NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
Ott a 49ers uralom miatt sok sót nem tudott megenni a Raiders Kaliforniában, ráadásul a Rams és a Chargers is odaköltözött LA-be közben, és ha a Chargers nem is, a Rams azért megmozgatta a népeket. Szóval indokolt volt a lécelés egy jobb piacra, új stadionnal. Dallas azért Dallas, mégha az NBA-ben nincs is meg az a pozíciójuk, ami tojásfociban a Cowboysnak, de így is top10 város egy NBA franchisenak, nincs hova költözni.Ez csak egy meredek konteó 😀 Dallas nem éppen az a város, ahonnan költözést fontolgatsz.Lehet, de mondjuk pont Adelsonék költöztették el a Raiderst, szóval van benne gyakorlatuk.
Cruyffista
Proxyi
10 hónapja
Másik oldalról:Az NBA 32 csapatot akar, ezért teljesen felesleges mozgatni a Mavst ami amúgy is hülyeség lenne. Ha annyira akarnak Vegasba csapatot akkor létrehoznak egyet. A Mavericks a legjobb helyen van jelenleg, a tulajok meg a GM viszont full hülye, hogy a Doncic cserét meglépték.
"Rengeteget olvasva az ügyben, egy eszmefuttatás van csak, ami ésszerűnek, de elég gonosznak tűnik: Adelsonék nyílt titok, hogy nem foglalkoznak az NBA-vel, a MAvs nekik csak egy biznisz.
A Las Vegas kaszinóik nekik az elsőszámú prioritás, Texasban a szerencsejáték tiltott, és nem is valószínű, hogy megváltoztatják.
A MAvs-et el akarják költöztetni Vegasba. Emiatt bólintott rá/akarta a cserét az FO.
A csapat túl jó volt, ehhez eladják a franchise arcát, kb semmit nem kapnak érte, a csapat többi sztárja is esetleg cserét kérhet majd, vagy nem hosszabbít emiatt.
Nem is akartak semmit kapni Doncicért, hisz az a cél, hogy rövidesen nagyon rosszak legyenek.
A szurkolók eltávolodnak a csapattól, nem járnak meccsekre, bottom 5 csapat lesz, senkit nem érdekel, így minden indok meg lesz arra, hogy költözzenek."
Proxyi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ez csak egy meredek konteó 😀 Dallas nem éppen az a város, ahonnan költözést fontolgatsz.
10 hónapja
Proxyi
161
Másik oldalról:"Rengeteget olvasva az ügyben, egy eszmefuttatás van csak, ami ésszerűnek, de elég gonosznak tűnik: Adelsonék nyílt titok, hogy nem foglalkoznak az NBA-vel, a MAvs nekik csak egy biznisz.
A Las Vegas kaszinóik nekik az elsőszámú prioritás, Texasban a szerencsejáték tiltott, és nem is valószínű, hogy megváltoztatják.
A MAvs-et el akarják költöztetni Vegasba. Emiatt bólintott rá/akarta a cserét az FO.
A csapat túl jó volt, ehhez eladják a franchise arcát, kb semmit nem kapnak érte, a csapat többi sztárja is esetleg cserét kérhet majd, vagy nem hosszabbít emiatt.
Nem is akartak semmit kapni Doncicért, hisz az a cél, hogy rövidesen nagyon rosszak legyenek.
A szurkolók eltávolodnak a csapattól, nem járnak meccsekre, bottom 5 csapat lesz, senkit nem érdekel, így minden indok meg lesz arra, hogy költözzenek."
10 hónapja
Mas kerdes, hogy tovabbra is egyetlen fel van ebben az egesz buliban, amit nem ertek, es az a Dallas.Én annyit raktam össze, hogy a Mavs GM mindenképp AD-t akarta.
Stez
Hogy miért, mi ezzel a célja, terve, vagy ez szerinted mennyire ésszerű csapatépítés az most irreleváns.
"Akkor jó ötletnek tűnt."
