NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Ezekhez a cserékhez egyáltalán nem kell a játékos hozzájárulása? (A Barnes esetből kiindulva nem) Menni kell és kész? Ez nekem annyira fura, mintha két doboz rágót cserélnének a gyerekek a téren.néhány játékosnak van beleszólása (kobe, garnett pl ilyen volt nemtom most kinek van fixen)
Bálesz
de nagyrészüknek nincs benne a szerződésében
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ezekhez a cserékhez egyáltalán nem kell a játékos hozzájárulása? (A Barnes esetből kiindulva nem) Menni kell és kész? Ez nekem annyira fura, mintha két doboz rágót cserélnének a gyerekek a téren.

több mint 6 éve
De miért idén van idén ennyi trade? Miért kezdett egyszerre több játékos is "hisztizni" ?Érzik a játékosok, hogy bukni fog a pénzügyi modell, és minél előbb minél nagyobb szerződést akarnak kicsikarni?
több mint 6 éve
hát a mavs sajnos elég jól dolgozik eddig az idén
több mint 6 éve
Az nem rossz, hogy a Mavs a meccs kozben elcserelte Barnest, harom negyedet jatszott, majd jott a csere, az utolso negyedben pedig padozott mar emiatt. xd
több mint 6 éve
Persze. Jabarinak és Portisnak amúgy sem adtak volna új szerződést, hülyék lettek volna. Egy masodik körért meg Porter baromi nagy deal. Bár most még túl sok mindenre amíg ennyire trottyon vannak nem fogják tudni használni.Szóval Otto Porter két lejáróba, és egy második körbe fájt a Chicagónak. Az úgy emberes.Akkor ezzel azt mondod, hogy megérte a Bulls-nak?
Cruyffista
Klaci79
több mint 6 éve
Szóval Otto Porter két lejáróba, és egy második körbe fájt a Chicagónak. Az úgy emberes.Akkor ezzel azt mondod, hogy megérte a Bulls-nak?
Cruyffista
több mint 6 éve
az a baj h magic alapvetően egy bohóc, és fejétől bűzlik a halJót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀Mondjuk azt azért nem gondoltam volna, hogy a Lakersnél is hagyják neki, hogy GM-et játsszon. Cleveland oké, ott kb a csapat egész történelmének a nagy része ő maga volt, de a Lakers elvileg más kategória.
Duff
Kampman
több mint 6 éve
Szóval Otto Porter két lejáróba, és egy második körbe fájt a Chicagónak. Az úgy emberes.
több mint 6 éve
Jót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀Mondjuk azt azért nem gondoltam volna, hogy a Lakersnél is hagyják neki, hogy GM-et játsszon. Cleveland oké, ott kb a csapat egész történelmének a nagy része ő maga volt, de a Lakers elvileg más kategória.
Duff
több mint 6 éve
Na Anthony Davisből lett Reggie Bullock csere, igazi minőségi váltás, vele biztosan előrébb leszünk..

több mint 6 éve
Az a csapat történelmileg nyomorult, Lebron óta a következőket draftolták a TOP10-ben:A Cavs elég szétbaszott állapotban van mostanság, és pár évig még abban is lesz szerintem.Jót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀Mondd már meg kérlek, hogy eddig melyiket baszta szét, mert bárhogy keresem eddig nem találom? Tudomásom szerint utolsó 8 évében mindig döntőt játszhatott. Sok csapat szeretné hogy így szétbasszák....
Duff
kapitnono
Duff
2004 1 10 Luke Jackson University of Oregon
2011 1 1 Kyrie Irving Duke University
2011 1 4 Tristan Thompson University of Texas at Austin
2012 1 4 Dion Waiters Syracuse University
2013 1 1 Anthony Bennett University of Nevada, Las Vegas
2014 1 1 Andrew Wiggins University of Kansas
2018 1 8 Collin Sexton University of Alabama
Ebből nem sokan vannak már a csapat közelében. A legjobb dolog ami azzal a pöcegödör csapattal történhetett az az, hogy évekig volt egy Hámesz kaliberű emberük, aki nem akart azonnal menekülni onnan
több mint 6 éve
Nyilván, mert James elment, egy All time top 5 játékost nemigen fogsz egykönnyen pótolni. Pont ezért látszik mennyire volt fontos az ő jelenléte.A Cavs elég szétbaszott állapotban van mostanság, és pár évig még abban is lesz szerintem.Jót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀Mondd már meg kérlek, hogy eddig melyiket baszta szét, mert bárhogy keresem eddig nem találom? Tudomásom szerint utolsó 8 évében mindig döntőt játszhatott. Sok csapat szeretné hogy így szétbasszák....
Duff
kapitnono
Duff

