NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 252 — The Mathematician
nem tudom hogy Durant karrierjét mennyire veti vissza majd ez a sérülés
a fizikai paraméterei adottak maradnak
ami lehet hogy nem fogja tudni levédeni az 1eseket, de 2-4 között még mindig elit védő lesz sztem mert a "hossza" megvan
ahol még gond lehet ugye az az iso, de max kevesebb iso-t tol

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 882 — Whoops, looks like something went wrong.
Kérdés, hogy ki erőltette a játékot, a csapat vagy Durant, amikor biztosan látszódott edzésen és a műszereken, hogy nincs jó állapotban az a láb....

Szépen borítja ez a FA piacot, még azt is kinézem, hogy marad apróért a GSW-nél amíg felépül 😊
flzoli
Érdekes sztori. Én lassan 2 hete fekszem itthon, 1 hétig volt fekvő gipsz: valami nagyot durrant (ne KD 😛) a lábamban, és ugy néz ki nem szakadt az achilles, viszont a vádlim tetejéig minden bevérezhetett a sérülés következtében.

Csak mondjuk engem 3 orvos nézett meg de egy nyomorult ultrahang nem volt....

Szóval pont az USA-ban, ahol meccs közben röntgeneznek, meg földönkívüli gyulladáscsökkentők vannak, ne tudták volna mennyire rossz Durant állapota....
kishaszi
Ha tudták, és úgy vállalták a rizikót még rosszabb....
flzoli
Ne legy naiv... Persze, hogy tudtak. Nem hulyek ezek, elvegeztek minden vizsgalatot, tudtak szerintem nagyon jol, hogy az a lab mennyire gany allapotban van. Telenyomtak minden szarral, aztan imadkoztak, muszaj volt nekik, mert ket olyan meccsen buktak el elotte, ami ramutatott, hogy Durant azert nagyon is jelent valamit, meg annak a csapatnak is, ami nelkule is tele van All Pro jatekosokkal.

Nyilvan gondolom Durant is jatszani akart, meg ugy gondolta az elmult napok utan, hogy nem olyan gaz ez, birni fogja a laba, de az a vadli szerintem annyira rossz allapotban volt, hogy nem szabadott volna megkockaztatni a jatekat. Sajnalom Durantet, mert erre a serulesre szerintem a legjobb esetben is ramegy a teljes kovetkezo idenye. Tok mindegy, hol jatszik majd, mert fel labbal is meg fogja kapni a leheto legnagyobb szerzodest, csak egy athletic freaknel egy ilyen serules mindig aggaszto.

Egyebkent ezen a videon tisztan latszik, ahogy az Achilles-in szetpattan.

twitter.com/CPR_PT/status/1138378941201354752

Szerkesztette: Stez

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 948
Nehéz dolgok ezek, nekem Green eddigi játéka volt betli szemre, a hajnalit nem láttam. Viszont én se értek hozzá😊 csak DG ajnározása mindig előkerül, de van, hogy nem értem ...
kishaszi
Greenen szerintem legalább kettő meccs ment el a szériában, de lehet, hogy mindhárom. Leszegett fejjel, bután megy előre, egy-egyezik a semmibe és ostobán szórja el a labdákat, nagyon hülyén helyezkedik, az iso-kat nem csinálja végig. Rohadt pontatlanul dob, a periméterről egy vicc volt Klay hiányában (nyilván alaphelyzetben nem ez lenne a dolga).

Védekezésben is többet vártam tőle, nem is nagyon láttam Leonardon (nevetséges volt például, hogy McKinney néha jobban megnehezítette Kawhi dolgát, mint a többi védője - mínusz Klay).

