NBA
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Cavs szétkapja a GSW-t.Azt hittem simább lesz,de így is kiváló.
Kenny
Kyrie for prezident.
több mint 9 éve
Csalódott vagyok, hogy ennyire belenyúltak megint a döntőbe, ezzel együtt azt gondoltam hozni tudja a 7. meccset a GSW ;Kiváncsi lettem. 😊 Mikor nyúltak bele a döntőbe és kik?
2002-es sac-lac érzésem van
sapka
Amúgy Love 7. meccséről kevés szó esik, de az ember úgy odatette magát, hogy azt öröm volt nézni, pl amit védekezett a végén Curry-n az hihetetlen volt. 😮 7. meccsen +19-es +/- mutatót hozott, ami embertelen.
több mint 9 éve
Nem bírom elhinni a Cavs bajnoki címét, főleg azok után, hogy már 3-1-re vezetett a Golden State. És még innen is fordítani tudtak Jamesék. Hatalmas gratuláció a CSAPATNAK, küzdeni akarásból, lelkesedésből jelesre vizsgáztak a nagydöntőben, LeBron Jamesszel és Kyrie Irvinggel az élen. De nem szabad elfelejteni a csapat egyik, ha nem a legjobb lepattanózóját, Tristan Thompsont sem. JR Smith és Iman Shumpert is hasznos volt, nemcsak a döntőben, hanem az egész szezon során többször. Timofey Mozgov, akinek a játékpercei igencsak lecsökkentek az idény végének közeledtével, amit fel nem tudok fogni, miért. Nem nagyon követtem az eseményeket mostanában a Cavaliers háza táján, netán valami sérülés szólt közbe nála? Kár érte, nagyon hasznos center, mindenképp jobb, mint az időközben csapatot váltó Anderson Varejao, remélem, nyáron az orosz válogatottal is remekelni fog. Kevin Love is sokat hozzátett a bajnoki címhez, igaz, nem egyszer belekerült egy-egy hullámvölgybe. Richard Jefferson előtt le a kalappal, 36 évesen is képes volt 30 perceket hasznosan tölteni a pályán, az egyik legértékesebb csere volt. Szívesen látnám őt a jövőévi keretben, de ő már hivatalosan is bejelentette tegnap visszavonulását. Köszönjük neked ezt az egy évet, RJ! Matthew Dellavedova. Nem a szívem csücske, sőt őt konkrétan nem látnám szívesen a jövő szezonbeli keretben. Az utóbbi időben ő sem játszott túl sokat Mozgovhoz hasonlóan, de a szezon során ő is remekelt párszor. Jordan McRae, Dahntay Jones... Kiegészítő játékosok, párszor nekik is voltak szép megmozdulásaik az idény során. Sasha Kaun. Nem is tudom, ő hány mérkőzésen is lépett pályára Cavs mezben ebben a szezonban? Nagyon kevésen, talán egyáltalán nem is játszott. Volt is, hogy leküldték a Canton Charge-hoz, a Cavaliers D-League-ben szereplő fiókcsapatához, aztán visszahívták. Szerintem nem rossz játékos, de én nem hagynám meg a csapatnál, visszaküldeném Cantonba, oda pont jó lenne. Tyronn Lue-t nem tartom valami jó edzőnek, az utolsó mérkőzésen konkrétan 7 embert játszatott (kb. 5 percre beállt Mo Williams, vele együtt 8). Tudom, egy ilyen nagy téttel bíró mérkőzésen, ami ráadásul elég szorosra is sikerült, biztos nem fogja pályára küldeni az egész kispadot, de hogy Mozgov egy percet se játsszon... Meg Dellavedova, bármennyire is nem kedvelem, 3-4 percet kaphatott volna, de nem többet. A lényeg, hogy hatalmas csatában, de behúzta a Cleveland Cavaliers, és első bajnoki címét ünnepelheti! Nem gondoltam volna, hogy a Warriors ilyen játékosokkal, és ilyen brutális alapszakasz-győzelemmel elbukja a bajnoki döntőt.
több mint 9 éve
Ez nem kifogás, hanem tény. Nem a meccsszám a lényeg, hanem hogy folyamatosan pályán voltak, míg a Cavs alaposan rápihent a fordulókra. Közel 100 meccs után ez jelentőséggel bír.Teljesen jogos Braxa felvetése. A Cavs minden forduló után egy teljes hetet pihent a következő ellenfélre, még a finals előtt is volt öt napja. A GSW egyszer hagyott ki öt napot, azt leszámítva végig játszott. Megérdemelte a Cavs, de ettől még nem ugyanaz a szint a két konferencia.A Warriors 3 meccsel játszott többet értem én, hogy kell a kifogás, de tessék jobbat keresni. 😊
Nandito
Mellesleg honnan tudod, hogy a Cavs nem lépi át nyugatot is? Amikortól Irving megérkezett a döntőbe 4-1 a Cavs-nek közte 2 blowouttal. 😉
Jughead
Nem tudom, hogy mi lenne a Cavsszal nyugaton. Braxa írt egy felvetését, és azzal én is egyetértek, hogy megnézném, mennyire emésztik fel a nyugati PO küzdelmek Jamest. Mert a keleti konferenciát már kinőtte, ez is tény. (Részben minőségi ellenfelek hiányában, de ezt hagyjuk.)
