NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
Szinte látom, ahogy mondjuk Embiid szétszakítja magát, hogy a Boston hazai pályán játszhasson több meccset a döntőben. 😊Értem miért hoztad fel, de egy látvány és show-ra epülő meccs alapján kapjon bármelyik főcsoport egy hihetetlen nagy előnyt az NBA döntőjében? Tényleg legyen ráhatása a bajnokságnak egy hobbimeccsnek?Allstar az nem arrol szol, hogy valami csapat kapjon elonyt a szezonban. Ilyen ötletek nem is tudom miért merülnek fel.én ezért hoztam fel a kelet-nyugat közti döntős kiemelést
Toca
ott nem csapat hanem egész konferencia kap előnyt és ott simán lenne értelme hogy komolyan vegyék
nyilván felmerülnek kérdések itt is hogy mi van ha sokkal több a nagy sztár az egyik vagy másik oldalon
de ugye az a kritika most is megfogalmazódik mikor kelet gyenge és könnyű 60+ győzelmeket behúzni
nem mondom hogy ez a jó megoldás vagy hogy ez tényleg tétet adna neki, de mint felvetés meggondolandó szerintem
Negritis, a vajda
Nekem abszurd.
Toca
10 hónapja
Értem miért hoztad fel, de egy látvány és show-ra epülő meccs alapján kapjon bármelyik főcsoport egy hihetetlen nagy előnyt az NBA döntőjében? Tényleg legyen ráhatása a bajnokságnak egy hobbimeccsnek?Allstar az nem arrol szol, hogy valami csapat kapjon elonyt a szezonban. Ilyen ötletek nem is tudom miért merülnek fel.én ezért hoztam fel a kelet-nyugat közti döntős kiemelést
Toca
ott nem csapat hanem egész konferencia kap előnyt és ott simán lenne értelme hogy komolyan vegyék
nyilván felmerülnek kérdések itt is hogy mi van ha sokkal több a nagy sztár az egyik vagy másik oldalon
de ugye az a kritika most is megfogalmazódik mikor kelet gyenge és könnyű 60+ győzelmeket behúzni
nem mondom hogy ez a jó megoldás vagy hogy ez tényleg tétet adna neki, de mint felvetés meggondolandó szerintem
Negritis, a vajda
Nekem abszurd.
10 hónapja
Egy All-Star meccsnek minek tét? Mindig is egy lötyögés volt, jutalomjátékként a résztvevőknek.
10 hónapja
Allstar az nem arrol szol, hogy valami csapat kapjon elonyt a szezonban. Ilyen ötletek nem is tudom miért merülnek fel.én ezért hoztam fel a kelet-nyugat közti döntős kiemelést
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Allstar az nem arrol szol, hogy valami csapat kapjon elonyt a szezonban. Ilyen ötletek nem is tudom miért merülnek fel.Pedig csak valódi tétet kellene adni, mondjuk a meccs legjobb egyéni statjait produkáló játékosának csapata a PO-ban végig hazaipálya előnnyel futhat vagy valami ennél okosabbat. Csak valódi tétet támasztani, hogy a játékosok odategyék magukat.A ligat kevesbe erdekli szerintem, ki vesz jegyet magara a galara, inkabb az, hanyan ulnek le megnezni a kozvetitest. Nem ismerem a pontos szamokat, de azt olvastam, az elmult harom evben brutalisan visszaesett a nezoi szam, a 2023-as volt a legkisebb az elmult husz evben, a mostani, 2025-os meg nagyjabol azt elozi meg kicsivel, tehat uj formatum ide vagy oda, buktanak lehet elkonyvelni ezt az evet is. Nyilvan emiatt is probal a liga kezdeni valamit a formatummal, hogy visszacsalogassa valahogy az eltunt nezoket. A lenyeg, hogy a liga nem akarja elengedni az altalad emlitett embereket, hanem probalja megfogni