10 hónapja
Szerintem már kijött annyi info, hogy tudjuk már most, hogy a Dallas GM szakmai döntése, avagy Gobert deal csak nagyban. A Minny is totál wtf módon kiszórta mindenét a se dobni, se passzolni, se kint védekezni, se büntetőzni nem tudó Gobertért, miközben nem is volt fiatal, asszem 29 volt a csere idején. Jokic ellen megy az építkezés ezerrel. A Dallasnak valszeg semmi esélye nem lett volna a Denver ellen 4W-ig tartó párharcban, mondjuk szerintem így csak nőttek a problémák mert most meg kéne egy elit guard, dehát ők tudják, legalább Jokicra most már tudnak tenni valakit.
10 hónapja
Mindenki erre vár.Na, igy mar oke a dolog, es ertheto, koszonom a magyarazatot. En azt hittem peldaul, hogy a Dallasnak maradhat valami buntetese Doncic 200 millios szerzodese utan, de akkor ilyen resze nincs a dolognak.A csere után nincs dead money és cap penalty . Buyout után van egyedül olyan, hogy nem a saját játékosod nyomja a capet, mindaddig amíg a szerződése le nem jár vagy akár tovább, mert lehet stretchelni, így hosszabb ideig van szerződés, ami után kell fizetni, de kevesebbet (ha még 2 év van a szerződésből, akkor max 5, míg ha csak 1 év van, akkor max 3 évre lehet stretchelni).Nem mondom, hogy rossz szabaly, hanem so-so, mert amit irtam, arrol az oldalrol kocsog a jatekossal szemben, de a kis franchise-ok szamara meg valoban valamennyire segitseg. Igaz, azert jobbara a szupermax utan 1-2 even belul lelep az, aki csak a penz miatt marad, de amugy meg menni akar, a kiscsapat meg kenytelen lesz elpasszolni a jo jatekost, akkor is, ha nem is feltetlenul olcson teszi ezt meg. Plusz ha esetleg valamennyi „dead cap” marad a cserek utan (ezt sem igazan tudom, az NBA-nel milyen jatekos csereje utan mekkora cap penalty van), akkor azert a csapat is beszopja valamilyen szinten, mert annyival kevesebb cappel gazdalkodhat evekig.Ez a kis franchise-ok védelmében van, hogy könnyebben megtarthassák a sztárjaikat (az elmúlt 3 évből 2 All-NBA, vagy MVP/DPOY cím kell) és ne mindenki pl. LA-be akarjon menni, mert csak az a csapat adhat szupermaxot a játékosnak amelyik csapat az első nem rookie szerződést adta, azaz ők sokkal többet tudnak adni, mint mások.Ettol fuggetlenul maga a szabaly eleg tzigany, hogy elcserelnek, mikozben lehet, hogy egy klasszis vagy (mint esetunkben), nincs is balhed (ha nem volt, de Doncicnak szerintem nem volt), es azert, mert elcserel egy FO a beleszolasod es a tudtod nelkul, az a te szerzodesedre hat ki (ezt a szabalyt mondjuk en pontosan nem tudom).De az is milyen már, hogy nem csinálsz tényleg semmi rosszat (nem pózolsz fegyverrel, nincs off field issued, nem vagy egy totálisan beleszarós dagadt "pöcs" lsd Zion). Szinte mindenki szerint a liga top5 játékosában benne vagy...Valamit csinált amiért elcserélték csak még nem tudni mit.
Elcserélnek és buksz 120 misit.
Nyilván nem kell krokodil könnyeket ejteni Doncicért, nem fog a családja éhen halni, de ez is milyen hülye helyzet, hogy ez össze tud jönni.
ZERO_L
Toca
Mondom ezt ugy, hogy amugy az NBA-ben szerintem van nehany jo salary meg cap szabaly, sokkal inkabb probaljak kontrollalni a dolgokat, nehogy elszalljanak csapatok, mint az NFL-ben peldaul, szabalyozzak, milyen jatekos milyen maximum szerzodest kaphat a legjobb esetben, ami alapvetoen szvsz jo gondolat.
