NBA

33 feliratkozó

10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Illetve szerintem a Pelicanst már lehetne robbantani, ennek a keretnek idén kellett volna championship runban lennie, ideje rebuildelni, szerintem vannak fiatalokba, pickekbe váltható assetjeik dögivel.
10 hónapja
Antonius Dallas Cowboys 1 741
Amikor egy millió dolláros bizniszt és sportot hasonlítasz egy polgári munkahelyhez. Vagy a milliárdot érő brnadű játékost saját magadhoz akkor tényleg azt hiszem te nem érted, hogy működik az egész NBA vagy bármilyen major sport.

Persze mondhatod, hogy szerinted egy franchise szempontjából ugyanolyan értékkel bír, hogy Luka modortalanul pofázik és rinyál ( egyébként semmi ilyen nem jött még ki...) és az, hogy nem figyel a súlyára emiatt a térde/bokái kezdik megadni magukat csak ha te ezt tényleg így gondolod akkor ebből a szempontból se érted az egészet.

Beszélni lehet, de ha tetteidből (elhízás/súly problémák) azt vonják le, hogy 300 millió dolláros maxod 2.évére lehet nem fogsz tudni vezére lenni a csapatnak akkor azért kicsit más horderejű dolog, minthogy folyton picsogsz.
Ettől függetlenül óriás bullshit, hogy emiatt cserélték el Lukát, hogy ne adjanak neki nagy pénzt. Vagy ha igen akkor a GM nem okos.
Toca
Már ne is haragudj meg érte, de sem Te, sem én, sem senki más itt a fórumon nem ért hozzá. Mi szurkolók vagyunk, akik dumálunk az NBA-ről, mert érdekel minket. Semmi szükség erre a passzív-agresszív stílusra a hsz-ben.

Cowboys 4ever.
10 hónapja
az a baj hogy az szétbaszná a spacinget ami kinyírja a cut játékokat
Negritis, a vajda
Az álom nyilván Booker vagy Durant lenne most. Csak sajnos a Suns most lehet elhiszi egy jó run miatt. Ha nem kezdtek el volna el nyerni, még lehetne is sansz.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
amúgy kiváncsi vagoyk a butler sagának mi lesz a vége
Negritis, a vajda
Ide a bökőt, de én Denverben szívesen látnám, ha adnak még mellé egy használható magasat (lehetőleg 4-est, de olyat aki PO-ban pályán tartható). Akár lehet 3 csapatos csere is.
Cruyffista
kinek a helyére?
mer sztem teljesen át kéne alaktíani a csapatot hozzá
Negritis, a vajda
Attól függ tudnak-e találni impact playert Butler mellé akár a Heatből, akár máshonnan 3 csapatos csere formájában. Alapesetben MPJ lenne az alap, és akkor onnan lehet játszani a fiatalokkal és pickekkel, hogy ki jönne még.
Cruyffista
az a baj hogy az szétbaszná a spacinget ami kinyírja a cut játékokat

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Negritis, a vajda
Ide a bökőt, de én Denverben szívesen látnám, ha adnak még mellé egy használható magasat (lehetőleg 4-est, de olyat aki PO-ban pályán tartható). Akár lehet 3 csapatos csere is.
Cruyffista
kinek a helyére?
Negritis, a vajda
Attól függ tudnak-e találni impact playert Butler mellé akár a Heatből, akár máshonnan 3 csapatos csere formájában. Alapesetben MPJ lenne az alap, és akkor onnan lehet játszani a fiatalokkal és pickekkel, hogy ki jönne még.
10 hónapja
Negritis, a vajda
Cruyffista
kinek a helyére?