oket is valahogyan, keresi a megoldast. Mas kerdes, hogy nem igazan talalja, ami valahol mindegyik fel hibaja egy kicsit.Egy tét nélküli, barátságos meccstől azért naivitás bármit is várni, mondjuk élvezetet.A jatekosok ramentek a szorakoztatasra az elmult evekben, nem hiaba dobaltak 150-180 pontokat, csak amig ez oket szorakoztatja, a nezoket nemigen. Az a baj, hogy szerintem nehez megtalalni a kozos nevezot, mert a kozonseg szamara tok mas nyujt elvezetet, mint a jatekosoknak. Hiaba dobnak 350 pontot egy meccsen egyutt a csapatok, hiaba zsakolnak szepeket, mivel a masik fel ezt engedi, semmifele elvezetet nem nyujt ez. De komolyan meg nem fognak nekiallni jatszani, alapbol ez az All Star a sokasagnak nem nagy motivacio a mai vilagban, ezaltal osztonozni sem tudod arra, hogy kicsit is komolyan vegye. Pont az a baj, hogy nem passzol a nezok es a jatekosok elvarasa az egesszel kapcsolatban, ezaltal nehez lesz megtalalni azt a kozeputat, ami mindenkinek megfelel. A tavalyi utan is fenyitettek a jatekosokat, hogy ezt vegyek most komolyan, aztan ugyanugy szetbohockodtak magukat, maga a jatek meg teljesen elvezhetetlen volt, szamomra legalabbis.Zsakolora bárki mehessenUSA vs Rest jó ötlet egyébként megspékelve, hogy a győztes rendezi utána jövőre a gálát mondjuk.
Fő meccs:
- kelet nyugat döntő kiemelésért
- USA vs the world
- pénz
Negritis, a vajda
Plussz villogó labda, tüzes 3pontos vonal fények és hasonló parasztvakítások. El kell felejteni, hogy ez komoly meccs szerintem és ramenni a szórakoztató faktorra ahol a játékosok is jól érzik magukat és a nézőknek se kínos amit lát
FLZOLI
Stez
Ezt nem neked, hanem azoknak a nézőknek, akiknek "tök más nyújt élvezetet". Ők majd néznek tök mást, akit meg ez érdekel az erre vesz jegyet.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Dzsokijuing
Ha díjazni kéne akkor egyénileg lehetne. Amugy annak se lenne több értelme. Én a season tournament koré építeném az allstart.
Lenne egy rendse meccs és hobbi meccs.
Ha mégis pénzfíj ilyen hülyeségekkel lehetne feldobni:
- legtöbb zsákolas x dollar
- legszebb zsákolás x dollár
- legszebb passz
Etc
10 hónapja
Alex Len biztos hogy nem megoldásKicsit több, mint 1 negyedet láttam a mai Lakers meccsből. Az óriási Hornets rohanás is benne volt, a Lakers visszakapaszkodás és a crunch time.Szerintem ez várható idén, aztán nyáron vélhetően valami center deal már van is Pelinkáéknak, mert amúgy a Mark Williams sztori érthetetlen lenne.
Ez a csapat kapart és így sem sikerült. Támadásban nagyon triplákra mentek. Ez mindig a gyengeség jele egy amúgy nem 50+ hármassal operáló csapat esetén. Főleg egy amúgy védekezni nem tudó és valószínűleg már nem is akaró csapat ellen. Nem tudom ez Luka miatt van-e, vagy AD nélkül JJ ezzel a filozófiával akar játszani, de mindenképpen szarul festenek így.
Amit viszont fejvakarós látni, h egy meccs utolsó negyedében Doncic néz ki a pályán 40 évesnek és James 25-nek. Nyilván James egy fizikai szörny, de Luka továbbra sem százas. Persze a nagy Hornets rohanás és a Lakers téglázás idején éppen James vezette a tank hadosztályt, de crunch timeban mikor együtt voltak fent Luka fogyott el és James tartotta meccsben őket.