Csak ha egy jatekos „artatlan” es az FO szimplan penzugyi okokbol nem tudja, vagy akarja megtartani, akkor manapsag nem az az elso gondolat, hogy hagyja kifutni a szerzodeset, hanem nyilvan cserelni probalja majd, igy duplan megszopatva az illetot. Persze, Doncicot nem kell annyira sajnalni, leven 200+ millat zsebre fog vagni igy is, de azert az, hogy 100+ milliot elbukik egy ilyen huzassal, az nem tul egyenes dolog a jatekos iranyaba. Nem is ertem amugy, ezert a jatekosok szakszervezete hogy nem csapta meg ki a balhet. Na de majd fogja, ha jobban divatba jon esetleg, es sorra szopjak be.
Stez
Egyébként jó szabály nem is mennek el a játékosok a szupermax előtt.
Jughead
Stez
Tekintettel arra, hogy csak fiatal All-NBA játékosokkal köthető szupermax, így normál esetben a csapatnak eszébe se jut ezeket a játékosokat cserélni, hiszen pont mindenáron meg akarják őket tartani, ez alól csak az lehet kivétel, ha cserét kér a játékos, de ő meg számol azzal, hogy pénzt bukik, szóval ez a játékosoknak csak jó lehet.
Az a tény, hogy a szupermax után 1-2 évvel cserét kér meg nem számít, hiszen van további 3-4 évre szerződése, azaz a “nevelő csapat” komoly ellenértékét kérhet érte.
A szupermax előtt ezt a pénzt csak azok kaphatták meg, akik 10+ éve a ligában voltak, így a fiatal játékosok vagy azt mondták a második szerződésük vége előtt 1 évvel (mikor már 6-7 szezon óta nem értek el semmit a csapattal), hogy cseréljetek el, így a “nevelő csapat” áron alul adta el a játékost, hiszen csak az vette át, akinél hosszabbított is a csere után (1 évért senki se ad rendes értéket), vagy az ilyen játékos, mint FA igazolt el, mely esetben semmit nem kapott a “nevelő csapat”.
Na ezt a helyzetet oldja meg a szupermax, mert több időd van meggyőzni a játékost, vagy utána se áron alul kell eladnod az illetőt, ha mégis cserét kér.
Jughead
Mas kerdes, hogy tovabbra is egyetlen fel van ebben az egesz buliban, amit nem ertek, es az a Dallas. Meg igy sem, hogy nem akartak neki szupermaxot adni, ha el akarjak passzolni, jott volna szerintem masik fel tucat csapat erosebb ajanlattal. Mert hogy a Lakersnek ez ajandek volt, az is fix, Doncic meg nem tudott allitolag az egeszrol, tehat az oldalat nem is lehet nagyon nezni.
De mindegy, majd a kovetkezo hetekben remelhetoleg tisztabb kepet kapunk mindegyik oldal motivaciojarol. Mivel a Mavs FO-ja ellen megy a lazadas, szerintem jonni fog valami magyarazat, hogy mosdassak magukat.
Stez
Gyakorlatilag nincs olyan NBAvel foglalkozó ember aki érti a Dallast.
Tényleg csak sérüléssel lehet magyarázni.
