NBA

33 feliratkozó

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
The Philadelphia 76ers have agreed to trade KJ Martin and two second round picks to the Detroit Pistons. The trade moves the Sixers fully out of the luxury tax for the season.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
vfdbfdsn 175
Csakhogy Davis nem 9. legjobb játékos jelenleg a ligában, az hogy az mvp ladderekben kb 9-10. helyet foglalja el, az csak a semmitmondó box score statoknak és a Lakers logónak köszönhető. Ha ránézel az efficiency statokra, már láthatod a problémákat, de térjünk erre vissza amikor a PO-ban elkezdi a disasterclass performanszait.

Amúgy meg, a Mavsnek Luka nélkül 2 éves ablaka van kb. Ki az a játékos, aki Davisnél jobb és jobban illik a Mavs keretébe a következő 2 szezonban? Jokic, SGA, Giannis és Wemby. Szerintem más nem.
dawyd728
Mármint ha most Luka nem számít, és Davist is sztornózzuk a Mavs keretből és bárkit lehet választani akivel kövi 2 évben előbb nyerhetnek? Tehát aki Davisnél nagyobb lökést ad?

Jokic, SGA, Giannis, Wemby, Mitchell, Curry, Tatum, Jrue Holiday, Bridges, Adebayo, Maxey

Borderline, épphogy, de jobbnak gondolom: Brunson, Towns, Lebron, Sengun, Amen Thompson, Edwards
Cruyffista
Szerinted, de a Mavs GM szerint meg AD. Ezért ez a csere történt, és nem egy másik, mondjuk Curryért, Bridgesért vagy Edwardsért.
Őszentsége Sobri Jóska
ezért van az hogy 1/1-re valaki a világ legnagyobb bustját húzza a tuti helyett mert majd ő jobban tudja
Yamal19
Utólag okosnak lenni pont annyit ér, mint előre hülyének.
Senki sem gondolja, hogy 1/1-re bustot húz, de ez nem olyan játek, ahol minden infó előre ismert, így benne van a hiba, a tévedés lehetősége.
Hidd el, ha előre tudná valaki, hogy akit 1/1-re húzni fog az bust lesz, akkor nem őt húzná.
Tudod, ha tudnád, hogy el fogsz esni, akkor leülnél.
Őszentsége Sobri Jóska
Persze hogy nem tudja senki, mert a fix húzások is sokszor bustok, de arra céloztam hogy minden második GM azt hiszi ő jobban tud mindent mint a másik 29 és csak azért is a konszenzussal ellentétben a sorban a 16.at húzza ki, ami még emlékezetem szerint sosem jött be
10 hónapja
A kijött infók alapján Nico attól félt, hogy Luka nem akar Lakers játékos lenni, így pedig megakadályozzák majd a cserét, ha az kiszivárog, ezért volt az, hogy senki nem tudott erről csak a Mavs és a Lakers.

Harrison tehát inkább áron alul adta el, mert neki meggyőződése, hogy a Luka-AD csere upgrade.

Tegyük hozzá, hogy bár így kicsi logika van mögötte, de ettől még továbbra is hülyeséget csinált, mert egy 3. csapatot bevonva is megszerezhette volna AD-t (no meg önmagában a csapat is gyengült ezzel), illetve a Lakers-től is sokkal többet kérhetett volna el, mert Pelinka mindent odaadott volna, ha azt érzi, hogy visszatáncol Harrison.
Jughead
Lakersnek amúgy nem volt nagy kockázat úgy Doncicot átvenni, hogy A) tüzetesebben nem tudták az orvosok vizsgàlni, B) koránt sem biztos, h új szerződést LA-ben ír majd alá?
Gondolom ezért nem akartak annyi picket feladni.
Willie Parker
van 1.5 év meggyőzni hogy aláírjon
ráadásul addigra kifut LBJ szal lesznek érdekes dolgok

elvileg ugye a liga is vizsgálja a játékosokat folyamatosan, hogy a "pihentetés" szabály miatt
szóval sztem elég sok adat tudott a rendelkezésükre állni

ráadásul ha nagy a gond az kiderül mielőtt a kövi szerződés jön és akkor teljes resettel lehet nekiállni a kövi időszaknak

10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
A kijött infók alapján Nico attól félt, hogy Luka nem akar Lakers játékos lenni, így pedig megakadályozzák majd a cserét, ha az kiszivárog, ezért volt az, hogy senki nem tudott erről csak a Mavs és a Lakers.