dawyd728
Jughead
nyilván Reaves kiválása sem segített a csapatnak
Doncic meg még nincs formában, meglep hogy 30 percnél többet volt pályán (itt jön be AR kiválása gondolom)
meccset nem láttam, de Rui, AR, DFS és DK nem rossz triplázók, szóval velük lehetne dobatni 25-30at meccsenként
még úgyis hogy Vincent elvisz valamennyit +ba, ő se vállalhatatlan
ehhez jönne hozzá Doncic és James tripla mennyisége, bár az se lenne baj ha nem tolnák túl ők sem
34.2 amúgy a meccs átlag ehhez képest az 50 kilengés, de megesik
kiváncsi vagyok hogy mire fut majd ki, de palánk alatt tuti hogy kevesek vagyunk
10 hónapja
Ma lett 30 éves Jokic.ebbe most futottam bele facebookon, elég brutál
Mai napig előttem van az újonc szezonja és a nulla elvárásom vele szemben. Emlékszem még a t-rex kezű Joffrey Lauvergneben is hosszabb nba karriert láttam. Önző módon most pedig 800 lejátszott Nuggets meccs után csak azt tudom kívánni, h sérülések továbbra is kerüljék el és még ugyanennyi meccset sikerüljön lejátszani nálunk. 😊
Jelenleg elképzelni nem tudom nélküle a liga, de még a kedvenc csapatom követését is.
dawyd728
10 hónapja
Kicsit több, mint 1 negyedet láttam a mai Lakers meccsből. Az óriási Hornets rohanás is benne volt, a Lakers visszakapaszkodás és a crunch time.Szerintem ez várható idén, aztán nyáron vélhetően valami center deal már van is Pelinkáéknak, mert amúgy a Mark Williams sztori érthetetlen lenne.
Ez a csapat kapart és így sem sikerült. Támadásban nagyon triplákra mentek. Ez mindig a gyengeség jele egy amúgy nem 50+ hármassal operáló csapat esetén. Főleg egy amúgy védekezni nem tudó és valószínűleg már nem is akaró csapat ellen. Nem tudom ez Luka miatt van-e, vagy AD nélkül JJ ezzel a filozófiával akar játszani, de mindenképpen szarul festenek így.
Amit viszont fejvakarós látni, h egy meccs utolsó negyedében Doncic néz ki a pályán 40 évesnek és James 25-nek. Nyilván James egy fizikai szörny, de Luka továbbra sem százas. Persze a nagy Hornets rohanás és a Lakers téglázás idején éppen James vezette a tank hadosztályt, de crunch timeban mikor együtt voltak fent Luka fogyott el és James tartotta meccsben őket.
dawyd728
10 hónapja
dawyd728
4 034
Kicsit több, mint 1 negyedet láttam a mai Lakers meccsből. Az óriási Hornets rohanás is benne volt, a Lakers visszakapaszkodás és a crunch time.Ez a csapat kapart és így sem sikerült. Támadásban nagyon triplákra mentek. Ez mindig a gyengeség jele egy amúgy nem 50+ hármassal operáló csapat esetén. Főleg egy amúgy védekezni nem tudó és valószínűleg már nem is akaró csapat ellen. Nem tudom ez Luka miatt van-e, vagy AD nélkül JJ ezzel a filozófiával akar játszani, de mindenképpen szarul festenek így.
10 hónapja
Akkor még kevésbé vennék komolyan a regulart, pedig most se magas az erőfeszítési ráta.Pedig csak valódi tétet kellene adni, mondjuk a meccs legjobb egyéni statjait produkáló játékosának csapata a PO-ban végig hazaipálya előnnyel futhat vagy valami ennél okosabbat. Csak valódi tétet támasztani, hogy a játékosok odategyék magukat.A ligat kevesbe erdekli szerintem, ki vesz jegyet magara a galara, inkabb az, hanyan ulnek le megnezni a kozvetitest. Nem ismerem a pontos szamokat, de azt olvastam, az elmult harom evben brutalisan visszaesett a nezoi szam, a 2023-as volt a legkisebb az elmult husz evben, a mostani, 2025-os meg nagyjabol azt elozi meg kicsivel, tehat uj formatum ide vagy oda, buktanak lehet elkonyvelni ezt az evet is. Nyilvan emiatt is probal a liga kezdeni valamit a formatummal, hogy visszacsalogassa valahogy az eltunt nezoket. A lenyeg, hogy a liga nem akarja elengedni az altalad emlitett embereket, hanem probalja megfogni oket is valahogyan, keresi a megoldast. Mas kerdes, hogy nem igazan talalja, ami valahol mindegyik fel hibaja egy kicsit.Egy tét nélküli, barátságos meccstől azért naivitás bármit