NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
117
24
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 658
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
dawyd728
4 040
Csak ugye a Cavs jobb alapokkal, több értékkel rendelkezett mikor odament, illetve ő is a prime James volt.LeBron visszament Clevelandbe, ott is eleg hamar romjaira esett szet mindenAzért az “elég hamar”-ba belefért egy bajnoki győzelem és még három döntő.
Stez
Ha a Lakers így esik 4 év múlva romjaira, nem bánnák.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
LeBron visszament Clevelandbe, ott is eleg hamar romjaira esett szet mindenAzért az “elég hamar”-ba belefért egy bajnoki győzelem és még három döntő.
Stez
Ha a Lakers így esik 4 év múlva romjaira, nem bánnák.
több mint 6 éve
A mostani ideny vegen nem serules miatt nem jatszott, hanem mert nem cserelte el a Pels, a vezetoseg meg ugy dontott, nem jatszatja inkabb. Ez het meccs volt, de elotte is volt 2-3, amikor nem a serulese miatt nem jatszott.Jó lesz az 30-nak isAz elmúlt 3 évben 19 meccset hagyott ki sérülés miatt.Ez egy vicc ár elsőre, ennyit biztosan nem ér egy folyton sérült játékos, még ha korszakos tehetség is mint Davis.jah odaatuk a fél házatHa így is lesz, akkor is lesz egy AD, aki köré fel lehet húzni a csapatot.
szóval 2 év és jöhet a rebuild
Negritis
Jughead
flzoli
Jughead
kapitnono
De egyebkent szerintem az nem gaz, ha valaki idenyenkent kihagy mondjuk 10-15 meccset, az belefer, Leonard sem veletlenul volt pihentetve vagy 20 meccsen a mostani alapszakaszban. Davis valoban sokat serult, bar jobbara serulten is jatszogatott altalaban. Elit vedo, ha o a palyan van, akkor azert a festekbol nehez lesz megverni a Lakerst. De a lenyeg meg mindig azzal lesz szerintem, hogy a Lakers milyen padot tud osszehozni, illetve hogy ki lesz a nagy nev, aki alair, mar ha egyaltalan nagyobb UFA hajlando lesz alairni. LeBron manapsag egyre inkabb riasztja a jobb jatekosokat, raadasul itt mar ha valaki jon, az harmadik szamu opcio lehet majd csak leginkabb. Irvinget nagyon pedzegettek, hogy meggondolja magat es ismet csatlakozik LeBron melle, de en nem nezem ki belole, hogy o bevallalja ezt az egeszet James es Davis mellett, de Walkerbol is tobbet neznek ki, hogy oszinte legyek.
több mint 6 éve
Jó lesz az 30-nak isAz elmúlt 3 évben 19 meccset hagyott ki sérülés miatt.Ez egy vicc ár elsőre, ennyit biztosan nem ér egy folyton sérült játékos, még ha korszakos tehetség is mint Davis.jah odaatuk a fél házatHa így is lesz, akkor is lesz egy AD, aki köré fel lehet húzni a csapatot.
Negritis
Jughead
flzoli
Jughead
Szerkesztette: kapitnono

több mint 6 éve
Én egyetem óta Davis nagy rajongója vagyok, de ez az 1/2 1/2 1/4 1.kör 1.kör kombó brutális.Igen, ha a pickeket nezed. De ha meg azt nezed, hogy ket, a draftpoziciojahoz kepest elegge bustgyanus „tehetseg” a ket 1/2, akkor azert kicsit mas a leanyzo fekvese. Nem mondom, hogy keves, vagyis hat sok, amit a Lakers adott, de meg igy is win-win kategoriaban van ez a csere.
Chargers LT
Az meg megint egy mas teszta, hogy a Lakers az 1/2-ket sorra herdalta el, igazabol a sztorinak ez a resze lehet fajobb, foleg, hogy miutan elpasszoltak Russellt, azert o is elegge jol elkaristolt.
több mint 6 éve
Én egyetem óta Davis nagy rajongója vagyok, de ez az 1/2 1/2 1/4 1.kör 1.kör kombó brutális.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Akkor azok a hirek hogy Zion nem menne Nola-ba kacsak voltak?Szerintem kamu, hogy nem menne oda.
Vagy behuzzak 1/1re es cserelik is tovabb?
Van vmi sztar akit megszerezhetnek, vagy inkabb csak tovabbi pickek?
