OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
én max. az unokaöcsémnek veszek ilyeneket, de ott pl. kifejezetten az a szülői kérés, hogy inkább ilyesmiket vegyünk, nem kell mindennek csillognia, világítania, csörögnie egyszerrekörnyékemen van egy yogoplay nevű bolt szintén ebben ez irányban. néha megnézem mik vannak a kirakatban, árban nem érzékelek nagy különbséget, de (nyilván nem én vagyok a célközönség egyik oldalról sem) maguk a játékok sem tetszenek, minimál design, kevés funkció stb.nekem nincs gyerekem, de egyáltalán nem tűnik drágának, inkább ez, mint valami műanyag, kínai szarne hülyéskedjetek már.............akkor nekem volt rohadt régen kicsi (11-14 éve) de ha most lenne ezekért a szrokért akkor sem adnák ki ennyit....értékén kezelve a dolgokat....55 ezer egy szros babház.....8 egy cumi (ok van 2000.t is akkor már azt) teljesen el vagyunk szállva...
kristof
dande
briareos
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 4 éve
környékemen van egy yogoplay nevű bolt szintén ebben ez irányban. néha megnézem mik vannak a kirakatban, árban nem érzékelek nagy különbséget, de (nyilván nem én vagyok a célközönség egyik oldalról sem) maguk a játékok sem tetszenek, minimál design, kevés funkció stb.nekem nincs gyerekem, de egyáltalán nem tűnik drágának, inkább ez, mint valami műanyag, kínai szarne hülyéskedjetek már.............akkor nekem volt rohadt régen kicsi (11-14 éve) de ha most lenne ezekért a szrokért akkor sem adnák ki ennyit....értékén kezelve a dolgokat....55 ezer egy szros babház.....8 egy cumi (ok van 2000.t is akkor már azt) teljesen el vagyunk szállva...
kristof
dande
több mint 4 éve
nekem nincs gyerekem, de egyáltalán nem tűnik drágának, inkább ez, mint valami műanyag, kínai szarne hülyéskedjetek már.............akkor nekem volt rohadt régen kicsi (11-14 éve) de ha most lenne ezekért a szrokért akkor sem adnák ki ennyit....értékén kezelve a dolgokat....55 ezer egy szros babház.....8 egy cumi (ok van 2000.t is akkor már azt) teljesen el vagyunk szállva...
kristof
több mint 4 éve
nem feltetlen ld pedig brendon lehet mashol meg ennel is olcsobb, nekunk is van ilyen es teljesen jo:Mindenhol ennyi egy ilyen játék, nyilván gagyi cuccokat lehet venni olcsóbban is, de ha megteheti az ember, akkor nem éri meg gagyit venni szerintem.remélem az irónia smile lemaradt a végéről...😊Nem is tudom melyik topickba tegyem.... Ez ugye a nagy magyar O. Ráhelke üzlete...nem is ez az èrdekes, hanem az árak ès erre így van kereslet ès vevő 😡😡😡😡😱😱😱😱Szerintem teljesen jó áron vannak, nem véletlen van rá kereslet. Köszi a tippet, eddig kimaradt ez a bolt.
félelmetes, főleg a háborús helyzetre fondolva.......
odustore.hu/
dande
Jughead
Mert ha nem, akkor ezt különösen ajánlom 😉
odustore.hu/collections/babahaz-es-kiegeszitok/products/letoyvan-bluebird
Esetleg jó étvágyat 😛
odustore.hu/collections/bebi-termekek/products/olicarol-brokkoli
dande
Jughead
www.brendon.hu/vulli-so-pure-sophie-the-giraffe-teething-ring-ragoka-6981801
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mindenhol ennyi egy ilyen játék, nyilván gagyi cuccokat lehet venni olcsóbban is, de ha megteheti az ember, akkor nem éri meg gagyit venni szerintem.remélem az irónia smile lemaradt a végéről...😊Nem is tudom melyik topickba tegyem.... Ez ugye a nagy magyar O. Ráhelke üzlete...nem is ez az èrdekes, hanem az árak ès erre így van kereslet ès vevő 😡😡😡😡😱😱😱😱Szerintem teljesen jó áron vannak, nem véletlen van rá kereslet. Köszi a tippet, eddig kimaradt ez a bolt.