Harrison tehát inkább áron alul adta el, mert neki meggyőződése, hogy a Luka-AD csere upgrade.

Tegyük hozzá, hogy bár így kicsi logika van mögötte, de ettől még továbbra is hülyeséget csinált, mert egy 3. csapatot bevonva is megszerezhette volna AD-t (no meg önmagában a csapat is gyengült ezzel), illetve a Lakers-től is sokkal többet kérhetett volna el, mert Pelinka mindent odaadott volna, ha azt érzi, hogy visszatáncol Harrison.
Jughead
Lakersnek amúgy nem volt nagy kockázat úgy Doncicot átvenni, hogy A) tüzetesebben nem tudták az orvosok vizsgàlni, B) koránt sem biztos, h új szerződést LA-ben ír majd alá?
Gondolom ezért nem akartak annyi picket feladni.
10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 213

Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Csakhogy Davis nem 9. legjobb játékos jelenleg a ligában, az hogy az mvp ladderekben kb 9-10. helyet foglalja el, az csak a semmitmondó box score statoknak és a Lakers logónak köszönhető. Ha ránézel az efficiency statokra, már láthatod a problémákat, de térjünk erre vissza amikor a PO-ban elkezdi a disasterclass performanszait.

Amúgy meg, a Mavsnek Luka nélkül 2 éves ablaka van kb. Ki az a játékos, aki Davisnél jobb és jobban illik a Mavs keretébe a következő 2 szezonban? Jokic, SGA, Giannis és Wemby. Szerintem más nem.
dawyd728
Mármint ha most Luka nem számít, és Davist is sztornózzuk a Mavs keretből és bárkit lehet választani akivel kövi 2 évben előbb nyerhetnek? Tehát aki Davisnél nagyobb lökést ad?

Jokic, SGA, Giannis, Wemby, Mitchell, Curry, Tatum, Jrue Holiday, Bridges, Adebayo, Maxey

Borderline, épphogy, de jobbnak gondolom: Brunson, Towns, Lebron, Sengun, Amen Thompson, Edwards
Cruyffista
Szerinted, de a Mavs GM szerint meg AD. Ezért ez a csere történt, és nem egy másik, mondjuk Curryért, Bridgesért vagy Edwardsért.
Őszentsége Sobri Jóska
ezért van az hogy 1/1-re valaki a világ legnagyobb bustját húzza a tuti helyett mert majd ő jobban tudja
Yamal19
Utólag okosnak lenni pont annyit ér, mint előre hülyének.
Senki sem gondolja, hogy 1/1-re bustot húz, de ez nem olyan játek, ahol minden infó előre ismert, így benne van a hiba, a tévedés lehetősége.
Hidd el, ha előre tudná valaki, hogy akit 1/1-re húzni fog az bust lesz, akkor nem őt húzná.
Tudod, ha tudnád, hogy el fogsz esni, akkor leülnél.

10 hónapja
Breaking: The Milwaukee Bucks are trading Khris Middleton, AJ Johnson and a pick swap to the Washington Wizards for Kyle Kuzma, Patrick Baldwin Jr. and second-round draft compensation, sources tell ESPN.
KeyG
wtf?!

oh, ic

The Bucks drop below the second apron with the trade, while agreeing to swap picks with the Wizards in 2028.

