NBA
33 feliratkozó
több mint 14 éve
howardo tessék békénhagyni. okos ő, és tudja h brooklynba kell jönnie. punktum
több mint 14 éve
D-Willnek még van egy éve nálunk. Azt mondta, ha jön olyan ember, aki miatt érdemes maradni, akkor maradni fog, mert nagyon szereti a várost. Howard egy hatalmas kérdőjel, sztem még ő maga sem tudja, mi lesz végül. De az tuti, ha van esze elhúz onnan.egészen amíg augusztus végén le nem igazolják Howardot.Szvsz bárki jöhetett volna, meg lesznek halva.szabaPhil Jacksont nem lehet pótolni, a Lakers-re most szerintem is ínséges idők várnak.vassadi
de lehet, hogy Deron Williams lesz a győztes, ki tudjaHöri
több mint 14 éve
Ha Howardnak van egy kis esze messzire elkerüli Brown,persze Van Gundy se jobb abban igazad van.egészen amíg augusztus végén le nem igazolják Howardot.Szvsz bárki jöhetett volna, meg lesznek halva.szabaPhil Jacksont nem lehet pótolni, a Lakers-re most szerintem is ínséges idők várnak.vassadi
de lehet, hogy Deron Williams lesz a győztes, ki tudjaHöri
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
egészen amíg augusztus végén le nem igazolják Howardot.Szvsz bárki jöhetett volna, meg lesznek halva.szabaPhil Jacksont nem lehet pótolni, a Lakers-re most szerintem is ínséges idők várnak.vassadi
de lehet, hogy Deron Williams lesz a győztes, ki tudja
több mint 14 éve
Szvsz bárki jöhetett volna, meg lesznek halva.szabaPhil Jacksont nem lehet pótolni, a Lakers-re most szerintem is ínséges idők várnak.
több mint 14 éve
Ez igaz. Muszáj magabiztosnak lenni, egy ilyen párharc előtt. 😉Zsoca, Sasokmcnabb mindenképpen.szabaÉn pont azt mondtam hogy nem lefutott annak ellenére hogy elég sokan mar a Heatnek adják a címet.TocaTudom, de kik azok, akik egyértelmű(!) esélyesnek tartják a Heatet?vassadi
utoljára a Cavs-Spurs döntőn voltam ennyire magabiztos. Akkor 0-4 lett 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szvsz bárki jöhetett volna, meg lesznek halva. Főleg a remek csapaton belüli hangulat miatt gondolom.Lakerst az esélyesek közül egy időre kihúzhatjuk. 😀TocaAláírt négy évre.vassadiEhhez csak gratulálni tudok :/Pocs
több mint 14 éve
Lakerst az esélyesek közül egy időre kihúzhatjuk. 😀Ehhez csak gratulálni tudok :/Pocsmike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊a.kacsaAláírt négy évre.vassadi
több mint 14 éve
Zsoca, Sasokmcnabb mindenképpen.Én pont azt mondtam hogy nem lefutott annak ellenére hogy elég sokan mar a Heatnek adják a címet.TocaTudom, de kik azok, akik egyértelmű(!) esélyesnek tartják a Heatet?vassadi
több mint 14 éve
Ehhez csak gratulálni tudok :/mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊a.kacsaAláírt négy évre.vassadi
több mint 14 éve
Én pont azt mondtam hogy nem lefutott annak ellenére hogy elég sokan mar a Heatnek adják a címet.TocaTudom, de kik azok, akik egyértelmű(!) esélyesnek tartják a Heatet?
több mint 14 éve
Én pont azt mondtam hogy nem lefutott annak ellenére hogy elég sokan mar a Heatnek adják a címet. Mondjuk érdekes parharcok lesznek . Szerintetek a dallasból ki lesz Waden ?? Nemmagyon látok ra jó embert, stevensont megeszi reggelire , Terry meg ...
