NBA

33 feliratkozó

10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 443
Sunsnak 0 esélye van
GSW egy hero butlerrel talán
Minny és Denver dug elég "nagy" lenni a limitáláshoz, de utóbbinál nagyon nagy gond hogy senkit nem tudsz SGAra rakni akár csak minimálisan se

ha működik fox amúgy akkor még a Spurs lehet sötét ló, de tisztán a Wemby factor miatt, mer olyan "aurája" van ami el tud venni egyedül minden területet a tripla vonalon belül
Negritis, a vajda
Én azért jobban fosnék hot hand KD Book duótól adott esetben, de tudom hogy nagyon messze van a Suns, de pont annyira mint a GSW. Csak ez a páros azért tud fosatós lenni, meg 40-45 percezni, végig hatékonyan dobva. Spurs gagyi még.

Minny szerintem Randle és DiVi miatt nem túl eséllyel, nem tudták őket beépíteni. Denver sem mostani tudásunk szerint, de Jokic az Jokic, dominánsabb mint Edwards.

Grizzliesről nem beszéltünk, gondolom róluk ezzel mindent elmondtunk.
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 933 — Lucas Scott
Van remény. Lore és Rodriguez megnyertek a jogvitat

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 979 — The Mathematician
Egyébként a jelenlegi PO D is sokkal sokkal komplexebb (alapszakasz tényleg lötyögős D oldalon). Lukát pl sokan baszogatják, de itt van ez a robot OKC, ahol azért inkább elit atléták vannak, mint finomkodó sztárok, és a Dallas azzal verte meg őket, hogy pattogtatásra kényszerítették az okc játékosokat, ami ugye kis területen nem technikából élő playáknál gebasz. Most, hogy nincs Luka féle Dallas, lehet senki nem fogja tudni megállítani őket, mert AD-vel spec teljesen más D-t fog játszani a Mavs (pont olyat, mint amit 10-20 éve, védőjük a gyűrűt, menjünk 1v1 párharcokra, csak közben ha jár a labda jönnek a wide open 3-k).. és akkor ha esetleg nyernek idén (mármint az okc), offseasonban megint erősíthetnek még évekig, annyi assetjük van. Érdekes lesz, meglátjuk kiknek lesz igaza, szerintem a Dallast szét fogják tépni és az OKC-t piszok nehéz lesz megfogni, talán csak egy peak Jokicnak sikerülhet. Ha a Suns nagyon-nagyon-nagyon összekapja magát, egy első körös Suns-OKC-ben lehet kiesés szag (de szerintem nem fogják).
Cruyffista
Sunsnak 0 esélye van
GSW egy hero butlerrel talán
Minny és Denver dug elég "nagy" lenni a limitáláshoz, de utóbbinál nagyon nagy gond hogy senkit nem tudsz SGAra rakni akár csak minimálisan se

ha működik fox amúgy akkor még a Spurs lehet sötét ló, de tisztán a Wemby factor miatt, mer olyan "aurája" van ami el tud venni egyedül minden területet a tripla vonalon belül

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Egyébként a jelenlegi PO D is sokkal sokkal komplexebb (alapszakasz tényleg lötyögős D oldalon). Lukát pl sokan baszogatják, de itt van ez a robot OKC, ahol azért inkább elit atléták vannak, mint finomkodó sztárok, és a Dallas azzal verte meg őket, hogy pattogtatásra kényszerítették az okc játékosokat, ami ugye kis területen nem technikából élő playáknál gebasz. Most, hogy nincs Luka féle Dallas, lehet senki nem fogja tudni megállítani őket, mert AD-vel spec teljesen más D-t fog játszani a Mavs (pont olyat, mint amit 10-20 éve, védőjük a gyűrűt, menjünk 1v1 párharcokra, csak közben ha jár a labda jönnek a wide open 3-k).. és akkor ha esetleg nyernek idén (mármint az okc), offseasonban megint erősíthetnek még évekig, annyi assetjük van. Érdekes lesz, meglátjuk kiknek lesz igaza, szerintem a Dallast szét fogják tépni és az OKC-t piszok nehéz lesz megfogni, talán csak egy peak Jokicnak sikerülhet. Ha a Suns nagyon-nagyon-nagyon összekapja magát, egy első körös Suns-OKC-ben lehet kiesés szag (de szerintem nem fogják).
10 hónapja
Amikor Nowitzki játszott,teljesen más kosárlabdát játszottak az NBA-ben.Szóval csak a pontátlagokat nézni badarság.Akkoriban még volt védekezés,és figurákat játszottak,nem mint most hogy zárás zárás hátán,azt eldobjuk Jeruzsálemből is,mert mi történhetne? Pár másodperc múlva az ellenfél is ezt fogja csinálni. Éppen emiatt a kapkodás,csapkodás miatt nem nézek már jó ideje NBA-t...
Foresz
Szétnyílt a pálya, mert képzettebbek a játékosok és jobban dobnak. Nem picivel, hanem nagyon. Nehéz szituációkból is. A Warriors dinasztia egyik legfőbb oka volt, hogy tönkreverték azt a rendszert, amiről te most írsz. Azóta ehhez alkalmazkodott a liga, az érkező prospectek már ebbe vannak nevelve. Nem azért mert ez rossz. Hanem mert ez eredményesebb. Ez van. Az a védekezés amiről te beszélsz, wide open triplák hadát engedné ma egy közepes NBA csapat ellen.
10 hónapja
Amikor Nowitzki játszott,teljesen más kosárlabdát játszottak az NBA-ben.Szóval csak a pontátlagokat nézni badarság.Akkoriban még volt védekezés,és figurákat játszottak,nem mint most hogy zárás zárás hátán,azt eldobjuk Jeruzsálemből is,mert mi történhetne? Pár másodperc múlva az ellenfél is ezt fogja csinálni. Éppen emiatt a kapkodás,csapkodás miatt nem nézek már jó ideje NBA-t...
Foresz
az ISO és long 2 az nem figura
ma sokkal complexebb támadójáték van mint 20 éve
a védekezés pont ezért cska limitálni tudja
ez látszik abból a katyvaszból amit leírtál

