NBA
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Elhunyt Paul Westphal...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mi van Hardennal? Miért nem játszik?elvileg boka
Stoki
haliburton meg csukló
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mi van Hardennal? Miért nem játszik?
több mint 4 éve
Beasley SFben kezdÉn nem értem Saunderst. Tele vagyunk sgvel erre megint Russell-Rubio parossal kezd ...szerintem ez önmagában nem rossz
csebi
én mondjuk valszeg a russell-beasley duóval kezdenék helyette de a "végén" lehet h R-R maradna fent akkor meg kezdhetsz is velük
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Én nem értem Saunderst. Tele vagyunk sgvel erre megint Russell-Rubio parossal kezd ...szerintem ez önmagában nem rossz
csebi
én mondjuk valszeg a russell-beasley duóval kezdenék helyette de a "végén" lehet h R-R maradna fent akkor meg kezdhetsz is velük
több mint 4 éve
Én nem értem Saunderst. Tele vagyunk sgvel erre megint Russell-Rubio parossal kezd ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Mondjuk valamiért én sose bírtam Pault, de ha Ő kell hogy ember emlékezet óta legyen egy normális szezonja a Sunsnak, hát nagy dünnyögve legyen 🙂
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Sokan károgtak a Paul trade miatt, de pont egy ilyen hajcsár kell a fiatalok mellé. A Heat sem azért jó mert mindenki super talent, hanem mert Butler kipréseli a legjobbat belőlük.Nem véletlen, hogy szinte csak ilyen csapatok nyerik a gyűrűt a végén, ahol van ilyen fanatikus. Jó, a Spurs kivétel, ott az edző volt ilyen.
Booker nem vezér, sosem volt az, így bazi nagy húzás volt fölé rakni valakit a hierarchiában. A Suns kerete jobb mint az OKC-é volt tavaly, szóval simán nyomhatnak legalább egy olyan idényt
több mint 4 éve
Ja, igaz, kevertem, a buborékban tényleg nagyot mentek.Emlékeim szerint tavaly inkább a szar kezdés, erős befejezés opció ment 😊Suns 5-1, vezetik nyugatot és back-to-back W-ket szereztek Utahban és Denverben. Még korán van, de ez elég impresszív egyelőre.Nem minden évben így kezdenek mostanában, aztán kipukkadás?😊 Nyilván ez most azért folytatódhat is akár szépen.
iktriad
zavi27
somoskovig
több mint 4 éve
Emlékeim szerint tavaly inkább a szar kezdés, erős befejezés opció ment 😊Suns 5-1, vezetik nyugatot és back-to-back W-ket szereztek Utahban és Denverben. Még korán van, de ez elég impresszív egyelőre.Nem minden évben így kezdenek mostanában, aztán kipukkadás?😊 Nyilván ez most azért folytatódhat is akár szépen.
iktriad
zavi27
több mint 4 éve
Suns 5-1, vezetik nyugatot és back-to-back W-ket szereztek Utahban és Denverben. Még korán van, de ez elég impresszív egyelőre.Nem minden évben így kezdenek mostanában, aztán kipukkadás?😊 Nyilván ez most azért folytatódhat is akár szépen.
iktriad
több mint 4 éve
Suns 5-1, vezetik nyugatot és back-to-back W-ket szereztek Utahban és Denverben. Még korán van, de ez elég impresszív egyelőre.Maka rendeli is a Paul/Booker/Ayton mezt.
iktriad
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Suns 5-1, vezetik nyugatot és back-to-back W-ket szereztek Utahban és Denverben. Még korán van, de ez elég impresszív egyelőre.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 416
En kb csak a playoffra kapcsolodok be ha nba es nhl..A 82 tul sok meccs a kevesebb meg kevesebb bevetel.