is várni, mondjuk élvezetet.A jatekosok ramentek a szorakoztatasra az elmult evekben, nem hiaba dobaltak 150-180 pontokat, csak amig ez oket szorakoztatja, a nezoket nemigen. Az a baj, hogy szerintem nehez megtalalni a kozos nevezot, mert a kozonseg szamara tok mas nyujt elvezetet, mint a jatekosoknak. Hiaba dobnak 350 pontot egy meccsen egyutt a csapatok, hiaba zsakolnak szepeket, mivel a masik fel ezt engedi, semmifele elvezetet nem nyujt ez. De komolyan meg nem fognak nekiallni jatszani, alapbol ez az All Star a sokasagnak nem nagy motivacio a mai vilagban, ezaltal osztonozni sem tudod arra, hogy kicsit is komolyan vegye. Pont az a baj, hogy nem passzol a nezok es a jatekosok elvarasa az egesszel kapcsolatban, ezaltal nehez lesz megtalalni azt a kozeputat, ami mindenkinek megfelel. A tavalyi utan is fenyitettek a jatekosokat, hogy ezt vegyek most komolyan, aztan ugyanugy szetbohockodtak magukat, maga a jatek meg teljesen elvezhetetlen volt, szamomra legalabbis.Zsakolora bárki mehessenUSA vs Rest jó ötlet egyébként megspékelve, hogy a győztes rendezi utána jövőre a gálát mondjuk.
Fő meccs:
- USA vs the world
- pénz
Negritis, a vajda
Plussz villogó labda, tüzes 3pontos vonal fények és hasonló parasztvakítások. El kell felejteni, hogy ez komoly meccs szerintem és ramenni a szórakoztató faktorra ahol a játékosok is jól érzik magukat és a nézőknek se kínos amit lát
FLZOLI
Stez
Ezt nem neked, hanem azoknak a nézőknek, akiknek "tök más nyújt élvezetet". Ők majd néznek tök mást, akit meg ez érdekel az erre vesz jegyet.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Dzsokijuing
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Pedig csak valódi tétet kellene adni, mondjuk a meccs legjobb egyéni statjait produkáló játékosának csapata a PO-ban végig hazaipálya előnnyel futhat vagy valami ennél okosabbat. Csak valódi tétet támasztani, hogy a játékosok odategyék magukat.A ligat kevesbe erdekli szerintem, ki vesz jegyet magara a galara, inkabb az, hanyan ulnek le megnezni a kozvetitest. Nem ismerem a pontos szamokat, de azt olvastam, az elmult harom evben brutalisan visszaesett a nezoi szam, a 2023-as volt a legkisebb az elmult husz evben, a mostani, 2025-os meg nagyjabol azt elozi meg kicsivel, tehat uj formatum ide vagy oda, buktanak lehet elkonyvelni ezt az evet is. Nyilvan emiatt is probal a liga kezdeni valamit a formatummal, hogy visszacsalogassa valahogy az eltunt nezoket. A lenyeg, hogy a liga nem akarja elengedni az altalad emlitett embereket, hanem probalja megfogni oket is valahogyan, keresi a megoldast. Mas kerdes, hogy nem igazan talalja, ami valahol mindegyik fel hibaja egy kicsit.Egy tét nélküli, barátságos meccstől azért naivitás bármit is várni, mondjuk élvezetet.A jatekosok ramentek a szorakoztatasra az elmult evekben, nem hiaba dobaltak 150-180 pontokat, csak amig ez oket szorakoztatja, a nezoket nemigen. Az a baj, hogy szerintem nehez megtalalni a kozos nevezot, mert a kozonseg szamara tok mas nyujt elvezetet, mint a jatekosoknak. Hiaba dobnak 350 pontot egy meccsen egyutt a csapatok, hiaba zsakolnak szepeket, mivel a masik fel ezt engedi, semmifele elvezetet nem nyujt ez. De komolyan meg nem fognak nekiallni jatszani, alapbol ez az All Star a sokasagnak nem nagy motivacio a mai vilagban, ezaltal osztonozni sem tudod arra, hogy kicsit is komolyan vegye. Pont az a baj, hogy nem passzol a nezok es a jatekosok elvarasa az egesszel kapcsolatban, ezaltal nehez lesz megtalalni azt a kozeputat, ami mindenkinek megfelel. A tavalyi utan is fenyitettek a jatekosokat, hogy ezt vegyek most komolyan, aztan ugyanugy szetbohockodtak magukat, maga a jatek meg teljesen elvezhetetlen volt, szamomra legalabbis.Zsakolora bárki mehessenUSA vs Rest jó ötlet egyébként megspékelve, hogy a győztes rendezi utána jövőre a gálát mondjuk.