10 hónapja
Na, igy mar oke a dolog, es ertheto, koszonom a magyarazatot. En azt hittem peldaul, hogy a Dallasnak maradhat valami buntetese Doncic 200 millios szerzodese utan, de akkor ilyen resze nincs a dolognak.A csere után nincs dead money és cap penalty . Buyout után van egyedül olyan, hogy nem a saját játékosod nyomja a capet, mindaddig amíg a szerződése le nem jár vagy akár tovább, mert lehet stretchelni, így hosszabb ideig van szerződés, ami után kell fizetni, de kevesebbet (ha még 2 év van a szerződésből, akkor max 5, míg ha csak 1 év van, akkor max 3 évre lehet stretchelni).Nem mondom, hogy rossz szabaly, hanem so-so, mert amit irtam, arrol az oldalrol kocsog a jatekossal szemben, de a kis franchise-ok szamara meg valoban valamennyire segitseg. Igaz, azert jobbara a szupermax utan 1-2 even belul lelep az, aki csak a penz miatt marad, de amugy meg menni akar, a kiscsapat meg kenytelen lesz elpasszolni a jo jatekost, akkor is, ha nem is feltetlenul olcson teszi ezt meg. Plusz ha esetleg valamennyi „dead cap” marad a cserek utan (ezt sem igazan tudom, az NBA-nel milyen jatekos csereje utan mekkora cap penalty van), akkor azert a csapat is beszopja valamilyen szinten, mert annyival kevesebb cappel gazdalkodhat evekig.Ez a kis franchise-ok védelmében van, hogy könnyebben megtarthassák a sztárjaikat (az elmúlt 3 évből 2 All-NBA, vagy MVP/DPOY cím kell) és ne mindenki pl. LA-be akarjon menni, mert csak az a csapat adhat szupermaxot a játékosnak amelyik csapat az első nem rookie szerződést adta, azaz ők sokkal többet tudnak adni, mint mások.Ettol fuggetlenul maga a szabaly eleg tzigany, hogy elcserelnek, mikozben lehet, hogy egy klasszis vagy (mint esetunkben), nincs is balhed (ha nem volt, de Doncicnak szerintem nem volt), es azert, mert elcserel egy FO a beleszolasod es a tudtod nelkul, az a te szerzodesedre hat ki (ezt a szabalyt mondjuk en pontosan nem tudom).De az is milyen már, hogy nem csinálsz tényleg semmi rosszat (nem pózolsz fegyverrel, nincs off field issued, nem vagy egy totálisan beleszarós dagadt "pöcs" lsd Zion). Szinte mindenki szerint a liga top5 játékosában benne vagy...Valamit csinált amiért elcserélték csak még nem tudni mit.
Nyilván nem kell krokodil könnyeket ejteni Doncicért, nem fog a családja éhen halni, de ez is milyen hülye helyzet, hogy ez össze tud jönni.
ZERO_L
Toca
Mondom ezt ugy, hogy amugy az NBA-ben szerintem van nehany jo salary meg cap szabaly, sokkal inkabb probaljak kontrollalni a dolgokat, nehogy elszalljanak csapatok, mint az NFL-ben peldaul, szabalyozzak, milyen jatekos milyen maximum szerzodest kaphat a legjobb esetben, ami alapvetoen szvsz jo gondolat.
Csak ha egy jatekos „artatlan” es az FO szimplan penzugyi okokbol nem tudja, vagy akarja megtartani, akkor manapsag nem az az elso gondolat, hogy hagyja kifutni a szerzodeset, hanem nyilvan cserelni probalja majd, igy duplan megszopatva az illetot. Persze, Doncicot nem kell annyira sajnalni, leven 200+ millat zsebre fog vagni igy is, de azert az, hogy 100+ milliot elbukik egy ilyen huzassal, az nem tul egyenes dolog a jatekos iranyaba. Nem is ertem amugy, ezert a jatekosok szakszervezete hogy nem csapta meg ki a balhet. Na de majd fogja, ha jobban divatba jon esetleg, es sorra szopjak be.
Stez
Jughead
Stez
Tekintettel arra, hogy csak fiatal All-NBA játékosokkal köthető szupermax, így normál esetben a csapatnak eszébe se jut ezeket a játékosokat cserélni, hiszen pont mindenáron meg akarják őket tartani, ez alól csak az lehet kivétel, ha cserét kér a játékos, de ő meg számol azzal, hogy pénzt bukik, szóval ez a játékosoknak csak jó lehet.
Az a tény, hogy a szupermax után 1-2 évvel cserét kér meg nem számít, hiszen van további 3-4 évre szerződése, azaz a “nevelő csapat” komoly ellenértékét kérhet érte.
A szupermax előtt ezt a pénzt csak azok kaphatták meg, akik 10+ éve a ligában voltak, így a fiatal játékosok vagy azt mondták a második szerződésük vége előtt 1 évvel (mikor már 6-7 szezon óta nem értek el semmit a csapattal), hogy cseréljetek el, így a “nevelő csapat” áron alul adta el a játékost, hiszen csak az vette át, akinél hosszabbított is a csere után (1 évért senki se ad rendes értéket), vagy az ilyen játékos, mint FA igazolt el, mely esetben semmit nem kapott a “nevelő csapat”.
