NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
BREAKING: The Kings have agreed to a deal with free agent and former No.1 pick Markelle Fultz 🚨Szép kis bust gyűjtő lesz ott. Még egy jó kis Embiid<>Sabonis, Murray trade illene oda és lehet is sózni a csarnok környékét. A Las Vegas King's úgyis jobban hangzik.
(via Shams)
Negritis, a vajda
10 hónapja
BREAKING: The Kings have agreed to a deal with free agent and former No.1 pick Markelle Fultz 🚨(via Shams)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Öntelt faszfej. Még tényleg őszintén meglepődik.Mavs owner was HEAVILY booed by fans:
— BricksCenter (@BricksCenter) February 11, 2025
“Are they booing me?” 😭😭😭 pic.twitter.com/9ZKOqCWUgn
Tony Adams
Cowboykarcsi90

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
Öntelt faszfej. Még tényleg őszintén meglepődik.Mavs owner was HEAVILY booed by fans:
Tony Adams
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
10 hónapja
Kaptunk is egy kis ízelítőt a Lakers védekezésből hajnalban...Vajon miért nem az elmúlt meccsek után írtad ezt be. 😀
Stoki
10 hónapja
Kaptunk is egy kis ízelítőt a Lakers védekezésből hajnalban...
10 hónapja
Mavs owner was HEAVILY booed by fans:
10 hónapja
A game-changing look at the most decorated team in NBA history.#CelticsCity, a new HBO Original Documentary Series, premieres March 3 on Max. 🟢⚪️🍀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Alex Len to LakersNem hiszem, hogy ő lenne a megoldás bármire is bár az állandóan sérült Wood helyett még egy törülköző is jobb a padon
Negritis, a vajda
10 hónapja
Alex Len to Lakers
10 hónapja
teletömik labdával és csinálnak belőle egy szép trade assettet, sztem ez a remény. jelenlegi felállásban van 4 volume shooterük, amiből az egyetlen, akit nem akarnak cserélni egy gyalázat távolról, dick kell a spacinghez, poeltl pedig a védekezésbe meg palánk alá, cserébe nem jobbak ezzel se, mint egy izmos keleti 7.-8. hely és azonalli kizúgás a playoff első körében.Ha nem lenne ropi a teste neki is...sztem nem rossz fit Barnes mellé, jobb mint Barrett és olcsó volt (relatíve)Én azt se értem, minek kellett nekikESPN story on the Toronto Raptors reaching agreement on a three-year, $120 million extension with trade acquisition Brandon Ingram and his meaning to the franchise:az mondjuk sok neki
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
FLZOLI
10 hónapja
Ha nem lenne ropi a teste neki is...sztem nem rossz fit Barnes mellé, jobb mint Barrett és olcsó volt (relatíve)Én azt se értem, minek kellett nekikESPN story on the Toronto Raptors reaching agreement on a three-year, $120 million extension with trade acquisition Brandon Ingram and his meaning to the franchise:az mondjuk sok neki
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
10 hónapja
sztem nem rossz fit Barnes mellé, jobb mint Barrett és olcsó volt (relatíve)Én azt se értem, minek kellett nekikESPN story on the Toronto Raptors reaching agreement on a three-year, $120 million extension with trade acquisition Brandon Ingram and his meaning to the franchise:az mondjuk sok neki
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
10 hónapja
Én azt se értem, minek kellett nekikESPN story on the Toronto Raptors reaching agreement on a three-year, $120 million extension with trade acquisition Brandon Ingram and his meaning to the franchise:az mondjuk sok neki
KeyG
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!
10 hónapja
ESPN story on the Toronto Raptors reaching agreement on a three-year, $120 million extension with trade acquisition Brandon Ingram and his meaning to the franchise:az mondjuk sok neki
KeyG
10 hónapja
ESPN story on the Toronto Raptors reaching agreement on a three-year, $120 million extension with trade acquisition Brandon Ingram and his meaning to the franchise:
We are just the Ravens!
10 hónapja
Volna.Arra utaltam, hogy nem hiszem, hogy a Mavs drukkerek Doncicban látták volna a legnagyobb klublegendát.A legnagyobb tisztelettel, egy gyűrűt kellett volna ehhez összetákolni, meg nem visszavonulni korahamar. Ezt szerintem Luka elérte volna. Doncic a Lakerses bemutatásán (is) elmondta, hogy ő magától sosem hagyta volna el Dallast, onnan akart visszavonulni. A csere már több mint egy hete volt, de még mindig tüntetnek. Szerintem eléggé benne látták. Egyszerűen szomorú ez az egész. Cuban is elég erőset szólt be neki (kb lefogyatékosozta), pedig asszem ő nevezte ki.
Nem arra, hogy melyik játékos az effektívebb.
Őszentsége Sobri Jóska
Cruyffista
Értem.
Elfogadom, hogy ez a véleményed, de a vélemény nem tény.
A legnagyobb klublegendát Nowitzkiben látták eleddig, az tény, hogy mi lett volna a jövőben, az tudhatatlan. Lehet idővel Doncic lehetett volna, lehet nem. Sose derül már ki.
Senki nem utalt arra, hogy már ő a legnagyobb.Nekem úgy tűnt, hogy azt írod, de ha nem, hát nem. Biztos jobban tudod mit akarsz állítani.
De azért on track bőven Nowitzki előtt járt és nem véletlenül van kiakadva egész Dallas. Nowitzki is mint méltó utódjáról beszélt nem véletlen ment el a Lakers bemutatkozására.
Toca
Viszont az, hogy jelenleg ki vannak akadva a szurkolók, az teljesen érthető, hiszen szurkolók, mi mást tehetnének. Minden szurkoló kiakad, ha valami neki nem tetsző történik a rajongása tárgyával, ilyen ennek a lélektana. Csak ebből nem következik semmi se pro, se kontra.
10 hónapja
A Suns ócska és a morál is szétesőben, még abban sem vagyok biztos hogy a Playin-en továbbjutnak. A Rockets nem olyan jó mint a mérlege de veszélyes csapat. A Grizzles OKC like csapat, elég sok a hasonlósag a két csapatban.én azért nem fosnék a sunstól mert védekezésben teljesen esélytelenekSunsnak 0 esélye vanÉn azért jobban fosnék hot hand KD Book duótól adott esetben, de tudom hogy nagyon messze van a Suns, de pont annyira mint a GSW. Csak ez a páros azért tud fosatós lenni, meg 40-45 percezni, végig hatékonyan dobva. Spurs gagyi még.
GSW egy hero butlerrel talán
Minny és Denver dug elég "nagy" lenni a limitáláshoz, de utóbbinál nagyon nagy gond hogy senkit nem tudsz SGAra rakni akár csak minimálisan se
ha működik fox amúgy akkor még a Spurs lehet sötét ló, de tisztán a Wemby factor miatt, mer olyan "aurája" van ami el tud venni egyedül minden területet a tripla vonalon belül
Negritis, a vajda
Minny szerintem Randle és DiVi miatt nem túl eséllyel, nem tudták őket beépíteni. Denver sem mostani tudásunk szerint, de Jokic az Jokic, dominánsabb mint Edwards.
Grizzliesről nem beszéltünk, gondolom róluk ezzel mindent elmondtunk.
Cruyffista
KD és DB is szeret civilben meccsre járni és eleve hiába átlagolnak 80at ők ketten az is kevés a többiek miatt
számomra Bulter-Curry nagyobb fejfájás
a memphisből nagyon keveset láttam, náluk a besült Smart trade fáj nagyon
amúgy a lakersről meg clippersről se beszélünk, nem véletlen
Negritis, a vajda
A GSW, Lakers duó egyedül a sztárpowerben bízhat, hogy a HOF kaliberű embereik végigbírják extra formában.
A Clippers szerintem nem tényező, PO betli Hardenre és ropi Kawhi-val nem jó ómen PO-ba menni.
Én a Denverben nem tudok hinni, ez egy inkonzisztens csapat Jokic körül, senkire se építenek hosszú távon. Ettől még a szerb nagyon sokáig el tudja cipelni őket de azt nem látom, hogy 4 parharcot is be tudnának húzni mondjuk Murray, Gordon vagy MPJ ilyen játékával.
10 hónapja
Cuban is elég erőset szólt be neki (kb lefogyatékosozta), pedig asszem ő nevezte ki.mondjuk Cuban is fogyatékos, de az más kérdés
Cruyffista
ha annyira szeretné a csapatot és a szurkolókat akkor nem bassza át őket crypto scammel
Szerkesztette: Negritis, a vajda
10 hónapja
Igazából szerintem az OKC ott fogható, ha elől hátul szét van terhelve SGA. nyilván Jalen vagy Holmgren is meg tudja csinálni magának a helyzetet ha kell de az egész csapat alfaja a kanadai.Sunsnak 0 esélye vanÉn azért jobban fosnék hot hand KD Book duótól adott esetben, de tudom hogy nagyon messze van a Suns, de pont annyira mint a GSW. Csak ez a páros azért tud fosatós lenni, meg 40-45 percezni, végig hatékonyan dobva. Spurs gagyi még.
Minny és Denver dug elég "nagy" lenni a limitáláshoz, de utóbbinál nagyon nagy gond hogy senkit nem tudsz SGAra rakni akár csak minimálisan se
ha működik fox amúgy akkor még a Spurs lehet sötét ló, de tisztán a Wemby factor miatt, mer olyan "aurája" van ami el tud venni egyedül minden területet a tripla vonalon belül
Negritis, a vajda
Minny szerintem Randle és DiVi miatt nem túl eséllyel, nem tudták őket beépíteni. Denver sem mostani tudásunk szerint, de Jokic az Jokic, dominánsabb mint Edwards.
Cruyffista
10 hónapja
Senki nem utalt arra, hogy már ő a legnagyobb.Dirk 20.7 pts 7.5 reb 2.4 ast 51.2% eFG
Luka 28.6 pts 8.7 reb 8.3 ast 54.2% eFG
Cruyffista
Arra utaltam, hogy nem hiszem, hogy a Mavs drukkerek Doncicban látták volna a legnagyobb klublegendát.
Őszentsége Sobri Jóska
De azért on track bőven Nowitzki előtt járt és nem véletlenül van kiakadva egész Dallas. Nowitzki is mint méltó utódjáról beszélt nem véletlen ment el a Lakers bemutatkozására.
Szerkesztette: Toca
10 hónapja
Arra utaltam, hogy nem hiszem, hogy a Mavs drukkerek Doncicban látták volna a legnagyobb klublegendát.A legnagyobb tisztelettel, egy gyűrűt kellett volna ehhez összetákolni, meg nem visszavonulni korahamar. Ezt szerintem Luka elérte volna. Doncic a Lakerses bemutatásán (is) elmondta, hogy ő magától sosem hagyta volna el Dallast, onnan akart visszavonulni. A csere már több mint egy hete volt, de még mindig tüntetnek. Szerintem eléggé benne látták. Egyszerűen szomorú ez az egész. Cuban is elég erőset szólt be neki (kb lefogyatékosozta), pedig asszem ő nevezte ki.
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Dirk 20.7 pts 7.5 reb 2.4 ast 51.2% eFG
Luka 28.6 pts 8.7 reb 8.3 ast 54.2% eFG
Cruyffista

Arra utaltam, hogy nem hiszem, hogy a Mavs drukkerek Doncicban látták volna a legnagyobb klublegendát.
10 hónapja
én azért nem fosnék a sunstól mert védekezésben teljesen esélytelenekSunsnak 0 esélye vanÉn azért jobban fosnék hot hand KD Book duótól adott esetben, de tudom hogy nagyon messze van a Suns, de pont annyira mint a GSW. Csak ez a páros azért tud fosatós lenni, meg 40-45 percezni, végig hatékonyan dobva. Spurs gagyi még.
Negritis, a vajda
Cruyffista
KD és DB is szeret civilben meccsre járni és eleve hiába átlagolnak 80at ők ketten az is kevés a többiek miatt
számomra Bulter-Curry nagyobb fejfájás
a memphisből nagyon keveset láttam, náluk a besült Smart trade fáj nagyon
amúgy a lakersről meg clippersről se beszélünk, nem véletlen
10 hónapja
Minny és Denver dug elég "nagy" lenni a limitáláshoz, de utóbbinál nagyon nagy gond hogy senkit nem tudsz SGAra rakni akár csak minimálisan sebraun/gordon. a bajnoki évben simán rakosgatták utóbbit az elit wingekre meg ball handlerekre, jó formában simán van olyan jó védő, hogy ezeket megoldja. úgyis bonyolultabb ennél a matek, mert nyilván mindig jamal emberével játszanák majd a pnrt rohadásig. azt jó kérdés, hogy milyen szisztémával akarnák limitálni
Negritis, a vajda