Mert a pickek szepen neznek ki, de a bevalt jatekosok meg tobbet tesznek a W-ert. Vagy moneyball aztan a 2020as evek kozepet lottek be maguknak 😀
Borbinho
több mint 6 éve
Akkor azok a hirek hogy Zion nem menne Nola-ba kacsak voltak?Vagy behuzzak 1/1re es cserelik is tovabb?
Van vmi sztar akit megszerezhetnek, vagy inkabb csak tovabbi pickek?
Mert a pickek szepen neznek ki, de a bevalt jatekosok meg tobbet tesznek a W-ert. Vagy moneyball aztan a 2020as evek kozepet lottek be maguknak 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Szerintem vállalható döntés. LA mos win-now módban tolja tavaly óta, és nem nagyon van rá idő megvárni míg beérnek a fiatalok, ha beérnek egyáltalán. Ingram nagy kedven volt, de lássuk be egy csere szintet hozott, és egyáltalán nem vezérnek nézett ki. Oké, hogy belőle talán később kijöhetett volna ez de most ez van.Lonzo egy nagy hype-nak az eredménye, védekezésben tényleg ügyes, de az hogy 10 pont alatt átlagoljon, 30% körül dobjon mezőnyből meg 60% körül büntetőzzön az kicsit gyenge egy 1/2-től.
És ha Lebron elmegy pár év múlva, Davis még mindig ott lesz viszonylag egész fiatalon, hogy köré építsünk egy csapatot.
Véleményem szerint egy Kemba Walker féle PG fog még érkezni FA-n, meg pár kiegészítő veterán, aztán hadd szóljon.

több mint 6 éve
dawyd728
4 040
Ja és már most biztos, h jövőre Pelinka lesz az executive of the year. Türelmes, meggondolt, határozott koncepció mentén történő építkezés mindig kifizetődik..
több mint 6 éve
jah odaatuk a fél házatédes faszom, már megint elgurult a gyógyszer
Negritis
több mint 6 éve
Nem nézem ki belőle de most egy Kawhi milyet szólna...le se kéne játszani a meccseket. Reálisan nézve Kemba vagy Jimmy Butler lesz ebből, Kyrie elvileg Brooklyn, de hogy ő ott mivel lesz előrébb azt nem tudom (azon kívűl hogy helyi gyerek).Mindenesetre Gazdag Paliék kiválóan csinálták. Szereztek egy top 5 játékost egy középszerű irányítóért, meg egy hasznos kiegészítőért, a pickek meg lutri. Ha LeBron visszavonul Davis 30 körül lesz, kb. a legjobb korban fellehet húzni mellé egy új csapatot.
Az mondjuk máig érthetetlen hogy a fogyatékos Demps miért nem fogadta el a Lakers februári ajánlatát.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
dawyd728
4 040
Ja és ugye az ördög a részletekben rejlik:twitter.com/TimBontemps/status/1140085647543193601?s=19
Griffinnek élmény lehetett kihasználni azt a win-now nyomást, ami most Pelinka vállát nyomta.
EDIT:
Na közben jött pontosítás, mert az előbbi tényleg egy rablás lett volna.
twitter.com/TimBontemps/status/1140135352314675201?s=19
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 040
Win-win. A Pelicans kihozta a maxot ebből, LeBron meg kapott maga mellé egy szupersztárt. Még jó lenne valami top PG/SG FA-t elhozni, aztán hagyszóljon.Hasonlóan érzem én is. Ahogy a Celtics alól kezd kicsúszni a talaj, úgy vált ez az ár a Pelicans számára legjobbá.
Hendrix
Én Lakers helyében azt a 32M-t nem egyben költeném el. Csak ki az a 20-25 milliós irányító a piacon? Irving és Walker után nagy a szakadék. Talán Russell. Az úgy meg érdekes lenne. Mondjuk nem látom játékos oldalról. Büszkébb ennél. Előbbi kettő 30 körül/felett fog kapni, az meg szerintem nem pálya, h 6 játékosra elmenjen a 108M és abból is ketten másodévesek. Onnantól minimumért kellene feltölteni a csapatot. Cserélni meg nem tudnak akár Conley/Beal és hasonló kaliberű guardért, mert fizetesben nincs kit adni. Annak meg nem látom értelmét, h kb. 15-10-7 millióra szétdarbolják azt a 32 milliós helyet a cap alatt. Azt nem látom egyelőre, h Warriors várható visszaesése után hogyan tudnának addig erősödni, h nyugaton ők legyenek a team to beat. Elég nyitott harcnak tűnik, amiből persze Lakers is kijöhet nyugati első helyen.
