, hogy szétcserélték az egészet. Nem is voltak 50 győzelem fölött azóta. Én meg végignéztem a sok fos szezont aminek a jutalmai Lenek, Benderek meg Josh Jacksonok lettek. Hozták a szlovén edzőt, hogy aztán ledraftolják Aytont Doncic előtt. Valahogy mégis összemákoltak egy szerethető csapatot. Kellett két év kemény munka, hogy a végén 3 scorer öregedjen együtt a reménytelenségben. Asset már nincs retoolhoz. Booker fut még 1-2 kört aztán elcserélik valamiért, KD már hamarabb megy majd pár csomag szotyiért, Beal meg szépen kipörgeti ezt a 3 évet, utána lehet építkezni. 2032-ben asszem már van saját pick is, tehát kb 2040-környékén újra érdemes majd Suns meccset nézni, bár mivel a Sunsról van szó ehhez nyugodtan hozzáadhatunk még 5-10 évet. Legalább League passra nem kell költeni nyugdíjig.Butlert megúszta a Suns.Ez a csapat, ahogy látom így is úgy is a semmibe tart. Így a Bookerhez ragaszkodás sem ér semmit. Csak elmennek a prime évei egy közepes csapatban.
iktriad
zinedine5
10 hónapja
Adamsnek már rég lecsengett, playoffban pályán tarthatatlan, már a sérülése előtt is az volt. Annak is több értelme van ha megrohadnak smallballban. amúgy tényleg jó ez a lakers roster, bajnok matéria lett. sajnálatos hogy ehhez megint kellett a többi csapat, pontosítva a dallas közrejátszása, mert amúgy amit feladtak az pont úgy viszonyul a nyereséghez mint anno lonzo ballék a bron ad pároshoz
10 hónapja
Amugy ha a Lakers megszerezne Steven Adamset is az egyebkent uveg Williams melle, vagy kiesese eseten, szerintem kurvara megerosodnenek. Az egyik legalulertekeltebb vedonek, illetve kisiparosnak gondolom Adamset, aki vedekezesben egy kincs.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Nem tudom mikor volt utoljára ilyen trade deadline de holtszezon se volt mostanában ilyen durva.
10 hónapja
Francnak kellett nekünk ez a buta Butler. PO run se lesz vele, nemhogy bajnoki cím, akkor minek a hisztigép, nagyon nem örülök ennek.Én nem értem a Warriors-t. Butler már 35 éves, vele sem lesznek bajnokok,sőt. Ezek a tradek mire jók?Egyszerre jár le Curryvel. Szerintük még nyitva van az a bajnoki ablak. Meglátjuk. Curryvel sgyütt ha lejár jöhet a rebuild.
Lakers is hülye volt, Knecht-et beáldozni, pont ilyen playerek kellenek egy bajnokcsapatba kirakósnak szvsz.
De ez a Doncic trade mindent visz 😀 😀 főleg amikor egy 35 éves Butler-ért többet adnak..Mavs GM a legnagyobb kókler, Lakers kva jól járt.
Pep71
Toca
10 hónapja
Ha Luka Laker marad 2031-ig, akkor Mark Williams nagy steal lesz, márpedig Luka maradásán Mark Williams érkezése már most is sokat segít, hiszen ő kért egy ilyen játékost. 😀
10 hónapja
ha egészséges tud maradni akkor ez nagyon jó biznisz sztemDavist is szépen összekapták a helyi orvosok, ha Williams-el is hasonló módon tudnak bánni szerintem ő nagyon jó kis játékos lesz.Lakers is hülye volt, Knecht-et beáldozni, pont ilyen playerek kellenek egy bajnokcsapatba kirakósnak szvsz.Knecht nem rossz játékos, de pl Christie sztem inkább kell egy bajnokcsapatba
Pep71
ráadásul kellett valaki a palánk és mark williams egy bíztató center aki fiatal is még
poetl vagy claxton lett volna az álmom, de ez se rossz
Negritis, a vajda
Az álom szerintem Kessler volt, csak túl sokat kért a Jazz érte.
