NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
Shams: "The Warriors are legitimately calling about every all star player. They are dead set on trying to find another superstar player with Steph Curry.”
10 hónapja
LBJ állítólag már kijelentette hogy ő nem megy sehová. Aztán majd meglássuk 😏December elején konkrétan ő küldte Rich Pault a Warriorshoz hírek szerint, mert Lakersből csak oda és a Cavsbe hajlandó menni. Persze Donciccsal lehet változott a helyzet.
dande2
10 hónapja
LBJ állítólag már kijelentette hogy ő nem megy sehová. Aztán majd meglássuk 😏jó hát az ő szavára én sokat nem adok 😊
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
igen, ez pont dunleavy stílusa lenne, blockbuster trade a kivénhedt csotrogányokért. ezt hol olvastad, lakersfan fb oldalon? xd luka után én már nem esküszöm semmire, de ez vmi irgalmatlanul nagy szurkolói wishful thinking kamunak tűnikmost hozta le JakeLFischer X-en
fake.id
De amúgy 5 perce Shams is lehozta, hogy a GSW George-ért is telefonált Phillybe
10 hónapja
Warriors ajánlatot tett Lebronért és KD-értigen, ez pont dunleavy stílusa lenne, blockbuster trade a kivénhedt csotrogányokért. ezt hol olvastad, lakersfan fb oldalon? xd luka után én már nem esküszöm semmire, de ez vmi irgalmatlanul nagy szurkolói wishful thinking kamunak tűnik
KD-t árulja a Suns, de a Warriorsbe nem akarják cserélni
Cruyffista
10 hónapja
LBJ állítólag már kijelentette hogy ő nem megy sehová. Aztán majd meglássuk 😏
10 hónapja
Warriors ajánlatot tett Lebronért és KD-értsajnos 3. csapat nélkül az nem fog menni
KD-t árulja a Suns, de a Warriorsbe nem akarják cserélni
Cruyffista
pedig egy kuminga/podz + looney nem lenne rossz a Lakersbe
10 hónapja
Warriors ajánlatot tett Lebronért és KD-értKD-t árulja a Suns, de a Warriorsbe nem akarják cserélni
10 hónapja
mondjuk netsből én claxtont hamarabb hoznámAkkor all-in a dagadtokra és jöjjön Zion is a palánk alá.megmondta a pels gm már hónapokkal ezelőtt, hogy herb jonest és trey murphyt kivéve mindenki trade blockon van. viszont cameron johnson még mindig a netsben van kb egyetlen megmaradt cserélendő játékoskéntNem fog még leallni a Lakers ezt mondták már többen is. Doncic akkor működik jól ha jó védők vannak körülötte szóval nyilván ebbe az irányba cserelnek majd. Cetlik vannak, jó fiatalok is, szóval alapjuk azért van hozni értelmes népeket. A best case scanario egy Kessler, Herb Jones duó mondjuk, bár utóbbi nem tudom játszhat-e még idénígy egy napot aludva rá és egyre több helyről látva hogy nem kamu az egészLeBront nincs értelme cserélni, nem kapsz érte már ennyi idősen reális értéket, a lejárója meg nem érték más franchise-nak.
most azon agyalok hogy Reaves vagy Bron lesz elcsérlve 6.ig
és hogy ki lenne az a magas akit hozhatnak
a swapok + '31 1st van áll rendelkezésre szal nem túl sok
Jonas és Vucevic tűnik a legegyszerűbbnek, de neki nem igazán örülnék az eddig is fos védekezésünk halna meg teljesen
Poeltl felé nézelődnék valszeg, esetleg John Collins, bár Ainge elmehet a csába 😀
Negritis, a vajda
Reaves cseréje adná magát, semmi értelme egy sokkal gyengébb Doncic-nak Doncic mellett, de szerintem nem sietnek ezzel Pelinkáék, ez idén úgyse lesz bajnok csapat.
Engem már egy kisebb csere is meglepne (alapból Hachimura, Reaves, Knecht, Bron és Vanderbilt, aki cserélhető), szerintem felvesznek pár cutolt játékost és ennyi az idei szezon.
Jughead
FLZOLI
fake.id
FLZOLI
10 hónapja
recoup the money through tax savings in Texas and a future extension with the franchise.