Fő meccs:
- USA vs the world
- pénz
Negritis, a vajda
FLZOLI
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
A ligat kevesbe erdekli szerintem, ki vesz jegyet magara a galara, inkabb az, hanyan ulnek le megnezni a kozvetitest. Nem ismerem a pontos szamokat, de azt olvastam, az elmult harom evben brutalisan visszaesett a nezoi szam, a 2023-as volt a legkisebb az elmult husz evben, a mostani, 2025-os meg nagyjabol azt elozi meg kicsivel, tehat uj formatum ide vagy oda, buktanak lehet elkonyvelni ezt az evet is. Nyilvan emiatt is probal a liga kezdeni valamit a formatummal, hogy visszacsalogassa valahogy az eltunt nezoket. A lenyeg, hogy a liga nem akarja elengedni az altalad emlitett embereket, hanem probalja megfogni oket is valahogyan, keresi a megoldast. Mas kerdes, hogy nem igazan talalja, ami valahol mindegyik fel hibaja egy kicsit.Egy tét nélküli, barátságos meccstől azért naivitás bármit is várni, mondjuk élvezetet.A jatekosok ramentek a szorakoztatasra az elmult evekben, nem hiaba dobaltak 150-180 pontokat, csak amig ez oket szorakoztatja, a nezoket nemigen. Az a baj, hogy szerintem nehez megtalalni a kozos nevezot, mert a kozonseg szamara tok mas nyujt elvezetet, mint a jatekosoknak. Hiaba dobnak 350 pontot egy meccsen egyutt a csapatok, hiaba zsakolnak szepeket, mivel a masik fel ezt engedi, semmifele elvezetet nem nyujt ez. De komolyan meg nem fognak nekiallni jatszani, alapbol ez az All Star a sokasagnak nem nagy motivacio a mai vilagban, ezaltal osztonozni sem tudod arra, hogy kicsit is komolyan vegye. Pont az a baj, hogy nem passzol a nezok es a jatekosok elvarasa az egesszel kapcsolatban, ezaltal nehez lesz megtalalni azt a kozeputat, ami mindenkinek megfelel. A tavalyi utan is fenyitettek a jatekosokat, hogy ezt vegyek most komolyan, aztan ugyanugy szetbohockodtak magukat, maga a jatek meg teljesen elvezhetetlen volt, szamomra legalabbis.Zsakolora bárki mehessenUSA vs Rest jó ötlet egyébként megspékelve, hogy a győztes rendezi utána jövőre a gálát mondjuk.
Fő meccs:
- USA vs the world
- pénz
Negritis, a vajda
FLZOLI
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Egy tét nélküli, barátságos meccstől azért naivitás bármit is várni, mondjuk élvezetet.A jatekosok ramentek a szorakoztatasra az elmult evekben, nem hiaba dobaltak 150-180 pontokat, csak amig ez oket szorakoztatja, a nezoket nemigen. Az a baj, hogy szerintem nehez megtalalni a kozos nevezot, mert a kozonseg szamara tok mas nyujt elvezetet, mint a jatekosoknak. Hiaba dobnak 350 pontot egy meccsen egyutt a csapatok, hiaba zsakolnak szepeket, mivel a masik fel ezt engedi, semmifele elvezetet nem nyujt ez. De komolyan meg nem fognak nekiallni jatszani, alapbol ez az All Star a sokasagnak nem nagy motivacio a mai vilagban, ezaltal osztonozni sem tudod arra, hogy kicsit is komolyan vegye. Pont az a baj, hogy nem passzol a nezok es a jatekosok elvarasa az egesszel kapcsolatban, ezaltal nehez lesz megtalalni azt a kozeputat, ami mindenkinek megfelel. A tavalyi utan is fenyitettek a jatekosokat, hogy ezt vegyek most komolyan, aztan ugyanugy szetbohockodtak magukat, maga a jatek meg teljesen elvezhetetlen volt, szamomra legalabbis.Zsakolora bárki mehessenUSA vs Rest jó ötlet egyébként megspékelve, hogy a győztes rendezi utána jövőre a gálát mondjuk.