FLZOLI
de pont ezért örültem volna jobban főleg Claxtonnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
en amugy latom ebben a bajnok eselyt. Butler elkepesztoen motivalt lesz, Curry is lehet, hogy megmutatja, tud KD meg tobbiek nelkul is nyerni. de a legnagyobb kokler tenyleg a Mavs GM itt, latva kiert milyen ertekeket adnak-adnanak, o meg mit hozott ki Doncicbol.Én nem értem a Warriors-t. Butler már 35 éves, vele sem lesznek bajnokok,sőt. Ezek a tradek mire jók?Egyszerre jár le Curryvel. Szerintük még nyitva van az a bajnoki ablak. Meglátjuk. Curryvel sgyütt ha lejár jöhet a rebuild.
Pep71
Toca
de az egeszbol szegeny Andersont sajnalom a legjobban. neki tobbszorosen is szar, hogy elcserelik egy masik orszagba, a kontinens masik vegebe ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
The Toronto Raptors have acquired Brandon Ingram from the New Orleans Pelicans for Bruce Brown Jr., Kelly Olynyk, a first round pick in 2026 via the Indiana Pacers, and one second round pick.
10 hónapja
mint prospect lehet túlértékelt volt, de azzal hogy anno összerakta a tripláját nagyon jó kis játékos lett belőle, sőtTudom, hogy jatszik, de rotacioban, nem kezd, es atlagol 20 perceket, volt 30 meccse ugy, hogy amugy elotte ket es fel evig nem latott palyat sem. Szamomra erthetetlen, hogy ezek utan akarcsak 10 milliot elnyom ra valaki 30 meccs utan, akkor is, ha ez a 10 millio az NBA-ben manapsag filleres penznek szamit.úgy volt, viszont azok spekulációk voltakThe Chicago Bulls and Lonzo Ball have agreed to a two-year, $20 million contract extension, sources tell ESPN.Nem ugy volt, hogy a palinak olyan ramaty allapotban vannak a terdei, hogy egy eve meg azon ment az eloadas, hogy ha o meg palyat lat, mar az is meglepo lesz?
KeyG
Stez
idén visszatért és valamennyit képes játszani
Negritis, a vajda
Bar oke, en sosem voltam egy nagy Lonzo-fan, az egyik legtulertekeltebb prospectnek tartottam mar anno is, de utana sem igazan gyozott meg a jatekaval.
Stez
csak a térdei mentek szét sajnos
viszont ez a szerződés sztem nagyon fasza, mert a bulls talán végre nekiáll rendesen tankolni és lemenni kutyába
akkor pedig ez az összeg teljesen mind1, DE ha jövőre képes teljes meccset játszani és csak 70%át hozza a sérülés előtti játékának akkor ez akár 1-1.5 1st is lehet
10 hónapja
Tudom, hogy jatszik, de rotacioban, nem kezd, es atlagol 20 perceket, volt 30 meccse ugy, hogy amugy elotte ket es fel evig nem latott palyat sem. Szamomra erthetetlen, hogy ezek utan akarcsak 10 milliot elnyom ra valaki 30 meccs utan, akkor is, ha ez a 10 millio az NBA-ben manapsag filleres penznek szamit.úgy volt, viszont azok spekulációk voltakThe Chicago Bulls and Lonzo Ball have agreed to a two-year, $20 million contract extension, sources tell ESPN.Nem ugy volt, hogy a palinak olyan ramaty allapotban vannak a terdei, hogy egy eve meg azon ment az eloadas, hogy ha o meg palyat lat, mar az is meglepo lesz?
KeyG
Stez
Negritis, a vajda
Bar oke, en sosem voltam egy nagy Lonzo-fan, az egyik legtulertekeltebb prospectnek tartottam mar anno is, de utana sem igazan gyozott meg a jatekaval.
