NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
Amúgy meg, a Mavsnek Luka nélkül 2 éves ablaka van kb. Ki az a játékos, aki Davisnél jobb és jobban illik a Mavs keretébe a következő 2 szezonban? Jokic, SGA, Giannis és Wemby. Szerintem más nem. Ezek közül talán Giannis esetében kis esélyt látok, de arra semmit, h szuper max elúszása után még kis piacon elöregedő keretben akarna maradni Luka.én továbbra is rohadtul örülök a dolognak
Szóval ha elfogadjuk azt érvnek, h most akartak esélyt maximalizálni, akkor vagy Davisért, vagy senkiért.
Nyilván a senkiért lett volna helyes döntés..
Azokat az érveket értem, h fiatal prospecteket, cetliket tonna számra gyűjtöttek volna inkább, azzal is jobban jártak volna hosszútávon. Csak itt a Mavs FO és tulaj oldaláról a win-now volt erősebb faktor, így ezek a sirámok, h miért nem hosszútávra gondolkodtak pusztába kiáltott szavak.
dawyd728
engem az lep meg hogy még a lakersről se gomboltak le mindent nem hogy egy 3. csapatot bevonni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
dawyd728
4 036
Amúgy meg, a Mavsnek Luka nélkül 2 éves ablaka van kb. Ki az a játékos, aki Davisnél jobb és jobban illik a Mavs keretébe a következő 2 szezonban? Jokic, SGA, Giannis és Wemby. Szerintem más nem. Ezek közül talán Giannis esetében kis esélyt látok, de arra semmit, h szuper max elúszása után még kis piacon elöregedő keretben akarna maradni Luka.Szóval ha elfogadjuk azt érvnek, h most akartak esélyt maximalizálni, akkor vagy Davisért, vagy senkiért.
Nyilván a senkiért lett volna helyes döntés..
Azokat az érveket értem, h fiatal prospecteket, cetliket tonna számra gyűjtöttek volna inkább, azzal is jobban jártak volna hosszútávon. Csak itt a Mavs FO és tulaj oldaláról a win-now volt erősebb faktor, így ezek a sirámok, h miért nem hosszútávra gondolkodtak pusztába kiáltott szavak.
10 hónapja
nbarankings.theringer.com/ezzel együtt is egy in prime top5 játékos ment egy end of prime 32 éves +resztliértLehet mentegetőzni az ilyen bullshit konteókkal hogy dagadt, hozzáállásbeli problémái vannak, van 4 éve max a ligában, nem bírja a teste.. ezek mind faszságok és elcseréled egy 32 éves sérülékeny játékosra..Én egy dologra akarok reagálni.
Yamal19
Azt felejtitek el Luka esetében, h nem egy átlag 25 éves játékos. A srác gyerekkora óra több korosztályt felfelé játszik. 16 évesen jutott el oda, ahova hasonló sztár kaliberű amerikai prospectek 19-20 éves korukra.
Azért is az ő nevéhez fűződik az nba-ben mindenidők újonc szezonja. Stb. Biológiailag 25 éves persze, de ettől függetlenül a korához képest a teste jobban el van használva. | Ezek tudatában súlyos mulasztás a jelenben, h nem tesz meg mindent a teste óvása érdekében. |
Nem jobban szerintem, mint Davisé 32 évesen, de úgy 3 évet legalább hozzá lehet írni képzeletben a 25-höz.
Tudom ez sem ad felmentést a Mavs FO-nak, de azért a hisztérikus ellenvéleményeket árnyalja.
dawyd728
(amúgy max christie sztem hasznos lesz ott)
Negritis, a vajda
A top4 a top9-ért, és a top4 csapat akarta jobban. (Hogy ki és mennyire az end of prime, az jósolhatatlan, mindketten pont egy komoly sérülésre vannak az endtől.)
Ha máshogy nem tudták megoldani, akkor billenhet az az érték, ami egy GM-játékban szerinted korrekt lenne. Merthogy a valóság nem GM-játék.
10 hónapja
Ha meg tudod oldani direktbe, akkor minek mennél a piacra?Amúgy annyiból nem értek egyet, hogy egy klub és GM hadd döntse már el merre akar indulni és kivel cserél és miért. A környezet határozza meg a piaci árakat nem a proli szurkolóik a WC-n ülve potyogve a mobilon.De épp ezaz, hogy itt nem volt piaci ár, mert nem lett lekérdezve a piac 🙂 (amennyiben az 1 szem Lakerst nem tekintjük komplett piacnak)
FLZOLI
bogjosi
Nem fogjátok megérteni, amíg azt hiszitek, hogy ez egy Doncicról szóló trade volt, ő van a fókuszban.