Pels már érdekesebb. Holiday esetében az idővonal kicsit necces. Persze most sokat segíthet, akár 2 év múlva rögtön PO-hoz is, de neki most van a csúcson az értéke. Mire ez a csapat contender státuszt elér, addigra kb. 33 körül lesz. Nem lepődnék meg, ha óriási érdeklődés lenne körülötte. Hasonlóra számítok Ingram körül is. Szerintem nem jó fit Zion mellé. Ball és Zion mellé főleg. Plusz van capspace is, akár szar szerződést is át tudnak venni további assetekért.
több mint 6 éve
Szerintem nagyon olcsón kapta meg a Lakers, de nem tudott mit csinálni a Pelicans a maffia módszerek ellen - Rich Paulek miután lenyilatkoztak, hogy csak a Knicksben vagy a Lakersben ir ujra alá, a többi csapat nyilván nem ajánlott semmit, és így az upper hand a Lakersnel volt.De utálom a Lakerst..
több mint 6 éve
Azt a rohadt mocskos kurva eletbe. A Lakersnel megint be vannak baszva. Bar mondjuk annyiban ertem a dolgot, hogy Ingram uveg, meg miota varunk mar arra, hogy kijojjon belole a sztar, szoval hiaba kedvencem, de igencsak velemenyes a gyerek, Ball meg... Ball meg a fater, meg a kinti media egyik nagy hype-talalmanya. Benne is erezheto a potencial, csak epp alig-alig latni, hogy egyrol a kettore jutott volna. De cserebe o is folyton serult. Az 1/4 az fajo, de a masik ket elso kor azert nem valoszinu, hogy lottery lesz, szoval erthetonek ertheto, de azert szamomra erthetetlen, hogy eladtak az egesz jovot. Persze Davisszel talan csabitobb lesz nyaron LA, hiaba rettegnek sokan LeBrontol ott, penz meg azert lesz, hogy igazoljanak meg 1-2 normalis jatekost, meg padot.
Ettol fuggetlenul szamomra eros az egesz, marmint a Lakers szemszogebol, hogy elvittek LeBront, egy even belul pedig kipaterolnak onnan mindenkit, Kuzman kivul minden tehetseget, meg fiatalt, akire eddig valamilyen formaban mutogatni lehetett, hogy a jovo csapatat epithetik ra. LeBron visszament Clevelandbe, ott is eleg hamar romjaira esett szet minden, most meg kb. be lehet sozni a franchise helyet, akkora szarban vannak. LeBron elment a Lakershez, egy ev alatt repul mindenki, nem titkoltan, mert a messias Davist akarta a csapathoz.
Hiaba mondom valahol, hogy ez tenyleg wináwin csere, ugy maga az egesz LeBron-hatas elkepesztoen negativ kepet mutat.
több mint 6 éve
Bár utána kicsit kifejtetted, de tényleg vicc ár ez, egy prime előtti, többszörös all-star, mvp kaliber játékosért, amikor az ellenérték egy 1/4, és két fiatal játékos (az egyik komoly sérülés kérdőjellel), akikben van potenciál, de óriási kérdés, kijön-e belőlük, és ha igen, mire lesz elég.Ez egy vicc ár elsőre, ennyit biztosan nem ér egy folyton sérült játékos, még ha korszakos tehetség is mint Davis.jah odaatuk a fél házatHa így is lesz, akkor is lesz egy AD, aki köré fel lehet húzni a csapatot.
Negritis
Jughead
flzoli
És még Kuzma is maradt.
több mint 6 éve
Win-win. A Pelicans kihozta a maxot ebből, LeBron meg kapott maga mellé egy szupersztárt. Még jó lenne valami top PG/SG FA-t elhozni, aztán hagyszóljon.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Az elmúlt 3 évben 19 meccset hagyott ki sérülés miatt.Ez egy vicc ár elsőre, ennyit biztosan nem ér egy folyton sérült játékos, még ha korszakos tehetség is mint Davis.jah odaatuk a fél házatHa így is lesz, akkor is lesz egy AD, aki köré fel lehet húzni a csapatot.
