NBA

33 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Lawrence Frank lehet a meglepetésember aki a Pistons padjára ülhet.
Senki nem számított rá.
Jó ez nekünk?Bazzani
Jó? Nem rossz. Ő egy afféle "megbeszéljük" típusú edző hírében áll. Az, hogy Hamilton nem akar pályára lépni.... 200 játékosról hamarabb el tudtam volna képzelni, mint róla. Gordonnak mindig is nagyobb volt az arca két számmal a kelleténél, de a belét kihajtotta, senki nem foghatta rá, hogy nem szántja fel a parkettet. Fejben kell rendbe tenni azt a társaságot, ha jön Frank, akkor szépen leül mindenkivel beszélgetni, meghallgatja a panaszokat, aztán elkezdődik a szezon, és defense-defense-defense. Szerintem nem rosszabb, mint Saunders. Jókor kell lenni jó helyen, nagy igazság. Amúgy figyelembe véve az általad beírt jelölteket.... fényévekkel jobb. Én Thomast a lelátóra nem engedném egy NBA csapat helyében se (mondjuk edzőnek annyira nem volt égés), Laimbeer ugye bajnoki gyűrűket nyert edzőként is, csak éppen a női ligában.füligjimmy
Köszi. Én az edzőket annyira nem ismerem, de mindenképp olyan kell aki vissza tudja hozni a bad boys stílusú védekezést vagy legalábbis hasonlót.

A drafton én mindenképpen centert vagy irányítót hoznék.

több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Senki nem számított rá.
Jó ez nekünk?Bazzani
Jó? Nem rossz. Ő egy afféle "megbeszéljük" típusú edző hírében áll. Az, hogy Hamilton nem akar pályára lépni.... 200 játékosról hamarabb el tudtam volna képzelni, mint róla. Gordonnak mindig is nagyobb volt az arca két számmal a kelleténél, de a belét kihajtotta, senki nem foghatta rá, hogy nem szántja fel a parkettet. Fejben kell rendbe tenni azt a társaságot, ha jön Frank, akkor szépen leül mindenkivel beszélgetni, meghallgatja a panaszokat, aztán elkezdődik a szezon, és defense-defense-defense. Szerintem nem rosszabb, mint Saunders. Jókor kell lenni jó helyen, nagy igazság. Amúgy figyelembe véve az általad beírt jelölteket.... fényévekkel jobb. Én Thomast a lelátóra nem engedném egy NBA csapat helyében se (mondjuk edzőnek annyira nem volt égés), Laimbeer ugye bajnoki gyűrűket nyert edzőként is, csak éppen a női ligában.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Senki nem számított rá.
Jó ez nekünk?

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Dirk nem csak a pályán de azon kívül is büntet 😀

http://www.youtube.com/watch?v=76rZyVbM7YI&feature=player_embedded#at=59Ork
ez tényleg borzasztó,de belefér 😊

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska

Kár volt megnyitnom. 😐
A Lófejhez mondjuk passzol a NYerítés...eaglesmcnabb
Keserű a szőlő 😛szaba
Annyit mondtam hogy Lófeje van és nyerít. És mindkettő igaz is 😊

Piszok nagy játékos, ez nem vitás. A szar játékosokat nem is nagyon szokták utálni, kivéve ha a kedvenc csapatunkat "erősíti".

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892

Kár volt megnyitnom. 😐
A Lófejhez mondjuk passzol a NYerítés...eaglesmcnabb
Keserű a szőlő 😛
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska

Kár volt megnyitnom. 😐
A Lófejhez mondjuk passzol a NYerítés...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Jimmy Kimmel írt egy számot a benchwarmerekről 😀 Kurva nagy! http://www.youtube.com/watch?v=ecv6NBZwedEtenorx
A Ron Artestes videó is nagy. Nekem új volt.