De ez AD-ről szólt. Őt akarták, és így tudták egyszerűen, üzembiztosan megszerezni, hát megoldották.
Laikusént hihetjük azt, hogy túl drágán vásároltak, de ha a Lakers ennyiért adta el, akkor ennyi az ára.
Ha valaki nagyon venni akar, akkor az eladó határozza meg az árat.
10 hónapja
ezzel együtt is egy in prime top5 játékos ment egy end of prime 32 éves +resztliértLehet mentegetőzni az ilyen bullshit konteókkal hogy dagadt, hozzáállásbeli problémái vannak, van 4 éve max a ligában, nem bírja a teste.. ezek mind faszságok és elcseréled egy 32 éves sérülékeny játékosra..Én egy dologra akarok reagálni.
Yamal19
Azt felejtitek el Luka esetében, h nem egy átlag 25 éves játékos. A srác gyerekkora óra több korosztályt felfelé játszik. 16 évesen jutott el oda, ahova hasonló sztár kaliberű amerikai prospectek 19-20 éves korukra.
Azért is az ő nevéhez fűződik az nba-ben mindenidők újonc szezonja. Stb. Biológiailag 25 éves persze, de ettől függetlenül a korához képest a teste jobban el van használva. | Ezek tudatában súlyos mulasztás a jelenben, h nem tesz meg mindent a teste óvása érdekében. |
Nem jobban szerintem, mint Davisé 32 évesen, de úgy 3 évet legalább hozzá lehet írni képzeletben a 25-höz.
Tudom ez sem ad felmentést a Mavs FO-nak, de azért a hisztérikus ellenvéleményeket árnyalja.
dawyd728
(amúgy max christie sztem hasznos lesz ott)
10 hónapja
dawyd728
4 036
Lehet mentegetőzni az ilyen bullshit konteókkal hogy dagadt, hozzáállásbeli problémái vannak, van 4 éve max a ligában, nem bírja a teste.. ezek mind faszságok és elcseréled egy 32 éves sérülékeny játékosra..Én egy dologra akarok reagálni.
Yamal19
10 hónapja
Amúgy annyiból nem értek egyet, hogy egy klub és GM hadd döntse már el merre akar indulni és kivel cserél és miért. A környezet határozza meg a piaci árakat nem a proli szurkolóik a WC-n ülve potyogve a mobilon.De épp ezaz, hogy itt nem volt piaci ár, mert nem lett lekérdezve a piac 🙂 (amennyiben az 1 szem Lakerst nem tekintjük komplett piacnak)
FLZOLI
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Azért kíváncsi lennék, hogy ha Luka Donkick lenne és amerikai akkor ugyan így kezelte-e volna a helyzetet a Dallas.Srácok, lehet ezt csűrni csavarni, de egy Luka-t nem cserélsz el, főleg nem ilyen ellenértékért.Amúgy Davis-nél ki számít jobb játékosnak aki elől hátul is kb elit? Jokic, Giannis, SGA, Wemby ok, Tatum fogjuk rá, Ant nem egy elit védő, de talentben simán top szint és így kb ennyi.Offenzív talentet nyilván nem szoríthatod ennyire hátra egy ilyen cserénél, pláne Davis shooting %-ait látva midrangetől hátrébb. KNY-ben mondott egy rakás elit védő játékost Zukály, akit előbb akart Davis helyett, Amen Thompsontól Lu Dortig, és igaza van, ezek a játékosok magasabb polcon vannak értékben, mint Davis. Nem csak életkor miatt, ha valakit rá lehet rakni kb bárkire, az kategóriákkal többet ér, mint egy rim protector. Szerintem van legalább 15 jobb játékos a ligában, mint Davis. És leaglább 30, akinek nagyobb a csereértéke.
FLZOLI
Cruyffista
Jokicon és Wembyn kívül bárkit(Shai, Tatum, Giannis és még lehetne sorolni) és bármit megkaptál volna érte, amiből elhozod Davist ha ennyire kell.. Nincs bocsánat egy ilyen tradere, ha csak nem nyomott Luka egy Aaron Hernandezt.