#anthonydavis #lakers #Mavs
10 hónapja
Akkor all-in a dagadtokra és jöjjön Zion is a palánk alá.megmondta a pels gm már hónapokkal ezelőtt, hogy herb jonest és trey murphyt kivéve mindenki trade blockon van. viszont cameron johnson még mindig a netsben van kb egyetlen megmaradt cserélendő játékoskéntNem fog még leallni a Lakers ezt mondták már többen is. Doncic akkor működik jól ha jó védők vannak körülötte szóval nyilván ebbe az irányba cserelnek majd. Cetlik vannak, jó fiatalok is, szóval alapjuk azért van hozni értelmes népeket. A best case scanario egy Kessler, Herb Jones duó mondjuk, bár utóbbi nem tudom játszhat-e még idénígy egy napot aludva rá és egyre több helyről látva hogy nem kamu az egészLeBront nincs értelme cserélni, nem kapsz érte már ennyi idősen reális értéket, a lejárója meg nem érték más franchise-nak.
Jonas és Vucevic tűnik a legegyszerűbbnek, de neki nem igazán örülnék az eddig is fos védekezésünk halna meg teljesen
Poeltl felé nézelődnék valszeg, esetleg John Collins, bár Ainge elmehet a csába 😀
Negritis, a vajda
Reaves cseréje adná magát, semmi értelme egy sokkal gyengébb Doncic-nak Doncic mellett, de szerintem nem sietnek ezzel Pelinkáék, ez idén úgyse lesz bajnok csapat.
Engem már egy kisebb csere is meglepne (alapból Hachimura, Reaves, Knecht, Bron és Vanderbilt, aki cserélhető), szerintem felvesznek pár cutolt játékost és ennyi az idei szezon.
Jughead
FLZOLI
fake.id
10 hónapja
megmondta a pels gm már hónapokkal ezelőtt, hogy herb jonest és trey murphyt kivéve mindenki trade blockon van. viszont cameron johnson még mindig a netsben van kb egyetlen megmaradt cserélendő játékoskéntNem fog még leallni a Lakers ezt mondták már többen is. Doncic akkor működik jól ha jó védők vannak körülötte szóval nyilván ebbe az irányba cserelnek majd. Cetlik vannak, jó fiatalok is, szóval alapjuk azért van hozni értelmes népeket. A best case scanario egy Kessler, Herb Jones duó mondjuk, bár utóbbi nem tudom játszhat-e még idénígy egy napot aludva rá és egyre több helyről látva hogy nem kamu az egészLeBront nincs értelme cserélni, nem kapsz érte már ennyi idősen reális értéket, a lejárója meg nem érték más franchise-nak.
Negritis, a vajda
Jughead
FLZOLI
10 hónapja
Nem fog még leallni a Lakers ezt mondták már többen is. Doncic akkor működik jól ha jó védők vannak körülötte szóval nyilván ebbe az irányba cserelnek majd. Cetlik vannak, jó fiatalok is, szóval alapjuk azért van hozni értelmes népeket. A best case scanario egy Kessler, Herb Jones duó mondjuk, bár utóbbi nem tudom játszhat-e még idénígy egy napot aludva rá és egyre több helyről látva hogy nem kamu az egészLeBront nincs értelme cserélni, nem kapsz érte már ennyi idősen reális értéket, a lejárója meg nem érték más franchise-nak.
Negritis, a vajda
Jughead
10 hónapja
Mivel nem volt jobb reális opció így nyilván rohadt jól jártak vele.Szerintem jól tette hogy elcserélte a Kings Fox-ot. Megragadtak egy szinten, innentől tovább kellene robbantani. Fox nem első számú opció, ahogy Sabonis sem. Volt két második számú játékosuk, de az első hiányzott. Ketten együtt nem értek volna el sikert. Az más kérdés hogy Fox elég e Wemby mellé mint második számú scorer, ebben sem vagyok biztos, de az idő majd eldönti. A Kings nagyon jól járt ezzel a cserével, a Spursnél hát nem tudom hogy Fox kellett e nekik.A bulls hogy visszakapja a pickjet az komoly lehet kezdeni tankolniSabonisnak maradt egyedül számottevő értéke a Kingsnél ő szerintem még menni fog.
Kíváncsi vagyok a kings robbant e mer a lavine DeRozan duo kuka
Negritis, a vajda
Volt Haliburton volt Fox és maradt semmi, Kings drukker se lennék.
KeyG
Yamal19
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Érdekes, hogy mennyire máshogy látják Doncic-ot sokan. Többek szerint (köztük vagyok én is) generációs tehetség, aki az egész NBA arca lehet, míg mások szerint egy hisztis sztár, aki soha nem fogja bejárni a tehetsége által kijelölt utat.+1
Én elfogadom, hogy másnak más a véleménye, van ez így.
Azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy Doncic felkészültségét, hozzáállását ennyire súlyos kritikával illetik. Abban szerintem egyetérthetünk, hogy a szupersztárok mind külön elbánást kapnak (nem is mindig igénylik, egyszerűen rájuk tolják). Nagyon kevés olyan szupersztár van, aki kussol és beáll a sorba. LeBron pl. példás módon készül, de a nagy szája és GM-kedése ugyanúgy megfertőzi a saját csapatát. Janniszt is kezdjük megismerni erről az oldaláról (ld: fél éves edző) Embiid? Nem is kell mondanom semmit. Jordan hisztijeiről meg a saját csapatát terrorizálásáról már ne is beszéljünk, igaz az rég volt. Egyedül Jokic és talán Curry az, aki elsősorban teszi a dolgát és utána csak óvatosan pofázik.
Ha ezt tudod, nehéz mit mondani arra, hogy az évek óta pontosan ugyanúgy viselkedő Doncic-ra hirtelen elkezdenek jönni az olyan kommentek, hogy szar a hozzáállása. Valahogy, amikor egyedül konfdöntőbe majd tavaly Finalsba vitte a Dallast, senki nem ekézte bőszen, hogy nem edz 24 órában a súlyfeleslegével. Úristen, kiderül, hogy meg mert inni egy sört a konfdöntő után, botrány!
Már ne is haragudjatok, de szerintem itt többeteket is elvitt a hév, gondolkodjatok már. Lehet rá mondani bármit, de Doncic egy korszakos játékos, aki egyedül fel tud emelni egy csapatot (és ez tény, hiszen már megmutatta, ellentétben Davis-el). Igen, nem tökéletes a hozzáállás, de az NBA aranyszabálya mindig is az volt, hogy ha van egy ilyen sztárod, vörös szőnyeget terítesz elé.
Aztán, hogy ez a játékospárti politika mennyire helyes dolog, az már más kérdés.
Antonius
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Szerintem jól tette hogy elcserélte a Kings Fox-ot. Megragadtak egy szinten, innentől tovább kellene robbantani. Fox nem első számú opció, ahogy Sabonis sem. Volt két második számú játékosuk, de az első hiányzott. Ketten együtt nem értek volna el sikert. Az más kérdés hogy Fox elég e Wemby mellé mint második számú scorer, ebben sem vagyok biztos, de az idő majd eldönti. A Kings nagyon jól járt ezzel a cserével, a Spursnél hát nem tudom hogy Fox kellett e nekik.A bulls hogy visszakapja a pickjet az komoly lehet kezdeni tankolniSabonisnak maradt egyedül számottevő értéke a Kingsnél ő szerintem még menni fog.
Kíváncsi vagyok a kings robbant e mer a lavine DeRozan duo kuka
Negritis, a vajda
Volt Haliburton volt Fox és maradt semmi, Kings drukker se lennék.
KeyG
10 hónapja
Hallgatom ezt a Mavs GM mantrát a védelmekről, ami formállogikailag annyit tesz, hogy a tavalyi döntő után ezzel a cserével kötelező a bajnoki cím.odaig nem jutott el, hogy Doncic nelkul nincs donto amugy.
Nem szereti annyira az állását, mert most mindet kockára tesz érte.
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Hallgatom ezt a Mavs GM mantrát a védelmekről, ami formállogikailag annyit tesz, hogy a tavalyi döntő után ezzel a cserével kötelező a bajnoki cím.Nem szereti annyira az állását, mert most mindet kockára tesz érte.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
így egy napot aludva rá és egyre több helyről látva hogy nem kamu az egészLeBront nincs értelme cserélni, nem kapsz érte már ennyi idősen reális értéket, a lejárója meg nem érték más franchise-nak.
Negritis, a vajda
10 hónapja
Semmi gond, nincs harag.Bocs ha passziv aggresziv lett a stílus nem volt szándékomban, de annyi abszurd dolgot írtál egybe, hogy az fájdalmas volt valakitől olvasni.Amikor egy millió dolláros bizniszt és sportot hasonlítasz egy polgári munkahelyhez. Vagy a milliárdot érő brnadű játékost saját magadhoz akkor tényleg azt hiszem te nem érted, hogy működik az egész NBA vagy bármilyen major sport.Már ne is haragudj meg érte, de sem Te, sem én, sem senki más itt a fórumon nem ért hozzá. Mi szurkolók vagyunk, akik dumálunk az NBA-ről, mert érdekel minket. Semmi szükség erre a passzív-agresszív stílusra a hsz-ben.
Persze mondhatod, hogy szerinted egy franchise szempontjából ugyanolyan értékkel bír, hogy Luka modortalanul pofázik és rinyál ( egyébként semmi ilyen nem jött még ki...) és az, hogy nem figyel a súlyára emiatt a térde/bokái kezdik megadni magukat csak ha te ezt tényleg így gondolod akkor ebből a szempontból se érted az egészet.
