NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
303
33
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Ezt én se értem. Még talán Kyrie annyival magyarázható hogy a közelben nőtt fel, de hogy Kemba mennyivel lesz előrébb Bostonban...pár meccsel többet játszik szezon végén. Viszont Charlotteban szeretik, megkapja a nagy lét, a nyarai szabadok, tét semmi.Kyrie elvileg a Netshez megy 4 év 141 milláért, Kemba pedig a Celticshez ugyanennyiértMire gondolt a költő?
kapitnono
Egyiket sem értem. Irvinget már régóta nem tudom követni mit miért tesz, de Kemba? Elmegy Horford. Nincs egy épkézláb magas. 1-3-ig oké rendben vannak, de mitől lesz ez a csapat contender? Nem lesz capspace jó ideig. Hayward is azután jár le, h Tatum és Brown új szerződése már ketyegni fog. Persze, ha utóbbi kettő közül valaki all-nba szintre kapcsolna, akkor értem, de az idei szezon után szkeptikus vagyok. Idővel inkább azok lesznek, mint sem, vagy legalábbis egyikőjük, de addigra Walker valószínűleg messze jár majd. Amíg nem lesz ennek a csapatnak egy all-rounder magasa, addig max a második kör, de inkább első körös bukó. Persze jobb ez, mint 40 győzelemért harcolni kis piacon, de 29 évesen kicsit másra számítottam tőle.
dawyd728
A Lakers remélem nem egyben költi el ezt a 30+ millát, ha csak nem Kawhi az illető.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
dawyd728
4 040
Kyrie elvileg a Netshez megy 4 év 141 milláért, Kemba pedig a Celticshez ugyanennyiértMire gondolt a költő?
kapitnono
Egyiket sem értem. Irvinget már régóta nem tudom követni mit miért tesz, de Kemba? Elmegy Horford. Nincs egy épkézláb magas. 1-3-ig oké rendben vannak, de mitől lesz ez a csapat contender? Nem lesz capspace jó ideig. Hayward is azután jár le, h Tatum és Brown új szerződése már ketyegni fog. Persze, ha utóbbi kettő közül valaki all-nba szintre kapcsolna, akkor értem, de az idei szezon után szkeptikus vagyok. Idővel inkább azok lesznek, mint sem, vagy legalábbis egyikőjük, de addigra Walker valószínűleg messze jár majd. Amíg nem lesz ennek a csapatnak egy all-rounder magasa, addig max a második kör, de inkább első körös bukó. Persze jobb ez, mint 40 győzelemért harcolni kis piacon, de 29 évesen kicsit másra számítottam tőle.
több mint 6 éve
Kyrie elvileg a Netshez megy 4 év 141 milláért, Kemba pedig a Celticshez ugyanennyiért

több mint 6 éve
na majd Kembaha a celtics "olcsón" tud cserélni Adams-ért az nagy fogás lehet, mert a srác bőven alul van használvaA Bostonnak az a baja, hogy leadere nem lesz, és ezt nem Adams fogja megoldani.
Negritis
flzoli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
LA-ben Wagnert, Bonga-t Jemerrio Jonest elküldték a Wizards-nak, Davis elengedte a 4milliós bónuszát, így elvileg megvan a 32 milliós hely egy max-nak. Persze a kezdőn meg a padon senki...James átadta Davisnek a 23-as mezt is

több mint 6 éve
ha a celtics "olcsón" tud cserélni Adams-ért az nagy fogás lehet, mert a srác bőven alul van használvaA Bostonnak az a baja, hogy leadere nem lesz, és ezt nem Adams fogja megoldani.
Negritis
több mint 6 éve
ha a celtics "olcsón" tud cserélni Adams-ért az nagy fogás lehet, mert a srác bőven alul van használva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Alapszakaszban ez Harden ellen sima falt + teknikai hát mit kézpel.Csak hogy illusztráció is legyen az MVP vitáhozTehat Giannis odaadta a dijat Hardennek, de az nem fogadta el, sot, agressziven lefejelte? FAULT, harom dobas a Rocketsnak!
www.instagram.com/p/BzJe8orgS8a/?igshid=40dyrk6ogvio
flzoli
Stez
több mint 6 éve
Csak hogy illusztráció is legyen az MVP vitáhozTehat Giannis odaadta a dijat Hardennek, de az nem fogadta el, sot, agressziven lefejelte? FAULT, harom dobas a Rocketsnak!
