NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Közben a Suns 18-al veri szünetben a Buckst, úgy hogy Korver dobott egy buzzer beater triplát, különben 21 lenne közte (nem mellesleg idei NBA csúcsot jelentő 47 pontot dobott a Phoenix csak az első negyedben). Ok, hogy nincs Giannis(mondjuk a Sunsnál sincs se Ayton, se Oubre), de azért ez csodás egy Suns fanak, és aggasztó hír a Milwaukeenak.
több mint 6 éve
James az NBA JJ WattjaAkarat, küzdőszellem, meg úgy védő szinten is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
James egy állatElképesztő az öreg 😎
több mint 6 éve
Hát... Régen volt január 😂😎Anyám borogass... ezek a Clippers táncos lányok 😍Áprilistól NBA playoff-eredménykövető!!!!!!
Chargers LT
Kampman
több mint 6 éve
Anyám borogass... ezek a Clippers táncos lányok 😍Áprilistól NBA playoff-eredménykövető!!!!!!
Chargers LT
több mint 6 éve
Anyám borogass... ezek a Clippers táncos lányok 😍
több mint 6 éve
Bár ezt sokkal jobb nézni, mint a tegnapi Houstont.sok a fizikalitás, viszont kevés az igazán felépített játék
Ez a kosárlabda, sok középtávolival, fizikális gyűrű támadássokkal 😎
Chargers LT
elég ad-hoc a lakers james nélkül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Bár ezt sokkal jobb nézni, mint a tegnapi Houstont.Ez a kosárlabda, sok középtávolival, fizikális gyűrű támadássokkal 😎
több mint 6 éve
16 perc alatt a Lakers 1 triplát dobott beNem túl erős...
Mondjuk a Clippers se teljesít.
több mint 6 éve
nem hiszem h bármit le lehetne vonni a mai eredményből, de jó lenne nyerni a clippers ellen 😀jó lenne legalább egyszer nyerni ellenük a szezonban
Negritis
több mint 6 éve
nem hiszem h bármit le lehetne vonni a mai eredményből, de jó lenne nyerni a clippers ellen 😀
több mint 6 éve
ez nem makacsság, hanem ennyi taktikai repertoár van a csapatbanMegint úgy fognak kiszopni a playoffban, hogy kihagynak egymás után 20 triplát, de a 8. vagy a 13. után se fog bevillanni nekik, hogy lehet azért közelebb is jönni.A Rocketsnál makacsabb csapat nincs ezen a világon.20-0 😁 beszarás
Kampman
A Rockets monnyon le
Chargers LT
Kampman
több mint 6 éve
Megint úgy fognak kiszopni a playoffban, hogy kihagynak egymás után 20 triplát, de a 8. vagy a 13. után se fog bevillanni nekik, hogy lehet azért közelebb is jönni.A Rocketsnál makacsabb csapat nincs ezen a világon.20-0 😁 beszarás
Kampman
A Rockets monnyon le
Chargers LT
több mint 6 éve
A Rocketsnál makacsabb csapat nincs ezen a világon.20-0 😁 beszarás
Kampman
A Rockets monnyon le
több mint 6 éve
ez a barom, komolyan?!Mintha LeBron csapatainál magas lenne a léc!
twitter.com/Lakers/status/1236025364243083264
Negritis
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
ez a barom, komolyan?!twitter.com/Lakers/status/1236025364243083264
több mint 6 éve
Azert ez kemeny volt.lépés! 😊
twitter.com/NBA/status/1235061180881915906
Stez
több mint 6 éve
Lakers úgy néz ki azt mondja legyen Ja Morant a rájátszásgba 😀
több mint 6 éve
aki néz pels meccseket:Bazska pont a multkor mondta, hogy egyre inkább játszanak együtt és nem egymás mellett. Nyilván erősen WIP még.
Ball 37%os triplája tényleg vagy csak mákos éve van?
ingram-zion dinamika müködik?
Negritis
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
aki néz pels meccseket:Ball 37%os triplája tényleg vagy csak mákos éve van?
ingram-zion dinamika müködik?
több mint 6 éve
Jó hát az sem volt normális tény.Azért tedd hozzá, hogy milyen edző alatt kellett ott dolgozni...Én is kedveltem amíg nem úgy intézte a Minnyout műveletet ahogy. Lehetett volna szebben is az egészet.Butlert verni mindig jó főleg így: moneytimeban 2 turnover tőle, és az utolsó mpben győztes kosar kísérletnél olyan sapkát kapott h a monszun ideje alatt is hordhatja.szeretem Butler-t, de az biztos hogy amin ő keresztül ment amiatt olyan mentalitása van hogy se minny se philly nem volt jó légkör neki, nem tudom hogy van-e olyan ahol ez alkalmas lesz
csebi
Spo és a Heat talán
Negritis
csebi
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Azért tedd hozzá, hogy milyen edző alatt kellett ott dolgozni...Én is kedveltem amíg nem úgy intézte a Minnyout műveletet ahogy. Lehetett volna szebben is az egészet.Butlert verni mindig jó főleg így: moneytimeban 2 turnover tőle, és az utolsó mpben győztes kosar kísérletnél olyan sapkát kapott h a monszun ideje alatt is hordhatja.szeretem Butler-t, de az biztos hogy amin ő keresztül ment amiatt olyan mentalitása van hogy se minny se philly nem volt jó légkör neki, nem tudom hogy van-e olyan ahol ez alkalmas lesz
csebi
Spo és a Heat talán
Negritis
csebi