10 hónapja
Negritis, a vajda
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Érdekes, hogy mennyire máshogy látják Doncic-ot sokan. Többek szerint (köztük vagyok én is) generációs tehetség, aki az egész NBA arca lehet, míg mások szerint egy hisztis sztár, aki soha nem fogja bejárni a tehetsége által kijelölt utat.
Én elfogadom, hogy másnak más a véleménye, van ez így.
Azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy Doncic felkészültségét, hozzáállását ennyire súlyos kritikával illetik. Abban szerintem egyetérthetünk, hogy a szupersztárok mind külön elbánást kapnak (nem is mindig igénylik, egyszerűen rájuk tolják). Nagyon kevés olyan szupersztár van, aki kussol és beáll a sorba. LeBron pl. példás módon készül, de a nagy szája és GM-kedése ugyanúgy megfertőzi a saját csapatát. Janniszt is kezdjük megismerni erről az oldaláról (ld: fél éves edző) Embiid? Nem is kell mondanom semmit. Jordan hisztijeiről meg a saját csapatát terrorizálásáról már ne is beszéljünk, igaz az rég volt. Egyedül Jokic és talán Curry az, aki elsősorban teszi a dolgát és utána csak óvatosan pofázik.
Ha ezt tudod, nehéz mit mondani arra, hogy az évek óta pontosan ugyanúgy viselkedő Doncic-ra hirtelen elkezdenek jönni az olyan kommentek, hogy szar a hozzáállása. Valahogy, amikor egyedül konfdöntőbe majd tavaly Finalsba vitte a Dallast, senki nem ekézte bőszen, hogy nem edz 24 órában a súlyfeleslegével. Úristen, kiderül, hogy meg mert inni egy sört a konfdöntő után, botrány!
Már ne is haragudjatok, de szerintem itt többeteket is elvitt a hév, gondolkodjatok már. Lehet rá mondani bármit, de Doncic egy korszakos játékos, aki egyedül fel tud emelni egy csapatot (és ez tény, hiszen már megmutatta, ellentétben Davis-el). Igen, nem tökéletes a hozzáállás, de az NBA aranyszabálya mindig is az volt, hogy ha van egy ilyen sztárod, vörös szőnyeget terítesz elé.
Aztán, hogy ez a játékospárti politika mennyire helyes dolog, az már más kérdés.
Antonius
Itt szerintem két dolgot összemosol a sztárok kapcsán. Az egyik a személyes fejlődésért, kondícióért, stb. elvégzett meló, amit mondjuk Jordan, James (vagy Kobe pl.) sosem spórolt el, mert elsősorban magukkal szemben voltak maximalisták a végletekig. Ez az, ami a jelek szerint Doncicból pl. teljes mértékben hiányzik. Pl. Jordan példánál maradva, persze elmehetett golfozni meccs előtt, vagy akármikor, ha akart, mert kérdés nem volt azt illetően, hogy tökéletesen fitten, a belét kihajtva fog játszani utána is. Ez egyébként baromi fontos erkölcsi alap arra is, hogy mit várhatsz el no. 1 játékosként a saját csapattársaidtól.

A másik, hogy mennyire pofáztak, vezették vagy terrorizálták a csapataikat, edzőiket, GM-jeiket, tulajdonosaikat. Ebben nem kérdés, hogy voltak/vannak nála sokkal rosszabbak a top sztárok közül.

Egyébként valóban csodálatos játékos Luka, én ekkora fanja nem vagyok, mint itt néhányan, de elképesztő keze, kosár IQ-ja, stb. van. Pont ezért dráma, hogy a személyisége a jelek szerint nélkülözi azt a gyilkos maximalizmust, amitől igazán korszakos játékos lehetne belőle. Képzeld el Donic adottságait Kobe edzésmennyiségével...
somoskovig
Igen, szándékosan mostam össze a kettőt, hiszen a csapatra gyakorolt hatása de facto ugyanaz. (btw, nem is tudom, melyik a rosszabb)
Ha én a munkahelyemen minden reggel a főnökkel kávézom és oltogatom, hogy ezt-vagy azt kellene csinálnunk, vagy csak ülök az irodámban és netezek vagy filmet nézek, gyakorlatilag tökmindegy abból a szempontból, hogy az intézményre nézve káros hatást gyakorolok (oké, kivéve persze, ha csupa-csupa hasznos meglátással segítem a főnököt, de kevés az olyan tiszta lelkű alkalmazott, aki nem használja ki a befolyását arra, hogy a számára kényelmetlen helyzeteket megszűntesse, még akkor is, ha ez az intézmény érdeke ellen van).
Antonius
Amikor egy millió dolláros bizniszt és sportot hasonlítasz egy polgári munkahelyhez. Vagy a milliárdot érő brnadű játékost saját magadhoz akkor tényleg azt hiszem te nem érted, hogy működik az egész NBA vagy bármilyen major sport.

Persze mondhatod, hogy szerinted egy franchise szempontjából ugyanolyan értékkel bír, hogy Luka modortalanul pofázik és rinyál ( egyébként semmi ilyen nem jött még ki...) és az, hogy nem figyel a súlyára emiatt a térde/bokái kezdik megadni magukat csak ha te ezt tényleg így gondolod akkor ebből a szempontból se érted az egészet.