http://www.youtube.com/watch?v=mUC-GjJh8dY&feature=relmfu
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless

http://www.youtube.com/watch?v=76rZyVbM7YI&feature=player_embedded#at=59
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Jimmy Kimmel írt egy számot a benchwarmerekről 😀 Kurva nagy! http://www.youtube.com/watch?v=ecv6NBZwedEtenorx
Brian Scalabrine - The Man, The Myth, The Legend

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Félelmetes 😀
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Jimmy Kimmel írt egy számot a benchwarmerekről 😀 Kurva nagy! http://www.youtube.com/watch?v=ecv6NBZwedE
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Bocs, ha volt már, inkább linkbe teszem:

http://img571.imageshack.us/img571/3306/dailypicdump71461.jpg

😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
milyen mock ez? sok európai gyökér. 90%os bust aránnyal a top 20ban, bezzeg Parsons csak második kör, future beast Tyus meg UDFA.

na nem baj. Majd jön játszani MO-ra. Ha lenne pesti csapat meg is nézném.
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
a scorert úgy értettem, hogy a magasok közt is van olyan, aki csak dobni tud 😀 ereje nulla.

hát nem tudom, 17-ig bent marad-e Kenneth Faried, de ha igen, akkor neki majd örülj. (A két litvánt nem nagyon ismerem, csak olvastam róluk, meccsre nem futotta). Esetleg Vucsevics a USC-ből, apróbb reach beleférHöri
kösz, majd utánanézek ezeknek a jóembereknek
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
a scorert úgy értettem, hogy a magasok közt is van olyan, aki csak dobni tud 😀 ereje nulla.

hát nem tudom, 17-ig bent marad-e Kenneth Faried, de ha igen, akkor neki majd örülj. (A két litvánt nem nagyon ismerem, csak olvastam róluk, meccsre nem futotta). Esetleg Vucsevics a USC-ből, apróbb reach beleférHöri
Faried a legnagyobb isten,kb. csak őt ismerem az idei classból.... 😛 De amikor láttam,akkor (march madness meccseken) elég jól tolta,kb 15 pattanó és 20 pont környékén 😀

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

hát nem tudom, 17-ig bent marad-e Kenneth Faried, de ha igen, akkor neki majd örülj. (A két litvánt nem nagyon ismerem, csak olvastam róluk, meccsre nem futotta). Esetleg Vucsevics a USC-ből, apróbb reach belefér

több mint 14 éve
Mivel fogalmam sincs a prospectekről, ezért csak annyit kérdeznék, hogy kit érdemes húzni 1/17-re?
Bármilyen ötlet jöhet, mert nincs padunk. (najó sg nem kell, meg talán pg se)Chevy
írnak a mockok PG-t is a Knicks-be, azon felkiáltással, hogy Billups majd kiképzi, akárcsak Lawsonnal tette.
Ilyen alapon a michigani Darius Morris jó alany lenne.

a NY-nál nálam az a kérdés, hogy megfelel nekik ez a szisztéma továbbra is, vagy akarnak szerezni egy-két normális védőt mostmár. Mert a sémába illő scorert 2. körben is lehet találni (igaz ott nincs pickjük idén, de nem nagy dolog szerezni)Höri
Elméletileg Dántóni fel fog venni egy segédedzőt, aki csak a védekezéssel foglalkozik.
Shooter felesleges, Dagit és Marit egyszerre nehéz megállítani (+ még ott van Bigshot). A pontok eddig is jöttek.
Projekt pg pedig elméletileg Douglas lenne nálunk (bár inkább egy törpe 2-es).
Legjobban egy jól védekező, jól pattanózó magasnak örülnék (ha lenne ilyen játékosa 17. picknél)
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mivel fogalmam sincs a prospectekről, ezért csak annyit kérdeznék, hogy kit érdemes húzni 1/17-re?
Bármilyen ötlet jöhet, mert nincs padunk. (najó sg nem kell, meg talán pg se)Chevy
írnak a mockok PG-t is a Knicks-be, azon felkiáltással, hogy Billups majd kiképzi, akárcsak Lawsonnal tette.
Ilyen alapon a michigani Darius Morris jó alany lenne.