Na ezt a helyzetet oldja meg a szupermax, mert több időd van meggyőzni a játékost, vagy utána se áron alul kell eladnod az illetőt, ha mégis cserét kér.
Jughead
Mas kerdes, hogy tovabbra is egyetlen fel van ebben az egesz buliban, amit nem ertek, es az a Dallas. Meg igy sem, hogy nem akartak neki szupermaxot adni, ha el akarjak passzolni, jott volna szerintem masik fel tucat csapat erosebb ajanlattal. Mert hogy a Lakersnek ez ajandek volt, az is fix, Doncic meg nem tudott allitolag az egeszrol, tehat az oldalat nem is lehet nagyon nezni.
De mindegy, majd a kovetkezo hetekben remelhetoleg tisztabb kepet kapunk mindegyik oldal motivaciojarol. Mivel a Mavs FO-ja ellen megy a lazadas, szerintem jonni fog valami magyarazat, hogy mosdassak magukat.
10 hónapja
A csere után nincs dead money és cap penalty . Buyout után van egyedül olyan, hogy nem a saját játékosod nyomja a capet, mindaddig amíg a szerződése le nem jár vagy akár tovább, mert lehet stretchelni, így hosszabb ideig van szerződés, ami után kell fizetni, de kevesebbet (ha még 2 év van a szerződésből, akkor max 5, míg ha csak 1 év van, akkor max 3 évre lehet stretchelni).Nem mondom, hogy rossz szabaly, hanem so-so, mert amit irtam, arrol az oldalrol kocsog a jatekossal szemben, de a kis franchise-ok szamara meg valoban valamennyire segitseg. Igaz, azert jobbara a szupermax utan 1-2 even belul lelep az, aki csak a penz miatt marad, de amugy meg menni akar, a kiscsapat meg kenytelen lesz elpasszolni a jo jatekost, akkor is, ha nem is feltetlenul olcson teszi ezt meg. Plusz ha esetleg valamennyi „dead cap” marad a cserek utan (ezt sem igazan tudom, az NBA-nel milyen jatekos csereje utan mekkora cap penalty van), akkor azert a csapat is beszopja valamilyen szinten, mert annyival kevesebb cappel gazdalkodhat evekig.Ez a kis franchise-ok védelmében van, hogy könnyebben megtarthassák a sztárjaikat (az elmúlt 3 évből 2 All-NBA, vagy MVP/DPOY cím kell) és ne mindenki pl. LA-be akarjon menni, mert csak az a csapat adhat szupermaxot a játékosnak amelyik csapat az első nem rookie szerződést adta, azaz ők sokkal többet tudnak adni, mint mások.Ettol fuggetlenul maga a szabaly eleg tzigany, hogy elcserelnek, mikozben lehet, hogy egy klasszis vagy (mint esetunkben), nincs is balhed (ha nem volt, de Doncicnak szerintem nem volt), es azert, mert elcserel egy FO a beleszolasod es a tudtod nelkul, az a te szerzodesedre hat ki (ezt a szabalyt mondjuk en pontosan nem tudom).De az is milyen már, hogy nem csinálsz tényleg semmi rosszat (nem pózolsz fegyverrel, nincs off field issued, nem vagy egy totálisan beleszarós dagadt "pöcs" lsd Zion). Szinte mindenki szerint a liga top5 játékosában benne vagy...Valamit csinált amiért elcserélték csak még nem tudni mit.
ZERO_L
Toca
Stez
Jughead
Stez
10 hónapja
Van trade exception az másNBAben nincs dead moneyValami dead money biztosan van, csak azt nem tudom, ez milyen esetekben irodik be a capbe, Kemba Walker eseteben az OKC-nek peldaul volt asszem 2023-ban elkonyvelve, de volt a Detroitnak is, meg meg par csapatnak. Szoval lehet, hogy ez a csereben szerzett, majd kivagott emberek utan jar csak, netan a csereben hozott, majd ujra elcserelt emberekeben, a fene tudja. Csak lattam mar. De peldaul iden is van sok csapatnak dead capje, azt viszont nem tudom, hogy ez csak es kizarolag jatekosok utan jar-e.