Csapatok siman elengednek meccseket a legtobb helyen a playoffba jutas eleg aztan egy uj szezon kezdodik.
több mint 4 éve
ahhoz képest h mekkora királynak volt kimondva a nyitó meccs utána netsha a hawks nyer akkor 3-3al fognak állni
több mint 4 éve
Egysíkú a játék, semmi védekezés, fizikalitás, megküzdés a pontokért igazán stb stb. Neked csak az a szórakozás egy meccsen ha minél több pont van mindegy hogy alakul ki?a jackson (tex winter - sam barry) által jordanra ráhúzott triangle volt a mostani játékok alapja
zavi27
de alapvetően a támadási sémák rendesen kialakultak és megvannak az üresbe játszások
nem pedig az a játék hogy beadjuk a cenyának az meg odaizmozza majd
a harden féle rockets egysíkú aláírom (bár ott is 2 alapjáték van kapásból ugye a harden iso és a harden betörés-kiosztás)
ha megnézed a lakers-raptors-celtics-miami féle védekezést az utolsó 2 évben az brutálisan megállított volna bárkit az iso korszakból
oneal-malone-jordan-mcgary-iverson-carter-bryant... bedobta volna a maga 30-40 ponjtát viszont a csapat maradéka meg még annyit rakott volna kb mellé és . azzal meg nem jutnak messzire
muszáj hogy legyen rendes offense különben nem jutnak sehova
bleacherreport.com/articles/2185102-ranking-the-nbas-20-best-offenses-of-all-time
www.basketball-reference.com/leagues/NBA_2020_ratings.html
ha megnézed a 80as években is voltak a mostanihoz mérhető hatékonyságú támadó csapatok
viszont a pace jelenleg brutálisan megnőtt ahhoz képest ami ott volt
www.lineups.com/articles/why-nba-game-pace-is-at-historic-high/
80as évek elejéhez érünk vissza
az utóbbi 3 évben az avg ortg már több mint amit eddig mértek, de nem annyival magasabb ami miatt önmagában lehet "nyafogni"
www.basketball-reference.com/leagues/NBA_stats_per_game.html
több mint 4 éve
Nem azon múlik csak.Egysíkú a játék, semmi védekezés, fizikalitás, megküzdés a pontokért igazán stb stb. Neked csak az a szórakozás egy meccsen ha minél több pont van mindegy hogy alakul ki?Ezt értem, de elárulod, hogy miért tartod szórakoztatóbbnak, ha kevesebb a pont?Persze, ez abszolút egyéni ízlésem csak. Ahogy fociban is jobban tetszik nekem egy kemény 26-25 mint egy 45-44. Kéziben is rühellem ezt az ide oda szaladgálást, meg már szinte állandóan kapuslehozatalos játékot.Az első még okés, de a többi nem szórakoztató.több párharc, fizikálisabb játék, technikás védelmekAmi korábban volt (Jordan korszak) a nosztalgián kívül mennyiben szórakoztatóbb?tudom. Hátha egyszer jön majd új tendencia amit kicsit visszaveti ezeket, vagy semlegesíti.az "ész" nélküli rohanást és az analitikus játékot nem tudod elvenniNem tudok jó szabályt erre, csak nagyon nem tetszik a játék iránya ahova tart ezzel. De tudom sok fiatalnak ez kell, sok pont, ész nélkül rohanás, látvány végig.milyen szabályt módosítanál és hogyan?Ezzel nagyon egyet tudok érteniÉn is erről gondolkodtam pár hónapja, jogos.
twitter.com/nemethisti17/status/1344926169511165953?s=19
FLZOLI
zavi27
kb annyit tudsz tenni hogy a triplavonalat még 1 méterrel kitolod, ezen kívül mást sokat nem
Negritis
zavi27
hiába hozol vissza pár védekezési szabályt ez nem sokat fog már változni
Negritis
zavi27
Sobri Jóska
ha jól emlékszem, kicsi voltam még 😊
briareos
Ami most van, sok dobás, sok pont, sok gyors akció szerintem szórakoztatóbb.
De ugye ízlések és pofonok...
Sobri Jóska
zavi27
Sobri Jóska
zavi27
Egy 145-105 is lehet uncsi.
De ha sok a pont, akkor nagyobb valószínűséggel több a szép pont, és szórakoztatóbb a meccs.
Egy 72-70 és egy 121-119 közül ha végig szoros volt, akkor az utóbbi fog valószínűsíthetően jobban szórakoztatni. Lehet az is belejátszik, hogy nekem mindegy ki nyer.
