NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 235 — The Mathematician
Ezekhez a cserékhez egyáltalán nem kell a játékos hozzájárulása? (A Barnes esetből kiindulva nem) Menni kell és kész? Ez nekem annyira fura, mintha két doboz rágót cserélnének a gyerekek a téren.
Bálesz
néhány játékosnak van beleszólása (kobe, garnett pl ilyen volt nemtom most kinek van fixen)
de nagyrészüknek nincs benne a szerződésében

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Ezekhez a cserékhez egyáltalán nem kell a játékos hozzájárulása? (A Barnes esetből kiindulva nem) Menni kell és kész? Ez nekem annyira fura, mintha két doboz rágót cserélnének a gyerekek a téren.

több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
De miért idén van idén ennyi trade? Miért kezdett egyszerre több játékos is "hisztizni" ?
Érzik a játékosok, hogy bukni fog a pénzügyi modell, és minél előbb minél nagyobb szerződést akarnak kicsikarni?
több mint 6 éve
hát a mavs sajnos elég jól dolgozik eddig az idén

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
Az nem rossz, hogy a Mavs a meccs kozben elcserelte Barnest, harom negyedet jatszott, majd jott a csere, az utolso negyedben pedig padozott mar emiatt. xd

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 475
Szóval Otto Porter két lejáróba, és egy második körbe fájt a Chicagónak. Az úgy emberes.
Cruyffista
Akkor ezzel azt mondod, hogy megérte a Bulls-nak?
Klaci79
Persze. Jabarinak és Portisnak amúgy sem adtak volna új szerződést, hülyék lettek volna. Egy masodik körért meg Porter baromi nagy deal. Bár most még túl sok mindenre amíg ennyire trottyon vannak nem fogják tudni használni.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 700
Szóval Otto Porter két lejáróba, és egy második körbe fájt a Chicagónak. Az úgy emberes.
Cruyffista
Akkor ezzel azt mondod, hogy megérte a Bulls-nak?
több mint 6 éve
Jót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀
Duff
Mondjuk azt azért nem gondoltam volna, hogy a Lakersnél is hagyják neki, hogy GM-et játsszon. Cleveland oké, ott kb a csapat egész történelmének a nagy része ő maga volt, de a Lakers elvileg más kategória.
Kampman
az a baj h magic alapvetően egy bohóc, és fejétől bűzlik a hal

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 073
Jót tett a lakerses srácoknak a Davis ügy, 40+os vereség a Pacers ellen. Lebron rövid időn belül szétbasz még egy franchise-t, gyönyörű. 😀
Duff
Mondjuk azt azért nem gondoltam volna, hogy a Lakersnél is hagyják neki, hogy GM-et játsszon. Cleveland oké, ott kb a csapat egész történelmének a nagy része ő maga volt, de a Lakers elvileg más kategória.

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Na Anthony Davisből lett Reggie Bullock csere, igazi minőségi váltás, vele biztosan előrébb leszünk..

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Duff
Mondd már meg kérlek, hogy eddig melyiket baszta szét, mert bárhogy keresem eddig nem találom? Tudomásom szerint utolsó 8 évében mindig döntőt játszhatott. Sok csapat szeretné hogy így szétbasszák....
kapitnono
A Cavs elég szétbaszott állapotban van mostanság, és pár évig még abban is lesz szerintem.
Duff
Az a csapat történelmileg nyomorult, Lebron óta a következőket draftolták a TOP10-ben:

2004 1 10 Luke Jackson University of Oregon
2011 1 1 Kyrie Irving Duke University
2011 1 4 Tristan Thompson University of Texas at Austin
2012 1 4 Dion Waiters Syracuse University
2013 1 1 Anthony Bennett University of Nevada, Las Vegas
2014 1 1 Andrew Wiggins University of Kansas
2018 1 8 Collin Sexton University of Alabama