www.instagram.com/p/BzJe8orgS8a/?igshid=40dyrk6ogvio
flzoli
több mint 6 éve
Csak hogy illusztráció is legyen az MVP vitáhozwww.instagram.com/p/BzJe8orgS8a/?igshid=40dyrk6ogvio
több mint 6 éve
Erre a valasz teljesen egyertelmu.Na de most akkor ki a jobb?Arra világítottam rá, hogy Giannis kimaxolta az alapszakaszt, Harden meg nem. Ez tény.Tény. Az meg egy másik, hogy sokkal jobb csapat ÉS szakmai stáb van körülötte.
eaglesmcnabb
Szerinted lehet top1 játékos valaki úgy, hogy a top10 védőben sincs benne?De miért kéne top10 védőnek lennie ehhez? Továbbmegyek, minek kéne egyáltalán jó védőnek lennie, ha az offenzív részlegen annyit tesz hozzá a játékhoz, hogy azzal is simán eldönti a meccset?
Szerintem nem, ha szerinted igen érveld meg légy szíves hogy lehet úgy valaki a legjobb, hogy konkrétan szarul védekezik.
eaglesmcnabb
Harden mindemellett egyáltalán nem rossz védő, sőt, ez csak a public joe vélemény. Történetesen teljesen jó post védő.
De akkor nézzük meg Giannist:hol van ő asszisztokban, kreálásban, shot deflectionben?
Szerintem egészében kell nézni a dolgot, hogy ki mennyit ad a csapatához. Kiveszed Hardent a Rocketsből és Giannist a Bucksból, és megnézed, melyik csapat hogy teljesítene (szvsz Houston idén lottery, Bucks meg PO 4-8). Nyilván ez egy elsősorban fiktív dolog, de volt rá példa, amiből lehet következtetni relatíve.
PEEtör
Brady vagy Donald???
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Hillary.Na de most akkor ki a jobb?Arra világítottam rá, hogy Giannis kimaxolta az alapszakaszt, Harden meg nem. Ez tény.Tény. Az meg egy másik, hogy sokkal jobb csapat ÉS szakmai stáb van körülötte.
eaglesmcnabb
Szerinted lehet top1 játékos valaki úgy, hogy a top10 védőben sincs benne?De miért kéne top10 védőnek lennie ehhez? Továbbmegyek, minek kéne egyáltalán jó védőnek lennie, ha az offenzív részlegen annyit tesz hozzá a játékhoz, hogy azzal is simán eldönti a meccset?
Szerintem nem, ha szerinted igen érveld meg légy szíves hogy lehet úgy valaki a legjobb, hogy konkrétan szarul védekezik.
eaglesmcnabb
Harden mindemellett egyáltalán nem rossz védő, sőt, ez csak a public joe vélemény. Történetesen teljesen jó post védő.
De akkor nézzük meg Giannist:hol van ő asszisztokban, kreálásban, shot deflectionben?
Szerintem egészében kell nézni a dolgot, hogy ki mennyit ad a csapatához. Kiveszed Hardent a Rocketsből és Giannist a Bucksból, és megnézed, melyik csapat hogy teljesítene (szvsz Houston idén lottery, Bucks meg PO 4-8). Nyilván ez egy elsősorban fiktív dolog, de volt rá példa, amiből lehet következtetni relatíve.
PEEtör
Brady vagy Donald???
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Na de most akkor ki a jobb?Arra világítottam rá, hogy Giannis kimaxolta az alapszakaszt, Harden meg nem. Ez tény.Tény. Az meg egy másik, hogy sokkal jobb csapat ÉS szakmai stáb van körülötte.
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
PEEtör
Brady vagy Donald???
több mint 6 éve
amúgy Jokic 4. helyének örülök, mert elismerték valamennyiresztem mondjuk George elé be lehetett volna tenni akár de ez is egy lépés
több mint 6 éve
6os assist átlag = "hol van" ...Arra világítottam rá, hogy Giannis kimaxolta az alapszakaszt, Harden meg nem. Ez tény.Tény. Az meg egy másik, hogy sokkal jobb csapat ÉS szakmai stáb van körülötte.
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
PEEtör
több mint 6 éve
De miért kéne top10 védőnek lennie ehhez?Azért mert nem hoz annyi pluszt támadásban Giannishoz képest, mint amennyit elvisz védekezésben.
PEEtör
De Nálam eleve támadásban sem hoz többet, mint a görög ezzel a 44%-os dobó mutatóval.
