NBA
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Bulls nyugodtan feltradelhetne érte, megérné nekik, annyira nincs rendes SG-jük (bár Brewer nem rossz védő, ez igaz)
több mint 14 éve
Höri, Burks-t hova várod, melyik csapathoz kerülhet? Ill. Higgins ott lesz a drafton? Mert nálunk járt pre workout-on. Valamelyiküket mindenképpen el tudnám képzelni idehaza. 😊TheMileHighCityBurks a legjobb tiszta SG a drafton. Lényegében mindent tud, amit a poszton kell, annyit szoktak felhozni vele kapcsolatban, hogy lehetne aggresszívabb, a többi dolog csak kukacoskodás.
a hiányposztokat annyira nem vágom (meg a lejáró szerződéseket se), de ha BPA alapján megy a draft akkor olyan 9-15 helyre tippelem.
A másik srácról nem hallottam 😊
több mint 14 éve
Höri, Burks-t hova várod, melyik csapathoz kerülhet? Ill. Higgins ott lesz a drafton? Mert nálunk járt pre workout-on. Valamelyiküket mindenképpen el tudnám képzelni idehaza. 😊
több mint 14 éve
Még eszembe jutott egy ilyen eltűnt személy:Sherron Collins hol a tökömbe van most? Elvileg Litvániában van, a Lituvos Rytas-nál, ami egy jó euroligás csapat, de ott játszani jelenleg tuti hogy nem játszik, sőt vissza néztem a klub honlapján a híreket és egy szó nincs a leigazolásáról akkortájt, mikor wiki szerint odament. Mondjuk a testalkata nem egy kosarasra, hanem egy kissé ducibb running back-re emlékeztet és lehet h ez annyira nem jön be a csapatoknak..valaki2vége az idénynek, így gondolom valamelyik summer ligás csapatban helyet kap, és küzdhet az NBA roster spotért.
ha nem sikerül, akkor meg marad neki valami európai klub újabb 1 évre.
ha pedig a lockout miatt nem lesz summer league, akkor még hamarabb találhat magának gárdát
több mint 14 éve
Még eszembe jutott egy ilyen eltűnt személy:Sherron Collins hol a tökömbe van most? Elvileg Litvániában van, a Lituvos Rytas-nál, ami egy jó euroligás csapat, de ott játszani jelenleg tuti hogy nem játszik, sőt vissza néztem a klub honlapján a híreket és egy szó nincs a leigazolásáról akkortájt, mikor wiki szerint odament. Mondjuk a testalkata nem egy kosarasra, hanem egy kissé ducibb running back-re emlékeztet és lehet h ez annyira nem jön be a csapatoknak..

több mint 14 éve
Néhány éve a leghangulatosabb Senior Nightot produkálta, azóta követtem Török- és Németországba 😊bundesliga keretekben college múlttal rendelkező, fehár spílereket keresni kicsit sem modoros dolog 😀Höri😕Azért vannak jó kis fehér playák a Bundásligában, miattuk érdemes ránézni a ligára. Pl. Taylor Rochestie a Wazzou-ból az ALBA Berlinben nyomja.Dzsokijuing
Szinte kiestek a Bundesligából, ami kosárban nincs a legerősebb bajnokságok között. Inkább hagyta volna abba a Spartans után.valaki2
http://www.youtube.com/watch?v=pq42BbLfgDE
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
bundesliga keretekben college múlttal rendelkező, fehár spílereket keresni kicsit sem modoros dolog 😀Azért vannak jó kis fehér playák a Bundásligában, miattuk érdemes ránézni a ligára. Pl. Taylor Rochestie a Wazzou-ból az ALBA Berlinben nyomja.DzsokijuingBayreuth.Dzsokijuing😕
Szinte kiestek a Bundesligából, ami kosárban nincs a legerősebb bajnokságok között. Inkább hagyta volna abba a Spartans után.valaki2
több mint 14 éve
Azért vannak jó kis fehér playák a Bundásligában, miattuk érdemes ránézni a ligára. Pl. Taylor Rochestie a Wazzou-ból az ALBA Berlinben nyomja.😕Drew Neitzel-lel mi van? Ő még fiatal, de nam kaptam meg h most hol játszik.valaki2Bayreuth.Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Inkább hagyta volna abba a Spartans után.valaki2felemelő érzés lett volna, hogy 20 évig játszott azért, hogy egy buznyákot se keressen vele 😛
bazzani: ez csak természetes, hiszen a link királyról beszélünk
több mint 14 éve
😕Bayreuth.Dzsokijuingde legalább lesz ebben az évtizedben is a ligában egy Dan DickauHöriDrew Neitzel-lel mi van? Ő még fiatal, de nam kaptam meg h most hol játszik.valaki2
Szinte kiestek a Bundesligából, ami kosárban nincs a legerősebb bajnokságok között. Inkább hagyta volna abba a Spartans után.

