NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Smith addig lesz vicces amíg el nem kezd hajigálni mindenhonnan.Bazzani
aki nem rakettás szurkoló, annak azután is vicces lesz.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Smith addig lesz vicces amíg el nem kezd hajigálni mindenhonnan.

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Smith > Rockets hivatalos

Az mondjuk durva, hogy gyakorlatilag a Parsons pénzből sikerült egy Brewer, Shved, Smith triót leigazolni.

több mint 11 éve
nigga hering Green Bay Packers 28
Bazzani
Légyszi tudnál küldeni linket a sport1 Facebook csoportjához?nigga hering
 www.facebook.com/sport1tvBazzani
Grazie
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Spencer Hawes öltözéke.
| az egy másik dolog, hogy fekete cipőhöz hófehér zoknit húzott |

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Bazzani
Légyszi tudnál küldeni linket a sport1 Facebook csoportjához?nigga hering
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-1/339735733_234157842516974_1114695011471765592_n.png?stp=dst-png&cstp=mx719x719&ctp=s719x719&_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=3ab345&_nc_ohc=14P3EQSMKRAQ7kNvwEEQczm&_nc_oc=AdkT0pcEEjtk5-afIqG2ZIws8EZ8lXi7PbEzl3-SETjTq8AMkMrwqSGSjmdPJrQuaVg&_nc_zt=24&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=axy4EOnwHygupsDj6LDRMw&oh=00_Aflt29a9SrW3k_ZBnPrnEDJll3CbtaaLaaa0FXqRINQBSw&oe=694A0980
Sport TV
Sport TV. Gefällt 251.348 Mal · 42.083 Personen sprechen darüber. Első a Sport! A Sport TV sportcsatorna-hálózat csatornái jelenleg Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában érhetőek el,...

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!
Shaquille O'Neal just FLOPPED into a Christmas Tree on Inside The NBA!
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