odustore.hu/
dande
Jughead
Esetleg jó étvágyat 😛
dande
több mint 4 éve
nekem nincs gyerekem, de egyáltalán nem tűnik drágának, inkább ez, mint valami műanyag, kínai szar
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 4 éve
remélem az irónia smile lemaradt a végéről...😊Nem is tudom melyik topickba tegyem.... Ez ugye a nagy magyar O. Ráhelke üzlete...nem is ez az èrdekes, hanem az árak ès erre így van kereslet ès vevő 😡😡😡😡😱😱😱😱Szerintem teljesen jó áron vannak, nem véletlen van rá kereslet. Köszi a tippet, eddig kimaradt ez a bolt.
odustore.hu/
dande
Jughead
Esetleg jó étvágyat 😛
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Nem is tudom melyik topickba tegyem.... Ez ugye a nagy magyar O. Ráhelke üzlete...nem is ez az èrdekes, hanem az árak ès erre így van kereslet ès vevő 😡😡😡😡😱😱😱😱Szerintem teljesen jó áron vannak, nem véletlen van rá kereslet. Köszi a tippet, eddig kimaradt ez a bolt.
odustore.hu/
dande
több mint 4 éve
Nem is tudom melyik topickba tegyem.... Ez ugye a nagy magyar O. Ráhelke üzlete...nem is ez az èrdekes, hanem az árak ès erre így van kereslet ès vevő 😡😡😡😡😱😱😱😱plusz h mennyi a magyar partner ...
odustore.hu/
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem is tudom melyik topickba tegyem.... Ez ugye a nagy magyar O. Ráhelke üzlete...nem is ez az èrdekes, hanem az árak ès erre így van kereslet ès vevő 😡😡😡😡😱😱😱😱félelmetes, főleg a háborús helyzetre fondolva.......
odustore.hu/
több mint 4 éve
Á, abba inkább ne élje bele magát, az féláron se jön ki 200-250ezerből...Az az orosz gyártmány, héber betűkkel a számlapon? Az tényleg ritkaság lehet...Ha nem tudnál választani Sobrinak van egy eladó zsebórája. Alkalmi vétel 😊Automata vagy kvarc vagy az eco-drive ellen sem vagyok. Tudom,hogy sok fajta van,de elsőnek,olyan elegáns mindennapi használatra lehet én is felülnék a népszerű vonatra és a következőkkel az egyedibb darabokra. Okosórát nem szeretnék.Van esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.Automata vagy kvarc, vagy okosóra? Egyébént a fentebbi három mind kiváló óragyártók, megbízhatóak, nem fogsz mellélőni egyikkel sem…..habár elég sok van belőlük, szóval egyedinek nem mondanám, érdemes Chrono24-en beütni a pénzügyi keretet és jó hosszan nézelődni 😊
DrChef
MC12
Amit néztem még az a Hamilton,Edox vagy Certina,néztem még Lacot egyébként szóval most úgy vagyok vele ,hogy majd melyik hogyan áll a csuklómon.
DrChef
gordon
slowmotion
több mint 4 éve
Az az orosz gyártmány, héber betűkkel a számlapon? Az tényleg ritkaság lehet...Ha nem tudnál választani Sobrinak van egy eladó zsebórája. Alkalmi vétel 😊Automata vagy kvarc vagy az eco-drive ellen sem vagyok. Tudom,hogy sok fajta van,de elsőnek,olyan elegáns mindennapi használatra lehet én is felülnék a népszerű vonatra és a következőkkel az egyedibb darabokra. Okosórát nem szeretnék.Van esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.Automata vagy kvarc, vagy okosóra? Egyébént a fentebbi három mind kiváló óragyártók, megbízhatóak, nem fogsz mellélőni egyikkel sem…..habár elég sok van belőlük, szóval egyedinek nem mondanám, érdemes Chrono24-en beütni a pénzügyi keretet és jó hosszan nézelődni 😊
DrChef
MC12
Amit néztem még az a Hamilton,Edox vagy Certina,néztem még Lacot egyébként szóval most úgy vagyok vele ,hogy majd melyik hogyan áll a csuklómon.