több mint 4 éve
Poénból megnéztem a 72-10-es Bulls és a 73-9-es Warriors meccseit, h hány dőlt el 10 ponton belül. Én előtte úgy éreztem, h mostanában kevesebb a szoros meccs és régen több ilyen volt, de az idő megszépíti.jók a liga bevételei szóval nem csak te gondolod igy, meg biztos vagyok h a jordan éra meg az akkori öregeknek volt szar akik a 60-70es éveken nőttek felAz első még okés, de a többi nem szórakoztató.több párharc, fizikálisabb játék, technikás védelmekAmi korábban volt (Jordan korszak) a nosztalgián kívül mennyiben szórakoztatóbb?tudom. Hátha egyszer jön majd új tendencia amit kicsit visszaveti ezeket, vagy semlegesíti.az "ész" nélküli rohanást és az analitikus játékot nem tudod elvenniNem tudok jó szabályt erre, csak nagyon nem tetszik a játék iránya ahova tart ezzel. De tudom sok fiatalnak ez kell, sok pont, ész nélkül rohanás, látvány végig.milyen szabályt módosítanál és hogyan?Ezzel nagyon egyet tudok érteniÉn is erről gondolkodtam pár hónapja, jogos.
FLZOLI
zavi27
kb annyit tudsz tenni hogy a triplavonalat még 1 méterrel kitolod, ezen kívül mást sokat nem
Negritis
zavi27
Negritis
zavi27
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
briareos
A Bullsnál 36, a GSW-nél 35 ilyen meccs volt. Persze ez még önmagában semmit nem bizonyít, csak érdekesség.
több mint 4 éve
Egysíkú a játék, semmi védekezés, fizikalitás, megküzdés a pontokért igazán stb stb. Neked csak az a szórakozás egy meccsen ha minél több pont van mindegy hogy alakul ki?Ezt értem, de elárulod, hogy miért tartod szórakoztatóbbnak, ha kevesebb a pont?Persze, ez abszolút egyéni ízlésem csak. Ahogy fociban is jobban tetszik nekem egy kemény 26-25 mint egy 45-44. Kéziben is rühellem ezt az ide oda szaladgálást, meg már szinte állandóan kapuslehozatalos játékot.Az első még okés, de a többi nem szórakoztató.több párharc, fizikálisabb játék, technikás védelmekAmi korábban volt (Jordan korszak) a nosztalgián kívül mennyiben szórakoztatóbb?tudom. Hátha egyszer jön majd új tendencia amit kicsit visszaveti ezeket, vagy semlegesíti.az "ész" nélküli rohanást és az analitikus játékot nem tudod elvenniNem tudok jó szabályt erre, csak nagyon nem tetszik a játék iránya ahova tart ezzel. De tudom sok fiatalnak ez kell, sok pont, ész nélkül rohanás, látvány végig.milyen szabályt módosítanál és hogyan?Ezzel nagyon egyet tudok érteniÉn is erről gondolkodtam pár hónapja, jogos.
FLZOLI
zavi27
Negritis
zavi27
Negritis
zavi27
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
zavi27
Sobri Jóska
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
Ezt értem, de elárulod, hogy miért tartod szórakoztatóbbnak, ha kevesebb a pont?Persze, ez abszolút egyéni ízlésem csak. Ahogy fociban is jobban tetszik nekem egy kemény 26-25 mint egy 45-44. Kéziben is rühellem ezt az ide oda szaladgálást, meg már szinte állandóan kapuslehozatalos játékot.Az első még okés, de a többi nem szórakoztató.több párharc, fizikálisabb játék, technikás védelmekAmi korábban volt (Jordan korszak) a nosztalgián kívül mennyiben szórakoztatóbb?tudom. Hátha egyszer jön majd új tendencia amit kicsit visszaveti ezeket, vagy semlegesíti.az "ész" nélküli rohanást és az analitikus játékot nem tudod elvenniNem tudok jó szabályt erre, csak nagyon nem tetszik a játék iránya ahova tart ezzel. De tudom sok fiatalnak ez kell, sok pont, ész nélkül rohanás, látvány végig.milyen szabályt módosítanál és hogyan?Ezzel nagyon egyet tudok érteniÉn is erről gondolkodtam pár hónapja, jogos.
FLZOLI
zavi27
Negritis
zavi27
Negritis
zavi27
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
zavi27
több mint 4 éve
Persze, ez abszolút egyéni ízlésem csak. Ahogy fociban is jobban tetszik nekem egy kemény 26-25 mint egy 45-44. Kéziben is rühellem ezt az ide oda szaladgálást, meg már szinte állandóan kapuslehozatalos játékot.Az első még okés, de a többi nem szórakoztató.több párharc, fizikálisabb játék, technikás védelmekAmi korábban volt (Jordan korszak) a nosztalgián kívül mennyiben szórakoztatóbb?tudom. Hátha egyszer jön majd új tendencia amit kicsit visszaveti ezeket, vagy semlegesíti.az "ész" nélküli rohanást és az analitikus játékot nem tudod elvenniNem tudok jó szabályt erre, csak nagyon nem tetszik a játék iránya ahova tart ezzel. De tudom sok fiatalnak ez kell, sok pont, ész nélkül rohanás, látvány végig.milyen szabályt módosítanál és hogyan?Ezzel nagyon egyet tudok érteniÉn is erről gondolkodtam pár hónapja, jogos.