Szerkesztette: Negritis, a vajda

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Breaking: The Milwaukee Bucks are trading Khris Middleton, AJ Johnson and a pick swap to the Washington Wizards for Kyle Kuzma, Patrick Baldwin Jr. and second-round draft compensation, sources tell ESPN.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
IMG-7551
KeyG
a clippers csinálta a legnagyobb hülyeséget még mindig 😊
Negritis, a vajda
Volt, hogy a Clippers nem csinált hülyeséget?
KeyG
Griffin draftolása és a CP3 trade nem volt az 😊
Negritis, a vajda
CP-nek köze nem lett volna a Clippershez, ha Stern nem vétózza meg, hogy a Lákerszbe igazoljon.
10 hónapja
IMG-7551
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
IMG-7552
KeyG
jó hát rivers már hiba volt 😀
ahogy a kitartás DAJ mellett is 😀
és még lehetne sorolni

10 hónapja
IMG-7551
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
IMG-7552

We are just the Ravens!
10 hónapja
IMG-7551
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG

10 hónapja
IMG-7551
KeyG
Negritis, a vajda

We are just the Ravens!
10 hónapja
IMG-7551
KeyG

10 hónapja
IMG-7551

We are just the Ravens!
10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Logikám. Doncic: Az egész csapatot köré építetted, ő a system, aki ha kell elit scorer (scoringban ha formában van top1 a ligában), ha kell elit playmaker (top3 a ligában), és basketball IQ-ban is top3, ami némileg kompenzálja, hogy antiatléta.

Davis: Top3-5 rim protector, elit pattanózó, ugyanakkor minden ami nem gyűrű alatt van, védekezésben és támadásban is minuszos. Mit ad a Dallasnak? Hát azt, hogy fingja nem lehet senkinek, hogy PJ Washington így milyen szintet fog megütni egy átalakított szerepben, fingja nincs senkinek, hogy itt Klay tulajdonképpen mit fog csinálni, kérdéses, hogy Gaffordhoz így el fog-e jutni annyi labda, és hogy az ő kémiájuk egyáltalán működik-e együtt AD-vel.

Lebron nálam Davis előtt van, mert ha teszkós Doncicot keresel aki elit playmaker és basketball IQ-ból elviszi ugyanezt a rendszert, akkor az Lebron. Márpedig ez a system bő fél éve nagydöntőzött.

KAT és Brunson oké, lehet túlzásba estem, de Bridges tuti. Rá tudod rakni az elit guardokra, vagy akár Tatumra, hogy a viharba nem választod előbb? Értékesebb, nagyobb lökést és esélyt ad.

Sengun magasságához mérten komoly playmaking skillekkel rendelkezik, ok, néha pazarló, de hát még brutál fiatal, és már most domináns gyűrű alatt is. Amen Thompsonról engem meggyőzött Zukály a kny-ben, hogy D first építkezés esetén ő lett volna az első akiért tárcsáz. És nála van playmaking, shooting upside.

Curry az Curry. Adj neki egy normális rendszert normális társakkal, és fel se merül majd benned, hogy AD ki vagy micsoda.

Jrue Holiday és Adebayo talán már valóban nem, de Mitchell tuti. Man on a mission.

Bookert és Durantet lehagytam, eszembe se jutottak, de hát nem tudom. Ha Booker elérhető, és a csapatom Davist választja, én kiugrok az ablakon.
10 hónapja
vfdbfdsn 175