több mint 14 éve
az egyik legnagyobb problémám az NBA-vel pont az, hogy a nagy ligák közül az elmúlt 30 évben itt tudott a legkevesebb csapat bajnokságot nyerni.atapapaigen, ennek okairól pl. egy Hornets fan elég sokat tudna mesélni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Kicsit fáj a szívem látva azt, hogy Stoja meg Chandler pár éve még nálunk vitézkedett együtt. Kis szerencsével, jobb edzővel és agilis tulajjal nekünk is mehetett volna. De nem csak miattuk drukkolok a Dallas-nak a döntőben, hanem mert a keleti döntősök nyertek már bajnokságot, a texasiak meg nem és az egyik legnagyobb problémám az NBA-vel pont az, hogy a nagy ligák közül az elmúlt 30 évben itt tudott a legkevesebb csapat bajnokságot nyerni.ki más hozná a Dallas-nak a 4. meccset ha nem Shawn Marion? 😀HöriStojakovic, Nowitzki, Kidd, Marion, Jason Terry és Tyson Chandler is megszerezheti első gyűrűjét, mennyire durva már...JJ
több mint 14 éve
bosh nowo párharc elég csúnyának igérkezik a dínóember számáraa.kacsa

több mint 14 éve
mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊a.kacsaReggeli örömhírek 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
bosh nowo párharc elég csúnyának igérkezik a dínóember számára
több mint 14 éve
Hogy leírja mindenki a Bullst, pedig ma este még meccselnek 😀DzsokijuingSőt, szerintem meg is nyerik. 😊 Ettől függetlenül továbbra is leírom őket.
több mint 14 éve
Hogy leírja mindenki a Bullst, pedig ma este még meccselnek 😀
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Remélem meg is szerzik. Kezdőben 3 poszton erősebb sztem a dallas, jobb a pad is. Csak a James-Wade duó lehet sok lesz sajnos...
több mint 14 éve
Azt ne vegyük már 1.kiemeltes leégésnek ha kikapnak egy sokkal tapasztaltabb csapattól. Heat C nélkül van de tele bajnokokkal,bajnoki döntősökkel. Ez a Bulls szépen fejlődik de SG nélkül nem lehet és 3 pontosok nélkül sem. Szép és jó hogy agyonlettek hypolva meg Rose az MVP, de ez a csapat egyenlőre nem elég egy olyan csapat ellen amelyik így védekezik. Ha szereznek egy SG-t akkor más lesz a helyzet,de addig szerintem nincs reális esélyük.Nem mondta senki, hogy égés lenne. Jó ez a Bulls, az alapszakasz-győzelem magáért beszél, de a Heat jelenleg jobb náluk, ez vitán felül áll. Aztán hogy a legjobb-e, azt majd a Mavs-szel egymás között eldöntik. És ha már itt tartunk, az a párharc miért lenne annyira lefutott?
Heat-Mavs meg nem lefutott annyira azért.Toca
mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊a.kacsaAláírt négy évre.
több mint 14 éve
ki más hozná a Dallas-nak a 4. meccset ha nem Shawn Marion? 😀HöriStojakovic, Nowitzki, Kidd, Marion, Jason Terry és Tyson Chandler is megszerezheti első gyűrűjét, mennyire durva már...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Azért más a Spurs akinél csoda volt hogy így mentek alapszakaszban és playoff előtt is látszott már hogy ez a csapat nem rossz de playoffra kevés lesz, és más a Bulls aki év végére lettek egész jó.Nem feltétlen,ez kb aza kérdés mint NFLnél a jó e a bye week a POban vagy nem,van példa és ellen példa is,nem lehet kategorikusan kijelenteni.Meg ha jól emlékszem nem is olyan rég 2007ben a Boston alapszakasz elsőként méghozzá 66-14es mutatóval lett bajnok.CowboykarcsiEllenpéldák és kivételek mindig vannak. Ez csak egy tipikus eset, én sem azt mondom, hogy mindenkivel ez történik. A törvényszerűség egy kissé talán pontatlan kifejezés volt.vassadi
Azt ne vegyük már 1.kiemeltes leégésnek ha kikapnak egy sokkal tapasztaltabb csapattól. Heat C nélkül van de tele bajnokokkal,bajnoki döntősökkel. Ez a Bulls szépen fejlődik de SG nélkül nem lehet és 3 pontosok nélkül sem. Szép és jó hogy agyonlettek hypolva meg Rose az MVP, de ez a csapat egyenlőre nem elég egy olyan csapat ellen amelyik így védekezik. Ha szereznek egy SG-t akkor más lesz a helyzet,de addig szerintem nincs reális esélyük.
Heat-Mavs meg nem lefutott annyira azért. Mondjuk Nowot Haslem jól fogta múltkor is de Bosh vagy akár néha James is csüngni fog rajta. Egy dolog miatt tartom esélyesnek a Heatet ,mégpedig hogy a Mavsnek most sincs még embere Wadere
több mint 14 éve
mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