Negritis
Jughead
flzoli
több mint 6 éve
Ez egy vicc ár elsőre, ennyit biztosan nem ér egy folyton sérült játékos, még ha korszakos tehetség is mint Davis.jah odaatuk a fél házatHa így is lesz, akkor is lesz egy AD, aki köré fel lehet húzni a csapatot.
Negritis
Jughead
Aztán jobban megnézve Ball (Rondo karrier max), Ingram (Zion mellett nem sokat ér majd) Hart (mondjuk ő jó védő, de nem túl jó tripladobó) van a veszteség oldalon, plussz 3 első körös, ami Hámesszel tuti nem tankolós évek lesznek majd.
Alsó posztra még hoznak egy Kemba Walker - Conley féle kalibert és egész jól nézz ki majd a Lakers kezdő jövőre. A veteránokkal meg a pad se tűnik fogalmatlannak.
több mint 6 éve
jah odaatuk a fél házatHa így is lesz, akkor is lesz egy AD, aki köré fel lehet húzni a csapatot.
Negritis
több mint 6 éve
jah odaatuk a fél házatszóval 2 év és jöhet a rebuild
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
a Vale-Derozan duó-val nem volt túl életképes a csapatNehogy már itt is elterjedjen az a nézet, mint a primitív NBA-s vitákban, hogy egy játékost főleg a gyűrűk száma határozz meg (Robert Horry all-time best kategória akkor 😀 ).elől vanazért morey és presti nem tudom mennyire van a legjobbak közöttMorey az analitikus énje miatt elől kell legyen. Az, ahogyan, amilyen dobáskiválasztással játszanak, az az ő erénye.
legalábbis a csapat nem tűnik jobbnak évről-évre
Negritis
fivethirtyeight.com/features/nearly-every-team-is-playing-like-the-rockets-and-thats-hurting-the-rockets/
dawyd728
csak nem raknám ugyanarra a polcra mint Ujiri vagy Ainge
valszeg Bob Myers mellé tenném
mondjuk ez a Raptors W nálam épp Ujiri-t Ainge fölé emeli bőven
persze ha jövőre robbant a Celtics és nyernek akkor meg ő lesz valszeg előrébb (még ha rühellem is az egész bostoni bagázst)
Negritis
Egy GM annyit tud tenni, hogy összerak egy bajnokesélyes csapatot évről-évre, onnantól már nem rajta múlik a dolog, hogy végül a stáb és a játékosok ki is hozzák-e a maximumot a szezonból.
flzoli
ezt a duót sikerült úgy elboltolni hogy faszán egybe lett a csapat és nyertek is
jelenlegi bostoni keret is elég diszfunkcionális, ha ezt sikerül úgy mozgatni hogy egybe legyenek az bizony komoly teljesítmény
és sikerült a Bostont úgy újjáépíteni hogy igazán szarok se voltak hosszútávon ( a pp, kg éra után)
Ujiri-nak talán könnyebb dolga volt felépíteni a raptorst
és a Bucks-t is csak managelni kell jelenleg
szóval jah a gyűrű kurva fontos mert az teszi fel az I-re a pontot és onnantól van az hogy nah ezek a cserék megérték, vagy ez a hosszabbítás igenis jó volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nehogy már itt is elterjedjen az a nézet, mint a primitív NBA-s vitákban, hogy egy játékost főleg a gyűrűk száma határozz meg (Robert Horry all-time best kategória akkor 😀 ).elől vanazért morey és presti nem tudom mennyire van a legjobbak közöttMorey az analitikus énje miatt elől kell legyen. Az, ahogyan, amilyen dobáskiválasztással játszanak, az az ő erénye.
legalábbis a csapat nem tűnik jobbnak évről-évre
Negritis
fivethirtyeight.com/features/nearly-every-team-is-playing-like-the-rockets-and-thats-hurting-the-rockets/
dawyd728
csak nem raknám ugyanarra a polcra mint Ujiri vagy Ainge
valszeg Bob Myers mellé tenném
mondjuk ez a Raptors W nálam épp Ujiri-t Ainge fölé emeli bőven
persze ha jövőre robbant a Celtics és nyernek akkor meg ő lesz valszeg előrébb (még ha rühellem is az egész bostoni bagázst)
Negritis
Egy GM annyit tud tenni, hogy összerak egy bajnokesélyes csapatot évről-évre, onnantól már nem rajta múlik a dolog, hogy végül a stáb és a játékosok ki is hozzák-e a maximumot a szezonból.