több mint 14 éve
Tegyétek már be ide is, imádok padcastokat hallgatni vezetés közben.A látványos, sokpontos, gyors játékrendszerünkbe nagyon passzol, de nem ő lesz a következő Steve Nash.A Suns simán elviszi majd, én itt és most megmondtam.MakaÉs jó az nekünk?zinedine5
(Félreértés ne essék, Dragic se lett volna.)
Kanter, Biyombo és Vesely szerintem erősen bust szag, a két Morris közül bármelyik jöhet Phoenixbe, illetve én el tudok képzelni olyan scenariot is, hogy felcserélünk Hillel pár picket Walkerért.
Hétvégén draft beharangozó podcast Hörivel a sportmajmon.Maka
Köszi.
több mint 14 éve
Shelvin Macknél tényleg a 2. kör közepe a realitás? Többségében csak Butler meccseket nézek NCAA-ben, de sztem simán első körös prospect.Habilehet, hogy elviszi a Bulls első körben, hiszen övék a 28. és a 30. pick, de előbb aligha, szóval inkább második kör, jól írod.
a baja az, hogy kombó guard, de kiszolgálni biztos nem fogja a csapatát NBA szinten. a tömege, izomzata jóféle, de alacsonyabb, mint az elvárt 2-es méret, így vannak nála vonzóbb játékosok is a posztján.
mivel van benne playmaker képesség és az NBA 3-as vonaláról is midnen bizonnyal jól lő majd, így simán rosterre kerülhet 2. körből is. túl sok a hozzá hasonló játékos, ez a baja leginkább.
több mint 14 éve
A látványos, sokpontos, gyors játékrendszerünkbe nagyon passzol, de nem ő lesz a következő Steve Nash.A Suns simán elviszi majd, én itt és most megmondtam.MakaÉs jó az nekünk?zinedine5
(Félreértés ne essék, Dragic se lett volna.)
Kanter, Biyombo és Vesely szerintem erősen bust szag, a két Morris közül bármelyik jöhet Phoenixbe, illetve én el tudok képzelni olyan scenariot is, hogy felcserélünk Hillel pár picket Walkerért.
Hétvégén draft beharangozó podcast Hörivel a sportmajmon.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Bayreuth.de legalább lesz ebben az évtizedben is a ligában egy Dan DickauHöriDrew Neitzel-lel mi van? Ő még fiatal, de nam kaptam meg h most hol játszik.valaki2
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
de legalább lesz ebben az évtizedben is a ligában egy Dan DickauHöriDrew Neitzel-lel mi van? Ő még fiatal, de nem kaptam meg h most hol játszik.

