NBA
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Jovore remelem a celtics erosit egy fasza centerrel, aztan leverjuk az egesz ligat 😀 bradles-smart kettos megoldja irvinget 😀ámen
ghstzR
több mint 9 éve
Csak nekem van egy Cam-Curry párhuzam?Csak utobbi mar nyert gyurut 😀
Kampman
Jovore remelem a celtics erosit egy fasza centerrel, aztan leverjuk az egesz ligat 😀 bradles-smart kettos megoldja irvinget 😀

több mint 9 éve
Nem semmi amit csinált a Cavs, respect.
több mint 9 éve
Green nagyon allatkodik most, remelem tartja ezt a formajat 😀 nem lehet nem szeretni (maganvelemeny) 😀ha megnyeri a Warriors, nem tudok elképzelni másik MVP-t (még akkor se, ha a liga szerintem bárkit szívesebben látna)
ghstzR
több mint 9 éve
Green nagyon allatkodik most, remelem tartja ezt a formajat 😀 nem lehet nem szeretni (maganvelemeny) 😀

több mint 9 éve

Bár mindenki hetedik meccs lázban ég, engedjétek meg, hogy megosszam, amin az elmúlt 3 hónapban dolgoztam. A jövő heti draft kislexikonjában megtaláljátok az első körös jóslataimat, a játékosok erősségeit, gyengeségeit, illetve, hogy az adott csapatoknak miért kéne őket választani.
sportmajom.com/2016/06/19/nba-mock-draft-2016/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Nem lattam a meccset, de curry hogy pontozodott ki? 😀Volt kb. kettő vitatható fújás rajta, de igazából mikorra kiszállt már mindegy volt, előtte meg párat elengedtek neki csak azért, hogy ne pontozódjon ki hamar. 😉 De ha GSW fan lennék én is háborognék. 😀
Elnezve a reakciokat fb-on, hat 10-bol 9 ember aztmondja, hogy nba is rgged 😀
ghstzR
Szerk.: Idegenben simán belefértek amúgy azok a fújások, amiket kapott. Buta volt. 😉
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
És a meccs statja:Ez se rossz:
From 5:38 of the 3rd to 2:59 of the 4th, LeBron James scored or assisted on 35 of the Cavaliers 36 points (az az 1 pont pedig egy technikai utáni Irving büntető volt)
Jughead
LeBron after tonight has two of the three highest game scores in NBA Finals history
#1. LeBron, 42.5, (GSW, game 6, 2016)
#2. Duncan, 40.8 (Nets, 2003)
#3. LeBron, 39.2 (GSW, game 5, 2016)
#4. Jordan, 38.9 (PHX, 1993)
40+/10+/8+/4stl+/3 blks+ has only been done one other time in the last 32 years and that was by Dwayne Wade.
In the last 11 years, there have been ten 40+ point games in the NBA finals:
LeBron, 5 times
DWade, 2 times
Kobe
Westbrook
Kyrie
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Nem lattam a meccset, de curry hogy pontozodott ki? 😀 Elnezve a reakciokat fb-on, hat 10-bol 9 ember aztmondja, hogy nba is rgged 😀

több mint 9 éve
No jöhet a Game 7. Brutális meccs lesz továbbra is a GSW az esélyes, de ez a legutóbbi 2 meccs megmutatta, hogy semmi se lehetetlen, úgyhogy bízni kell a csapatban. 😊szerintem egyáltalán nem esélyesebb a warriors, sőt 3-1 ről 3-3 ra hozta a cavs. A lélektani előny szerintem Jameséknél van.
Ja am James kicsit feljebb kapcsolt a Game 5-hoz képest: 41 pont, 11 gólpassz, 8 lepattanó, 4 steal, 3 blokk, 1 TO
És a meccs statja:
From 5:38 of the 3rd to 2:59 of the 4th, LeBron James scored or assisted on 35 of the Cavaliers 36 points (az az 1 pont pedig egy technikai utáni Irving büntető volt)
Jughead