Ebből nem sokan vannak már a csapat közelében. A legjobb dolog ami azzal a pöcegödör csapattal történhetett az az, hogy évekig volt egy Hámesz kaliberű emberük, aki nem akart azonnal menekülni onnan

több mint 6 éve
Duff
Mondd már meg kérlek, hogy eddig melyiket baszta szét, mert bárhogy keresem eddig nem találom? Tudomásom szerint utolsó 8 évében mindig döntőt játszhatott. Sok csapat szeretné hogy így szétbasszák....
kapitnono
A Cavs elég szétbaszott állapotban van mostanság, és pár évig még abban is lesz szerintem.
Duff
Nyilván, mert James elment, egy All time top 5 játékost nemigen fogsz egykönnyen pótolni. Pont ezért látszik mennyire volt fontos az ő jelenléte.

több mint 6 éve
Duff
kapitnono
Duff
A Cavs szerintem mondjuk magat baszta szet, James ott bajnoksagot nyert, nem is akarmilyen bravurral, azert meg csak-csak megerte. De nem James adott peldaul Love-nak olyan szerzodest, amilyet, es a nyaron sem o menedzselte a rostert ugy, ahogy.
Stez
azért James keze eléggé benne van TT szerződésében
és bár sztem is hülyeség volt azért dobták meg Love-t mert kellett h legyen egy sztár a városban

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
Duff
kapitnono
Duff
A Cavs szerintem mondjuk magat baszta szet, James ott bajnoksagot nyert, nem is akarmilyen bravurral, azert meg csak-csak megerte. De nem James adott peldaul Love-nak olyan szerzodest, amilyet, es a nyaron sem o menedzselte a rostert ugy, ahogy.

több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Duff
kapitnono

Szerkesztette: Duff
több mint 6 éve
Duff

Szerkesztette: kapitnono

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
2 első kört, 2 másodikat és a legjobb tehetségedet aki még 4 évig 1-2 millió dollárért játszik hogy a francba adhatod oda egy lejáró Tobiasért? Szerintem befostak, hogy Butler nem ír alá a nyáron. Vagy úgy gondolják, hogy idén meglehet így a gyűrű? Az meg jókora naivitás.
Cruyffista
Elvileg a négy nagyágyút akarjak aláíratni de ezt így nem értem hogy fogjak. Marjanovic és Scott lejáró de Shamet és Chandler is, Scott meg nem tényező a 2 millás szerződéssel, itt inkább a tehetség elboltolasa miatt gáz. Ha Butler máshol hosszabbit akkor az komoly bukta lesz így. Ez a csapat még mindig nem elég a gyűrűre.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
több mint 6 éve
2 első kört, 2 másodikat és a legjobb tehetségedet aki még 4 évig 1-2 millió dollárért játszik hogy a francba adhatod oda egy lejáró Tobiasért? Szerintem befostak, hogy Butler nem ír alá a nyáron. Vagy úgy gondolják, hogy idén meglehet így a gyűrű? Az meg jókora naivitás.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
kemény dolgok mennek
 twitter.com/wojespn/status/1093046121407094784
több mint 6 éve
Wall karrierjének kb vége. Több lehetett volna benne, főleg egy normális csapatban.
KeyG
Jövőre szotyiért elmegy a Lakersbe gyűrűt nyerni
flzoli
Nem megy sehova. Marad a fenekén, míg a évenkénti 40M-ja le nem jár.
dawyd728
Azt nem is néztem, hogy hosszú távra lekötötték korábban.
Hát ez így szívás, a Washington csak összehozott egy Arenas 2.0 sztorit.

több mint 6 éve
dawyd728 4 040
Wall karrierjének kb vége. Több lehetett volna benne, főleg egy normális csapatban.
KeyG
flzoli
Nem megy sehova. Marad a fenekén, míg a évenkénti 40M-ja le nem jár.
több mint 6 éve
KeyG

több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 130

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!