Fő meccs:
- USA vs the world
- pénz
Negritis, a vajda
FLZOLI
Stez
10 hónapja
A jatekosok ramentek a szorakoztatasra az elmult evekben, nem hiaba dobaltak 150-180 pontokat, csak amig ez oket szorakoztatja, a nezoket nemigen. Az a baj, hogy szerintem nehez megtalalni a kozos nevezot, mert a kozonseg szamara tok mas nyujt elvezetet, mint a jatekosoknak. Hiaba dobnak 350 pontot egy meccsen egyutt a csapatok, hiaba zsakolnak szepeket, mivel a masik fel ezt engedi, semmifele elvezetet nem nyujt ez. De komolyan meg nem fognak nekiallni jatszani, alapbol ez az All Star a sokasagnak nem nagy motivacio a mai vilagban, ezaltal osztonozni sem tudod arra, hogy kicsit is komolyan vegye. Pont az a baj, hogy nem passzol a nezok es a jatekosok elvarasa az egesszel kapcsolatban, ezaltal nehez lesz megtalalni azt a kozeputat, ami mindenkinek megfelel. A tavalyi utan is fenyitettek a jatekosokat, hogy ezt vegyek most komolyan, aztan ugyanugy szetbohockodtak magukat, maga a jatek meg teljesen elvezhetetlen volt, szamomra legalabbis.Zsakolora bárki mehessenUSA vs Rest jó ötlet egyébként megspékelve, hogy a győztes rendezi utána jövőre a gálát mondjuk.
Fő meccs:
- USA vs the world
- pénz
Negritis, a vajda
FLZOLI
10 hónapja
dawyd728
4 034
Ma lett 30 éves Jokic.Mai napig előttem van az újonc szezonja és a nulla elvárásom vele szemben. Emlékszem még a t-rex kezű Joffrey Lauvergneben is hosszabb nba karriert láttam. Önző módon most pedig 800 lejátszott Nuggets meccs után csak azt tudom kívánni, h sérülések továbbra is kerüljék el és még ugyanennyi meccset sikerüljön lejátszani nálunk. 😊
Jelenleg elképzelni nem tudom nélküle a liga, de még a kedvenc csapatom követését is.
10 hónapja
Vagy lehetne bowlingozni.Vagy előbbrehozzák 3 hetet, és a Pro Bowlos NFL-esekkel nyomnak egy meccset - mondjuk baseballban.Zsakolora bárki mehessenUSA vs Rest jó ötlet egyébként megspékelve, hogy a győztes rendezi utána jövőre a gálát mondjuk.
Fő meccs:
- USA vs the world
- pénz
Negritis, a vajda
FLZOLI
Nulla sérülésveszély, jó buli, nulla kockázat.
Őszentsége Sobri Jóska
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Vagy előbbrehozzák 3 hetet, és a Pro Bowlos NFL-esekkel nyomnak egy meccset - mondjuk baseballban.Zsakolora bárki mehessenUSA vs Rest jó ötlet egyébként megspékelve, hogy a győztes rendezi utána jövőre a gálát mondjuk.
Fő meccs:
- USA vs the world
- pénz
Negritis, a vajda
FLZOLI
Nulla sérülésveszély, jó buli, nulla kockázat.
10 hónapja
Én egyébként 3 vs 3-ban vagy 1 vs 1-ben játszatnám őket, de gáz, hogy nekünk kell ezen gondolkodni ( nem mintha bármit számítana ) miközben a legtöbbnek 150-200 milliós szerződése van.Zsakolora bárki mehessenUSA vs Rest jó ötlet egyébként megspékelve, hogy a győztes rendezi utána jövőre a gálát mondjuk.