több mint 9 éve
No jöhet a Game 7. Brutális meccs lesz továbbra is a GSW az esélyes, de ez a legutóbbi 2 meccs megmutatta, hogy semmi se lehetetlen, úgyhogy bízni kell a csapatban. 😊Ja am James kicsit feljebb kapcsolt a Game 5-hoz képest: 41 pont, 11 gólpassz, 8 lepattanó, 4 steal, 3 blokk, 1 TO
És a meccs statja:
több mint 9 éve
Hát meglepődnék, ha megtudná nyerni a 7. meccset a Warriors, egy ilyen Cleveland ellen.
több mint 9 éve
slamdumb.com/images/new_comics/c96.jpg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Szerintem olyan unalmas meg folosleges mar ez az allando osszehasonlitgatas mas korszakok nagy jatekosaival, kb meccsenkent, parharconkent mar.Ki a jobb, ennek ilyen mutatoja volt, annak olyan csapattarsai, ja, de akkor meg fizikalisabb volt a jatek stb. stb.
Oruljunk neki, hogy most is vannak meg ilyen kiemelkedo, korszakos egyenisegek folyamatosan( Bryant, James, Curry pl.). Aztan hogy most kinek melyik a szimpatikus, melyik nem, ki miben erosebb vagy gyengebb elozo evtizedek jatekosaival szemben ugyis parttalan, eldonthetetlen vita.
több mint 9 éve
Elolvasta, akceptálta.Ahhoz nem tud elég ideig játszani! Szerencsére.
James ott van vitathatatlanul a Jordan, Johnson, Abdul-Jabbar top3 utáni 6 játékosban.
Szerintem/szerinted vezeti ezt a hatost, de Bryant, Bird, Chamberlain, Russel vagy Duncan is vezetheti más érvek, szempontok mentén.
És még van jópár éve.
Szerintem a karrierje után vitathatatlan top5 lesz.
Sobri Jóska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Elolvasta, akceptálta.Ez így valóban kényelmesebb, lehülyézni a véleményt és nem próbálni meg tételesen vitatkozni vele. Pedig érdekelne, hogy melyik része ekkora hülyeség szerinted.Mondjuk nem sok értelme volt számon kérned azt, hogy miért nem írom le mitől volt hülyeség, amit írsz, ha utána meg se próbálod megvédeni a véleményedet. 😊
somoskovig
Jughead
James ott van vitathatatlanul a Jordan, Johnson, Abdul-Jabbar top3 utáni 6 játékosban.
Szerintem/szerinted vezeti ezt a hatost, de Bryant, Bird, Chamberlain, Russel vagy Duncan is vezetheti más érvek, szempontok mentén.
És még van jópár éve.
Szerintem a karrierje után vitathatatlan top5 lesz.
több mint 9 éve
Ez így valóban kényelmesebb, lehülyézni a véleményt és nem próbálni meg tételesen vitatkozni vele. Pedig érdekelne, hogy melyik része ekkora hülyeség szerinted.Mondjuk nem sok értelme volt számon kérned azt, hogy miért nem írom le mitől volt hülyeség, amit írsz, ha utána meg se próbálod megvédeni a véleményedet. 😊
somoskovig
több mint 9 éve
Félelmetesen hasonlóan alakul az NBA döntő és a Stanley kupa döntő forgatókönyve,Idén: a pályaelőnyben lévő csapat megnyeri az első két meccset. A következő kettőből az egyiket a hazaiak, a másikat a vendégek nyerik, négy meccs után 3-1. Az ötödiket behúzhatnák az esélyesek hazai pályán, de nem sikerül. Aztán a hatodikat megnyerik idegenben (persze a Warriorsnál ez még kérdőjeles)
Tavaly a Warriors és a Blackhawks is győzelemmel kezdett, elvesztette a következő kettőt, majd megnyerte a következő hármat.
Szóval nem kell izgulni, eldőlt minden.
több mint 9 éve
Hamesz azért ma is odapakolt, ennyi ha green+iggy helyett, csak iggyt kel lenyomni. love alig kapott labdát, de az a kevés is sok volt, remélem így is marad.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
James és Irving életben tartotta a Cavs-t. Greennel a fedélzeten azért más lesz a 6. meccs, de Irving nem kicsit érzi az utóbbi időben, és James is elkapta a fonalat középtávolról is. Nehéz lesz, de talán nem lehetetlen, mondjuk egy jobb Love nem ártana hozzá.Azért James statlineja jól fest: 41 pont, 16 lepattanó, 7 gólpassz, 3 steal, 3 blokk, 2 TO.
Ja és James és Irving az első duó, akik 40+-os meccset hoznak csapattársként.