dawyd728

Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
vfdbfdsn 175
Amúgy Davis-nél ki számít jobb játékosnak aki elől hátul is kb elit? Jokic, Giannis, SGA, Wemby ok, Tatum fogjuk rá, Ant nem egy elit védő, de talentben simán top szint és így kb ennyi.
FLZOLI
Offenzív talentet nyilván nem szoríthatod ennyire hátra egy ilyen cserénél, pláne Davis shooting %-ait látva midrangetől hátrébb. KNY-ben mondott egy rakás elit védő játékost Zukály, akit előbb akart Davis helyett, Amen Thompsontól Lu Dortig, és igaza van, ezek a játékosok magasabb polcon vannak értékben, mint Davis. Nem csak életkor miatt, ha valakit rá lehet rakni kb bárkire, az kategóriákkal többet ér, mint egy rim protector. Szerintem van legalább 15 jobb játékos a ligában, mint Davis. És leaglább 30, akinek nagyobb a csereértéke.
Cruyffista
Srácok, lehet ezt csűrni csavarni, de egy Luka-t nem cserélsz el, főleg nem ilyen ellenértékért.

Jokicon és Wembyn kívül bárkit(Shai, Tatum, Giannis és még lehetne sorolni) és bármit megkaptál volna érte, amiből elhozod Davist ha ennyire kell.. Nincs bocsánat egy ilyen tradere, ha csak nem nyomott Luka egy Aaron Hernandezt.

Lehet mentegetőzni az ilyen bullshit konteókkal hogy dagadt, hozzáállásbeli problémái vannak, van 4 éve max a ligában, nem bírja a teste.. ezek mind faszságok és elcseréled egy 32 éves sérülékeny játékosra.. Valaki hipnotizálta azt a szerencsétlen GM -t hogy neki Davis kell Lukaért. Ha bajnokságot nyerne valami csoda folytán a Dallas ezt akkor se bocsájtja meg senki.

Bárkit lerabolhatsz és nesze itt van Luka. Semmit nem érsz vele ha oda adtál 8 első kört, meg 3 játékost a kezdődből mert kb ez az értéke Doncicnak. Magadnak is jót teszel, az ellenfelet is "gyengíted" és abból oda adsz 3 picket AD-ért. Mai napig és nagyon sokáig érthetetlen lesz ez a trade Dallas szempontból.
Yamal19
Azért kíváncsi lennék, hogy ha Luka Donkick lenne és amerikai akkor ugyan így kezelte-e volna a helyzetet a Dallas.

Amúgy annyiból nem értek egyet, hogy egy klub és GM hadd döntse már el merre akar indulni és kivel cserél és miért. A környezet határozza meg a piaci árakat nem a proli szurkolóik a WC-n ülve potyogve a mobilon.
FLZOLI
persze azt csinál amit akar.. ezért vannak jó GM-ek és agyhalottak
10 hónapja
dawyd728 4 036

Cruyffista
Mitchell, Curry, Jrue nekem AD mögött van
Adebayo idén mögötte van bőven
Maxey érdekes kérdés, de ő nagyon szar fit irving mellé
Bron szarabb mint AD
KAT és Sengun vicc
ANT oké
Amen Thompson iszonyat lutri és nem "win now"

AD profilban én JJJ-t hoztam volna el aki hasonlóan sérülékeny, cserében tud center mellett hatékonyan játszani a spacing szétbaszása nélkül
Negritis, a vajda
JJJ esetén a tavalyi szezon nálam nem múlik könnyen. Brutálisan alulteljeített. Barokkos túlzás, h 1-1-ben AD fiatalabb kiadásban..
10 hónapja
dawyd728 4 036
Amúgy meg, a Mavsnek Luka nélkül 2 éves ablaka van kb. Ki az a játékos, aki Davisnél jobb és jobban illik a Mavs keretébe a következő 2 szezonban? Jokic, SGA, Giannis és Wemby. Szerintem más nem. Ezek közül talán Giannis esetében kis esélyt látok, de arra semmit, h szuper max elúszása után még kis piacon elöregedő keretben akarna maradni Luka.
Szóval ha elfogadjuk azt érvnek, h most akartak esélyt maximalizálni, akkor vagy Davisért, vagy senkiért.
Nyilván a senkiért lett volna helyes döntés..
Azokat az érveket értem, h fiatal prospecteket, cetliket tonna számra gyűjtöttek volna inkább, azzal is jobban jártak volna hosszútávon. Csak itt a Mavs FO és tulaj oldaláról a win-now volt erősebb faktor, így ezek a sirámok, h miért nem hosszútávra gondolkodtak pusztába kiáltott szavak.
dawyd728
én továbbra is rohadtul örülök a dolognak
engem az lep meg hogy még a lakersről se gomboltak le mindent nem hogy egy 3. csapatot bevonni
Negritis, a vajda
Én is örülnék a helyedben, mert szinte kizárt, h ne tudjátok megtartatni és 6-7 évre megoldott ki köré kell építeni. Aki esetében nem irreális, h bajnokcsapat első embere legyen. Mások évtizedekig keresnek ilyen tehetséget. Nba-ben ez a döntő.
10 hónapja
dawyd728 4 036

