Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

OFF topik

31 feliratkozó

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 054 — "Montoya por favor!"
@r.baggio nem Ti zingeztetek ma? (a Tiétekkel keverte össze a csávó a burgerünket? 😀)
slowmotion
Ööö, nem 😀 mi csak a Duna-partig jutottunk ma
r.baggio
long shot volt, de utánunk egy H. Róbertnek készítették össze a rendelést, és az ő (kettővel _jobb_) hamburgerüket kaptuk mi (meg aztán gondolom végül ő is)
slowmotion
Én már az Alföldi nemzetségbe tartozok 😊
r.baggio
azért remélem nem volt ebben hatalmas effort csak azért hogy naplókinyitáskor ne feleljen a gyerek 😛

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 145 — no es importante
@r.baggio nem Ti zingeztetek ma? (a Tiétekkel keverte össze a csávó a burgerünket? 😀)
slowmotion
r.baggio
long shot volt, de utánunk egy H. Róbertnek készítették össze a rendelést, és az ő (kettővel _jobb_) hamburgerüket kaptuk mi (meg aztán gondolom végül ő is)
slowmotion
Én már az Alföldi nemzetségbe tartozok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 209 — Cowboys fan
slowmotion
r.baggio
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 145 — no es importante
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 702 — 🏈🐬🐂🤘🏽
 index.hu/belfold/2022/02/06/budapest-magyarorszag-ingatlanpiac-gazdasag-kozlekedes/

De majd Sobri jön, hogy Prágában meg Bécsben meg drágábbak... (apropó, minden oké vele? Alig ír mostanában)
warr_b
Kegyetlen az egész. 10 éve csinálom az ingatlanozást, de ekkora robbanás 14 végén, 15 elején sem volt, mint most. És akkor az 5ker 500as átlag nm ára ment fel 7-800ra majd később ugye 1M/nm-re…

- De az hogy most a XI-ben 1.250 ezer/nm egy újépítésű lakás, konyha meg semmi nélkül?
- hogy a Xker-ben az Ujhegyi lakótelepen ölik egymást az emberek egy 68 nm-es felújítandó panel lakásért, ami 35 millio?
- Vörösmarty utca (6.) 32 nm, közepes állapot, 2.em, udvari, sötét garzon 35 millio? 5 ember ad ajánlatot?
- Baross utca 130, 4.emelet, 45 nm, 35 millio, 5 milliót kell ra költeni és 1 nap 6 ajanlat jön, teli áron viszi az utolsó?
- Bimbó ut (2.ker), full felújítandó, szét van rohadva, földszint, 55 nm, 59.9 millio és szarásig nézik, adnak ajánlatot?
- Istenhegy, 50 nm, 80 millio mert van egy kis panoráma? Teli áron elmegy 1 hét alatt?
- nagy Lajos Kiraly ut, 3.em, nincs lift, 35 nm, felújított, 28 millio?
- veresegyhaz, 400 nm ház, 350 millio? Kinai ad 300as ajánlatot?
- Kistarcsa 150 nm 120 millio? 10 eves családi ház.
- Szigetszentmiklós 70 nm 60 millio?
- Pécel, 63 nm, 55 millio?
- Nagytarcsa 240 nm, 195 millio?

Ügyvédem mondta, hogy heti 3-4 adásvétele van, 20-30-40-70 milliókat vesznek fel emberek hitelben, mintha nem lenne holnap. Emberemlékezet óta nem volt ennyi fogyasztói hitel MO-on, ennek hála szárnyal az ingatlan…

Hol élünk? Rettenet. Mondom ezt ingatlanosként… szerintem ez óriási lufi és nyáron/ősszel kipukkad.
#JC6
Videkrol erkeztunk baratnommel, en immaron 3. eve lakom a pest-buda varosaban. Egeszen egyszeruen elkepeszto, hogy miket kinalnak, mekkora áron. S az is elborzaszt minket, hogy milyen lakasokban, házakban képesek az emberek elni.

Alberletet fizetünk. Sokszor kerdezik, miert nem a saját lakasunk törlesztő reszletet fizetjuk. Egyszeru a valasz: I.) nincs oneronk, II.) nem akarunk akárhol lakni - azaz borsos ara lenne, ahova mi terveznenk, III.) hiteltol valo felelem.
Kerdezik, “miert nem veszuk fel a babavarot”, stb. Fiatalok. Huszas éveikben jarok. Beleugranak a tizmilliokba. Inkabb azt tapsztalom, vegig sincs gondolva, hogy milyen problemakhoz vezethet.
A kovid minket nagyon megleckeztetwtt, és nem feledjuk. Mindketten mondhatjuk elvesztettük allasunk, alberlettel a hátunk mogott.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
Lol...