Különben már nem tudok jósolni, meg elemezni sem, mert káosz van a döntőben, a betlizők felélednek, a jól teljesítők összeesnek.
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 858 — Steelers fan
Nehéz dolgok ezek, nekem Green eddigi játéka volt betli szemre, a hajnalit nem láttam. Viszont én se értek hozzá😊 csak DG ajnározása mindig előkerül, de van, hogy nem értem ...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy azért azt az éktelen balfaszkodást amit a GSW a végén levágott...
BV meg a mozgó elzárás.Toca
Sajnálom, hogy nem értek a kosárlabdához (szurkolóként sem), különben szívesen végigbújnám, hogy mit mond az analitika Curry játékáról. Nagyob bírom nézni ahogy játszik, olyant hozott a játékba ami korábban nem volt. De "érzésre" számomra a unanimous MVP idénye óta nincs ott, ahol Durant, Leonard, Harden, stb. Ránézésre ebben a Warriorsban Green és Thompson is fontosabbnak tűnik. Curry tegnap az utolsó néhány percben előbb majdnem egyedül elvesztette, aztán majdnem megnyerte, aztán megint majdnem elvesztette a meccset. Nekem túl sok az up and down. Laikusként csak szemre írom ezt, elfogadom, ha az analitika mást mond, de ez van.

Duranttal kapcsolatban meg az egy dolog, hogy ez a Warriors - egészségesen - Durant nélkül is bajnokesélyes lenne, és akár nyerhetne / nyerhet is még. De, hogy jobb lenne, mint Duranttal? Na..... Ha Thompson - hogy a Green mellett jelenleg szerintem 2. legfontosabb embert mondjam - lett volna sérült és végig Durant játszott volna, akkor a Warriors ezekkel a sérülésekkel együtt is már befejezte volna a szériát szerintem. A Warriors ennyivel jobb vele, mint nélküle.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kérdés, hogy ki erőltette a játékot, a csapat vagy Durant, amikor biztosan látszódott edzésen és a műszereken, hogy nincs jó állapotban az a láb....

Szépen borítja ez a FA piacot, még azt is kinézem, hogy marad apróért a GSW-nél amíg felépül 😊
flzoli
Érdekes sztori. Én lassan 2 hete fekszem itthon, 1 hétig volt fekvő gipsz: valami nagyot durrant (ne KD 😛) a lábamban, és ugy néz ki nem szakadt az achilles, viszont a vádlim tetejéig minden bevérezhetett a sérülés következtében.

Szóval pont az USA-ban, ahol meccs közben röntgeneznek, meg földönkívüli gyulladáscsökkentők vannak, ne tudták volna mennyire rossz Durant állapota....
kishaszi
flzoli
Persze. Csak értetlenkedek, hogy odaát valahogy sokkal gyorsabban gyógyulnak a sportolók - mellétéve azt, hogy ezek valami fura gladiátorok fájdalom nélkül, ha arra gondolunk hány sportolóról derül ki, hogy töréssel meg szalagszakadással játszanak ilyen playoffokat => nekem volt már bokatörésem, ficamom, bokaszalagszakadásom, részleges MCL sérülésem (ACL nem), és nekem nem sikerült lábra állnom az ilyen dolgok után 😛 nemhogy pléjoff... - ennyire ... Nem is tudom. Ha nem a biznisz miatt, és a dokik teljes tudatban azt mondták, hogy limitáltan lehet vele mozogni, akkor csak azt tudom elképzelni, hogy a GSW beszart és nem hittek a győzelemben KD nélkül.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com

flzoli

kishaszi

több mint 6 éve

flzoli

több mint 6 éve
Kezdem azt hinni, hogy a Knicks a Jets-nél is elbaszottabb csapat. xD
Összegyúrnak 2 maxos contracthoz cap spacet, erre KD valszeg Achilles, Kyrie másfele nézeget, 1/1 elvesztése, AD trade valszeg nem jön össze. 😀
Beki
Még városon belül is van egy jobb opció mint a Kincks, pedig az a Nets rendesen szét volt verve néhány éve 😊
Jó lesz majd maxal kitömni a Randle, Barnes duót a tankcsatában 😀

több mint 6 éve

több mint 6 éve
dawyd728 4 040
Összegyúrnak 2 maxos contracthoz cap spacet, erre KD valszeg Achilles, Kyrie másfele nézeget, 1/1 elvesztése, AD trade valszeg nem jön össze. 😀
Beki
Jó reggelt. 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
Csori Durantnak video alapja elszakadt az achillese.