Lehet mentegetőzni az ilyen bullshit konteókkal hogy dagadt, hozzáállásbeli problémái vannak, van 4 éve max a ligában, nem bírja a teste.. ezek mind faszságok és elcseréled egy 32 éves sérülékeny játékosra.. Valaki hipnotizálta azt a szerencsétlen GM -t hogy neki Davis kell Lukaért. Ha bajnokságot nyerne valami csoda folytán a Dallas ezt akkor se bocsájtja meg senki.
Bárkit lerabolhatsz és nesze itt van Luka. Semmit nem érsz vele ha oda adtál 8 első kört, meg 3 játékost a kezdődből mert kb ez az értéke Doncicnak. Magadnak is jót teszel, az ellenfelet is "gyengíted" és abból oda adsz 3 picket AD-ért. Mai napig és nagyon sokáig érthetetlen lesz ez a trade Dallas szempontból.
Yamal19
Amúgy annyiból nem értek egyet, hogy egy klub és GM hadd döntse már el merre akar indulni és kivel cserél és miért. A környezet határozza meg a piaci árakat nem a proli szurkolóik a WC-n ülve potyogve a mobilon.
10 hónapja
Egy all time ppg leader jelenlegi 3. helyezettjét nem cseréljük el 25 évesen, és nagyon úgy fest egészségesen a kilóit leszámítva ha a Lakers orvosi nem látott semmit, senkire.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Hozzátenném hogy David midrange kifejezetten rossz az utóbbi években.Ja, en is ezt mondtam, hogy Davis kurva jo. En egyedul a serulekenysegetol feltem amugy mindig is. Wembemanyaval azert en meg varnek, masfel szezonon van tul, ezzel a testtel en nem adok neki 5-6 evnel tobbet, hogy oszinte legyek.Amúgy Davis-nél ki számít jobb játékosnak aki elől hátul is kb elit? Jokic, Giannis, SGA, Wemby ok, Tatum fogjuk rá, Ant nem egy elit védő, de talentben simán top szint és így kb ennyi.En nagyon jo jatekosnak gondolom Davist egyebkent, meg is ertem valahol, ha valaki ot akarja kifejezetten, csak melle meg aprot kaptak egy franchise playerert.Mas kerdes, hogy tovabbra is egyetlen fel van ebben az egesz buliban, amit nem ertek, es az a Dallas.Én annyit raktam össze, hogy a Mavs GM mindenképp AD-t akarta.
Stez
Hogy miért, mi ezzel a célja, terve, vagy ez szerinted mennyire ésszerű csapatépítés az most irreleváns.
"Akkor jó ötletnek tűnt."
Őszentsége Sobri Jóska
Oke, ez van, nyilvan mindegy is, mi a celja a Dallasnak, ez a csere vetozva nem lesz, szoval move on.
Stez
Unom már ezt a témát igazából, de Davis szerintem all-time szintű spiler volt még a New Orleansban, ilyen skilsettel és robbanékonysággal elől és hátul elit atletikus magas kb "egyedüli" volt ever. Annyi esze messze nincs a játékhoz mint Jokicnak de amúgy kb pure talentben (fizikum+skillset) jobb is volt nála. Giannis meg speciel atletikusabb volt nála is de ő hozzájuk képest egy faék egyszerű fakezű ugróegér. Aztán hogy AD teste nem bírja az elit sportot már más tészta és emiatt az all time best listák helyett egy sima Hof tagság lesz belőle.
FLZOLI
Mint ahogy kurva jok mindketten, szamomra egyedul a poszttal van bibi, hogy a centerek az utobbi evekben egy-ket kivetellel „elertektelenedtek”, miutan a csapatok egyre kevesbe tamadjak a festeket, mert a divat az, hogy kintrol elbaszkodnak mindent. Nyilvan vannak kivetelek, akik vedelemben es tamadasban is elitek, de nem csak a gyuru alol, hanem a harmast is rohadt jol dobjak. Ilyen most kis tulzassal csak Jokics van (Wembemanyat is sorolnam, de nala azert en tenyleg varnek meg harom evet, hogy birja el a teste a 80 meccset). Davis nem harmasozik rendesen, de szerintem a kozeptavoli ketteseket viszont nem dobja rosszul. De amugy ritka komplett jatekos, kb. csak harmasozasban rossz, minden masban jo (vagy elit).