DrChef
gordon
több mint 4 éve
Ha nem tudnál választani Sobrinak van egy eladó zsebórája. Alkalmi vétel 😊Automata vagy kvarc vagy az eco-drive ellen sem vagyok. Tudom,hogy sok fajta van,de elsőnek,olyan elegáns mindennapi használatra lehet én is felülnék a népszerű vonatra és a következőkkel az egyedibb darabokra. Okosórát nem szeretnék.Van esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.Automata vagy kvarc, vagy okosóra? Egyébént a fentebbi három mind kiváló óragyártók, megbízhatóak, nem fogsz mellélőni egyikkel sem…..habár elég sok van belőlük, szóval egyedinek nem mondanám, érdemes Chrono24-en beütni a pénzügyi keretet és jó hosszan nézelődni 😊
DrChef
MC12
DrChef
több mint 4 éve
nézd evvel a kerettel nagyon nem kockáztatsz , nyilván 200-250 is rengeteg pénz, de nem milliókat költesz el arra h kitanuld mi tetszik, szóval vágj bele próbálgasd őket.Automata vagy kvarc vagy az eco-drive ellen sem vagyok. Tudom,hogy sok fajta van,de elsőnek,olyan elegáns mindennapi használatra lehet én is felülnék a népszerű vonatra és a következőkkel az egyedibb darabokra. Okosórát nem szeretnék.Van esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.Automata vagy kvarc, vagy okosóra? Egyébént a fentebbi három mind kiváló óragyártók, megbízhatóak, nem fogsz mellélőni egyikkel sem…..habár elég sok van belőlük, szóval egyedinek nem mondanám, érdemes Chrono24-en beütni a pénzügyi keretet és jó hosszan nézelődni 😊
DrChef
MC12
DrChef
Amit én szoktam ilyenkor mondani másoknak h Te fogod hordani, neked kell megvenni, ne hallgass másokra csak a te véleményed számít. Amíg nem befektetési céllal teszed nem tudsz hibázni, sztem.
több mint 4 éve
Automata vagy kvarc vagy az eco-drive ellen sem vagyok. Tudom,hogy sok fajta van,de elsőnek,olyan elegáns mindennapi használatra lehet én is felülnék a népszerű vonatra és a következőkkel az egyedibb darabokra. Okosórát nem szeretnék.Van esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.Automata vagy kvarc, vagy okosóra? Egyébént a fentebbi három mind kiváló óragyártók, megbízhatóak, nem fogsz mellélőni egyikkel sem…..habár elég sok van belőlük, szóval egyedinek nem mondanám, érdemes Chrono24-en beütni a pénzügyi keretet és jó hosszan nézelődni 😊
DrChef
MC12
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 4 éve
KövetemVan esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.Automata vagy kvarc, vagy okosóra? Egyébént a fentebbi három mind kiváló óragyártók, megbízhatóak, nem fogsz mellélőni egyikkel sem…..habár elég sok van belőlük, szóval egyedinek nem mondanám, érdemes Chrono24-en beütni a pénzügyi keretet és jó hosszan nézelődni 😊
DrChef
MC12

több mint 4 éve
Van esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.Automata vagy kvarc, vagy okosóra? Egyébént a fentebbi három mind kiváló óragyártók, megbízhatóak, nem fogsz mellélőni egyikkel sem…..habár elég sok van belőlük, szóval egyedinek nem mondanám, érdemes Chrono24-en beütni a pénzügyi keretet és jó hosszan nézelődni 😊
DrChef
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 4 éve
Van esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.nézz be lóvé topikba
DrChef
vagy
www.youtube.com/watch?v=JKyfWS8mJsA
több mint 4 éve
Van esetleg olyan köztetek aki óragyűjtő vagy szereti az órákat? Most kezdtem beleásni magam,200-250 ezer környékén nézelődöm,első komolyabb órám lenne és eddig amiben gondolkozom az a Tissot, Seiko, Citizen hármas nem határolódom el semmitől egyébként,de ötletek és tippeknek örülnék,ha van valakinek.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 4 éve
444.hu/2022/03/01/vegul-elsullyedt-a-hajo-ami-4-ezer-luxushajot-szallitottMondanám, hogy por se lett belőlük, de nem akarok érzéketlennek tűnni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nem Ő zuhant le egy helikopterrel nemrég?a telenor -> yettel atallas nem a legjobb eddig 😀 az applikacio halott.A cseh milliárdos játékszerei lettünk
YoungZeeZee
Willie Parker

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
a telenor -> yettel atallas nem a legjobb eddig 😀 az applikacio halott.A cseh milliárdos játékszerei lettünk
YoungZeeZee
több mint 4 éve
a telenor -> yettel atallas nem a legjobb eddig 😀 az applikacio halott.Szarból várat...
YoungZeeZee
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 859
a telenor -> yettel atallas nem a legjobb eddig 😀 az applikacio halott.
több mint 4 éve
Bakker egèsz tèlen nem volt ilyen havazás nálunk mint most egy nappal március előtt. Mindig irigykedve nèztem a híreket. Mondom lassan nagyobb az esèly a fehèr húsvètra mint karácsonyra 😄😄😄😄