hang.hu/belfold/a-honvedseg-tobb-mint-szaz-kocsijat-tettek-tonkre-tolvajok-137123
warr_b
persze, mert sok ojjektum védelmét a pocakos, leszerelt örömkatonák látják el. azt sem veszik észre, ha kilopják alóluk a széket.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 492 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol...

hang.hu/belfold/a-honvedseg-tobb-mint-szaz-kocsijat-tettek-tonkre-tolvajok-137123

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 492 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 m.hvg.hu/gazdasag/20220217_inflacio_modszertan_statisztika_ksh

Nem t'om már melyik topikban volt róla szó, hogy hogy is számítják az inflációt, mi hogy számít bele, itt pont az aktuális változtatások vannak összeszedve.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 054 — Lucas Scott
 telex.hu/gazdasag/2022/02/16/ericcson-isis-fizetes-irak-reszvenyarfolyam-zuhan

szép történet
Negritis
most kell venni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 219 — The Mathematician
 telex.hu/gazdasag/2022/02/16/ericcson-isis-fizetes-irak-reszvenyarfolyam-zuhan

szép történet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
 index.hu/belfold/2022/02/13/peter-boghossian-a-gender-ideologia-olyan-mint-a-trojai-falo/

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 682 — Bla, bla, bla
 index.hu/techtud/2022/02/14/nipah-virus-kemenesi-gabor-banglades/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ma is tanultam valamit a Super Bowl alatt: a spanyol közvetítésben a flaget nem zászlónak, hanem zsepinek azaz Pañuelo hívják 😀
Heisman
amilyen fika pár ítélet tök jogos is

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 054 — "Montoya por favor!"
Ma is tanultam valamit a Super Bowl alatt: a spanyol közvetítésben a flaget nem zászlónak, hanem zsepinek azaz Pañuelo hívják 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 589 — …not me…Im in my prime!
 youtu.be/PgKRXOcls3k

Zseniális 😀😀😂

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 724 — Grady Judd fan
Most mondta győzike, hogy ez a kulcsár féle is csak egy cigány fajta. Csak hazatalált mint Lassie. Igaz Lassie kevesebbet is ellett közben, amíg ez :
coming homelt.
ozibozi
Ha értene a zenéhez dalban mondhatná el, hogy öreg celebre a kutya se kíváncsi.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 766
Most mondta győzike, hogy ez a kulcsár féle is csak egy cigány fajta. Csak hazatalált mint Lassie. Igaz Lassie kevesebbet is ellett közben, amíg ez :
coming homelt.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 282
 index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/

Kíváncsi vagyok a véleményetekre nagyon. Ti mit csinálnátok?
#JC6
Elgondolkodnek azon, hogy minden rendben van e nalad, hogy ilyen szarokat olvasol. 😀
Stez
Először Kulcsár Edina új szerelmes fényképével kapcsolatos hírre akartam rámenni, de inkább erre nyomtam… 🤣🤣🤣

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 49 185 — Whoops, looks like something went wrong.
 index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/

#JC6
Elgondolkodnek azon, hogy minden rendben van e nalad, hogy ilyen szarokat olvasol. 😀

több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 499 — Invisible man
 brightside.me/creativity-art/this-artist-complements-reality-with-the-help-of-a-smartphone-and-their-imagination-805235/?fbclid=IwAR3nLuMB0hJhRt-vdYekKxPKmv1g2IYWML6kf0sfe_kFfE3_ELJwluVFHSU

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 686 — Patriot

#JC6
Szerintem ez kamu 😁

Ha mégsem, akkor nyilván az exnek is van azóta saját családja, újabb kapcsolata, biztos ott is baromira értékelnék az ötletet...
Másrészt, most a férj szervezze meg neki a légyottot? Nóóómális? Vagy szervezze le magának titokban, aztán hajrá, vagy ha annyira beteg, haldoklik, hogy nem tudja, akkor szexelni se tud, megintcsak miről beszélünk?
warr_b
Mondjuk kérdés, ki az, aki egy haldoklót megcsinál. Engem felhívna egy exem férje, hogy ez e helyzet, biztos nem mennék. Beteg, pláne haldokló emberrel nem szexelek. Még elkapom tőle.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 282

#JC6
Ilyenre mierr kattintasz ra?😀
YoungZeeZee
Sobri küldte, nem figyeltem mi ez…
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 859

#JC6
Ilyenre mierr kattintasz ra?😀
több mint 4 éve

#JC6
Szerintem ez kamu 😁

Ha mégsem, akkor nyilván az exnek is van azóta saját családja, újabb kapcsolata, biztos ott is baromira értékelnék az ötletet...
Másrészt, most a férj szervezze meg neki a légyottot? Nóóómális? Vagy szervezze le magának titokban, aztán hajrá, vagy ha annyira beteg, haldoklik, hogy nem tudja, akkor szexelni se tud, megintcsak miről beszélünk?