a NY-nál nálam az a kérdés, hogy megfelel nekik ez a szisztéma továbbra is, vagy akarnak szerezni egy-két normális védőt mostmár. Mert a sémába illő scorert 2. körben is lehet találni (igaz ott nincs pickjük idén, de nem nagy dolog szerezni)

több mint 14 éve
akkor a maradék háromra a legjobb játékos, kizárásos alapon 😊a.kacsa
utólag rájöttem, hogy mekkora baromságot kérdeztem 😊
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
akkor a maradék háromra a legjobb játékos, kizárásos alapon 😊
több mint 14 éve
Bármilyen ötlet jöhet, mert nincs padunk. (najó sg nem kell, meg talán pg se)
több mint 14 éve
Ha SG kell a Bullsnak akkor kettőt tudok ajánlani.
Gordon és Hamilton. Olcsón cseréljük. 😉

Amúgy Stuckey marad és Big Ben is vállal mégegy évet.Bazzani
Pedig Stuckeyt elnézném nálunk, bírom a csávót nagyon. 😛
több mint 14 éve
Ha SG kell a Bullsnak akkor kettőt tudok ajánlani.
Gordon és Hamilton. Olcsón cseréljük. 😉

Amúgy Stuckey marad és Big Ben is vállal mégegy évet.

több mint 14 éve
Bulls nyugodtan feltradelhetne érte, megérné nekik, annyira nincs rendes SG-jük (bár Brewer nem rossz védő, ez igaz)Hurka
Meglepődnék, ha nem ütnének nyélbe egy cserét, amibe egy vagy több picket is bevonnak. Ha mégis maradnak, akik esélyesek lehetnek (pletykák alapján): Nolan Smith, Mack, Jenkins, Brooks, Klay Thompson. Ha ők kimennek, akkor egy erőcsatár.

Brewert ne említsd, agyhugykövet kaptam miatta. Nyomorult 22 percet átlagolt a szezonban!!!! Bogans miatt!!!! Keith "a tiszta triplát a sarokból 42% dobom" Bogans miatt!!! Egyszerűen mikor Brewer a pályán volt, egy szinttel magasabban játszott a csapat. Tudja támadni a gyűrűt, bedobta a tempóit, ő is tud úgy hármast dobni, mint Bogans. Ha nincs körülötte senki, a sarokból ácsorogva dob két rigót, a harmadik bemegy. Ha a srác megkapja a megérdemelt 32-35 percét kezdőként, All-Defensive Team. Persze nem kerülne be, mert ugye bérelt helyek vannak ott is, de mindenki azt mondaná, ennek a srácnak ott a helye. Thibnek kurvára rendbe kell tenni a fejében a rotációt, és el kell kezdeni menedzselni a játékperceket, mert egy vicc volt, amit a szezonban, és pláne a Heat ellen művelt.

Ellissel kapcsolatos pletyka: jó csapathoz akar igazolni (miért ne akarna, a lóvéja már megvan), és a Bulls rajta van azon a listán. Hát, köszi Monta. Egyrészt remélem, hogy nem ide igazol. Amekkora pofája van ennek a gizdának, a hatodik ember szerepét nem fogadná el, egyébre meg tisztességes csapatban nem jó. Nem fantázia kosárlabda az élet. A Warriors pedig a Bulls szemetét nem fogja elfogadni, csakhogy megszabaduljon egy hatalmas szerződéstől. De! Eddig Reinsdorf inkább csak visszavágta a szerződéseket, hogy ne kelljen egy fillér luxusadót se fizetnie. A Bulls kb. 40-50 milliós profitot hajt évente, azt szépen beteszi a White Soxba, amire alsó hangon kétszer annyit költ (még egy extra 20 millió, aztán első körös pofáraesés a rájátszásban nem elérhetetlen). Ha nyélbe ütnek egy ilyen kaliberű cserét, akkor Rose szerződéshosszabbítása után 5 játékos fog 80 millió körül keresni. Majd el is hiszem, hogy kifizeti. Adam Dunn, na igen, ő megéri.

- Abe Simpson