A nyomoronc Toronto szurkolok miatt meg kurvara remelem behuzza a GSW, aztan Kawhi is mehet majd a Knicksbe almat zabalni.

twitter.com/minakimes/status/1138288408382492673?s=19

Borbinho
Szvsz az az Achilles-in mar szakadt is volt reszlegesen. Idozitett bomba volt ez igy, nem kellett volna jatszania mar az idenyben. Es szerintem akkor neki ennyi is volt a GSW.

több mint 6 éve
dawyd728 4 040
Remélem már kezdi a sok KD-t ostorozó médiamunkás/nagyszájú fanboi gyűjteni a pénzt, amivel a szuper max és a lelendő fizetése közti különbözetet állják.
Arról nem is beszélve, h 30 felett egy ilyen sérülés a későbbi játékának minőségére is rá fogja nyomni a bélyegét...
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 077
Fail 😛
Toca
Ezt arra írtam, amikor egymás után 2 labdabirtoklásuk is úgy ért véget, hogy 5 mp alatt felértek és rögtön dobták is. Aztán kicsit kreatívabb lett a támadójátékuk és nyertek is.

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Csori Durantnak video alapja elszakadt az achillese.

A nyomoronc Toronto szurkolok miatt meg kurvara remelem behuzza a GSW, aztan Kawhi is mehet majd a Knicksbe almat zabalni.

twitter.com/minakimes/status/1138288408382492673?s=19

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 133 — Vikings fan
Ezeket az ötlettelen triplákat rossz nézni a végén a Warriorstól. A Rockets is így szokott jellemzően kikapni, amikor szarban vannak. Felérnek a hármas vonalra és azonnal tüzelnek.
Kampman
Fail 😛

Így elcseszni, mint ahogy a Toronto most csinálta.
Matthew99
Just Raptors things.

Innentől szerintem bukta, amennyiben a Curry-Thompson-Gree-Iggy négyfogatból le nem sérül valaki.
PEEtör
Komolyan mindenki temeti a GSW-t erre fognak 1 meccset és már bukta?
Ez egy marha kiegyenlített döntő, ahol a Raptors most elég fosul dobott.
A teljes GSW fárad , KD már tényleg nem lesz, simán benne van hogy akar idegenben akar otthon behuzza a Raptors.

Amúgy azért azt az éktelen balfaszkodást amit a GSW a végén levágott...
BV meg a mozgó elzárás.
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Matthew99
Just Raptors things.

Innentől szerintem bukta, amennyiben a Curry-Thompson-Gree-Iggy négyfogatból le nem sérül valaki.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Ezeket az ötlettelen triplákat rossz nézni a végén a Warriorstól. A Rockets is így szokott jellemzően kikapni, amikor szarban vannak. Felérnek a hármas vonalra és azonnal tüzelnek.
Kampman
Azért, ha Thompson vagy Curry hajigálja ezeket a hármasokat, szerintem senki nem szólja meg őket, mint a mellékelt ábra mutatja. 😀
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 077

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 252 — The Mathematician
hát KD megpróbálta

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Durant elvileg már edzett, lehet pályára lép a következő meccsen...

Vicc amúgy amit összekamuznak a GSW-nél a sérülésekkel, megy a terelés rendesen...
flzoli
Nyilvan, egy vadlihuzodassal alapbol nincs az, hogy harom hetig meg csak a palya kozelebe sem tud menni, de en mar irtam ket hete, hogy szerintem baromira nem csak huzodasa van, hanem majd veletlenul kiderul, hogy vagy mas, vagy legalabb valami apro, reszleges szakadas az.

Ami meg Cousinst illeti, az o mozgasan is latszik, hogy ossze van drotozva, de a csavonak mintha nem lenne kb. mechanikaja, mert nem tud normalisan lepni sem, nem veletlenul minusz egy ember kb., amikor a palyan van. Tamadasban es vedekezesben is hasztalan, a palin azt latom, hogy konkretan szenved.

több mint 6 éve
Durant elvileg már edzett, lehet pályára lép a következő meccsen...

Vicc amúgy amit összekamuznak a GSW-nél a sérülésekkel, megy a terelés rendesen...

több mint 6 éve
Ködz Willie, én nem tudtam volna 8gy megfogalmazni.