Teljes pénz megy
Negritis, a vajda
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
NBAben nincs dead moneyValami dead money biztosan van, csak azt nem tudom, ez milyen esetekben irodik be a capbe, Kemba Walker eseteben az OKC-nek peldaul volt asszem 2023-ban elkonyvelve, de volt a Detroitnak is, meg meg par csapatnak. Szoval lehet, hogy ez a csereben szerzett, majd kivagott emberek utan jar csak, netan a csereben hozott, majd ujra elcserelt emberekeben, a fene tudja. Csak lattam mar. De peldaul iden is van sok csapatnak dead capje, azt viszont nem tudom, hogy ez csak es kizarolag jatekosok utan jar-e.
Teljes pénz megy
Negritis, a vajda
10 hónapja
NBAben nincs dead moneyTeljes pénz megy
10 hónapja
Nem mondom, hogy rossz szabaly, hanem so-so, mert amit irtam, arrol az oldalrol kocsog a jatekossal szemben, de a kis franchise-ok szamara meg valoban valamennyire segitseg. Igaz, azert jobbara a szupermax utan 1-2 even belul lelep az, aki csak a penz miatt marad, de amugy meg menni akar, a kiscsapat meg kenytelen lesz elpasszolni a jo jatekost, akkor is, ha nem is feltetlenul olcson teszi ezt meg. Plusz ha esetleg valamennyi „dead cap” marad a cserek utan (ezt sem igazan tudom, az NBA-nel milyen jatekos csereje utan mekkora cap penalty van), akkor azert a csapat is beszopja valamilyen szinten, mert annyival kevesebb cappel gazdalkodhat evekig.Ez a kis franchise-ok védelmében van, hogy könnyebben megtarthassák a sztárjaikat (az elmúlt 3 évből 2 All-NBA, vagy MVP/DPOY cím kell) és ne mindenki pl. LA-be akarjon menni, mert csak az a csapat adhat szupermaxot a játékosnak amelyik csapat az első nem rookie szerződést adta, azaz ők sokkal többet tudnak adni, mint mások.Ettol fuggetlenul maga a szabaly eleg tzigany, hogy elcserelnek, mikozben lehet, hogy egy klasszis vagy (mint esetunkben), nincs is balhed (ha nem volt, de Doncicnak szerintem nem volt), es azert, mert elcserel egy FO a beleszolasod es a tudtod nelkul, az a te szerzodesedre hat ki (ezt a szabalyt mondjuk en pontosan nem tudom).De az is milyen már, hogy nem csinálsz tényleg semmi rosszat (nem pózolsz fegyverrel, nincs off field issued, nem vagy egy totálisan beleszarós dagadt "pöcs" lsd Zion). Szinte mindenki szerint a liga top5 játékosában benne vagy...Valamit csinált amiért elcserélték csak még nem tudni mit.
ZERO_L
Toca
Stez
Jughead
10 hónapja
Ez a kis franchise-ok védelmében van, hogy könnyebben megtarthassák a sztárjaikat (az elmúlt 3 évből 2 All-NBA, vagy MVP/DPOY cím kell) és ne mindenki pl. LA-be akarjon menni, mert csak az a csapat adhat szupermaxot a játékosnak amelyik csapat az első nem rookie szerződést adta, azaz ők sokkal többet tudnak adni, mint mások.Ettol fuggetlenul maga a szabaly eleg tzigany, hogy elcserelnek, mikozben lehet, hogy egy klasszis vagy (mint esetunkben), nincs is balhed (ha nem volt, de Doncicnak szerintem nem volt), es azert, mert elcserel egy FO a beleszolasod es a tudtod nelkul, az a te szerzodesedre hat ki (ezt a szabalyt mondjuk en pontosan nem tudom).De az is milyen már, hogy nem csinálsz tényleg semmi rosszat (nem pózolsz fegyverrel, nincs off field issued, nem vagy egy totálisan beleszarós dagadt "pöcs" lsd Zion). Szinte mindenki szerint a liga top5 játékosában benne vagy...Valamit csinált amiért elcserélték csak még nem tudni mit.