Fő meccs:
- USA vs the world
- pénz
Negritis, a vajda
FLZOLI
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Zsakolora bárki mehessenUSA vs Rest jó ötlet egyébként megspékelve, hogy a győztes rendezi utána jövőre a gálát mondjuk.
Fő meccs:
- USA vs the world
- pénz
Negritis, a vajda
10 hónapja
Mondjuk az NHL mas, az NBA-ben es az NFL-ben alapbol akkora az ego szerintem, hogy tenyleg kb meg penzzel sem tudnad ravenni a jatekosokat, hogy normalisan jatsszanak, meg serules eseten menne a cirkusz egybol, mig az NHL-ben azert szvsz nem ekkora az arc, ott emiatt talan konnyebb motivalni a jatekosokat, hogy komolyan vegyek.NHL-ben nem volt most All star, helyette szenzációs 4 Nations torna. Amúgy ott is ez a 3-3 elleni bohóckodás már borzalmas volt nekem.mi segitene az all star hetvegen?Semmi. Mivel a jatekosok fosnak az egeszre, ok nem hajlandoak komolyan jatszani es kockaztatni barminemu serulest. Nem akarok kotsog lenni, de a mai NBA-ben az All-Star-meghivasnak mar nem igazan van presztizse (ahogy az NFL-ben sem), regen azert maskepp vettek ezt a jatekosok. Azert emlekszem a jo kis Jordan-Kobe-fele oldoklesre, de nyilvan az mas vilag volt.
ha leszatjak mar akkor barmilyen formatum johet akkor sem akarnak majd tobbet.
jojjenek a drafra eselyes jatekosok mitassak meg magukat egy meccsen aztan szevasz. tobbertelme lenne
YoungZeeZee
De az NBA All-Star es az NFL Pro Bowl mostmar szerintem a teljesen nezhetetlen es szuksegtelen kategoria ezekben a formakban. Az NHL az most viszont allitolag jo lett es komolyabban vettek, de azt igazabol nem lattam, igy nem tudok velemenyt alkotni.
Stez
zavi27
10 hónapja
NHL-ben nem volt most All star, helyette szenzációs 4 Nations torna. Amúgy ott is ez a 3-3 elleni bohóckodás már borzalmas volt nekem.mi segitene az all star hetvegen?Semmi. Mivel a jatekosok fosnak az egeszre, ok nem hajlandoak komolyan jatszani es kockaztatni barminemu serulest. Nem akarok kotsog lenni, de a mai NBA-ben az All-Star-meghivasnak mar nem igazan van presztizse (ahogy az NFL-ben sem), regen azert maskepp vettek ezt a jatekosok. Azert emlekszem a jo kis Jordan-Kobe-fele oldoklesre, de nyilvan az mas vilag volt.
jojjenek a drafra eselyes jatekosok mitassak meg magukat egy meccsen aztan szevasz. tobbertelme lenne
YoungZeeZee
De az NBA All-Star es az NFL Pro Bowl mostmar szerintem a teljesen nezhetetlen es szuksegtelen kategoria ezekben a formakban. Az NHL az most viszont allitolag jo lett es komolyabban vettek, de azt igazabol nem lattam, igy nem tudok velemenyt alkotni.
Stez
10 hónapja
mi segitene az all star hetvegen?Semmi. Mivel a jatekosok fosnak az egeszre, ok nem hajlandoak komolyan jatszani es kockaztatni barminemu serulest. Nem akarok kotsog lenni, de a mai NBA-ben az All-Star-meghivasnak mar nem igazan van presztizse (ahogy az NFL-ben sem), regen azert maskepp vettek ezt a jatekosok. Azert emlekszem a jo kis Jordan-Kobe-fele oldoklesre, de nyilvan az mas vilag volt.
YoungZeeZee
10 hónapja
Zsakolora bárki mehessenFő meccs:
- USA vs the world
- pénz
10 hónapja
YoungZeeZee
9 405
mi segitene az all star hetvegen?ha leszatjak mar akkor barmilyen formatum johet akkor sem akarnak majd tobbet.