Stez
Persze ettől még elit fegyver és bár úgy hangzik sokan lenézik, de szerintem ez nem így van. Egyszerűen 31-évesen az értéke úgy hogy midrange és triplákban jelentősen visszaesett közel sincs egy 25 éves utóbbi 3 évben top5 teljesítményt nyújtó Lukához a jelenlegi NBAben ráadasul Centerbe ott a tavaly draftolt embered.
Én Davis lábnunkájával nem annyira látom, hogy a gyors 4-esekkel mit fog csinálni we will see.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Srácok, lehet ezt csűrni csavarni, de egy Luka-t nem cserélsz el, főleg nem ilyen ellenértékért.Amúgy Davis-nél ki számít jobb játékosnak aki elől hátul is kb elit? Jokic, Giannis, SGA, Wemby ok, Tatum fogjuk rá, Ant nem egy elit védő, de talentben simán top szint és így kb ennyi.Offenzív talentet nyilván nem szoríthatod ennyire hátra egy ilyen cserénél, pláne Davis shooting %-ait látva midrangetől hátrébb. KNY-ben mondott egy rakás elit védő játékost Zukály, akit előbb akart Davis helyett, Amen Thompsontól Lu Dortig, és igaza van, ezek a játékosok magasabb polcon vannak értékben, mint Davis. Nem csak életkor miatt, ha valakit rá lehet rakni kb bárkire, az kategóriákkal többet ér, mint egy rim protector. Szerintem van legalább 15 jobb játékos a ligában, mint Davis. És leaglább 30, akinek nagyobb a csereértéke.
FLZOLI
Cruyffista
Jokicon és Wembyn kívül bárkit(Shai, Tatum, Giannis és még lehetne sorolni) és bármit megkaptál volna érte, amiből elhozod Davist ha ennyire kell.. Nincs bocsánat egy ilyen tradere, ha csak nem nyomott Luka egy Aaron Hernandezt.
Lehet mentegetőzni az ilyen bullshit konteókkal hogy dagadt, hozzáállásbeli problémái vannak, van 4 éve max a ligában, nem bírja a teste.. ezek mind faszságok és elcseréled egy 32 éves sérülékeny játékosra.. Valaki hipnotizálta azt a szerencsétlen GM -t hogy neki Davis kell Lukaért. Ha bajnokságot nyerne valami csoda folytán a Dallas ezt akkor se bocsájtja meg senki.
Bárkit lerabolhatsz és nesze itt van Luka. Semmit nem érsz vele ha oda adtál 8 első kört, meg 3 játékost a kezdődből mert kb ez az értéke Doncicnak. Magadnak is jót teszel, az ellenfelet is "gyengíted" és abból oda adsz 3 picket AD-ért. Mai napig és nagyon sokáig érthetetlen lesz ez a trade Dallas szempontból.
10 hónapja
Amúgy Davis-nél ki számít jobb játékosnak aki elől hátul is kb elit? Jokic, Giannis, SGA, Wemby ok, Tatum fogjuk rá, Ant nem egy elit védő, de talentben simán top szint és így kb ennyi.Offenzív talentet nyilván nem szoríthatod ennyire hátra egy ilyen cserénél, pláne Davis shooting %-ait látva midrangetől hátrébb. KNY-ben mondott egy rakás elit védő játékost Zukály, akit előbb akart Davis helyett, Amen Thompsontól Lu Dortig, és igaza van, ezek a játékosok magasabb polcon vannak értékben, mint Davis. Nem csak életkor miatt, ha valakit rá lehet rakni kb bárkire, az kategóriákkal többet ér, mint egy rim protector. Szerintem van legalább 15 jobb játékos a ligában, mint Davis. És leaglább 30, akinek nagyobb a csereértéke.