10 hónapja
2025ben ez ajándékSzerintem ez egy 2 éves prove it dealúgy volt, viszont azok spekulációk voltakThe Chicago Bulls and Lonzo Ball have agreed to a two-year, $20 million contract extension, sources tell ESPN.Nem ugy volt, hogy a palinak olyan ramaty allapotban vannak a terdei, hogy egy eve meg azon ment az eloadas, hogy ha o meg palyat lat, mar az is meglepo lesz?
KeyG
Stez
Negritis, a vajda
KeyG
ha jövőre képes teljesen játszani akkor iszonyat jó asset
10 hónapja
Szerintem ez egy 2 éves prove it dealúgy volt, viszont azok spekulációk voltakThe Chicago Bulls and Lonzo Ball have agreed to a two-year, $20 million contract extension, sources tell ESPN.Nem ugy volt, hogy a palinak olyan ramaty allapotban vannak a terdei, hogy egy eve meg azon ment az eloadas, hogy ha o meg palyat lat, mar az is meglepo lesz?
KeyG
Stez
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
úgy volt, viszont azok spekulációk voltakThe Chicago Bulls and Lonzo Ball have agreed to a two-year, $20 million contract extension, sources tell ESPN.Nem ugy volt, hogy a palinak olyan ramaty allapotban vannak a terdei, hogy egy eve meg azon ment az eloadas, hogy ha o meg palyat lat, mar az is meglepo lesz?
KeyG
Stez
10 hónapja
Davist is szépen összekapták a helyi orvosok, ha Williams-el is hasonló módon tudnak bánni szerintem ő nagyon jó kis játékos lesz.Lakers is hülye volt, Knecht-et beáldozni, pont ilyen playerek kellenek egy bajnokcsapatba kirakósnak szvsz.Knecht nem rossz játékos, de pl Christie sztem inkább kell egy bajnokcsapatba
Pep71
ráadásul kellett valaki a palánk és mark williams egy bíztató center aki fiatal is még
Negritis, a vajda
Az álom szerintem Kessler volt, csak túl sokat kért a Jazz érte.
10 hónapja
The Chicago Bulls and Lonzo Ball have agreed to a two-year, $20 million contract extension, sources tell ESPN.Nem ugy volt, hogy a palinak olyan ramaty allapotban vannak a terdei, hogy egy eve meg azon ment az eloadas, hogy ha o meg palyat lat, mar az is meglepo lesz?
KeyG
10 hónapja
Lakers is hülye volt, Knecht-et beáldozni, pont ilyen playerek kellenek egy bajnokcsapatba kirakósnak szvsz.Knecht nem rossz játékos, de pl Christie sztem inkább kell egy bajnokcsapatba
Pep71
10 hónapja
Én nem értem a Warriors-t. Butler már 35 éves, vele sem lesznek bajnokok,sőt. Ezek a tradek mire jók?Egyszerre jár le Curryvel. Szerintük még nyitva van az a bajnoki ablak. Meglátjuk. Curryvel sgyütt ha lejár jöhet a rebuild.
Pep71
10 hónapja
YoungZeeZee
9 407
A league source confirmed the following parts of the trade:Dennis S, oriasi utazo
To Golden State: Jimmy Butler
To Detroit: Lindy Waters, Josh Richardson
To Miami: Andrew Wiggins, P.J. Tucker
To Utah: Dennis Schroder
To Toronto: Kyle Anderson
Negritis, a vajda
10 hónapja
Én nem értem a Warriors-t. Butler már 35 éves, vele sem lesznek bajnokok,sőt. Ezek a tradek mire jók?Lakers is hülye volt, Knecht-et beáldozni, pont ilyen playerek kellenek egy bajnokcsapatba kirakósnak szvsz.
10 hónapja
Butlert megúszta a Suns.Ez a csapat, ahogy látom így is úgy is a semmibe tart. Így a Bookerhez ragaszkodás sem ér semmit. Csak elmennek a prime évei egy közepes csapatban.
iktriad
10 hónapja
Just In: The Los Angeles Lakers are trading Dalton Knecht, Cam Reddish, a 2031 unprotected first-round pick and a 2030 pick swap to the Charlotte Hornets for center Mark Williams, sources tell ESPN.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!