Szerintem egészében kell nézni a dolgot, hogy ki mennyit ad a csapatához. Kiveszed Hardent a Rocketsből és Giannist a Bucksból, és megnézed, melyik csapat hogy teljesítene (szvsz Houston idén lottery, Bucks meg PO 4-8). Nyilván ez egy elsősorban fiktív dolog, de volt rá példa, amiből lehet következtetni relatíve.ez meg nem érv, hanem feltételezés. A tény a védekezésbeli hiányosságok, illetve a .442-es mezőnymutató az .578 ellenében.
PEEtör
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Arra világítottam rá, hogy Giannis kimaxolta az alapszakaszt, Harden meg nem. Ez tény.Tény. Az meg egy másik, hogy sokkal jobb csapat ÉS szakmai stáb van körülötte.
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
Úgy tudtam, az MVP az alapszakaszról szól.abban is történt az eset
PEEtör
mikor hajtotta Kobe 30 pontos meccs sorozatát akkor tolt egy 1/17et
több mint 6 éve
Arra világítottam rá, hogy Giannis kimaxolta az alapszakaszt, Harden meg nem. Ez tény. Az volt a felvetésed, hogy ki tesz hozzá többet a csapatához. Ennél többet nem igazán tudott volna hozzátenni, mert no1-ig vitte a csapata.Giannis seed 1-re vezette a csapatot, annál többet nem lehet lökni a csapaton.Kiváló, ahogyan elbeszélünk egymás mellett.
Illetve lehetett volna jobb mutatójuk, de minek?
Ezzel szemben Hardennek nem sikerült ugyanez, szóval nem is értem miről beszélgetünk.Ultimate érv. Nyerje mindig egy játékos a legjobb rekordú csapatból, agyrém.
PEEtör
Egyébként a védekezés 1 dolog, de ha már támadás: .578-al dobott a görög, Harden meg .442-vel.
Szerinted lehet top1 játékos valaki úgy, hogy a top10 védőben sincs benne?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Giannis seed 1-re vezette a csapatot, annál többet nem lehet lökni a csapaton.Kiváló, ahogyan elbeszélünk egymás mellett.
Illetve lehetett volna jobb mutatójuk, de minek?
Ezzel szemben Hardennek nem sikerült ugyanez, szóval nem is értem miről beszélgetünk.Ultimate érv. Nyerje mindig egy játékos a legjobb rekordú csapatból, agyrém.
Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
Mondjuk az alapszakasz és a playoff között annyi volt a különbség, hogy alapszakaszban ha Harden levegőt vett és elé álltak és a levegő vétele emiatt már nem volt 100%-os akkor fujták a faltot. Míg a playoffban nem.Úgy tudtam, az MVP az alapszakaszról szól.mint például mindenidők legszarabb 3 pontos százaléka legalább 15 dobás esetén?Nyilván nem olyan kategória az idei, hogy Giannis ne érdemelné meg, ettől függetlenül Harden sokkal jobban. Szerintem az nem lehet vitatéma, hogy melyik volt idén fontosabb játékosa a csapatának, sokkal kevesebb segítséggel dolgozott Szakál, kb csak rá fokuszálhattak a sérülések miatt, ettől függetlenül történelmi számokkal kihúzta a Houstont a gödörből és PO-ba vezette. Jó-jó volt Giannis, de Harden és a számai más kategória voltak idén, amit valszeg nem is fognak egyhamar megismételni.Forditva? Hat, kinek mi. Nalam ha nem is ekkora kulonbseggel, de Giannis az MVP, ugyhogy egyaltalan nem annyira gaz szvsz az idei szavazas. Az meg, hogy akadnak meg akadtak eleg vicces voksolasok az elmult iksz evben, mas lapra tartozik. Az idei nem tartozik ezek koze.Szerintem meg egyáltalán nem. Kb fordítva lett volna reális a dolog. Vicc ez a szavazás is, mint a lebonyolítása.Meglep, hogy ilyen folennyel lett MVP Giannis. Eddig ment a nyaladzas a tamadostatisztikakra. Vegre nem csak az szamitott.Jobban megérdemelte mint Harden szerintem, örülök hogy ő kapta.
Stez
kapitnono
PEEtör
Stez
PEEtör
Negritis
PEEtör
Most az hogy sok pontos meccsei lettek és 200-300 al több büntetőből és 200-300 több tripla kisíérletből ezt összehozta hát szép dolog, de azért nem vágtam magam hasra tőle.
több mint 6 éve
Giannis seed 1-re vezette a csapatot, annál többet nem lehet lökni a csapaton. Illetve lehetett volna jobb mutatójuk, de minek?