FLZOLI
10 hónapja
Szerintetek, ha 32 csapatos lesz a liga, megtartják a 82 csapatos alapszakaszt vagy változhat a lebonyolítás?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Ja, en is ezt mondtam, hogy Davis kurva jo. En egyedul a serulekenysegetol feltem amugy mindig is. Wembemanyaval azert en meg varnek, masfel szezonon van tul, ezzel a testtel en nem adok neki 5-6 evnel tobbet, hogy oszinte legyek.Amúgy Davis-nél ki számít jobb játékosnak aki elől hátul is kb elit? Jokic, Giannis, SGA, Wemby ok, Tatum fogjuk rá, Ant nem egy elit védő, de talentben simán top szint és így kb ennyi.En nagyon jo jatekosnak gondolom Davist egyebkent, meg is ertem valahol, ha valaki ot akarja kifejezetten, csak melle meg aprot kaptak egy franchise playerert.Mas kerdes, hogy tovabbra is egyetlen fel van ebben az egesz buliban, amit nem ertek, es az a Dallas.Én annyit raktam össze, hogy a Mavs GM mindenképp AD-t akarta.
Stez
Hogy miért, mi ezzel a célja, terve, vagy ez szerinted mennyire ésszerű csapatépítés az most irreleváns.
Őszentsége Sobri Jóska
Oke, ez van, nyilvan mindegy is, mi a celja a Dallasnak, ez a csere vetozva nem lesz, szoval move on.
Stez
Unom már ezt a témát igazából, de Davis szerintem all-time szintű spiler volt még a New Orleansban, ilyen skilsettel és robbanékonysággal elől és hátul elit atletikus magas kb "egyedüli" volt ever. Annyi esze messze nincs a játékhoz mint Jokicnak de amúgy kb pure talentben (fizikum+skillset) jobb is volt nála. Giannis meg speciel atletikusabb volt nála is de ő hozzájuk képest egy faék egyszerű fakezű ugróegér. Aztán hogy AD teste nem bírja az elit sportot már más tészta és emiatt az all time best listák helyett egy sima Hof tagság lesz belőle.
FLZOLI
Mint ahogy kurva jok mindketten, szamomra egyedul a poszttal van bibi, hogy a centerek az utobbi evekben egy-ket kivetellel „elertektelenedtek”, miutan a csapatok egyre kevesbe tamadjak a festeket, mert a divat az, hogy kintrol elbaszkodnak mindent. Nyilvan vannak kivetelek, akik vedelemben es tamadasban is elitek, de nem csak a gyuru alol, hanem a harmast is rohadt jol dobjak. Ilyen most kis tulzassal csak Jokics van (Wembemanyat is sorolnam, de nala azert en tenyleg varnek meg harom evet, hogy birja el a teste a 80 meccset). Davis nem harmasozik rendesen, de szerintem a kozeptavoli ketteseket viszont nem dobja rosszul. De amugy ritka komplett jatekos, kb. csak harmasozasban rossz, minden masban jo (vagy elit).
10 hónapja
Luka interjúJoker
youtu.be/Gcxr-4GrtX4?si=UYuWWCSIVwrG38jL
Negritis, a vajda
youtube.com/shorts/kOTW4kY_TE8?si=wrlAs4PsRVZS0nBX
10 hónapja
Davis kurva jó játékos Simán top 10-15
De gafford/lively mellé nem jó fit mer nem tud dobni
Sérüléseket és mindent nézve simán inkább JJJre megyek aki kvázi ugyanaz a player csak tud dobni
Ettől még ha gafford helyett hoznak egy sextont vagy valakit simán odarhetnek
Egy big wing azért kellene még valszeg pj mögé
És persze AD kell hogy centerbe birkózzon
10 hónapja
Amúgy Davis-nél ki számít jobb játékosnak aki elől hátul is kb elit? Jokic, Giannis, SGA, Wemby ok, Tatum fogjuk rá, Ant nem egy elit védő, de talentben simán top szint és így kb ennyi.En nagyon jo jatekosnak gondolom Davist egyebkent, meg is ertem valahol, ha valaki ot akarja kifejezetten, csak melle meg aprot kaptak egy franchise playerert.Mas kerdes, hogy tovabbra is egyetlen fel van ebben az egesz buliban, amit nem ertek, es az a Dallas.Én annyit raktam össze, hogy a Mavs GM mindenképp AD-t akarta.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
10 hónapja
Luka interjú youtu.be/Gcxr-4GrtX4?si=UYuWWCSIVwrG38jL
10 hónapja
