NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
Portland - kamara youtu.be/LRVnEiSldeI?si=pgV1ABEYKKhWOfCu
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
ja igen az volt.abba nem futottam bele, ugyanaz a trógerségannyira leszartam az all start, hogy most jutott el hozzám hogy James mekkora tróger volt ...Anthony Edwards viszont nem volt tróger, mert ugyanezt csinálta. 😊
Negritis, a vajda
Proxyi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
abba nem futottam bele, ugyanaz a trógerségannyira leszartam az all start, hogy most jutott el hozzám hogy James mekkora tróger volt ...Anthony Edwards viszont nem volt tróger, mert ugyanezt csinálta. 😊
Negritis, a vajda
Proxyi
10 hónapja
Proxyi
161
annyira leszartam az all start, hogy most jutott el hozzám hogy James mekkora tróger volt ...Anthony Edwards viszont nem volt tróger, mert ugyanezt csinálta. 😊
Negritis, a vajda
10 hónapja
baszott szólni hogy nem fog játszani így megfosztott valakit a behívástólannyira leszartam az all start, hogy most jutott el hozzám hogy James mekkora tróger volt ...Mit csinált? Engem sem érdekelt az esemény, pár másodperces hírmorzsákra se
Negritis, a vajda
KeyG
10 hónapja
annyira leszartam az all start, hogy most jutott el hozzám hogy James mekkora tróger volt ...Mit csinált? Engem sem érdekelt az esemény, pár másodperces hírmorzsákra se
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
annyira leszartam az all start, hogy most jutott el hozzám hogy James mekkora tróger volt ...
10 hónapja
YoungZeeZee
9 405
all star5 tamadast neztem abbol 4 csak harmas es radobom..egyiksem ment be, no meg volt egy bekocogok es ziccer 😀
10 hónapja
szó sincs róla, csak erről az egyébként nyilván nem alaptalan viccről jutott ez eszembe. és a lukatrade ilyen érdekes mellékszereplőiről nem esett szó amúgy sem az elmúlt időben.Egy ironikus megjegyzést, nem kell véresen komolyan venni 😀ez a kyrie már rég nem az a kyrie, aki az előző csapataiban nyomta a baromságait. elég egyetlen sajtótájékoztatón meghallgatni hozzá. kicsit vicces leírni, de ebben a csapatban még luka ottlétekor is ő volt a dörzsölt rutinos veterán, aki jelenlétével és profizmusával jó irányba tudta befolyásolni az egész öltözőt és úgy gondolom, hogy most pláne jelentős szerepe van abban. mondjuk szerintem ő egy elit alulméretezett sg inkább, harden és doncic mellett játszott legjobban egész pályafutásában. lendületet adott a transitionöknek és a legtöbb elit amerikai guarddal szemben nagyon jól játszik offball szerepkörben (booker mellett ebben ők ketten a legjobbak)Milyen hely lehet az ahol Kyrie a legnormálisabb? 😅www.fox4news.com/news/dallas-mavericks-assistant-coach-arrested-charged-aggravated-assaultMilyen oddsal adták hogy mindenki meghülyül Dallasban GM/edzők csak Kyrie nem? 😀
Dallasban zajlik az elet
Hendrix
Toca
KeyG
fake.id
KeyG
a másik nagy vesztese sztem a lukatradenek lively, simán el tudom képzelni, hogy őt gafford előtt/helyett kénytelenek lesznek pl marshallal csomagban eladni nyáron, amikor még magasan van az értéke és nem keres semmit
10 hónapja
Egy ironikus megjegyzést, nem kell véresen komolyan venni 😀ez a kyrie már rég nem az a kyrie, aki az előző csapataiban nyomta a baromságait. elég egyetlen sajtótájékoztatón meghallgatni hozzá. kicsit vicces leírni, de ebben a csapatban még luka ottlétekor is ő volt a dörzsölt rutinos veterán, aki jelenlétével és profizmusával jó irányba tudta befolyásolni az egész öltözőt és úgy gondolom, hogy most pláne jelentős szerepe van abban. mondjuk szerintem ő egy elit alulméretezett sg inkább, harden és doncic mellett játszott legjobban egész pályafutásában. lendületet adott a transitionöknek és a legtöbb elit amerikai guarddal szemben nagyon jól játszik offball szerepkörben (booker mellett ebben ők ketten a legjobbak)Milyen hely lehet az ahol Kyrie a legnormálisabb? 😅www.fox4news.com/news/dallas-mavericks-assistant-coach-arrested-charged-aggravated-assaultMilyen oddsal adták hogy mindenki meghülyül Dallasban GM/edzők csak Kyrie nem? 😀
Dallasban zajlik az elet
Hendrix
Toca
KeyG
fake.id
We are just the Ravens!
10 hónapja
ez a kyrie már rég nem az a kyrie, aki az előző csapataiban nyomta a baromságait. elég egyetlen sajtótájékoztatón meghallgatni hozzá. kicsit vicces leírni, de ebben a csapatban még luka ottlétekor is ő volt a dörzsölt rutinos veterán, aki jelenlétével és profizmusával jó irányba tudta befolyásolni az egész öltözőt és úgy gondolom, hogy most pláne jelentős szerepe van abban. mondjuk szerintem ő egy elit alulméretezett sg inkább, harden és doncic mellett játszott legjobban egész pályafutásában. lendületet adott a transitionöknek és a legtöbb elit amerikai guarddal szemben nagyon jól játszik offball szerepkörben (booker mellett ebben ők ketten a legjobbak)Milyen hely lehet az ahol Kyrie a legnormálisabb? 😅www.fox4news.com/news/dallas-mavericks-assistant-coach-arrested-charged-aggravated-assaultMilyen oddsal adták hogy mindenki meghülyül Dallasban GM/edzők csak Kyrie nem? 😀
Dallasban zajlik az elet
Hendrix
Toca
KeyG
10 hónapja
icc Dallas, pipul!Milyen hely lehet az ahol Kyrie a legnormálisabb? 😅www.fox4news.com/news/dallas-mavericks-assistant-coach-arrested-charged-aggravated-assaultMilyen oddsal adták hogy mindenki meghülyül Dallasban GM/edzők csak Kyrie nem? 😀
Dallasban zajlik az elet
Hendrix
Toca
KeyG
10 hónapja
Milyen hely lehet az ahol Kyrie a legnormálisabb? 😅www.fox4news.com/news/dallas-mavericks-assistant-coach-arrested-charged-aggravated-assaultMilyen oddsal adták hogy mindenki meghülyül Dallasban GM/edzők csak Kyrie nem? 😀
Dallasban zajlik az elet
Hendrix
Toca
We are just the Ravens!
10 hónapja
www.fox4news.com/news/dallas-mavericks-assistant-coach-arrested-charged-aggravated-assaultMilyen oddsal adták hogy mindenki meghülyül Dallasban GM/edzők csak Kyrie nem? 😀
Dallasban zajlik az elet
Hendrix
10 hónapja
www.fox4news.com/news/dallas-mavericks-assistant-coach-arrested-charged-aggravated-assaultDallasban zajlik az elet
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
ez volt eddig a legnagyobb szutyok mind közül, szerintem a 3 órából olyan 15 perc volt a 3 meccs, a többi reklám és kevin hart, én nem is értem ezt hogyan gondolták. kínosEnnek igy semmi ertelme. Ha utcarol osszeszednenek 10 embert annak komolyabb sporterteke lenne.
Cruyffista
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
ez volt eddig a legnagyobb szutyok mind közül, szerintem a 3 órából olyan 15 perc volt a 3 meccs, a többi reklám és kevin hart, én nem is értem ezt hogyan gondolták. kínos
10 hónapja
Ahogy sosem fog megtörténni a sokak által vágyott alapszakasz meccs csökkentés, úgy a szűkítés sem.Ami elég szomorú, mert konkrétan botrány ahogy kinéz a liga alja, már most indokolt lenne az azonnali szűkítés, egyszerűen nincs elég játékos 30 csapatra. A bővítés csak úgy működne, ha minden csapatnak kötelezően X international játékost kell alkalmazni.Laikus kérdés:Vegas és Seattle kinda fix hogy bővítéskor csapatot kap
Miért kéne meglévő franchiset vinni Vegasba?
Nem lehetne ott fundálni egyet?
Őszentsége Sobri Jóska
A kérdés hogy Mexikó kap e csapatot
Negritis, a vajda
Cruyffista
Több város, több csapat, több meccs, több pénz, minden liga mindig ebbe az irányba megy.
A major ligák hőskorában voltak jogutód nélküli csapatmegszűnések, de akkor is csak anyagi okokból, nem azért, mert a liga megelégelte a felvizezett színvonalat.
Utoljára a 2001-es MLB szezon végén fenyegették komisszári szinten megszüntetéssel a Minnesota Twins-t és a Montral Expost, de akkor is azért, hogy a liga kizsarolja az új stadionok megépítését (ami végül csak Minnesotában sikerült, a Montrealt elköltöztették).
Szerkesztette: Kampman
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=e2n5COCvdFYLassan több dunking contestet nyer mint ahány meccsen pályára lépett az NBA-ben. 😀
YoungZeeZee
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=e2n5COCvdFYnem volt rossz, de továbbra is lófasz a "pro dunker"ekhez képest
YoungZeeZee
az ötlet se túl egyedi, de azért impresszívebb volt mclung
www.youtube.com/watch?v=P0C6uTGtZTc
10 hónapja
dawyd728
4 034
Alapvetően egyetértek, h az nba nem érett a bővítésre, de azt sem gondolom, h valami hűde rossz állapotban lenne.. Az elmúlt 20 év után egyenesen azt állítom, h minden korábbi 30 csapatos szezonnál jobb az alsó fele/harmad csapatainak minősége. Amikor feltornázták hirtelen 30-ra, az elsietett volt, de mára kezd a liga belerázódni.. Nyilván nem kéne újra elbaszni, de erről pont nem mi szurkolók döntünk.Ami elég szomorú, mert konkrétan botrány ahogy kinéz a liga alja, már most indokolt lenne az azonnali szűkítés, egyszerűen nincs elég játékos 30 csapatra. A bővítés csak úgy működne, ha minden csapatnak kötelezően X international játékost kell alkalmazni.Laikus kérdés:Vegas és Seattle kinda fix hogy bővítéskor csapatot kap
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Cruyffista
10 hónapja
Ami elég szomorú, mert konkrétan botrány ahogy kinéz a liga alja, már most indokolt lenne az azonnali szűkítés, egyszerűen nincs elég játékos 30 csapatra. A bővítés csak úgy működne, ha minden csapatnak kötelezően X international játékost kell alkalmazni.Laikus kérdés:Vegas és Seattle kinda fix hogy bővítéskor csapatot kap
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
10 hónapja
Laikus kérdés:Vegas és Seattle kinda fix hogy bővítéskor csapatot kap
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Laikus kérdés:Miért kéne meglévő franchiset vinni Vegasba?