Negritis, a vajda
hogy kicsit megértsd
Negritis, a vajda
Ha komplexebb a támadójáték,és a védekezés csak limitálni tudja,akkor szerinted teljesen normális két olyan játékost összehasonlítani,aki teljesen más rendszerben játszott? Egyébként igen,a támadójáték fejlődött inkább,elég ha megnézed a számokat mondjuk a kilencvenes évek csapatainál,meg most. Most félidőben dobnak 70-eket,akkoriban meg nem egy csapat örült ha egész meccsen megdobott 100-at...
Felgyorsult a játék,és éppen ezért sokkal több improvizáció van benne,ettől van több pont.De régen nem dobhatta rá a negyedik opció csak úgy Makóról,mert sokat nem játszott volna....
És felesleges nekem linkelned oktatófilmeket,mert én aszerint véleményezek valamit,ahogy látom.

És még valami,a betörések és kijátszások is a figura részei voltak,mert amikor az irányító felcipelte a labdát,nem azt mutogatta hogy háromkor megyünk sörözni,hanem hogy kire megy ki a játék.
Foresz
régen azért nem dobhatta el a 4. ember se mert nem tudták bedobni
ma kis túlzással egy csapat 10. embere is jobban dob mint az ezred fordulón az 5.
brutálisan jobbak a skillek
nagyon ritkán van hogy feladhatsz bárkit is mert vagy bedobja kintről vagy betör

és azért küldtem a videót mert szépen elmagyarázza, hogy miért és hogyan változott a játék az elmúlt 30 évben
hogyan nyíltak ki az opciók és hogy nagyrészt ami történt hogy nincsenek hosszú kettesek amik borzalmas dobások

10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Foresz

Negritis, a vajda
hogy kicsit megértsd
Negritis, a vajda
Ha komplexebb a támadójáték,és a védekezés csak limitálni tudja,akkor szerinted teljesen normális két olyan játékost összehasonlítani,aki teljesen más rendszerben játszott? Egyébként igen,a támadójáték fejlődött inkább,elég ha megnézed a számokat mondjuk a kilencvenes évek csapatainál,meg most. Most félidőben dobnak 70-eket,akkoriban meg nem egy csapat örült ha egész meccsen megdobott 100-at...
Felgyorsult a játék,és éppen ezért sokkal több improvizáció van benne,ettől van több pont.De régen nem dobhatta rá a negyedik opció csak úgy Makóról,mert sokat nem játszott volna....
És felesleges nekem linkelned oktatófilmeket,mert én aszerint véleményezek valamit,ahogy látom.

És még valami,a betörések és kijátszások is a figura részei voltak,mert amikor az irányító felcipelte a labdát,nem azt mutogatta hogy háromkor megyünk sörözni,hanem hogy kire megy ki a játék.
Foresz
Sokkal kevesebb az improvizáció, gyakorlatilag minden egyes play az elejétől a végéig megtervezett, ezért nehezebb levédeni.

Más korszakok játékosait ettől még száraz statok alapján badarság összehasonlítani, ebben egyetértek, de azt mondani, hogy most nincs védekezés és kevesebb a figura szintén nem valós meglátás.

A korszakok játékosait sokkal inkább az alapján lehet megítélni, hogy az adott korszakban mennyire meghatározók és ebben van egyelőre előrébb Doncic, mint Nowitzki, amiből arra lehet következtetni, hogy nagyobb karrier van benne.
10 hónapja
Regen minden jobb vot!!!
Hendrix
Számomra nézhetőbb volt mint most.De nyilván azon is nevetünk ahogy 1960-ban játszottak.Viszont akik meg akkor nézték a játékot,azoknak meg az maradt az etalon.
Foresz
én néztem 20 éve is és a mostani sokkal nézhetőbb
imádom Kobe-t meg a többieket, de az ISO korszaknak elég volt a vége is számomra

10 hónapja
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Regen minden jobb vot!!!
Hendrix
Számomra nézhetőbb volt mint most.De nyilván azon is nevetünk ahogy 1960-ban játszottak.Viszont akik meg akkor nézték a játékot,azoknak meg az maradt az etalon.
10 hónapja
Foresz

Negritis, a vajda
hogy kicsit megértsd
Negritis, a vajda

Szerkesztette: Foresz
10 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 998
Regen minden jobb vot!!!