szerintem a lejjebb linkelt cikket olvasva harrison elakarta pattintani doncicot mindenképp, csak nem volt rá sok módja a saját szempontjából. erre egyetlen gmet látott alkalmasnak partnerként, feltárcsázta a 100 éves közeli barátját, akiben biztos volt, hogy nem szivárog ki tőle semmi. rábökött a másik csapat messze legértékesebb játékosára, akihez nagyon meg sem kellett erőltetnie magát, hogy valami aránylag ehető elméletet tudjon gyártani köré (defense first csapat leszünk -hát megnézem ahhoz washingtont hármasban először-) és kész. ha pelinka nem a lakers gmje vagy ad nem lakers játékos, akkor ez így tuti nem jött volna össze még több csapat bevonásával sem, hogy pont ad menjen dallasba. mondjuk az tényleg vicces, hogy ainget most kivételesen pofára ejtették xd nagyban örül magának, hogy egy tavalyi top20as pick mellé kap még két cetlit. erre kiderül, hogy ezzel segített a lakersnek megszerezni doncicot heheEn nagyon jo jatekosnak gondolom Davist egyebkent, meg is ertem valahol, ha valaki ot akarja kifejezetten, csak melle meg aprot kaptak egy franchise playerert.Mas kerdes, hogy tovabbra is egyetlen fel van ebben az egesz buliban, amit nem ertek, es az a Dallas.Én annyit raktam össze, hogy a Mavs GM mindenképp AD-t akarta.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
10 hónapja
En nagyon jo jatekosnak gondolom Davist egyebkent, meg is ertem valahol, ha valaki ot akarja kifejezetten, csak melle meg aprot kaptak egy franchise playerert.Mas kerdes, hogy tovabbra is egyetlen fel van ebben az egesz buliban, amit nem ertek, es az a Dallas.Én annyit raktam össze, hogy a Mavs GM mindenképp AD-t akarta.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
wtf?ez így mi akar lenni bármelyik oldalról?
10 hónapja
#76ers are trading Caleb Martin to the Dallas Mavericks for Quentin Grimes and a second-round pick, per @ShamsCharania.
— Howard Eskin (@howardeskin) February 4, 2025
I guess that should move the needle for #Sixers. #Dump
10 hónapja
Celtics szurkolókènt nehèz ilyet mondani 😎 de kívánom hogy 1x legalább jöjjön össze neki a Lakerssel a bajnoki cím 😏Doncic: 'I don't know why' Mavs traded me to Lakers
thescore.com/nba/news/3209438
10 hónapja
Summary of the McMahon Article:
— lami⭐️ (@lamibackup) February 3, 2025
•Nico pushed out everyone Luka was close to in the organization
•Nico and Pelinka are best of friends and were in bed with each other throughout discussions, and the only other people involved were Lakers execs
•Nico didn’t include anyone in…
Szerkesztette: deyell
buhloone mindstate
10 hónapja
nyilván mikor költöztetni akarják a csapatot akkor kibasznak 30 millát a kukábaMásik oldalról:Az NBA 32 csapatot akar, ezért teljesen felesleges mozgatni a Mavst ami amúgy is hülyeség lenne. Ha annyira akarnak Vegasba csapatot akkor létrehoznak egyet. A Mavericks a legjobb helyen van jelenleg, a tulajok meg a GM viszont full hülye, hogy a Doncic cserét meglépték.
"Rengeteget olvasva az ügyben, egy eszmefuttatás van csak, ami ésszerűnek, de elég gonosznak tűnik: Adelsonék nyílt titok, hogy nem foglalkoznak az NBA-vel, a MAvs nekik csak egy biznisz.
A Las Vegas kaszinóik nekik az elsőszámú prioritás, Texasban a szerencsejáték tiltott, és nem is valószínű, hogy megváltoztatják.
A MAvs-et el akarják költöztetni Vegasba. Emiatt bólintott rá/akarta a cserét az FO.
A csapat túl jó volt, ehhez eladják a franchise arcát, kb semmit nem kapnak érte, a csapat többi sztárja is esetleg cserét kérhet majd, vagy nem hosszabbít emiatt.
Nem is akartak semmit kapni Doncicért, hisz az a cél, hogy rövidesen nagyon rosszak legyenek.
A szurkolók eltávolodnak a csapattól, nem járnak meccsekre, bottom 5 csapat lesz, senkit nem érdekel, így minden indok meg lesz arra, hogy költözzenek."
Proxyi
KeyG
www.si.com/nba/mavericks/news/30-million-upgrades-coming-dallas-mavericks-arena-american-airlines-center-24
nagyobb konteó hogy azért kellett nekik a mavs mer így jelen vannak texasban ami nekik fontos a politikai befolyás miatt