NBA
33 feliratkozó
több mint 5 éve
68 pontos difi a rekord eddig...www.reddit.com/r/Mavericks/comments/klc20l/dallas_mavericks_broke_the_nba_record_for_the/
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
68 pontos difi a rekord eddig...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Kawhi mint primadonna?amiket levág off court az elég gáz
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Kawhi mint primadonna?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Nézhetetlen ez az NBA már kb, mint valami edzomeccs kb állandóan, ha véletlenül szoros egy meccs a 4.negyedben akkor a vegjatek már jó. A PO előtt ez bohóckodás semmi több, 0 védekezés és eszetlen tripla vagy flop dömping.Nem csoda amíg ilyen kretén primadonnak mint Harden, Kawhi, PG, Durant... viszik a prímet. Lebron is tud nagy hülye lenni, de ha kell ő odatesz mindent és küzd vesztett helyzetben is.
több mint 5 éve
Orulok hogy Zumi felhozta Hardent, azert elegge odarakta tegnap. Ami tetszett hogy tarsakkal valo viselkedesebol marhara nem az jott le hogy labdakat csapkodna meg uvoltozne mindenkivel edzesen.
több mint 5 éve
40, ez mi a fasz?első L clippersnek, ez vmi szégyen h ennyire nincsenek ott
Vrij6
több mint 5 éve
40, ez mi a fasz?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
brutál mennyire beragadt a clips
több mint 5 éve
nekem nincs vele bajom, mert engem az érdekelt hogy a minőség jójó hát ez ilyen évtized leszelég fasza volt ez a hegedüs anthemhá de fekete volt, megint az agenda 😀
briareos
Negritis
briareos
ahogy az se zavar hogy egy filmnél kicserélnek bőrszínt-nemeket amíg a film jó
amikor addig jutunk h ott a token kisebbség és innentől ha szidod akkor rasszista-szexista... vagy akkor van bajom
több mint 5 éve
jó hát ez ilyen évtized leszelég fasza volt ez a hegedüs anthemhá de fekete volt, megint az agenda 😀
briareos
Negritis
több mint 5 éve
elég fasza volt ez a hegedüs anthemhá de fekete volt, megint az agenda 😀
briareos
több mint 5 éve
megnéztem a Suns-Kings meccset, egészen jó voltnagyon rég láttam Aytont játszani, de szörnyű volt; támadásban TO gép volt, védekezésben ütem/ritmus problémái voltak, egyszerűen negativ kontributor volt, miután lehozták a Suns visszajött a meccsbe, nem egy domináns 1/1 az biztos
vannak nagyon jó dolgai is, de összevisszaság van a fejében 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 5 éve
2-0 nem is tudom mikor volt ilyen Minnyben.Edwards egész biztatónak tűnik. Betoresekben nagyon jól szerzi a pontokat, nyilatkozta is h egyetem után neki ez felüdülés mert ott mindig kettoztek itt meg egy az egyben van.
KATnak volt egy csunya érkezése de utána a végén úgy láttam visszaállt. PF poszton elkepesztoen vekonyak vagyunk, ez nagyon rossz lesz ez így.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Kiépített némi előnyt itt a 2. negyed elején a Charlotte ráadásul úgy, hogy tényleg egészen félelmetes h mennyire nincs ritmusa a támadásuknak akkor, hogyha nem Graham kezdi el megbontani a Thunder védelmét.lamelo miatt még érdekelne is, de az nfl végéig nem erőltetem túl az nba-t
empty taxi
több mint 5 éve
Morant kurvajó, de hihetetlen mennyire vékony ez a memphis
több mint 5 éve
Kiépített némi előnyt itt a 2. negyed elején a Charlotte ráadásul úgy, hogy tényleg egészen félelmetes h mennyire nincs ritmusa a támadásuknak akkor, hogyha nem Graham kezdi el megbontani a Thunder védelmét.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
clippers-nuggets-t valaki nézte?elég komolyak voltak a különbségek tegnap minden meccsen sajnos
több mint 5 éve
Ja. De a rájátszásban max egy keleti csapattal kerülhetnek össze, arra meg fel lehet készülni, ha eljutnak odáig.nem a döntő a célja a lakersnek hanem a győzelem, szóval sztem kelet is ugyanúgy fontosja. de keletről még mindig csak egy csapat juthat be. marad a Clippers, meg a Nuggets nyugatról.a tavalyi kérdések egy része idén is felmerül a retool miatt2019-2020-as szezon első meccse: L a Clippers ellen.Ha James vagy Davis nem sérül le, nagyon nagy kihívóját nem látom a Lakersnek.
2019-2020-as szezon utolsó meccse: W a döntőben.
2020-2021-es szezon első meccse: L a Clippers ellen.
Vajon a történelem ismétli önmagát?
slowmotion
Toca
a kémiát fent kell tartani
ezen kívül HA bud vmit előre tud lépni akkor a Bucks brutál lehet
a Celtics, Heat,Nuggets triónank + 1 év kurvasokat számít
a Clippers is HA összerakja a csapatot bármi lehet
a Nets (én nem hiszek bennük) hatalmas boom or bust
és akkor ott a tudja a faszom Phily
nem kell nagyon a negatív irányba indulni a Lakersnek és a többieknek pozitívba hogy ne legyen címvédés
Negritis
mondjuk ha Kawhi nem sérül le, akkor megint alkothat...
slowmotion
Negritis
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Kelly Oubre is the first player in NBA history to go 0-11 (or worse) from 3-pt range in his team's first 2 games of a season. pic.twitter.com/KZ6X3nr4PH
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) December 25, 2020
több mint 5 éve
detroitnak le kéne mennie full kutyába abba belefér egy wiggins szerződés griffin mellé 😀Jó draft hely alatt nem feltétlen azt értettem hogy pickkel húznak embert. Mondjuk aki Wigginst elviszi annak grat 😀sztem meg wiggins + pick for grant-roseWigginset komoly fájdalom volt nézni az első meccsen. Gondolom a többin se lesz jobb...De ócska ez a GSW... Bazi uncsi csapat, tele középszerrel. Curry is vergődik, aztán ha belejön rádupláznak és hagyják a többit "alkotni"oubre gyenge
FLZOLI
thompson-green nincs
wiseman rookie
wiggins meg szar mint mindig
Negritis
Jó draft hely aztán utolsó run jövőre Thomsonnal.
Toca
Negritis
Toca
közbe fejleszteni a fiatalokat és húzni még extrába
több mint 5 éve
Jó draft hely alatt nem feltétlen azt értettem hogy pickkel húznak embert. Mondjuk aki Wigginst elviszi annak grat 😀sztem meg wiggins + pick for grant-roseWigginset komoly fájdalom volt nézni az első meccsen. Gondolom a többin se lesz jobb...De ócska ez a GSW... Bazi uncsi csapat, tele középszerrel. Curry is vergődik, aztán ha belejön rádupláznak és hagyják a többit "alkotni"oubre gyenge
FLZOLI
thompson-green nincs
wiseman rookie
wiggins meg szar mint mindig
Negritis
Jó draft hely aztán utolsó run jövőre Thomsonnal.
Toca
Negritis