Beszélni lehet, de ha tetteidből (elhízás/súly problémák) azt vonják le, hogy 300 millió dolláros maxod 2.évére lehet nem fogsz tudni vezére lenni a csapatnak akkor azért kicsit más horderejű dolog, minthogy folyton picsogsz.
Ettől függetlenül óriás bullshit, hogy emiatt cserélték el Lukát, hogy ne adjanak neki nagy pénzt. Vagy ha igen akkor a GM nem okos.
10 hónapja

10 hónapja
Igen, de én úgy értettem, hogy valami pickért tradelik Sabonist a CHA picket nem fogja kiengedni a kezéből a Kings.
Ez innentől rebuild.
KeyG
Lavinenak, Monknak, Murraynek is első körös értéke van. Mondjuk, szerintem ez az első kör halmozás rossz taktika. Komoly tehetséget kell szerezni, nem első köröket. Az OKC sem az első körök halmozása miatt lett jó, hanem mert kinevelték az SGA, Dort duót.
Cruyffista
lavinenak nincs értéke azon a szerződésen

10 hónapja
Igen, de én úgy értettem, hogy valami pickért tradelik Sabonist a CHA picket nem fogja kiengedni a kezéből a Kings.
Ez innentől rebuild.
KeyG
Lavinenak, Monknak, Murraynek is első körös értéke van. Mondjuk, szerintem ez az első kör halmozás rossz taktika. Komoly tehetséget kell szerezni, nem első köröket. Az OKC sem az első körök halmozása miatt lett jó, hanem mert kinevelték az SGA, Dort duót.
10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Amúgy szerintem a mostani Davis végtelenül alul van értékelve a topikban, én nálam komoly contenderré lépett elő a Mavs idénre. Hosszú távon nyilván a Lakers jár jobban, de én látom a bajnoki potenciált a Dallasban
Wester
1. Irvingen kívül nincs ball handler, turnover gyár lesznek
2. Davisnek be kell vinnie a palánkhoz, hogy hatékony legyen, mert a 3 pontosai és a mindrange jumpshotjai is borzalmasak
3. Még a büntetőzéssel is komoly gondjaik lesznek szerintem
4. Lábon rommá fogják dugni a védekezésüket, egy sima váltást nem fognak tudni felvenni
Cruyffista
Főleg a 2. ponthoz csatlakozva: AD mellé kellene egy playmaker is.
10 hónapja
Amúgy szerintem a mostani Davis végtelenül alul van értékelve a topikban, én nálam komoly contenderré lépett elő a Mavs idénre. Hosszú távon nyilván a Lakers jár jobban, de én látom a bajnoki potenciált a Dallasban
Wester
1. Irvingen kívül nincs ball handler, turnover gyár lesznek
2. Davisnek be kell vinnie a palánkhoz, hogy hatékony legyen, mert a 3 pontosai és a mindrange jumpshotjai is borzalmasak
3. Még a büntetőzéssel is komoly gondjaik lesznek szerintem
4. Lábon rommá fogják dugni a védekezésüket, egy sima váltást nem fognak tudni felvenni
10 hónapja
Wester
szerintem itt le írta pár ember (én talán még nem) de AD-vel 2 év van a mavsnek hogy bajnok legyen
viszont meg kell oldani azt hogy pj w - ad legyen a fő pf-c
és valahogy egy másodlagos ball handlert szerezni livelyért (gaffordból nem lesz)

10 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 785 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
10 hónapja
Érdekes, hogy mennyire máshogy látják Doncic-ot sokan. Többek szerint (köztük vagyok én is) generációs tehetség, aki az egész NBA arca lehet, míg mások szerint egy hisztis sztár, aki soha nem fogja bejárni a tehetsége által kijelölt utat.
Azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy Doncic felkészültségét, hozzáállását ennyire súlyos kritikával illetik. Abban szerintem egyetérthetünk, hogy a szupersztárok mind külön elbánást kapnak (nem is mindig igénylik, egyszerűen rájuk tolják). Nagyon kevés olyan szupersztár van, aki kussol és beáll a sorba. LeBron pl. példás módon készül, de a nagy szája és GM-kedése ugyanúgy megfertőzi a saját csapatát. Janniszt is kezdjük megismerni erről az oldaláról (ld: fél éves edző) Embiid? Nem is kell mondanom semmit. Jordan hisztijeiről meg a saját csapatát terrorizálásáról már ne is beszéljünk, igaz az rég volt. Egyedül Jokic és talán Curry az, aki elsősorban teszi a dolgát és utána csak óvatosan pofázik.
Ha ezt tudod, nehéz mit mondani arra, hogy az évek óta pontosan ugyanúgy viselkedő Doncic-ra hirtelen elkezdenek jönni az olyan kommentek, hogy szar a hozzáállása. Valahogy, amikor egyedül konfdöntőbe majd tavaly Finalsba vitte a Dallast, senki nem ekézte bőszen, hogy nem edz 24 órában a súlyfeleslegével. Úristen, kiderül, hogy meg mert inni egy sört a konfdöntő után, botrány!
Már ne is haragudjatok, de szerintem itt többeteket is elvitt a hév, gondolkodjatok már. Lehet rá mondani bármit, de Doncic egy korszakos játékos, aki egyedül fel tud emelni egy csapatot (és ez tény, hiszen már megmutatta, ellentétben Davis-el). Igen, nem tökéletes a hozzáállás, de az NBA aranyszabálya mindig is az volt, hogy ha van egy ilyen sztárod, vörös szőnyeget terítesz elé.
Aztán, hogy ez a játékospárti politika mennyire helyes dolog, az már más kérdés.
Antonius
Itt szerintem két dolgot összemosol a sztárok kapcsán. Az egyik a személyes fejlődésért, kondícióért, stb. elvégzett meló, amit mondjuk Jordan, James (vagy Kobe pl.) sosem spórolt el, mert elsősorban magukkal szemben voltak maximalisták a végletekig. Ez az, ami a jelek szerint Doncicból pl. teljes mértékben hiányzik. Pl. Jordan példánál maradva, persze elmehetett golfozni meccs előtt, vagy akármikor, ha akart, mert kérdés nem volt azt illetően, hogy tökéletesen fitten, a belét kihajtva fog játszani utána is. Ez egyébként baromi fontos erkölcsi alap arra is, hogy mit várhatsz el no. 1 játékosként a saját csapattársaidtól.

A másik, hogy mennyire pofáztak, vezették vagy terrorizálták a csapataikat, edzőiket, GM-jeiket, tulajdonosaikat. Ebben nem kérdés, hogy voltak/vannak nála sokkal rosszabbak a top sztárok közül.

Egyébként valóban csodálatos játékos Luka, én ekkora fanja nem vagyok, mint itt néhányan, de elképesztő keze, kosár IQ-ja, stb. van. Pont ezért dráma, hogy a személyisége a jelek szerint nélkülözi azt a gyilkos maximalizmust, amitől igazán korszakos játékos lehetne belőle. Képzeld el Donic adottságait Kobe edzésmennyiségével...
somoskovig
Igen, szándékosan mostam össze a kettőt, hiszen a csapatra gyakorolt hatása de facto ugyanaz. (btw, nem is tudom, melyik a rosszabb)
Ha én a munkahelyemen minden reggel a főnökkel kávézom és oltogatom, hogy ezt-vagy azt kellene csinálnunk, vagy csak ülök az irodámban és netezek vagy filmet nézek, gyakorlatilag tökmindegy abból a szempontból, hogy az intézményre nézve káros hatást gyakorolok (oké, kivéve persze, ha csupa-csupa hasznos meglátással segítem a főnököt, de kevés az olyan tiszta lelkű alkalmazott, aki nem használja ki a befolyását arra, hogy a számára kényelmetlen helyzeteket megszűntesse, még akkor is, ha ez az intézmény érdeke ellen van).

Cowboys 4ever.
10 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 522 — Chiefs GM
Antonius

10 hónapja
Hihetetlen, hogy a Chicago el tudta úgy boltolni LaVine-t, hogy visszakapta a saját pickjét. Még akkor is, ha ők is adtak bele. Ez egy dreamscenario nekik. Persze, megint a Sacramento az áldozat. Komolyan mondom, sajnálom szerencsétlen SAC szurkereket, valahogy mindig a f.sz rossz végére keverednek.
Btw, szerintem ne legyen kétsége senkinek, nem fognak tankolni, LaVine-t DeRozan miatt vitték oda, hogy elégedett legyen.