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
The Charlotte Hornets have been in contact with the NBA as they explore options to dispute the Los Angeles Lakers' failed physical assessment of Mark Williams, sources tell ESPN. The Williams/Dalton Knecht trade was nixed Saturday, and now Hornets weigh avenues to challenge.
10 hónapja
Foresz

Negritis, a vajda
hogy kicsit megértsd

10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
Az eredeti kiindulás az volt, ki számít A dallasi legendának.
Luka már nem lesz az, hacsak nem tesz egy kései sikeres visszatérést.
Dzsokijuing
Amúgy az eredeti kiindulás az volt, hogy Lukába a legnagyobb legendát látták bele, nem az, hogy ki a legnagyobb legenda.
Jughead
Valóban, mindazonáltal ez egy rossz kiindulópont, a wishful thinking általában az.
Luka ettől még persze lehet legenda.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
10 hónapja
nem vitatva a számokat, azért kurva nagy flash egy huszonöt éves irányító számaihoz mérni egy teljes életművet, beleszámítva a 36-41 éves kor közötti számokat is.
slowmotion
természetesen megnéztem úgyis hogy azokat levettem, mivel úgy se lenne luka közelében, ezért nem törtem magam tovább
10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Dzsokijuing
Amúgy az eredeti kiindulás az volt, hogy Lukába a legnagyobb legendát látták bele, nem az, hogy ki a legnagyobb legenda.
10 hónapja
Dirk 20.7 pts 7.5 reb 2.4 ast 51.2% eFG
Luka 28.6 pts 8.7 reb 8.3 ast 54.2% eFG
Cruyffista
NBAF:
Dirk 1-1
Luka 0-1

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Cruyffista
nem vitatva a számokat, azért kurva nagy flash egy huszonöt éves irányító számaihoz mérni egy teljes életművet, beleszámítva a 36-41 éves kor közötti számokat is.

és persze itt most lehet Lebront hozni, aki nyilván kurvára nem unikornis fizikai állapot szempontjából, hanem egy teljesen átlagos faszi. ja nem.

nyilván nem ugyanaz a kávéház, de azért amikor Nowitzki fénykorában az ellenfél egy ponttal ment a meccs végén, és az utolsó támadás a Dallasé volt, akkor általában Dirké volt az utolsó dobás, lement a low postba, és akárhányan védekeztek rajta, bedobta.
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Nowitzki-t ehhez a lusta rinyálóhoz hasonlítani, apám
🤘 gaben 🤘
Csöppet vicces Nowitzkit Lukához hasonlítani, nagyon nem egy szint a két játékos és niylván nem Dirk javára, valóban király dolog, hogy lehúzott 21 szezont Dallasban, de ezekből 14-en negatív mérleggel zárt a csapata, ez azért nem akkora dicsőség szerintem.
kapitnono
az első két szezonja után ('98-99, '99-2000) a 2012-13-as volt a következő, ahol nem lett meg a rájátszás, és akkor is .500-as volt a mérleg. aztán három pozitív playoff-év, aztán az utolsó három negatív. és azért ez utolsó háromból az első kettőn - előre bocsátva, hogy nem néztem már napi rendszerességgel az nba-t - kibsztt gyenge rosterek voltak, azért amikor Harrison Barnes a húzóembered, és kiteszed Deron Williamst, meg amikor Deandre Jordant elcserélted a sérült Porzingisre, azért azt műveltebb helyeken tankolásnak hívják.

szóval ez testvérek között sem 14/21 negatív szezon, inkább 6/21, de fene sem tudja, biztos én vagyok hülye a matekhoz.
10 hónapja
10 hónapja
🤘 gaben 🤘
Csöppet vicces Nowitzkit Lukához hasonlítani, nagyon nem egy szint a két játékos és niylván nem Dirk javára, valóban király dolog, hogy lehúzott 21 szezont Dallasban, de ezekből 14-en negatív mérleggel zárt a csapata, ez azért nem akkora dicsőség szerintem.
kapitnono
De vezérként bajnokságra vezette a csapatot, ez Lukáról már nem fog kiderülni Dallasban.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 008 — WHO DAT!!!!
🤘 gaben 🤘

10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
🤘 gaben 🤘
Bár tudom, hogy ok-okozati összefüggéseket általában nehezen látsz át.
Nyilván Nowitzki a hülye aki az utódjaként tekintett Lukára a Mavsben. De te a foteledből jól megmondtad!!
10 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "