NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
Kyrie most akar Ausztral lenni, o meg mehetne a Worldbe.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Fiba Patty Mills >> Fiba Curry 😀Alapbol szerintem nyolc-kilenc jo jatekost tudsz talalni (ennyit kb. mi is felsoroltunk, ezek kozul a fele az NBA-ben is klasszis, raadasul nem is feltetlenul egyazon posztokon), az meg mar siman eleg, ha nem abban gondolkodsz, hogy teljes sort cserelsz mondjuk a felidoben, hanem 22-25 perceket adogatsz a jatekosoknak, mint egy vb-n. A Schroder, Anunoby, Murray, Franz tipusu jatekosok meg boven jok cserenek. Es nalam nem az a fontos, hogy az NBA-ben valaki csere, hanem az is, hogy peldaul a valogatottban ragadt ra motivacio, hogy szopassa az amikat, ilyenek peldaul a nemetek, igy Schroder, aki nyilvan sok idot nem kapna a padrol, de amugy tiz-tizenot perces jatekoskent szerintem rohadt hasznos faszi. Mint ahogy Giddey sem valtja meg a vilagot, de cserekent o sem egy szar opcio, foleg, hogy a palit igazabol kb. harom posztra is berakhatod, attol fuggoen, epp hol akarsz rotalni.markkanent meg murrayt adom, franz határeset. de a többivel ne vicceljünk már. garantálnál egy karriercsere schrödernek meg bogdanovicnak, egy vénülő vucevicnek meg egy félhülye gobertnek meg hasonló kalibereknek csak azért helyet, hogy azon garantált lázadás legyen, az amcsikhoz ki nem fért be? nonszensz elképzelésSiakam, Markkanen, Bogdanovic, a Wagnerek, Giddey, Jamal Murray, Vucevic, Gobert, Schroder, Anonuby peldaul. Szerintem ez nem egy rossz lista, es ha a rest of world komolyan veszi, hogy ki akar szurni a nagymeno amikkal (ahogy az olimpiakon meg vb-ken peldaul teszik sokan), azzal rakenyszeritik az amikat, hogy komolyan vegyek a meccset, mert utana kapnak az ivet a mediaban, hogy megint a nagy pofajuk, aztan meg kinyaltak.Talán ez a USA vs. Rest of the World hoz valamit a 4 Nations hangulatából.sztem ez egyelőre elbaltázott ötlet lenne. a world 9.-12. helyéért dillon brooksok meg santi aldamák versenyeznének, az usa pad végéért meg megkéne szakadni háromszor. amíg legalább nem 45% a nem amerikai játékosok aránya a ligában, addig ezt jegelni kéne.
Dzsokijuing
joker, sga, siakam, sengün, jancsi, luka, towns (na aztán ő is nagyon world lol), wemby, eddig oké (ha mindenki egészséges) és utána kiket raksz be egy all star csapatba, hogy ne legyen instantvicc az egész?
fake.id
Stez
fake.id
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ben Simmons!!!!!Talán ez a USA vs. Rest of the World hoz valamit a 4 Nations hangulatából.sztem ez egyelőre elbaltázott ötlet lenne. a world 9.-12. helyéért dillon brooksok meg santi aldamák versenyeznének, az usa pad végéért meg megkéne szakadni háromszor. amíg legalább nem 45% a nem amerikai játékosok aránya a ligában, addig ezt jegelni kéne.
Dzsokijuing
joker, sga, siakam, sengün, jancsi, luka, towns (na aztán ő is nagyon world lol), wemby, eddig oké (ha mindenki egészséges) és utána kiket raksz be egy all star csapatba, hogy ne legyen instantvicc az egész?
fake.id
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Alapbol szerintem nyolc-kilenc jo jatekost tudsz talalni (ennyit kb. mi is felsoroltunk, ezek kozul a fele az NBA-ben is klasszis, raadasul nem is feltetlenul egyazon posztokon), az meg mar siman eleg, ha nem abban gondolkodsz, hogy teljes sort cserelsz mondjuk a felidoben, hanem 22-25 perceket adogatsz a jatekosoknak, mint egy vb-n. A Schroder, Anunoby, Murray, Franz tipusu jatekosok meg boven jok cserenek. Es nalam nem az a fontos, hogy az NBA-ben valaki csere, hanem az is, hogy peldaul a valogatottban ragadt ra motivacio, hogy szopassa az amikat, ilyenek peldaul a nemetek, igy Schroder, aki nyilvan sok idot nem kapna a padrol, de amugy tiz-tizenot perces jatekoskent szerintem rohadt hasznos faszi. Mint ahogy Giddey sem valtja meg a vilagot, de cserekent o sem egy szar opcio, foleg, hogy a palit igazabol kb. harom posztra is berakhatod, attol fuggoen, epp hol akarsz rotalni.markkanent meg murrayt adom, franz határeset. de a többivel ne vicceljünk már. garantálnál egy karriercsere schrödernek meg bogdanovicnak, egy vénülő vucevicnek meg egy félhülye gobertnek meg hasonló kalibereknek csak azért helyet, hogy azon garantált lázadás legyen, az amcsikhoz ki nem fért be? nonszensz elképzelésSiakam, Markkanen, Bogdanovic, a Wagnerek, Giddey, Jamal Murray, Vucevic, Gobert, Schroder, Anonuby peldaul. Szerintem ez nem egy rossz lista, es ha a rest of world komolyan veszi, hogy ki akar szurni a nagymeno amikkal (ahogy az olimpiakon meg vb-ken peldaul teszik sokan), azzal rakenyszeritik az amikat, hogy komolyan vegyek a meccset, mert utana kapnak az ivet a mediaban, hogy megint a nagy pofajuk, aztan meg kinyaltak.Talán ez a USA vs. Rest of the World hoz valamit a 4 Nations hangulatából.sztem ez egyelőre elbaltázott ötlet lenne. a world 9.-12. helyéért dillon brooksok meg santi aldamák versenyeznének, az usa pad végéért meg megkéne szakadni háromszor. amíg legalább nem 45% a nem amerikai játékosok aránya a ligában, addig ezt jegelni kéne.
Dzsokijuing
fake.id
Stez
fake.id
10 hónapja
Luka szélességben a többiek hosszban.Sabast hagytad ki aki sztem bőven Vuc meg Gobert előtt vanmondjuk így összeszedve látszik, hogy lehetnének mókás world lineupok
de Wemby, Jokic mögött senkinek se jut túl sok idő centerben
és igen, az usának fájna az ha lesimázzák őket, márpedig az lenne mer a "fejnehéz" tehetség az nem náluk van
Negritis, a vajda
luka, siakam, lauri, wemby, joker
kitakarnák a napot xd
fake.id
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Sabast hagytad ki aki sztem bőven Vuc meg Gobert előtt vanmondjuk így összeszedve látszik, hogy lehetnének mókás world lineupok
és igen, az usának fájna az ha lesimázzák őket, márpedig az lenne mer a "fejnehéz" tehetség az nem náluk van
Negritis, a vajda
luka, siakam, lauri, wemby, joker
kitakarnák a napot xd
10 hónapja
markkanent meg murrayt adom, franz határeset. de a többivel ne vicceljünk már. garantálnál egy karriercsere schrödernek meg bogdanovicnak, egy vénülő vucevicnek meg egy félhülye gobertnek meg hasonló kalibereknek csak azért helyet, hogy azon garantált lázadás legyen, az amcsikhoz ki nem fért be? nonszensz elképzelésSiakam, Markkanen, Bogdanovic, a Wagnerek, Giddey, Jamal Murray, Vucevic, Gobert, Schroder, Anonuby peldaul. Szerintem ez nem egy rossz lista, es ha a rest of world komolyan veszi, hogy ki akar szurni a nagymeno amikkal (ahogy az olimpiakon meg vb-ken peldaul teszik sokan), azzal rakenyszeritik az amikat, hogy komolyan vegyek a meccset, mert utana kapnak az ivet a mediaban, hogy megint a nagy pofajuk, aztan meg kinyaltak.Talán ez a USA vs. Rest of the World hoz valamit a 4 Nations hangulatából.sztem ez egyelőre elbaltázott ötlet lenne. a world 9.-12. helyéért dillon brooksok meg santi aldamák versenyeznének, az usa pad végéért meg megkéne szakadni háromszor. amíg legalább nem 45% a nem amerikai játékosok aránya a ligában, addig ezt jegelni kéne.
Dzsokijuing
fake.id
Stez
10 hónapja
Shams CharaniaKözben kiderülni látszik, hogy a Lakers hazudott Williams orvosijáról. Orvosok szerint Williams orvosija jó.mármint melyik orvosok?
Cruyffista
kabaré ez a szitu és igazi geciség ha csak buyers remorse miatt mondtuk vissza
Negritis, a vajda
@ShamsCharania
Statement from Jeff Schwartz of Excel Sports Management: "The overwhelming sentiment, after conferring with multiple, nationally recognized doctors, is that the Los Angeles Lakers should not have failed Mark Williams on his physical."
10 hónapja
Közben kiderülni látszik, hogy a Lakers hazudott Williams orvosijáról. Orvosok szerint Williams orvosija jó.mármint melyik orvosok?
Cruyffista
kabaré ez a szitu és igazi geciség ha csak buyers remorse miatt mondtuk vissza
10 hónapja
nbarankings.theringer.com/Siakam, Markkanen, Bogdanovic, a Wagnerek, Giddey, Jamal Murray, Vucevic, Gobert, Schroder, Anonuby peldaul. Szerintem ez nem egy rossz lista, es ha a rest of world komolyan veszi, hogy ki akar szurni a nagymeno amikkal (ahogy az olimpiakon meg vb-ken peldaul teszik sokan), azzal rakenyszeritik az amikat, hogy komolyan vegyek a meccset, mert utana kapnak az ivet a mediaban, hogy megint a nagy pofajuk, aztan meg kinyaltak.Talán ez a USA vs. Rest of the World hoz valamit a 4 Nations hangulatából.sztem ez egyelőre elbaltázott ötlet lenne. a world 9.-12. helyéért dillon brooksok meg santi aldamák versenyeznének, az usa pad végéért meg megkéne szakadni háromszor. amíg legalább nem 45% a nem amerikai játékosok aránya a ligában, addig ezt jegelni kéne.
Dzsokijuing
fake.id
Stez
www.yardbarker.com/nba/articles/the_best_current_international_nba_players/s1__38874551#slide_19
Sabast hagytad ki aki sztem bőven Vuc meg Gobert előtt van
10 hónapja
Közben kiderülni látszik, hogy a Lakers hazudott Williams orvosijáról. Orvosok szerint Williams orvosija jó.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
San Antonio Spurs All-Star Victor Wembanyama is expected to miss reminder of the season with a deep vein thrombosis in right shoulder.kezdődik..
KeyG
10 hónapja
Siakam, Markkanen, Bogdanovic, a Wagnerek, Giddey, Jamal Murray, Vucevic, Gobert, Schroder, Anonuby peldaul. Szerintem ez nem egy rossz lista, es ha a rest of world komolyan veszi, hogy ki akar szurni a nagymeno amikkal (ahogy az olimpiakon meg vb-ken peldaul teszik sokan), azzal rakenyszeritik az amikat, hogy komolyan vegyek a meccset, mert utana kapnak az ivet a mediaban, hogy megint a nagy pofajuk, aztan meg kinyaltak.Talán ez a USA vs. Rest of the World hoz valamit a 4 Nations hangulatából.sztem ez egyelőre elbaltázott ötlet lenne. a world 9.-12. helyéért dillon brooksok meg santi aldamák versenyeznének, az usa pad végéért meg megkéne szakadni háromszor. amíg legalább nem 45% a nem amerikai játékosok aránya a ligában, addig ezt jegelni kéne.
Dzsokijuing
fake.id
10 hónapja
San Antonio Spurs All-Star Victor Wembanyama is expected to miss reminder of the season with a deep vein thrombosis in right shoulder.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Talán ez a USA vs. Rest of the World hoz valamit a 4 Nations hangulatából.sztem ez egyelőre elbaltázott ötlet lenne. a world 9.-12. helyéért dillon brooksok meg santi aldamák versenyeznének, az usa pad végéért meg megkéne szakadni háromszor. amíg legalább nem 45% a nem amerikai játékosok aránya a ligában, addig ezt jegelni kéne.
Dzsokijuing
10 hónapja
Talán ez a USA vs. Rest of the World hoz valamit a 4 Nations hangulatából.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Nem is arrol van szo, hogy komolyan vettek, de komolyabban. Ennel legalabbis. Meg regebben sokkal tobbek szamara jelentett presztizst egy All Star-meghivo, mig mostmar a tobbseg inkabb teherkent tekint ra. Elszorakozgattak ott is, de az nem abbol allt, hogy negy ember megallt a harmasvonal kozeleben, majd dobaltak tavolrol.Mióta nézem (2006 talán) sose vették komolyan, max a végén volt kis védekezés, ha szoros volt a meccs.jo de akkor korabban miert vettek komolyabban az all start?Mert az emberek szeretnek nyígni. 😀 Ez olyan mint egy Monaco-i hétvége a Forma-1-ben minden évben meglepődik mindenki, hogy nem lehet előzni.Egy All-Star meccsnek minek tét? Mindig is egy lötyögés volt, jutalomjátékként a résztvevőknek.De akkor miért nyíg mindenki, hogy változás kell?
Jughead
Dzsokijuing
Jughead
YoungZeeZee
(Bár sose vetemedtem erre, de ha korábbi AS gálákat megnéznénk is meglepne, ha komoly védekezések lennének).
Jughead
2023-ban a ket csapat asszem 120+ harmassal probalkozott, 2024-ben ez a szam mar valami 160+(!) kiserlet volt. Ugyanez a szam peldaul 96-ban meg a ket csapatnal 40-50 korul megallt, inkabb betortek, tobb volt a kontakt is, meg a kozeptavoli. Nem vagyok pszichologus, sem elemzo, sem latnok, de peldaul sokak szamara talan ez is egy nezhetobb kategoria volt, hogy kosarlabdat latnak, nem pedig azt, hogy a palyan levo ket otos igazabol harompontosdobo-versenyt nyom. Nyilvan nem latok masok fejebe, de nekem ez peldaul annyira nem adja. Mivel arra ott van a kulon verseny. Igen, a mai kosarlabda mar ebbol all, hogy egy csapat 40-50-szer eldobja a harmast, alapbol sokkal kepzettebbek is a jatekosok, sokkal tobben dobnak jol, ezt a reszet is megertem, es azt is, hogy ebben a kosarlabdaban is van szepseg. De a korabbinak is megvolt a maga szepsege, aztan ki ezt kedveli, ki azt.
Mas kerdes, hogy a nezoszamokbol kiindulva ebbol az elmult eves harmasozo-bulikra azert eleg sokan rauntak. Hogy mi lehetne a megoldas az All Star javulasara? Fogalmam sincs igazabol. Mert barmilyen szabalyokat is hoznak be, mindig lesznek jo paran az egyik oldalon, akiknek epp az nem lesz jo, akar nezoket, akar a jatekosokat nezzuk.
10 hónapja
amiért erőszakkal lejátszottak az elit játékosok is 78+ alapszakasz meccset pályafutásuk túlnyomó részében, olyan sérülésekkel, amikkel ma (orvosi szempontból teljesen jogosan) hetekig üldögél valaki a rehabon. különben sérülékenynek meg softnak volt az a valaki elkönyvelve, aki erre nem volt képes/hajlandó. egyszerűen másik dimenzióban gondolkodtak akkor meg most. ez elég sok mindenben így van, nem csak az nba játékosok mentalitásábanjo de akkor korabban miert vettek komolyabban az all start?Mert az emberek szeretnek nyígni. 😀 Ez olyan mint egy Monaco-i hétvége a Forma-1-ben minden évben meglepődik mindenki, hogy nem lehet előzni.Egy All-Star meccsnek minek tét? Mindig is egy lötyögés volt, jutalomjátékként a résztvevőknek.De akkor miért nyíg mindenki, hogy változás kell?
Jughead
Dzsokijuing
Jughead
YoungZeeZee
10 hónapja
Mert nem nézi senki.Egy All-Star meccsnek minek tét? Mindig is egy lötyögés volt, jutalomjátékként a résztvevőknek.De akkor miért nyíg mindenki, hogy változás kell?
Jughead
Dzsokijuing
10 hónapja
Mióta nézem (2006 talán) sose vették komolyan, max a végén volt kis védekezés, ha szoros volt a meccs.jo de akkor korabban miert vettek komolyabban az all start?Mert az emberek szeretnek nyígni. 😀 Ez olyan mint egy Monaco-i hétvége a Forma-1-ben minden évben meglepődik mindenki, hogy nem lehet előzni.Egy All-Star meccsnek minek tét? Mindig is egy lötyögés volt, jutalomjátékként a résztvevőknek.De akkor miért nyíg mindenki, hogy változás kell?
Jughead
Dzsokijuing
Jughead
YoungZeeZee
(Bár sose vetemedtem erre, de ha korábbi AS gálákat megnéznénk is meglepne, ha komoly védekezések lennének).
Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
YoungZeeZee
9 405
jo de akkor korabban miert vettek komolyabban az all start?Mert az emberek szeretnek nyígni. 😀 Ez olyan mint egy Monaco-i hétvége a Forma-1-ben minden évben meglepődik mindenki, hogy nem lehet előzni.Egy All-Star meccsnek minek tét? Mindig is egy lötyögés volt, jutalomjátékként a résztvevőknek.De akkor miért nyíg mindenki, hogy változás kell?
Jughead
Dzsokijuing
Jughead
10 hónapja
Mert az emberek szeretnek nyígni. 😀 Ez olyan mint egy Monaco-i hétvége a Forma-1-ben minden évben meglepődik mindenki, hogy nem lehet előzni.Egy All-Star meccsnek minek tét? Mindig is egy lötyögés volt, jutalomjátékként a résztvevőknek.De akkor miért nyíg mindenki, hogy változás kell?
Jughead
Dzsokijuing
10 hónapja
Az egyetlen megoldás, hogy a lusta kortársak helyett vagy Jordan-féle öregfiúk vagy draft előtti újoncok lépjenek pályára.Szinte látom, ahogy mondjuk Embiid szétszakítja magát, hogy a Boston hazai pályán játszhasson több meccset a döntőben. 😊Értem miért hoztad fel, de egy látvány és show-ra epülő meccs alapján kapjon bármelyik főcsoport egy hihetetlen nagy előnyt az NBA döntőjében? Tényleg legyen ráhatása a bajnokságnak egy hobbimeccsnek?Allstar az nem arrol szol, hogy valami csapat kapjon elonyt a szezonban. Ilyen ötletek nem is tudom miért merülnek fel.én ezért hoztam fel a kelet-nyugat közti döntős kiemelést
Toca
ott nem csapat hanem egész konferencia kap előnyt és ott simán lenne értelme hogy komolyan vegyék
nyilván felmerülnek kérdések itt is hogy mi van ha sokkal több a nagy sztár az egyik vagy másik oldalon
de ugye az a kritika most is megfogalmazódik mikor kelet gyenge és könnyű 60+ győzelmeket behúzni
nem mondom hogy ez a jó megoldás vagy hogy ez tényleg tétet adna neki, de mint felvetés meggondolandó szerintem
Negritis, a vajda
Nekem abszurd.
Toca
somoskovig
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 hónapja
Egy All-Star meccsnek minek tét? Mindig is egy lötyögés volt, jutalomjátékként a résztvevőknek.De akkor miért nyíg mindenki, hogy változás kell?
Jughead
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 hónapja
Szinte látom, ahogy mondjuk Embiid szétszakítja magát, hogy a Boston hazai pályán játszhasson több meccset a döntőben. 😊Értem miért hoztad fel, de egy látvány és show-ra epülő meccs alapján kapjon bármelyik főcsoport egy hihetetlen nagy előnyt az NBA döntőjében? Tényleg legyen ráhatása a bajnokságnak egy hobbimeccsnek?Allstar az nem arrol szol, hogy valami csapat kapjon elonyt a szezonban. Ilyen ötletek nem is tudom miért merülnek fel.én ezért hoztam fel a kelet-nyugat közti döntős kiemelést
Toca
ott nem csapat hanem egész konferencia kap előnyt és ott simán lenne értelme hogy komolyan vegyék
nyilván felmerülnek kérdések itt is hogy mi van ha sokkal több a nagy sztár az egyik vagy másik oldalon
de ugye az a kritika most is megfogalmazódik mikor kelet gyenge és könnyű 60+ győzelmeket behúzni
nem mondom hogy ez a jó megoldás vagy hogy ez tényleg tétet adna neki, de mint felvetés meggondolandó szerintem
Negritis, a vajda
Nekem abszurd.
Toca