több mint 11 éve
Az nba1.hu Pistons fórumáról másolom be ezt ide hátha ott nem olvassa mindenki. Josh Smith kivágásával kapcsolatban írták:
NEM 5,4milliót fogtok neki fizetni, hanem még kevesebbet!!!
Van egy szabály, amit úgy látom egyelőre kint is kevés szakíró vett észre. Mark Deeks-re is ráírtam, mert még ő is benézte. Ez a set-off, ami a CBA FAQ 66.pontjának 2.felében van leírva. Nyilván senki nem gondolta, hogy ennek egyszer jelentősége lesz, de SVG elolvasta a CBA-t 😉
A Sport 1 FB csoportba már leírtam, szóval csak átmásolom:
"Amikor egy játékost úgy hajítanak ki, hogy garantált, élő szerződése van és 48óráig a kutyának nem kell ezzel a szerződéssel, akkor utána teljesen szabadon igazolható lesz. A régi csapat a full összeggel tartozik neki és ebből nem jön le az új csapattól kapott pénze, mint anno az amnesty esetében, hanem a kettőt együtt kapja. DE...
Van egy aprónak tűnő szabály, ami később még könnyítheti a Pistons terheit és ezért NEM MINDEGY mennyiért ír alá Smith.
A 'set-off' szabály annyit jelent, hogy ha egy ilyen helyzetbe került játékos bármilyen profi csapathoz aláír (legyen akárhol a világon), akkor az új fizetése és az aktuális 1éves vet min. közötti különbség felével csökken a régi fizuja.
Az 1éves vet min. most $816,482. Tehát ha Smith mondjuk (a könnyebb számolás miatt) aláír valahova $1,816,482-ért, akkor itt fél milliót spórolhat a Pistons. Smith így is kap plusz $1,316,482-t az eredeti Pistons fizujához képest, de mégsem mindent.
Ennek a következő években lesz nagyobb jelentősége, hiszen Smith a stretch provision miatt még 5évig lesz a csapat fizujában 5,4misiért. Viszont ha összeszedi magát és kap egy jobb szerződést, akkor ez még sokkal csökkenhet.
pl. ha '16/17-be kap egy 8misit, akkor abból lejön az akkori 1éves vet min. ($874,636) és a különbség fele 3,56millió, tehát a Pistons rengeteget spórolhat. És természetesen nem csak lóvéban, hanem sapka alatti helyben is, hiszen a fentiek mindkettőre vonatkoznak!
Tehát Smith legnagyobb drukkere innentől kezdve SVG!!!
Bazzani
Légyszi tudnál küldeni linket a sport1 Facebook csoportjához?
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 179 — Így remélem megfelelek nektek.....
Élmény lesz nézni, ahogy ezt az enyhén szólva amúgy sem túl szimpatikus Rockets-t szétbarmolja 😀Duff
Mert mi a bajod a Rockets-l, hogy túl jók 😉 😛 ?
több mint 11 éve
Az nba1.hu Pistons fórumáról másolom be ezt ide hátha ott nem olvassa mindenki. Josh Smith kivágásával kapcsolatban írták:
NEM 5,4milliót fogtok neki fizetni, hanem még kevesebbet!!!
Van egy szabály, amit úgy látom egyelőre kint is kevés szakíró vett észre. Mark Deeks-re is ráírtam, mert még ő is benézte. Ez a set-off, ami a CBA FAQ 66.pontjának 2.felében van leírva. Nyilván senki nem gondolta, hogy ennek egyszer jelentősége lesz, de SVG elolvasta a CBA-t 😉
A Sport 1 FB csoportba már leírtam, szóval csak átmásolom:
"Amikor egy játékost úgy hajítanak ki, hogy garantált, élő szerződése van és 48óráig a kutyának nem kell ezzel a szerződéssel, akkor utána teljesen szabadon igazolható lesz. A régi csapat a full összeggel tartozik neki és ebből nem jön le az új csapattól kapott pénze, mint anno az amnesty esetében, hanem a kettőt együtt kapja. DE...
Van egy aprónak tűnő szabály, ami később még könnyítheti a Pistons terheit és ezért NEM MINDEGY mennyiért ír alá Smith.
A 'set-off' szabály annyit jelent, hogy ha egy ilyen helyzetbe került játékos bármilyen profi csapathoz aláír (legyen akárhol a világon), akkor az új fizetése és az aktuális 1éves vet min. közötti különbség felével csökken a régi fizuja.
Az 1éves vet min. most $816,482. Tehát ha Smith mondjuk (a könnyebb számolás miatt) aláír valahova $1,816,482-ért, akkor itt fél milliót spórolhat a Pistons. Smith így is kap plusz $1,316,482-t az eredeti Pistons fizujához képest, de mégsem mindent.
Ennek a következő években lesz nagyobb jelentősége, hiszen Smith a stretch provision miatt még 5évig lesz a csapat fizujában 5,4misiért. Viszont ha összeszedi magát és kap egy jobb szerződést, akkor ez még sokkal csökkenhet.
pl. ha '16/17-be kap egy 8misit, akkor abból lejön az akkori 1éves vet min. ($874,636) és a különbség fele 3,56millió, tehát a Pistons rengeteget spórolhat. És természetesen nem csak lóvéban, hanem sapka alatti helyben is, hiszen a fentiek mindkettőre vonatkoznak!
Tehát Smith legnagyobb drukkere innentől kezdve SVG!!!

több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Élmény lesz nézni, ahogy ezt az enyhén szólva amúgy sem túl szimpatikus Rockets-t szétbarmolja 😀
több mint 11 éve
Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.Duff
Majd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.nigga hering
xDgaben
Jó Melo is túlvanfizetve, de szerintem a játéka ér évi 18millát, de mondjuk Stoudemire 24! millát visz haza és mit csinált a knicksbe? Szinte semmit kb 3-4 millát érne most, vagy Bargnani 15milla asszem közben ő 2ér és a cserepadon ül.Phil Jackson nehéz helyzetbe van. De Melo szerintem az egyik legjobb az NBAbe, csak most nyáron elcseszte h nem a bullsba ment.nigga hering
nekem nem hiányzik
az öreg Phil-nek meg kell pár év míg kitakarít, de végig viszigaben
Most majd nyáron lesz +24millája a sapi alatt a nyáron+1 top10 draft cetlije valszeg. Abból a pénzből már neves FAkat igazolhat (jövő nyáron nem is lesz belőlük hiány) szóval szerintem a knicksnél nagy változások lesznek (főleg ha Marc Gasol hozzájuk igazol)
több mint 11 éve
Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.Duff
Ha Morey a Rockets GM nem tud januárig összehozni egy 3. All-Start a csapatba, szerintem vészmegoldásnak elhozza ezt a trógertflzoli
Máris elég komolyan dolgoznak a szerződtetésén. Csak azért nem trade-eltek érte mert nem tudtak megfelelő csomagot ajánlani érte (fizuban).

