NBA
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Grant után 2 nappal a másik 95ös Rookie of the year nyertes is visszavonult.😕
Köszönet az elmúlt évekért, Jason Kidd!iktriad
nekem ő volt A Passzkirály (tudom, Stockton megelőzi, de Kidd nem tudott 8000 asszisztot adni Malone-nak teljesen érthető okokból), örültem, amikor tizenhat vagy tizenhét év után végre szerzett egy gyűrűt.
jó pihenést!
több mint 12 éve
Na épp ezen morfondíroztam én is vajon sikerül e megoldaniuk sikerült most már csak nekem kell az ébrenlétet 😛, vagy majd az ismétlést megnézni de a baj, hogy az eredmény megnézését úgy sem tudom kikerülni. Mindegy go Pacers!
több mint 12 éve
elméletileg nem is adta volna, mivel kifogytak a szerződésben foglalt meccskeretből, de valahogy megoldották. Lehet az NBA sem adta olyan csillagászati összegért.király ! Mentségemre szóljon, délelőtt mikor néztem, még nem volt fenn ez a hír.DubKülön gratulálnék a sport1-nek, hogy nem sikerül a mindent eldöntő 7-ik meccset adni. Egyébként go Pacers (bár tartok tőle, hogy nagy lesz a bírói ellenszél).Dubwww.sport1tv.hu/Hirek/2013/06/03/stv_nba_ecf76xrace77
több mint 12 éve
király ! Mentségemre szóljon, délelőtt mikor néztem, még nem volt fenn ez a hír.Külön gratulálnék a sport1-nek, hogy nem sikerül a mindent eldöntő 7-ik meccset adni. Egyébként go Pacers (bár tartok tőle, hogy nagy lesz a bírói ellenszél).Dubwww.sport1tv.hu/Hirek/2013/06/03/stv_nba_ecf76xrace77
több mint 12 éve
Külön gratulálnék a sport1-nek, hogy nem sikerül a mindent eldöntő 7-ik meccset adni. Egyébként go Pacers (bár tartok tőle, hogy nagy lesz a bírói ellenszél).Dubwww.sport1tv.hu/Hirek/2013/06/03/stv_nba_ecf76
több mint 12 éve
Külön gratulálnék a sport1-nek, hogy nem sikerül a mindent eldöntő 7-ik meccset adni. Egyébként go Pacers (bár tartok tőle, hogy nagy lesz a bírói ellenszél).Dubadja...
több mint 12 éve
Külön gratulálnék a sport1-nek, hogy nem sikerül a mindent eldöntő 7-ik meccset adni. Egyébként go Pacers (bár tartok tőle, hogy nagy lesz a bírói ellenszél).
több mint 12 éve
Hát kezdek aggódni hogy a Heat (playoffba) döntőbe kerul-e.oda fognak. lehet, hogy unalmas állandóan LBJ-t az emberek arcába tolni, de mégiscsak ő a legjobban marketingelhető játékos a ligában. Miamiban, hetedik meccsen nem fognak ellenük fújni, az egyszer ziher, sőt...
Bosh noveszthetne egy kis tököt( bár ennyi év után meglepő lenne )Toca
több mint 12 éve
Ha akartam volna, nem értem félre direkt és nem szemétkedek, de hétfő reggel volt... 😊Hétfő reggel írtam, szerintem nem kell más indok. 😀TocaHát kezdek aggódni hogy a Heat playoffba kerul-e.Szerintem bejutnak, de ez csak tipp... 😀somoskovig
több mint 12 éve
Hétfő reggel írtam, szerintem nem kell más indok. 😀Hát kezdek aggódni hogy a Heat playoffba kerul-e.Szerintem bejutnak, de ez csak tipp... 😀somoskovig
több mint 12 éve
Hát kezdek aggódni hogy a Heat playoffba kerul-e.Szerintem bejutnak, de ez csak tipp... 😀
több mint 12 éve
Hát kezdek aggódni hogy a Heat playoffba kerul-e. Bosh noveszthetne egy kis tököt( bár ennyi év után meglepő lenne )
több mint 12 éve
előtte se volt semmi bajom vele de a sunsos évei alatt én is nagyon megkedveltem,az egyik kedvencem volt az utolsó "nagy" PHX dinasztiából.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
más hírekben: Grant Hill visszavonult.egy újabb ikon abból a korból, amikor elkezdtem követni a ligát.