Cowboys 4ever.
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Direkt provokatív, de nekem Doncic egy fehér, kövér Allen Iverson. Prime időszakban a liga top 3 támadója, ihletett állapotban be tudja vinni a csapatát a döntőbe (ez Iversonnak is egyszer sikerült, lehet, hogy Luka már túl is van rajta), de nem fog saját erőből nyerni soha.
somoskovig
1. AI legjobb tamado szezonja van kb ott mint Luka legrosszabbja.
2. Védekezésüket ne hasonlítsuk, AIhoz képest Luka - Shai szinten van
3. Ezt a “saját erőből” nem fog bajnoki című baromság vajon mikor fog kikerülni az emberek agyából?
Lebron nem nyert egy bajnoki címet se egyedül. Kobe se. Luka ha tavaly nyert volna se egyedül tette volna. Duncan se nyert egyedül.
Kb elmult 25 évben Giannis es Kawhi, Wade, Nowitzki mondhatja el, hogy nem volt all-nba csapattársa mikor nyertek. (Tuti kihagyok valakit)
Toca
Egyedül Jokic az, aki úgy lett bajnok, h se all-nba, se all-star, se roty, se dpoy, se 6moy se még egy árva zsákoló vagy 3pontos dobó gálára meghívott nem volt a keretben. Ezek mellett a felsoroltak mindegyikének volt ilyenekből nem egy csapattársa a contender időszakukban vagy akár csak a gyűrűt érő szezonban.
dawyd728
Igen Jokic volt az első aki eszembe jutott csak aztán lemaradt. Wadedel ki kell cserélni de a számosság akkor is jo. Mea culpa.
10 hónapja

Cowboys 4ever.
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Azzal, hogy amikor megtudta hogy a háta mögött elcserélték a csapat legjobbját, a franchise sarokkövét, tán’ pure talentben a csapat valaha volt legjobbját, nos hogy ezután nem rögtön az volt a reakciója Kiddnek, hogy akkor köszicsá’ holnaptól én is valahol máshol dolgozok…. Szóval így nálam Kidd is teljesen leírta magát, mint komolyan vehető, magára valamit adó edző.

A játékosok is kinyilvánították a véleményüket a 101-144-el azt hiszem.

Szerintem történelmi mélypont a Mavsnél, nyugodtan mondhatjuk…
Cowboykarcsi90
most nyilvan konnyen mondjuk ezt, de hat akkor minden evben felmondana a HC-k fele mert epp hoztak egy olyan cseret az NBA-ben ami nem tetszik neki. nyilvan tolja ameddig kell, ha nem jon ossze az idei ev es kirugjak akkor mutogathat, hogy hat de a GM volt hulye, ha hagyott volna dolgozni akkor champo lett volna.
sztem ezen a szinten nem nagyon engedheted meg, hogy te felallsz a pozibol csak, mert egy cseret behuztak. inkabb rugjanak ki, mert utana van meg visszaut a keringobe.
csebi
Minden évben eltradelnek egy 25 éves generációs tehetséget, úgy hogy az adott játékos amúgy elégedett a csapattal nem akar menni, az edzőbá’ tudta nélkül, egy marék szotyiért?

Lemaradtam róla eddig akkor.

De nyilván ez egy szubjektív dolog. Én összeegyeztethetelennek tartanám ezt, nekem ez nem vezetői hozzáallas. Ezek szerint ti nem így gondoljatok. Van ez így, akkor ez ennyiben marad.
Cowboykarcsi90
azt mondtam, hogy ha mindig felallna egy HC, mert egy csere nem tetszik neki, akkor minden evben felallna az adott HC. kerdezd meg nyugodtan Finchet a KAT csererol pl.

szamban korlatozott hogy hany darab ilyen pozi van, nem pedig az, hogy akkor atmegyek a masik big4-hoz, ahol 120 ugyanolyan poziban dolgozo ember van, es meg fel lehet lepni seniornak is a 60 masik melle. van ennek jo oldala es van szar is. azt meg, ha egy HC nem tudja elfogadni, hogy a GM-e a vegso szo a keret kialakitasaban, az nekem tulajdonoskent red flag. mert akkor ott folyamatosan cicaharc lenne egymas kozott.

tudta nelkul: oszinten szolva, ez a csere mukodhetett volna, ha 3-4 hettel korabban bevonnak meg tobb embert hazon belul? kizart. kimegy a sajtoba, es akkor kb a kozvelemeny olyan forradalmat csinal, hogy nem megy at. prezi ide v prezi oda, nyilvan azert nem vontak be tobb embert Dallas oldalon sem a cserebe, mert nagyon durvan szarul nez ez ki.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
The Sacramento Kings are finalizing a trade to send De'Aaron Fox to the San Antonio Spurs for multiple draft picks as part of a multiteam trade, sources told ESPN's Shams Charania on Sunday.