Ezzel szemben Hardennek nem sikerült ugyanez, szóval nem is értem miről beszélgetünk.
Giannis ráadásul all nba defensive első csapattag, Harden a másodikba sem fért be...
Lehet hogy Harden támadásban top1, nem lehet a legjobb összességében, ha védekezésben még a top10-ben sincs.
több mint 6 éve
Hat na, mert Giannis nem volt annyira fontos, mint Harden. Aham. Jo tudni.Örülök, hogy segíthettem.
Stez
több mint 6 éve
Es ha en a kereket nezem, akkor Giannis jobb alapszakaszt tolt. Harden max jobb tamadot, de en tovabbra is egy kerek egeszet szeretnek kapni, amikor egy ideny legjobbjat akarom megkapni. Ha valakire rabokok, akkor az legyen mindenben kiraly, ne csak a tortenet egyik fele legyen tundermese, mig a masik kis tulzassal horror.Úgy tudtam, az MVP az alapszakaszról szól.mint például mindenidők legszarabb 3 pontos százaléka legalább 15 dobás esetén?Nyilván nem olyan kategória az idei, hogy Giannis ne érdemelné meg, ettől függetlenül Harden sokkal jobban. Szerintem az nem lehet vitatéma, hogy melyik volt idén fontosabb játékosa a csapatának, sokkal kevesebb segítséggel dolgozott Szakál, kb csak rá fokuszálhattak a sérülések miatt, ettől függetlenül történelmi számokkal kihúzta a Houstont a gödörből és PO-ba vezette. Jó-jó volt Giannis, de Harden és a számai más kategória voltak idén, amit valszeg nem is fognak egyhamar megismételni.Forditva? Hat, kinek mi. Nalam ha nem is ekkora kulonbseggel, de Giannis az MVP, ugyhogy egyaltalan nem annyira gaz szvsz az idei szavazas. Az meg, hogy akadnak meg akadtak eleg vicces voksolasok az elmult iksz evben, mas lapra tartozik. Az idei nem tartozik ezek koze.Szerintem meg egyáltalán nem. Kb fordítva lett volna reális a dolog. Vicc ez a szavazás is, mint a lebonyolítása.Meglep, hogy ilyen folennyel lett MVP Giannis. Eddig ment a nyaladzas a tamadostatisztikakra. Vegre nem csak az szamitott.Jobban megérdemelte mint Harden szerintem, örülök hogy ő kapta.
Stez
kapitnono
PEEtör
Stez
PEEtör
Negritis
PEEtör
Es en nem Hardenre vonatkozik, ez hanem mindenkire, legalabbis az en nezetem ez. Az meg, hogy ki mekkorat tolt a csapatan... Hat na, mert Giannis nem volt annyira fontos, mint Harden. Aham. Jo tudni.
több mint 6 éve
Úgy tudtam, az MVP az alapszakaszról szól.mint például mindenidők legszarabb 3 pontos százaléka legalább 15 dobás esetén?Nyilván nem olyan kategória az idei, hogy Giannis ne érdemelné meg, ettől függetlenül Harden sokkal jobban. Szerintem az nem lehet vitatéma, hogy melyik volt idén fontosabb játékosa a csapatának, sokkal kevesebb segítséggel dolgozott Szakál, kb csak rá fokuszálhattak a sérülések miatt, ettől függetlenül történelmi számokkal kihúzta a Houstont a gödörből és PO-ba vezette. Jó-jó volt Giannis, de Harden és a számai más kategória voltak idén, amit valszeg nem is fognak egyhamar megismételni.Forditva? Hat, kinek mi. Nalam ha nem is ekkora kulonbseggel, de Giannis az MVP, ugyhogy egyaltalan nem annyira gaz szvsz az idei szavazas. Az meg, hogy akadnak meg akadtak eleg vicces voksolasok az elmult iksz evben, mas lapra tartozik. Az idei nem tartozik ezek koze.Szerintem meg egyáltalán nem. Kb fordítva lett volna reális a dolog. Vicc ez a szavazás is, mint a lebonyolítása.Meglep, hogy ilyen folennyel lett MVP Giannis. Eddig ment a nyaladzas a tamadostatisztikakra. Vegre nem csak az szamitott.Jobban megérdemelte mint Harden szerintem, örülök hogy ő kapta.
Stez
kapitnono
PEEtör
Stez
PEEtör
Negritis