dawyd728

Cruyffista
Irving a keretben van. Két átlag alatti védő guard poszton nem ideális. Brunson, Curry és Maxey kapásból kiesik. Brunson és Maxey közel azonos játékkal, mint Irving maga, ami átlapolást von maga után. Lebron amúgy jogos, de no tradeje van.. Sengun és Thompson egyelőre PO rutin nélkül. Nem tudjuk, ha egy pontens csapat kielemzi őket, akkor hogy fognak festeni.. Ők a jövő. Towns, Adebayo nem jobbak, mint Davis. Townst egyenesen körbe kell védekezni és nem Irvingel kezded. Mavsnek amúgy sincs annyi elit védője, mint a Knicksnek.
Celtics esetében győztes csapaton ne változtass, amikor idén is ők a favoritok.
Bridges nálam nem jobb, mint Davis. Lehet kihagytam valakit, de az jól látszik, h nem volt win-now mód esetén Davisnél kategóriával jobb játékos elérhető, az all-nba játékosok közül ő még illik is szerintem a keretükbe. A fenti 4 szerintem tényleg érinthetetlen volt..
10 hónapja

Cruyffista
Mitchell, Curry, Jrue nekem AD mögött van
Adebayo idén mögötte van bőven
Maxey érdekes kérdés, de ő nagyon szar fit irving mellé
Bron szarabb mint AD
KAT és Sengun vicc
ANT oké
Amen Thompson iszonyat lutri és nem "win now"

AD profilban én JJJ-t hoztam volna el aki hasonlóan sérülékeny, cserében tud center mellett hatékonyan játszani a spacing szétbaszása nélkül

10 hónapja

dawyd728

Cruyffista

10 hónapja
Amúgy meg, a Mavsnek Luka nélkül 2 éves ablaka van kb. Ki az a játékos, aki Davisnél jobb és jobban illik a Mavs keretébe a következő 2 szezonban? Jokic, SGA, Giannis és Wemby. Szerintem más nem. Ezek közül talán Giannis esetében kis esélyt látok, de arra semmit, h szuper max elúszása után még kis piacon elöregedő keretben akarna maradni Luka.
Szóval ha elfogadjuk azt érvnek, h most akartak esélyt maximalizálni, akkor vagy Davisért, vagy senkiért.
Nyilván a senkiért lett volna helyes döntés..
Azokat az érveket értem, h fiatal prospecteket, cetliket tonna számra gyűjtöttek volna inkább, azzal is jobban jártak volna hosszútávon. Csak itt a Mavs FO és tulaj oldaláról a win-now volt erősebb faktor, így ezek a sirámok, h miért nem hosszútávra gondolkodtak pusztába kiáltott szavak.
dawyd728
én továbbra is rohadtul örülök a dolognak
engem az lep meg hogy még a lakersről se gomboltak le mindent nem hogy egy 3. csapatot bevonni
Negritis, a vajda
Mert nem a Lakers szorgalmazta a cserét.
Mivel a Mavs akarta, így róluk "gomboltak le mindent" Davisért.

10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444

dawyd728