The deal moves Bulls guard Zach LaVine to the Kings, with Sacramento also receiving three first-round picks (2025 Hornets, 2027 Spurs, 2031 Timberwolves), three second-round picks (2025 Bulls, 2028 Nuggets, 2028 own back) and Spurs guard Sidy Cissoko.

Chicago gets back its own 2025 pick via the Spurs, along with San Antonio's Zach Collins and Tre Jones, and the Kings' Kevin Huerter.

Full trade:

Spurs: De'Aaron Fox, Jordan McLaughlin

Kings: Zach LaVine, Sidy Cissoko, three first round picks (2025 CHA, 2027 SAS, 2031 MIN), three second round picks (2025 CHI, 2028 DEN, 2028 own back)

Bulls: Zach Collins, Tre Jones, Kevin Huerter, their own 2025 pick via SAS
KeyG
Ez kb win-win mindenkinek szerintem a saját celjaikat figyelembe véve.

10 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Azzal, hogy amikor megtudta hogy a háta mögött elcserélték a csapat legjobbját, a franchise sarokkövét, tán’ pure talentben a csapat valaha volt legjobbját, nos hogy ezután nem rögtön az volt a reakciója Kiddnek, hogy akkor köszicsá’ holnaptól én is valahol máshol dolgozok…. Szóval így nálam Kidd is teljesen leírta magát, mint komolyan vehető, magára valamit adó edző.

Cowboykarcsi90
most nyilvan konnyen mondjuk ezt, de hat akkor minden evben felmondana a HC-k fele mert epp hoztak egy olyan cseret az NBA-ben ami nem tetszik neki. nyilvan tolja ameddig kell, ha nem jon ossze az idei ev es kirugjak akkor mutogathat, hogy hat de a GM volt hulye, ha hagyott volna dolgozni akkor champo lett volna.
sztem ezen a szinten nem nagyon engedheted meg, hogy te felallsz a pozibol csak, mert egy cseret behuztak. inkabb rugjanak ki, mert utana van meg visszaut a keringobe.
csebi
Minden évben eltradelnek egy 25 éves generációs tehetséget, úgy hogy az adott játékos amúgy elégedett a csapattal nem akar menni, az edzőbá’ tudta nélkül, egy marék szotyiért?

Lemaradtam róla eddig akkor.

De nyilván ez egy szubjektív dolog. Én összeegyeztethetelennek tartanám ezt, nekem ez nem vezetői hozzáallas. Ezek szerint ti nem így gondoljatok. Van ez így, akkor ez ennyiben marad.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott

Cowboykarcsi90

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Mondjuk az is komoly, hogy 1 hónapig beszéltek a traderől, és a legapróbb hír sem jött ki róla

kapitnono
Ezek az edzők is komolyan vannak véve a ligában.
Dzsokijuing

Cowboykarcsi90
1. Ez az NBA, itt megszokott, hogy röpködnek a sztárok, edző miért mondjon fel? Nem olyan könnyű ám padot fogni. Ha Kidd akkora karakteres edző lenne lehet megkérdezik ( bár úgy tűnik a GM-nèl valami nagyon elgurult.)
De szerintem hülyeség azt várni, hogy felmondjon.
2. Mámint mit nyilvánítottak ki? Hogy a Clevlend jobb csapat?
Toca
1. Nálam nem fér ez bele. Egy ilyen formátumú játékos elboltolásánál igenis kérdezzenek már meg engem mint vezető edzőt. Vagy legalább szóljanak, hogy tudjak róla. Ne én is a netről tájékozódjak.
2. Ha nem akarod érteni, hát ne értsd mit akartam mondani. Játszott már a Dallas idén nála jobb csapattal, úgyis hogy se Luka se Irving nem volt. Én mégse emlékszem 90 engedett pontra egy fél idő alatt. Most valahogy a 43 pontos bucira verés se rémlik ebből a szezonból. Ez nyilván puszta véletlen egybe esés.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!