😥
több mint 12 éve
Ezt a mocskos korrupt NBA bíráskodást. Eszem megáll. Mindenesetre aki azt mondja, hogy ez a Heat 6 gyűrűt fog nyerni, azt megkérdezem, mit ivott. Én kettőt néztem ki belőlük, de ennek a keretnek sztem ez az utolsó igazán jó éve.füligjimmyAz ez az utolsó jó évük pnot annyira egy kiszámíthatatlan tipp, minthogy nyernek 6-ot ... Az egyik pozitív a másik negatív oldalról elfogult. Ha nagy 3-as továbbra is marad akkor minden évben esélyesek. Ilyen gyenge Keleten ahol egyelőre a Pacers tudja csak megszorítani őket egyelőre top favoritok jövőre is onnan.
Nyugatról emgm ost is beleszaladhatnak valamibe és minél több címet nyernek annál nagyobb lehet a motiválatlanság faktor. Szóval szerintem nyerhetnek 4-5t, hogy egymás után, azt kétlem.
több mint 12 éve
Kikerült a draft mockunk:www.nba1.hu/index.php?lap=draft2013
Noel, Bennett, McLemore, Oladipo, Zeller, McCollum, Paul olvasható. Muhammad, Porter, Crabbe, Hardaway, Caldwell-Pope kész, a napokban kinn lesznek, de a többieket is kiszórjuk a következő 2 hétben.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Birdman következő meccsről eltiltva. Hogyan maradhatott a pályán!!!! Ezek a meccsek centiken múlnak, szóval talán nem elcsépelt frázis a meccsdöntő hiba kifejezés.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
www.nba.com/2013/news/05/31/report-former-hawk-blaylock-crash/index.htmlazt mondjuk kevésbé értem, hogy ha voltak ájulásai korábban, akkor egyáltalán hogy lehet jogosítványa, de hát a hatóságok - úgy tűnik - nem feltétlenül csak nálunk lehetnek következetlenek
több mint 12 éve
Ezt a mocskos korrupt NBA bíráskodást. Eszem megáll. Mindenesetre aki azt mondja, hogy ez a Heat 6 gyűrűt fog nyerni, azt megkérdezem, mit ivott. Én kettőt néztem ki belőlük, de ennek a keretnek sztem ez az utolsó igazán jó éve.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért még mindig a Miami a toronymagas favorit, 1.5 alatti oddssal.A Spurs 3 fölött, a Pacers 10.
Az, hogy 2-2 nem változtat a játékerőn.
több mint 12 éve
Én szerintem azért ez közel sem olyan tuti, hogy a Heat megy a döntőbe.Heat kb 2 hónapja pihen,eddig a palyoffba is pihent. Jót tesz neki, hogy végre van ellenfél így kicsit felpörögnek a döntőre 😊Tocaaz 1 hét pihenő max az első meccsen üthet vissza onnantól a spursé az előny.eaglesmcnabb2:2 fajin 😊 Még 3 meccs erejére folytatódhatna a "flopparty"BlaiseMost komolyan szerinted akármelyiket a kettő közül meg fogja viselni a 7 meccs annyira, hogy abból a Spurs bármit is megérezzen? Nehezen hiszem... Sőt szerintem a Spurs rosszabbul jár az 1 hét pihenéssel, mint a későbbi keleti döntős azzal a talán 7 meccsel. 😉Jughead
Egyszerűen annyira nem tudnak mit kezdeni a magas emberekkel, hogy az már nevetséges... A Pacers meg ezt tökéletesen ki is használja. És hát ahogy látom, most nagyon nagy lökést kaptak, egyáltalán nem lepne meg, ha kinyalna a Heat.
A Spurs viszont már sokkal nehezebb lesz szerintem.
több mint 12 éve
chris mullins vajon mivel foglalkozhat ?MMMSMullin, egyébként valamelyik ESPN műsorban szakértő.
Én örülök Hornaceknek, remélem az új GM-mel egyetemben lesz valami elképzelés Arizonában.
több mint 12 éve
Szóval úgy gondolod, hogy 9 nap pihenő az egész párharcot figyelembe véve rosszabb, mint 3, úgy hogy a közte 6-ban játszol 4 meccset és megjárod a Miami-Indiana távolságot 3x (plusz a mentális igénybe vétel)? A rozsda kijöhet az első meccsen, de az egész párharc alatt jobban fog jönni a pihenő ez szinte 100%. Ráadásul egy NBA nagy döntőre egy ilyen rutinos csapat ne tudna felpörögni azt erősen kétlem.2:2 fajin 😊 Még 3 meccs erejére folytatódhatna a "flopparty"BlaiseMost komolyan szerinted akármelyiket a kettő közül meg fogja viselni a 7 meccs annyira, hogy abból a Spurs bármit is megérezzen? Nehezen hiszem... Sőt szerintem a Spurs rosszabbul jár az 1 hét pihenéssel, mint a későbbi keleti döntős azzal a talán 7 meccsel. 😉Jughead