Music City Miracle
több mint 9 éve
Teljesen jogos Braxa felvetése. A Cavs minden forduló után egy teljes hetet pihent a következő ellenfélre, még a finals előtt is volt öt napja. A GSW egyszer hagyott ki öt napot, azt leszámítva végig játszott. Megérdemelte a Cavs, de ettől még nem ugyanaz a szint a két konferencia.A Warriors 3 meccsel játszott többet értem én, hogy kell a kifogás, de tessék jobbat keresni. 😊
Nandito
Mellesleg honnan tudod, hogy a Cavs nem lépi át nyugatot is? Amikortól Irving megérkezett a döntőbe 4-1 a Cavs-nek közte 2 blowouttal. 😉
több mint 9 éve
Mondjuk, ha valaki ennyire hajtja a rekordot mint a gsw, és ahelyett hogy szinte 1,5 hónapon keresztül pihentetne, (mert megtehette volna hogy pihenteti a kezdőket annyira sima volt a rájátszás) a rekordot hajtja ne lepődjön meg hogy nem bírja végig. A PO is könnyebb lett volna, ha pihentetnek. És lehet jönni hogy Popnál is megbukott a pihentetés, ami tény, de az is hogy a spursben 40 éves emberkék szaladoznak. Nyilván nem bírták így se. 1 szó mint 100, a GSWnek is lett volna pihenőidő, ha az alapszakaszban pihentettek volna könnyebben jöttek volna a meccsek a PO-ban. De nekik a rekord kelllett. Ez van.
Várható volt hogy Így vagy úgy visszaüt.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Teljesen jogos Braxa felvetése. A Cavs minden forduló után egy teljes hetet pihent a következő ellenfélre, még a finals előtt is volt öt napja. A GSW egyszer hagyott ki öt napot, azt leszámítva végig játszott. Megérdemelte a Cavs, de ettől még nem ugyanaz a szint a két konferencia.
Music City Miracle
több mint 9 éve
Braxa remélem a smile csak lemaradt a végéről vagy csak direkt trollkodásnak írtad 😉 😛
több mint 9 éve
én arra lennék már egyszer kiváncsi h a nagy James milyen dőntőbeli performanszra lenne képes ha nem az ótvar keleti, hanem a bivaly nyugati PO mezőnyön kéne át bemenni a döntőbe.
több mint 9 éve
James azért megmutatta ebben a döntőben (is), hogy még mindig ő a "real MVP".És most akkor az egy héttel ezelötti eszmefuttatásokat, statisztikákat, James-t fikázó véleményeket, érveket ha kérhetném.Ne nagyon számíts ilyenre, Ilyenkor az szokott lenni, hogy a negatív hangok elnémulnak.
Ennek a fordításnak és győzelemnek a tükrében kicsit átírva újra elolvasnám.
Bár szerintem ahogy nem ő nyerte meg egyedül, nem is ő vesztette volna el, csak ugye az érvek nagy része a "csak a győzelem számít" elv mentén rendeződött.
Akkor most James jobb játékos, mint 1 hónapja? Csak mert nyert még egy gyűrűt?
Sobri Jóska
Mondjuk reggel olvastam már egy olyat, hogy "ezt a Warriors vesztette el", hát beszartam a röhögéstől.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Beszédes adat:All-time wins leaders: '01 Mariners, '96 Red Wings, '07 Patriots, '16 Warriors. None won a championship.
több mint 9 éve
És most akkor az egy héttel ezelötti eszmefuttatásokat, statisztikákat, James-t fikázó véleményeket, érveket ha kérhetném.Ennek a fordításnak és győzelemnek a tükrében kicsit átírva újra elolvasnám.
Bár szerintem ahogy nem ő nyerte meg egyedül, nem is ő vesztette volna el, csak ugye az érvek nagy része a "csak a győzelem számít" elv mentén rendeződött.
Akkor most James jobb játékos, mint 1 hónapja? Csak mert nyert még egy gyűrűt?
több mint 9 éve
+1 legyen így!Legyen így, régen volt Celtics győzelem 😊Jovore remelem a celtics erosit egy fasza centerrel, aztan leverjuk az egesz ligat 😀 bradles-smart kettos megoldja irvinget 😀ámen
ghstzR
Kampman
dande
több mint 9 éve
Megérdemelte Hámesz! Mióta az eszemet tudom Spurs-ös vagyok, de ez már nagyon kijárt neki, és nem haosnlítgatom Jordanhez, KAJ-hoz, akárkihez, de tény: a 21. század legkiemelkedőbb kosárlabdázója.
OFF:
| CRhez tudom hasonlítani, egyénileg kiemelkedő, komplett játékos (bár kétségkívül vannak hullámvölgyei), de a csapatának legtöbbször nem jön ki a lépés. De ez nem von le semmit a képességeiből.
Curry meg a kosárlabda Messije, kevésbé komplett játékos, de bivaly csapat van mögötte, és ha a csapat a keze alá játszik akkor nagyon megy neki. |
ON
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Bazmeg Warriors
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
sajnálom h az EB alatt volt ez a valszeg fantasztikus döntősorozat, mert igy fasztse láttam belőle és fasztse érdekelt engem 😀
több mint 9 éve
Legyen így, régen volt Celtics győzelem 😊Jovore remelem a celtics erosit egy fasza centerrel, aztan leverjuk az egesz ligat 😀 bradles-smart kettos megoldja irvinget 😀ámen
ghstzR
Kampman
több mint 9 éve
Aaaaand the Best Leolvadás in the NBA Finals award goes to the Golden State Warriors. Azért elég nagy teljesítmény kell ahhoz hogy 3-1ről elveszíts egy döntőt..
több mint 9 éve
És akkor most beszélgessünk a hüve.. | ja nem, a 73-9-ről | 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Az a James block Igun es utána Irving hármasa azt hiszem örökké ott marad mindenki emlékezetében, aki látta. Felejthetetlen párharc volt azt hiszem nem csak nekünk Cavs/LeBron homereknek. 😊
több mint 9 éve
Clevelandben az 1964-es Browns óta először van bajnokcsapat, most kb. azt érezhetik, mint az utóbbi napokban a magyar szurkolók 😊