több mint 14 éve
Sajnálom Wade-et, de a Mavs, és legfőképpen Kidd, valamint Nowitzki maximálisan megérdemelte. Óriási döntő volt.
több mint 14 éve
Shelvin Macknél tényleg a 2. kör közepe a realitás? Többségében csak Butler meccseket nézek NCAA-ben, de sztem simán első körös prospect.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Az NBA-be is kell egy Tebow.A Suns simán elviszi majd, én itt és most megmondtam.MakaÉs jó az nekünk?zinedine5
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
A Suns simán elviszi majd, én itt és most megmondtam.MakaÉs jó az nekünk?
több mint 14 éve
A Suns simán elviszi majd, én itt és most megmondtam.Jimmer persze hogy nulla minden objektív mércével, de college-ban is az volt. Mondjuk jelenleg én se tennék semennyit rá, hogy akár hatodik ember lesz, de a college remeklése sem volt prognosztizálható.Rajnade a BYU-ban nem is volt elvárás felé. az ismeretlenségből befutott.
ha most elviszik 10-15. helyen, akkor lesznek felé elvárások. és ami fontosabb, hogy tudni fogják az ellenfelek is, hogy ez a csávó bedobja 9 méterről is, ha olyanja van.
Jimmernek 1 erőssége van, jól dob. Igaz, azt bárhonnan. Jó, még a mentalitása is erősségnek nevezhető, de tegyük fel, hogy egyik pályán lévő játékos sem szarik bele a játékba 😛
viszont Jimmer védekezésbe semmi. főként azért mert gyenge atléta. egy leütésből megveri bármelyik nba kerettag SG.
és ez nem csak hátul lesz szopás. mert ha nem tud magának dobóhelyzeteket kialakítani, mert annyival lassabb a mezőnynél, akkor az egyetlen erőssége is oda. betörni meg nem fog, ezt eleve kizárom.
A reális helye olyan 2/10 körül van szvsz, ehhez képest az 1/10 sem kizárt neki 😀 de legalább lesz ebben az évtizedben is a ligában egy Dan DickauHöri
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Még az LBJ-bukáshoz: http://aol.sportingnews.com/ncaa-basketball/story/2011-06-10/lebron-james-getting-schooled-by-mavs-when-college-couldve-done-itÉrdekes szempont, hogy Jamesnek 1-2 év egyetemi kosár kellett volna ahhoz, hogy most bajnok legyen. Egyrészt radíroztak volna az arcából, másrészt megtanulja, hogy mi az a stratégia. Persze ebben a szempontrendszerben Kobe nagy kivétel, de ő egy emelettel mindig LeBron felett volt.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
sztem pl. egy Portlandbe jó lenne, Roy ugye porcelán, Andre Miller meg nem tud triplát dobni, szal megoszthatják a perceket egymás között
több mint 14 éve
Jimmer persze hogy nulla minden objektív mércével, de college-ban is az volt. Mondjuk jelenleg én se tennék semennyit rá, hogy akár hatodik ember lesz, de a college remeklése sem volt prognosztizálható.Rajnade a BYU-ban nem is volt elvárás felé. az ismeretlenségből befutott.
ha most elviszik 10-15. helyen, akkor lesznek felé elvárások. és ami fontosabb, hogy tudni fogják az ellenfelek is, hogy ez a csávó bedobja 9 méterről is, ha olyanja van.
Jimmernek 1 erőssége van, jól dob. Igaz, azt bárhonnan. Jó, még a mentalitása is erősségnek nevezhető, de tegyük fel, hogy egyik pályán lévő játékos sem szarik bele a játékba 😛
viszont Jimmer védekezésbe semmi. főként azért mert gyenge atléta. egy leütésből megveri bármelyik nba kerettag SG.
és ez nem csak hátul lesz szopás. mert ha nem tud magának dobóhelyzeteket kialakítani, mert annyival lassabb a mezőnynél, akkor az egyetlen erőssége is oda. betörni meg nem fog, ezt eleve kizárom.
A reális helye olyan 2/10 körül van szvsz, ehhez képest az 1/10 sem kizárt neki 😀 de legalább lesz ebben az évtizedben is a ligában egy Dan Dickau
több mint 14 éve
Nem sok egyetemi kosarat láttam (sőt, kb 2t), de Jimmer megfogott, szóval hajrá Jimmer!http://www.youtube.com/watch?v=cqX_b_Bu4hI
több mint 14 éve
Jimmer persze hogy nulla minden objektív mércével, de college-ban is az volt. Mondjuk jelenleg én se tennék semennyit rá, hogy akár hatodik ember lesz, de a college remeklése sem volt prognosztizálható.