Beszélni lehet, de ha tetteidből (elhízás/súly problémák) azt vonják le, hogy 300 millió dolláros maxod 2.évére lehet nem fogsz tudni vezére lenni a csapatnak akkor azért kicsit más horderejű dolog, minthogy folyton picsogsz.
Ettől függetlenül óriás bullshit, hogy emiatt cserélték el Lukát, hogy ne adjanak neki nagy pénzt. Vagy ha igen akkor a GM nem okos.
Toca
Antonius
Toca
Nézd, én egy példát hoztam, ami nem látom még most sem, miért olyan abszurd, hogy a civil életből érkezett. Ez csak egy példa egy szemléletre. Nyilván nem vagyok hülye, én is tudom, hogy egy irodában és egy kosárcsarnokban más dolgok történnek.
Szintén nem értem, miért olyan abszurd, hogy összemostam a két szempontot, leírtam miért. Én azt tartom inkább abszurdnak, hogy ha felülünk egy véleményre és feltételezések, clickbait cikkek alapján kijelentjük, hogy súlyproblémák miatt Lukának már kivan a térde. Majd ha a Lakers orvosi team kimondja ezt, akkor elhiszem.
De nem akarok vitát generálni, elmondtam, ami bennem volt. Máshogy látjuk ezt a dolgot, ez van
Cowboys 4ever.
10 hónapja
Bocs ha passziv aggresziv lett a stílus nem volt szándékomban, de annyi abszurd dolgot írtál egybe, hogy az fájdalmas volt valakitől olvasni.Amikor egy millió dolláros bizniszt és sportot hasonlítasz egy polgári munkahelyhez. Vagy a milliárdot érő brnadű játékost saját magadhoz akkor tényleg azt hiszem te nem érted, hogy működik az egész NBA vagy bármilyen major sport.Már ne is haragudj meg érte, de sem Te, sem én, sem senki más itt a fórumon nem ért hozzá. Mi szurkolók vagyunk, akik dumálunk az NBA-ről, mert érdekel minket. Semmi szükség erre a passzív-agresszív stílusra a hsz-ben.
Persze mondhatod, hogy szerinted egy franchise szempontjából ugyanolyan értékkel bír, hogy Luka modortalanul pofázik és rinyál ( egyébként semmi ilyen nem jött még ki...) és az, hogy nem figyel a súlyára emiatt a térde/bokái kezdik megadni magukat csak ha te ezt tényleg így gondolod akkor ebből a szempontból se érted az egészet.
Beszélni lehet, de ha tetteidből (elhízás/súly problémák) azt vonják le, hogy 300 millió dolláros maxod 2.évére lehet nem fogsz tudni vezére lenni a csapatnak akkor azért kicsit más horderejű dolog, minthogy folyton picsogsz.
Ettől függetlenül óriás bullshit, hogy emiatt cserélték el Lukát, hogy ne adjanak neki nagy pénzt. Vagy ha igen akkor a GM nem okos.
Toca
Antonius
10 hónapja
Már ne is haragudj meg érte, de sem Te, sem én, sem senki más itt a fórumon nem ért hozzá. Mi szurkolók vagyunk, akik dumálunk az NBA-ről, mert érdekel minket. Semmi szükség erre a passzív-agresszív stílusra a hsz-ben.Tehát ezek szerint mindenki pont ugyanannyira ért vagy nem ért itt mindenhez. Az nem lehet, hogy valaki tájékozottabb vagy nagyobb ismeretekkel rendelkezik... Így szép ez a világ.
Antonius
10 hónapja
így egy napot aludva rá és egyre több helyről látva hogy nem kamu az egészmost azon agyalok hogy Reaves vagy Bron lesz elcsérlve 6.ig
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóskatovábbra is hülyeséget bessélsz és terelsz
adott egy ház ami ér 300 milliót ami felett egy vagyonkezelő rendelkezik
kitalálják hogy kell nekik egy másik ami 150 milla
ha 1-1be elcserélet a 2t akkor a vagyonkezelő szar munkát végzett mert ami eddig 300at ért az másnap már csak 180at fog
és .
beváltani a 300at 200+100ra és a 200at 150re cserélni mert én direktbe azt akarom jobb deal lett volna
és akié a 150 volt azt 200 is odaadta volna
10 hónapja
Illetve szerintem a Pelicanst már lehetne robbantani, ennek a keretnek idén kellett volna championship runban lennie, ideje rebuildelni, szerintem vannak fiatalokba, pickekbe váltható assetjeik dögivel.szerintem nincs annyi assetjük mint gondolnánk
Cruyffista