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha Morey a Rockets GM nem tud januárig összehozni egy 3. All-Start a csapatba, szerintem vészmegoldásnak elhozza ezt a trógert

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
Majd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.nigga hering
xDgaben
Jó Melo is túlvanfizetve, de szerintem a játéka ér évi 18millát, de mondjuk Stoudemire 24! millát visz haza és mit csinált a knicksbe? Szinte semmit kb 3-4 millát érne most, vagy Bargnani 15milla asszem közben ő 2ér és a cserepadon ül.Phil Jackson nehéz helyzetbe van. De Melo szerintem az egyik legjobb az NBAbe, csak most nyáron elcseszte h nem a bullsba ment.nigga hering
nekem nem hiányzik
az öreg Phil-nek meg kell pár év míg kitakarít, de végig viszi

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
xDgaben
Jó Melo is túlvanfizetve, de szerintem a játéka ér évi 18millát, de mondjuk Stoudemire 24! millát visz haza és mit csinált a knicksbe? Szinte semmit kb 3-4 millát érne most, vagy Bargnani 15milla asszem közben ő 2ér és a cserepadon ül.Phil Jackson nehéz helyzetbe van. De Melo szerintem az egyik legjobb az NBAbe, csak most nyáron elcseszte h nem a bullsba ment.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
xD

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Majd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.
több mint 11 éve
régen volt már, hogy kosaraztam, hányadik személyitől van minden (nem támadó) faultért büntető? meg az NBA-ben a támadóhibák nem számítanak bele a csapatszemélyibe? csak mert nálunk - emlékeim szerint - a támadók beleszámítottak a négy csapatfaultba, viszont a negyedik fault után a támadóért nem járt büntető.

most nézem az NBA jegyzőkönyvét, és a negyedik negyedben a Thundertől volt egy támadó hiba, aztán három védő, aztán megint egy támadó, és aztán BW csinált még egy védőt, és még mindig nem volt büntető... és aztán vége lett a meccsnekslowmotion
A támadó nem csapatfault, viszont mondjuk a loose ball foul vagy over-the-back foul igen. Öt kell egy negyedben, hogy dobjon a másik csapat automatikusan.Maka
na, hát ennyi a különbség aközött a rendszer között, amiben még én játszottam, meg aközött, ahova sosem jutottam el 😊
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
régen volt már, hogy kosaraztam, hányadik személyitől van minden (nem támadó) faultért büntető? meg az NBA-ben a támadóhibák nem számítanak bele a csapatszemélyibe? csak mert nálunk - emlékeim szerint - a támadók beleszámítottak a négy csapatfaultba, viszont a negyedik fault után a támadóért nem járt büntető.

most nézem az NBA jegyzőkönyvét, és a negyedik negyedben a Thundertől volt egy támadó hiba, aztán három védő, aztán megint egy támadó, és aztán BW csinált még egy védőt, és még mindig nem volt büntető... és aztán vége lett a meccsnekslowmotion
A támadó nem csapatfault, viszont mondjuk a loose ball foul vagy over-the-back foul igen. Öt kell egy negyedben, hogy dobjon a másik csapat automatikusan.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve

most nézem az NBA jegyzőkönyvét, és a negyedik negyedben a Thundertől volt egy támadó hiba, aztán három védő, aztán megint egy támadó, és aztán BW csinált még egy védőt, és még mindig nem volt büntető... és aztán vége lett a meccsnek
több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Húúú ez a Spurs-Grizzlies meccs.
Game of the Year? :pdanyly
nem, ez a mai triple OT Blazers - Spurs volt az... nem egyszer estem le az ágyról 😀
Lillard nagyon durva, harmadik évében a liga egyik legjobb irányítójává vált, Duncan is hihetetlen, amit még leművel 38 évesen... kurvajó kis meccs volt ez, sajnos a végére elfáradt a SA, azért látszik, hogy nagyon hiányzik Parker és Kawhi csapat teljességéhez.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Rondo cserével az utolsó bajnok is távozott a Celticsből 😕
Kedveltem a játékát, hozzáállását, szerepét a Big3 mellett..
Sajnos várható volt, a jövőre lejáró miatt, hogy távozni fog, sok sikert neki a Mavsben!
Jöhet az új és remélhetőleg még sikeresebb éra. Bízom benne, hogy folytatódik az építkezés és Smart is bizonyít majd a lehetőség adott.
A Dallasnál a kezdő komolyan megerősödött, végre van egy olyan irányítójuk, aki képes védekezni, plusz nem labdaigényes támadásban, ha Dirk (kedvelem) és T. Chandler is egészséges tud maradni még legalább 1-2 évig, akkor komolyan számolni kell velük, ahogy idén is a PO-ban.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Húúú ez a Spurs-Grizzlies meccs.
Game of the Year? :p

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.