ZERO_L
Toca
Stez
Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Ettol fuggetlenul maga a szabaly eleg tzigany, hogy elcserelnek, mikozben lehet, hogy egy klasszis vagy (mint esetunkben), nincs is balhed (ha nem volt, de Doncicnak szerintem nem volt), es azert, mert elcserel egy FO a beleszolasod es a tudtod nelkul, az a te szerzodesedre hat ki (ezt a szabalyt mondjuk en pontosan nem tudom).De az is milyen már, hogy nem csinálsz tényleg semmi rosszat (nem pózolsz fegyverrel, nincs off field issued, nem vagy egy totálisan beleszarós dagadt "pöcs" lsd Zion). Szinte mindenki szerint a liga top5 játékosában benne vagy...Valamit csinált amiért elcserélték csak még nem tudni mit.
ZERO_L
Toca
10 hónapja
Én azt hallottam, hogy Gilbert Arenasért küldenénk csak Brownt és Tatumot Washingtonba.na mi van? semmi Jokic vagy Giannis trade? már semmi sem a régiRebesgetik, hogy a Celtics a teljes kezdőt meg a következő 10 év összes draftpickjét el fogja küldeni a Buckshoz Doc Riversért.
Yamal19
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
na mi van? semmi Jokic vagy Giannis trade? már semmi sem a régiRebesgetik, hogy a Celtics a teljes kezdőt meg a következő 10 év összes draftpickjét el fogja küldeni a Buckshoz Doc Riversért.
Yamal19
10 hónapja
[RunItBack] Chandler Parsons: "I'm also not buying that Jason Kidd just didn't know. ... Luka Doncic just bought a $15M house, just closed like last week in Dallas. Apparently he cried when he found out. ... Jimmy Butler's off the hook a little bit based on this move."
10 hónapja
Jimmy and bball breakdown csererolyoutu.be/_na7kwxs2sM?si=s-BwLWMRzQ5BcAK9
youtu.be/xP_0MZqx-Mk?si=wB7175WfzWFY_GEz
10 hónapja
Mértékét még nem tudjuk.De az is milyen már, hogy nem csinálsz tényleg semmi rosszat (nem pózolsz fegyverrel, nincs off field issued, nem vagy egy totálisan beleszarós dagadt "pöcs" lsd Zion). Szinte mindenki szerint a liga top5 játékosában benne vagy...Valamit csinált amiért elcserélték csak még nem tudni mit.
ZERO_L
Toca
De érted, semmi látványosat nem csinált, ami ezt a fajta "büntetést" legitimálja.
Ha olyat csinálsz az 1) kiderül, elég hamar, 2) átlag Joenak is leesik a képernyőről.
Azért vicces, hogy mekkorát robbant ez a hír (nem véletlenül), de eddig mindenki azt várta, hogy mi lesz Butlerrel aztán ma már a kutya le sem szarja ő hova fog menni vagy mi lesz vele 🤣

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
Ennek a Bradley Bealnek az ugynoke kulonben a legnagyobb tanar. Eleve a 251 millio/5 ev full garantalt, de ami a lenyeg hogy LeBron mellett egyedul neki van no trade clause a szerzodeseben. Az NBA Deshaun Watsonja.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
De az is milyen már, hogy nem csinálsz tényleg semmi rosszat (nem pózolsz fegyverrel, nincs off field issued, nem vagy egy totálisan beleszarós dagadt "pöcs" lsd Zion). Szinte mindenki szerint a liga top5 játékosában benne vagy...Valamit csinált amiért elcserélték csak még nem tudni mit.
ZERO_L
10 hónapja
De az is milyen már, hogy nem csinálsz tényleg semmi rosszat (nem pózolsz fegyverrel, nincs off field issued, nem vagy egy totálisan beleszarós dagadt "pöcs" lsd Zion). Szinte mindenki szerint a liga top5 játékosában benne vagy... Elcserélnek és buksz 120 misit.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/