FLZOLI
zavi27
Negritis
zavi27
Negritis
zavi27
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
több mint 4 éve
jók a liga bevételei szóval nem csak te gondolod igy, meg biztos vagyok h a jordan éra meg az akkori öregeknek volt szar akik a 60-70es éveken nőttek felAz első még okés, de a többi nem szórakoztató.több párharc, fizikálisabb játék, technikás védelmekAmi korábban volt (Jordan korszak) a nosztalgián kívül mennyiben szórakoztatóbb?tudom. Hátha egyszer jön majd új tendencia amit kicsit visszaveti ezeket, vagy semlegesíti.az "ész" nélküli rohanást és az analitikus játékot nem tudod elvenniNem tudok jó szabályt erre, csak nagyon nem tetszik a játék iránya ahova tart ezzel. De tudom sok fiatalnak ez kell, sok pont, ész nélkül rohanás, látvány végig.milyen szabályt módosítanál és hogyan?Ezzel nagyon egyet tudok érteniÉn is erről gondolkodtam pár hónapja, jogos.
FLZOLI
zavi27
Negritis
zavi27
Negritis
zavi27
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Az első még okés, de a többi nem szórakoztató.több párharc, fizikálisabb játék, technikás védelmekAmi korábban volt (Jordan korszak) a nosztalgián kívül mennyiben szórakoztatóbb?tudom. Hátha egyszer jön majd új tendencia amit kicsit visszaveti ezeket, vagy semlegesíti.az "ész" nélküli rohanást és az analitikus játékot nem tudod elvenniNem tudok jó szabályt erre, csak nagyon nem tetszik a játék iránya ahova tart ezzel. De tudom sok fiatalnak ez kell, sok pont, ész nélkül rohanás, látvány végig.milyen szabályt módosítanál és hogyan?Ezzel nagyon egyet tudok érteniÉn is erről gondolkodtam pár hónapja, jogos.
FLZOLI
zavi27
Negritis
zavi27
Negritis
zavi27
Sobri Jóska
briareos
több mint 4 éve
Teljesen más volt, hogy szórakoztatóbb? Az ízlés kérdése, jobbak voltak az alapszakasz meccsek szerintem régebben, azért a playoffra itt is összeállnak a vedelmek majd.Ami korábban volt (Jordan korszak) a nosztalgián kívül mennyiben szórakoztatóbb?tudom. Hátha egyszer jön majd új tendencia amit kicsit visszaveti ezeket, vagy semlegesíti.az "ész" nélküli rohanást és az analitikus játékot nem tudod elvenniNem tudok jó szabályt erre, csak nagyon nem tetszik a játék iránya ahova tart ezzel. De tudom sok fiatalnak ez kell, sok pont, ész nélkül rohanás, látvány végig.milyen szabályt módosítanál és hogyan?Ezzel nagyon egyet tudok érteniÉn is erről gondolkodtam pár hónapja, jogos.
FLZOLI
zavi27
Negritis
zavi27
Negritis
zavi27
Sobri Jóska
több mint 4 éve
több párharc, fizikálisabb játék, technikás védelmekAmi korábban volt (Jordan korszak) a nosztalgián kívül mennyiben szórakoztatóbb?tudom. Hátha egyszer jön majd új tendencia amit kicsit visszaveti ezeket, vagy semlegesíti.az "ész" nélküli rohanást és az analitikus játékot nem tudod elvenniNem tudok jó szabályt erre, csak nagyon nem tetszik a játék iránya ahova tart ezzel. De tudom sok fiatalnak ez kell, sok pont, ész nélkül rohanás, látvány végig.milyen szabályt módosítanál és hogyan?Ezzel nagyon egyet tudok érteniÉn is erről gondolkodtam pár hónapja, jogos.
FLZOLI
zavi27
Negritis
zavi27
Negritis
zavi27
Sobri Jóska