NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Én meg úgy érzem, hogy jelezték a Lakers felé, hogy persze, 4-0-al is lehozhatják, de na, ha megoldható, legyen legalább 5, 6 meccs, senki se haragudna meg miatta. Lécci.Conspiracy ON!
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Én meg úgy érzem, hogy jelezték a Lakers felé, hogy persze, 4-0-al is lehozhatják, de na, ha megoldható, legyen legalább 5, 6 meccs, senki se haragudna meg miatta. Lécci.
több mint 5 éve
Fantasztikus CSAPAT a Heat továbbra is Butler vezérrel előlépve méginkább.
több mint 5 éve
A 2. meccse az NBA dontok (2. meccsekre vonatkozo) tortenetek legkevesebb nezojet vonzotta. A tavalyi nezoszamnal 68%-al neztek kevesebben iden!A Stanley Cup nézettsége 61%-kal, a US Open (golf) 56%-kal, a Kentucky Derby nézettsége 46%-kal csökkent, ehhez képest az NBA Finals G1 csak 45%-kal.
Biztosan a Covid es egyeb dolgok is kozrejatszanak, de az is biztos, hogy a BLM support es a jatekbeszuntetes is kozrejatszik.
www.outkick.com/nba-ratings-tank-game-2/
undisputedly
Nem mellesleg az NBA-nek van a legtöbb LP előfizetője, így a nézettség nyilván esik.
A 2. meccs nézettsége a Negritis által írtak miatt, illetve amiatt, hogy az első meccs még a teljes kerettel kiálló Heat ellen is tükörsima volt kevesebb embert érdekelt.
több mint 5 éve
Jimmy Butler is the first player to outscore, outrebound and out-assist LeBron James in a Finals game, including LeBron's teammates. Via Elias.
több mint 5 éve
A 2. meccse az NBA dontok (2. meccsekre vonatkozo) tortenetek legkevesebb nezojet vonzotta. A tavalyi nezoszamnal 68%-al neztek kevesebben iden!meg az is hogy a heat 3 legjobb játékosából 2 kidőlt az első meccsen
Biztosan a Covid es egyeb dolgok is kozrejatszanak, de az is biztos, hogy a BLM support es a jatekbeszuntetes is kozrejatszik.
undisputedly
btw egy lakers-rocket game 2
therookiewire.usatoday.com/2020/09/09/nba-ratings-most-watched-playoff-game-2-rockets-lakers/
5.4 millió vs a 4.6 a mostani game 2
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A 2. meccse az NBA dontok (2. meccsekre vonatkozo) tortenetek legkevesebb nezojet vonzotta. A tavalyi nezoszamnal 68%-al neztek kevesebben iden!Biztosan a Covid es egyeb dolgok is kozrejatszanak, de az is biztos, hogy a BLM support es a jatekbeszuntetes is kozrejatszik.
több mint 5 éve
Akkor, ha nem az történik, amit mindenki vár, vagy neadjisten kompetitív 😀szóval a meccs akkor jó ha a heat nyer? 😀De jó, hogy most én sem ébredtem fel, ezért kár lett volna!Mert végre volt egy jó meccs? 😀
Stoki
tenorx
Negritis
több mint 5 éve
szóval a meccs akkor jó ha a heat nyer? 😀De jó, hogy most én sem ébredtem fel, ezért kár lett volna!Mert végre volt egy jó meccs? 😀
Stoki
tenorx
több mint 5 éve
De jó, hogy most én sem ébredtem fel, ezért kár lett volna!Mert végre volt egy jó meccs? 😀
Stoki
több mint 5 éve
Jézus mit játszott Butler és nem csak a számok alapján, mindenkire rá vitte 1-1-ben és be is dobta.
több mint 5 éve
De jó, hogy most én sem ébredtem fel, ezért kár lett volna!
több mint 5 éve
Butler megbolondult, ezt a meccset vissza kell nézni
több mint 5 éve
A 3. negyed elején is teli betli a Lakers.Egyáltalán nem találják a játékukat. A Heat egy jó átlagot hoz, de Davisék önmagukat verik meg
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Ennek az elején is vezet szépen a Miami, mint az előzőeken...Az elején én is pariban vagyok Usain Bolttal.
Nyerni fog a Lakers 😁
Amúgy Adebayo ma sincs, így nehéz lesz
Az elején mondjuk pariban vannak bőven
Chargers LT
Csak ahogy telik az idő, egyre távolabb kerül tőlem. 10 mp, és már 80 méterre.
több mint 5 éve
OMG, a Lakers az 1. negyedben már 10 eladott labdánál tart, siralmasSzerencséjük, hogy a Heat nem dob túl jól
több mint 5 éve
Ennek az elején is vezet szépen a Miami, mint az előzőeken...Nyerni fog a Lakers 😁
Amúgy Adebayo ma sincs, így nehéz lesz
Az elején mondjuk pariban vannak bőven
több mint 5 éve
a 3. meccset nem nézem élőben, remélem meg lesz a 3-0
több mint 5 éve
az volt a mák h mikor becsődölt a Lakers akkor csődölt be a Miami isKCP az első meccs után borzalmasan dob, de mezőnyben hasznosAnnyit játszott a Lakers amennyit kellett.
D.Green sztem miami mezt húzott a mamba alá
32 büntetőnél a heat, ezzel vmit csinálni kéne ...
szorosabb lett mint várható de meglett
Negritis
Lehet ennél simábbra szamitottál de nem volt olyan pontja a meccsnek mikor aggódnia kellett a Lakersnek.
4.negyedben 9-en belül nem volt a Heat.
James és Davis ihletett formában van ez full csapattal is kemeny lenne, így meg sima.
Toca
több mint 5 éve
KCP az első meccs után borzalmasan dob, de mezőnyben hasznosAnnyit játszott a Lakers amennyit kellett.
D.Green sztem miami mezt húzott a mamba alá
Negritis
Lehet ennél simábbra szamitottál de nem volt olyan pontja a meccsnek mikor aggódnia kellett a Lakersnek.
4.negyedben 9-en belül nem volt a Heat.
James és Davis ihletett formában van ez full csapattal is kemeny lenne, így meg sima.
több mint 5 éve
KCP az első meccs után borzalmasan dob, de mezőnyben hasznosD.Green sztem miami mezt húzott a mamba alá
több mint 5 éve
a triplák ma nem esnek, de ez várható voltviszont a palánk alatti dominancia megmaradt, még ha a lepattanók nem is mutatják
danny green egy követ nem tudna a balatonba beledobni ...
több mint 5 éve
Green ugyanolyan szar mint eddig, cserébe viszont Dwight bekezdett 😀
több mint 5 éve
Egy győzelem mellett azt várom a mai meccstől, hogy AD minél kevesebbet játsszon!GO LAL, for Kobe!
több mint 5 éve
nah akkor G2, go LakersAdebayo és Dragic nélkül kötelező