több mint 6 éve
azért James keze eléggé benne van TT szerződésébenA Cavs szerintem mondjuk magat baszta szet, James ott bajnoksagot nyert, nem is akarmilyen bravurral, azert meg csak-csak megerte. De nem James adott peldaul Love-nak olyan szerzodest, amilyet, es a nyaron sem o menedzselte a rostert ugy, ahogy.A Cavs elég szétbaszott állapotban van mostanság, és pár évig még abban is lesz szerintem.Jót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀Mondd már meg kérlek, hogy eddig melyiket baszta szét, mert bárhogy keresem eddig nem találom? Tudomásom szerint utolsó 8 évében mindig döntőt játszhatott. Sok csapat szeretné hogy így szétbasszák....
Duff
kapitnono
Duff
Stez
és bár sztem is hülyeség volt azért dobták meg Love-t mert kellett h legyen egy sztár a városban
több mint 6 éve
A Cavs szerintem mondjuk magat baszta szet, James ott bajnoksagot nyert, nem is akarmilyen bravurral, azert meg csak-csak megerte. De nem James adott peldaul Love-nak olyan szerzodest, amilyet, es a nyaron sem o menedzselte a rostert ugy, ahogy.A Cavs elég szétbaszott állapotban van mostanság, és pár évig még abban is lesz szerintem.Jót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀Mondd már meg kérlek, hogy eddig melyiket baszta szét, mert bárhogy keresem eddig nem találom? Tudomásom szerint utolsó 8 évében mindig döntőt játszhatott. Sok csapat szeretné hogy így szétbasszák....
Duff
kapitnono
Duff
több mint 6 éve
A Cavs elég szétbaszott állapotban van mostanság, és pár évig még abban is lesz szerintem.Jót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀Mondd már meg kérlek, hogy eddig melyiket baszta szét, mert bárhogy keresem eddig nem találom? Tudomásom szerint utolsó 8 évében mindig döntőt játszhatott. Sok csapat szeretné hogy így szétbasszák....
Duff
kapitnono
Szerkesztette: Duff
több mint 6 éve
Jót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀Mondd már meg kérlek, hogy eddig melyiket baszta szét, mert bárhogy keresem eddig nem találom? Tudomásom szerint utolsó 8 évében mindig döntőt játszhatott. Sok csapat szeretné hogy így szétbasszák....
Duff
Szerkesztette: kapitnono

több mint 6 éve
2 első kört, 2 másodikat és a legjobb tehetségedet aki még 4 évig 1-2 millió dollárért játszik hogy a francba adhatod oda egy lejáró Tobiasért? Szerintem befostak, hogy Butler nem ír alá a nyáron. Vagy úgy gondolják, hogy idén meglehet így a gyűrű? Az meg jókora naivitás.Elvileg a négy nagyágyút akarjak aláíratni de ezt így nem értem hogy fogjak. Marjanovic és Scott lejáró de Shamet és Chandler is, Scott meg nem tényező a 2 millás szerződéssel, itt inkább a tehetség elboltolasa miatt gáz. Ha Butler máshol hosszabbit akkor az komoly bukta lesz így. Ez a csapat még mindig nem elég a gyűrűre.
Cruyffista
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Jót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀
több mint 6 éve
2 első kört, 2 másodikat és a legjobb tehetségedet aki még 4 évig 1-2 millió dollárért játszik hogy a francba adhatod oda egy lejáró Tobiasért? Szerintem befostak, hogy Butler nem ír alá a nyáron. Vagy úgy gondolják, hogy idén meglehet így a gyűrű? Az meg jókora naivitás.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Azt nem is néztem, hogy hosszú távra lekötötték korábban.Nem megy sehova. Marad a fenekén, míg a évenkénti 40M-ja le nem jár.Wall karrierjének kb vége. Több lehetett volna benne, főleg egy normális csapatban.Jövőre szotyiért elmegy a Lakersbe gyűrűt nyerni
KeyG
flzoli
dawyd728
Hát ez így szívás, a Washington csak összehozott egy Arenas 2.0 sztorit.
több mint 6 éve
dawyd728
4 040
Nem megy sehova. Marad a fenekén, míg a évenkénti 40M-ja le nem jár.Wall karrierjének kb vége. Több lehetett volna benne, főleg egy normális csapatban.Jövőre szotyiért elmegy a Lakersbe gyűrűt nyerni
KeyG
flzoli
több mint 6 éve
Wall karrierjének kb vége. Több lehetett volna benne, főleg egy normális csapatban.Jövőre szotyiért elmegy a Lakersbe gyűrűt nyerni
KeyG
több mint 6 éve
Wall karrierjének kb vége. Több lehetett volna benne, főleg egy normális csapatban.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!